سلام
می خواستم ببینم نحوه ستاره دهی توی انجمن p30world چطوریه؟
Printable View
سلام
می خواستم ببینم نحوه ستاره دهی توی انجمن p30world چطوریه؟
اینجا رو ببینیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5338205&postcount=1787
شمام بسه دیگه !!!نقل قول:
هر روز روز تولدت میزاری خودتو مسخره کردی یا ملت رو ؟
تو رو مسخره کردم حالا چی میگی :31: دفعه آخرت باشه با من اینجوری صحبت میکنی :18:نقل قول:
سلام محمود جـان شما چیکار کاربرای دیگه داریـــد بزارید خوش باشـــن :5:نقل قول:
با این کاراش هم به خودش میخنده هم به نام کاربریــش تو چرا داری خون خودتو کثیف میکنــی !!
نقل قول:دوست عزیز شما هم درســت صحبــت کنیــد :20:
موفق باشید!:40:
سلام بابک خان عنوان جدید مبارک.......کاش این بحث قدیمی رو به نتیجه میرسوندید...الان که 2 تا از قدیمی های پی سی هستن.........محمد خان که گفتن من تمایلی ندارم.......ما منتظر شما هستیم..اگه جای مناسبی نیست...شما تاپیک بزنید کاربرا استقبال میکنن......ممنون.....:20:
متوجه نمیشم آخه به شما چه ربطی داره مگه خودش دست نداره تایپ کنه؟؟؟:31:نقل قول:
دوست عزیز شما هم درســت صحبــت کنیــد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب گوشاتو وا کن ببین چی میگم: این فروم احترام داره و جای این مسخره بازیا نیسنقل قول:
اگه نمیتونی رعایت کنی دیگه این ورا نیا، کسی مجبورت نکرده
شماها از همین 2-3 روز پیش طرح ریختین که منو ار سایت اخراج کنین!!!!! اشکالی نداره خدا بزرگه...اخراج کنین ولی بدونید که اون دنیایی هم هست و واسه تک تک کاراتون باید جواب پس بدین:41:نقل قول:
خوب گوشاتو وا کن ببین چی میگم: این فروم احترام داره و جای این مسخره بازیا نیس
اگه نمیتونی رعایت کنی دیگه این ورا نیا، کسی مجبورت نکرده
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
تازه اگه احترام داشت فیلتر نمیشد و شما رو از بخش مورد علاقتون که واسش زحمت کشیدید محروم نمیکرد:27:نقل قول:
خوب گوشاتو وا کن ببین چی میگم: این فروم احترام داره
خیلی چیزه پیچیده ای نیست
ولی یه مقدار مشکل دارم که 100% امیدوار هستم که شما آموزش میدید