دوست من این برنامه رو از کجا پیدا کنم؟نقل قول:
ضمنن این هارد sataهستش.
diamond Max 22
Printable View
دوست من این برنامه رو از کجا پیدا کنم؟نقل قول:
ضمنن این هارد sataهستش.
diamond Max 22
کسی نمیدونست؟نقل قول:
این برنامه ای که شما گفتید رو نتونستم پیدا کنم.نقل قول:
ولی با seatools dos رفتم و چک کردم smart check رو fail زد short drive self test رو fail زد long drive self test رو زدم 67 سکتور خراب پیدا کردم که برا تعمیرشون fail زد.
عجب روزی بود همش fail زد.
با اون برنامه ای شما گفتید قابل درست شدن هست؟
اگه می شه لینگشو بزارید
فکر نکنم زیاد تأثیری در عملکرد داشته باشه. آخه صفحات هارد به صورت یکپارچه هست و اینطوری نیست که ما تیکه تکیه اونو جدا کنیم و بزاریم کنار.نقل قول:
من پیشنهادم اینه که از نرم افزار HDD Regenerator استفاده کنید.این نرم افزار در برطرف کردن بدسکتور بسیار قوی هست. من خودم از این نرم افزار استفاده کردم و جواب می ده.نقل قول:
لینک دانلود:
کد:http://dlserver.yasinmedia.com/dlsoft/HDD-Regenerator-1.71-[yasinmedia.com].exe
کد:http://dl.---------.com/Files/Software/Portable_HDD_Regenerator_1.71_---------.com.exe
سلام دوست من . هارد دیسک شما متاسفانه دچار بد سکتور سخت افزاری شده و بشدت در منطقه بحران قرار داره . :41: با تجربه ای که من دارم هر چه سریعتر هاردتون روجایگزین کرده و وقتتون رو تلف نکنید.. این بد سکتورها قابل تعمیر نخواهند بود. :20:نقل قول:
سلام
من یک هارد 1 ترابایت مکستور درام که خراب شده یعنی به هیج وجه روشن نمی شه البته یک هارد با همچین سریالی داشتم که برداشون هو عوض کردم ولی بازهم کار نکرد برای گارانتی فرستادم اما یک لبه کوچک روی هارد رو بهانه کردند و عدم گارانتی خود حال اینکه از روز اول کوشه فلزی هارد همونطور بود ..
لطفا راه حل مشکل یا کسی که تعمیراتش خوب باشه معرفی کنید ..
اگه هاردتون با تعویض برد هم رفع مشکل نگردیده مشکل از قسمت هد هاردتون که برای رفع مشکل اون نیاز به ابزار خاصی بهترین کار این برای تعمیر به یک مرکز تعمیرات ببرید . اینهم فراموش کردم بگم برد که روی هارد می اندازید باید شماره چیپ ستش مثل هم باشهنقل قول:
سلام
من یه هارد مسکتور دارم که موقع پاتیشن بندی سیستم قاطی کرد و ریست شد
اما حالا هر چی سی دی راخ انداز میذارم اصلا سیستم بوت نمیشه
هارد رو به یه سیستم دیگه وصل کردم به محض اینکه هارد رو روی اون سیستم هم وصل کردن اصلا ویندوز اون سیستم بالا نمیاد دیگه
یعنی فقط اگه سیستم لود بشه میتونم هارد رو ببینم چه مشکلی داره ولی اصلا اجازه نمیده هیچ سیستم عاملی لود بشه
شما هاردتون با برنامه power max به فرمت کارخانه ای برگردونید به اصطلاح هاردتون low level format کنید . ببنید مشکلتون حل می شه و بعد هاردتون با برنامه max blast پارتیشن بندی کنید .نقل قول: