بتمن جان شما خودتون از كدوم نسخه استفاده مي كنيد !نقل قول:
اگه شما واقعا مي دونيد كه نسخه 7 مي ارزه دانلودش كني و نصب كني من دانلود كنم چون هنوز هم منتظرم تا فاينال بياد ! من خودم الان از نسخه 6.0.1.411 استفاده مي كنم !
Printable View
بتمن جان شما خودتون از كدوم نسخه استفاده مي كنيد !نقل قول:
اگه شما واقعا مي دونيد كه نسخه 7 مي ارزه دانلودش كني و نصب كني من دانلود كنم چون هنوز هم منتظرم تا فاينال بياد ! من خودم الان از نسخه 6.0.1.411 استفاده مي كنم !
من از کاسپرسکی اینترنت سکوریتی 6.0.2.621 استفاده میکنم ولی هر بار میخوام offline اونو از پوشه base آپدیت کنم Eror میده و میگه فایل یا فولدر پیدا نشد ضمنا از key سری 7 استفاده میکنم
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه نمیشه کاری کرد که کاسپر موقع باز کردن مثلا مدیا پلیر عمل چک کردن رو انجام نده و سرعت باز کردن فایلها و پوشه ها یا پنجره ها رو نگیره.
راهنمای کاسپر اگر جایی هست لطفا آدرسشو بدید.
دوستان سلام یکی به ما فرق آنتی ویروس کاسپرسکی ورژن 6 و Kaspersky Internet Secourity 7 را به ما میگه؟؟
هر دوشون هم ورژنشون 2007 هستش
کدام یک برای سیستم های خانگی بهتر هستش؟
مزیت یکی بر دیگری چیست؟
با تشکر
قبلا توی همین تاپیک تفاوتهای نسخه 6 و 7 گفته شده است .محصولات کاسپرسکی بر حسب سال نامگذاری نمینقل قول:
شوند و اطلاق مثلا نسخه2007 به هر کدام از محصولات آن اشتباه است . نسخه های جدید مسلما نسبت نسخه های
قدیمی بهتر هستند .تفاوتهای عمده نسخه 7 نسبت به 6 عبارتند از :
1.هوریستیک جدید و قویتر برای شناسایی ویروسهای ناشناخته
2.خاصیت آنتی روت کیت قویتر ( هم در جلوگیری از نصب روت کیتها و هم در پیدا کردن روت کیتهای نصب شده )
3.اضافه شدن Parental Controls و Privacy Controls
4.فایروال قویتر و سریعتر
5.خاصیت Self Protection قویتر
6.اضافه شدن News Agent که وجود آخرین نسخه ها و آخرین اخبار مربوط به کاسپرسکی را به کاربر اطلاع می دهد.
7.واسط کاربری جدید
8.خاصیت Anti-Keylogger قویتر
و البته برطرف شدن بسیاری از اشکالات قدیمی موجود در نسخه 6 .
دوست مننقل قول:
به جای زدن تاپیکها و پستهای متعدد برای سوالاتی که بارها قبل از شما توسط دوستان دیگر پرسیده شده و توسط سایر
دوستان پاسخ داده شده است اگر کمی وقت بگذارید ( حداقل به همان مقداری که انتظار دارید دیگران برای پاسخ به
سوالات شما وقت بگذارند ) و در تاپیکهای مربوطه جستجو کنید ( گزینه جستجو را برای همین بالای تمام صفحات این
انجمن گذاشته اند ) مطمئناجواب سوالات خود را پیدا می کنید و اگر سوالتان موضوع جدیدی بود و در جای مناسبی مطرح
شود حتما پاسخ داده خواهد شد .
نقل قول:
ممنون از زحمتی که کشیدید
فقط از نظر سنگینی برنامه Internet Secourity باید سنگین تر باشه درسته؟
دوست من من منظور شما را متوجه نمی شوم .هم نسخه 6 و هم نسخه 7 به دو صورت آنتی ویروس ( یا KAV ) ونقل قول:
اینترنت سکوریتی ( یا KIS ) عرضه می شوند که اینترنت سکوریتی همان انتی ویروس بعلاوه فایروال , آنتی اسپم و آنتی
اسپای و ... می باشد .مسلما نسخه اینترنت سکوریتی ( چه 6 چه 7 ) از نسخه آنتی ویروس خالص سنگینتر است ولی از
مجموعه انتی ویروس کاسپرسکی با یک فایروال دیگر سبک تر است .
اول اینکه یه نفر اموزش ابدیت دستی کاسپر رو بزاره (من هر کاری میکنم نمیشه)
ابدیتهای کاسپر کجا ذخیره میشن
ایا میشه از ابدیتهای Kav در Kis استفاده کرد
چرا نسخه های 7 کاسپر در سایت خودش برای داتلود نیست( یا شاید من پیدا نمی کنم !!)
آیا ورژنهای مختلف نسخه7 هنوز بتا هستند؟
چند ورژن برای نسخه 7 امده وکدوم از همه بهتره؟
لینک دانلود نسخه 7 اینترنت سیکیوریتی کاسپر (بهترین ورژنش باشه)
با تشکر از همه دوستان
در صفحه قبل دوست عزیزمون VTN جوابی کلی رو برای افرادی نوشتند که هنوز از گزینه جستجو استفادهنقل قول:
نکرده اند.
نقل قول:
اگر جستجو کنید و کمی وقت بزارید حتما به جواب سوالاتتون میرسید چون بارها جواب داده شده.
موفق باشید.
چطور 259 صفحه رو بگردم
ضمن اینکه فکر نکنم جواب همه سوالات باشه
حالا چی میشد به جای تذکر جواب میدادی