a590 is هم مثل اینکه 150 تومنه. اون خیلی از این بهتره.نقل قول:
a590 is هم مثل اینکه 150 تومنه. اون خیلی از این بهتره.نقل قول:
میشه لینک بدی؟نقل قول:
a590 is
مشخصات؟
سونی؟
سلام.دوستان همونطور که حدس میزدم شد.
با دیدن دو فیلم از فوجی 2000 به این نتیجه رسیدم که حرف اون 2 نفری که میگفتن فیلمبرداریش عالیه درست بوده.
یک کلیپ 7 ثانیه ای با 8 مگ حجم.با کیفیت عالی و خیلی سرتر از fz28.
دوستانی که فکر میکنن به شعورشون توهین شده لطفا نمونه فیلم های فوجی 2000 رو هم ببینند و بعد نظر بدهند.
من تعصبی به هیچ مارکی ندارم ولی دیشب که در سایت ها گشتم دیدم که نمره منفی که فوجی 2000 گرفته بیشتر به خاطر سهولت در استفاده هست و از لحاظ کیفیت عکس نمره خوبی گرفته.
و مقایسه این دو مدل میگه :
با fz28 حدود 40 دقیقه با کارت 8 گیگ فیلمبرداری داری ولی با فوجی 2000 بالای 2 ساعت.
در ضمن من که نگفتم با موبایل یکی هست.موبایل N78 با رزولوشن 640 در 480 فیلمبرداری میکنه و کیفیت wvga پاناسونیک هم با اون در عمل فرقی نمیکنه.کیفیت پانا مسلما خیلی بهتره ولی در عملی که من میخواستم انجام بدم تفاوتی نمیکنه.
منظور اینکه هر دوشون بیخود هستن و پائین تر از HD به هیچ دردی نمیخوره.منظورم این بود.
دوستانی که فکر میکنن من مغرضانه میگم لطفا فیلم های گرفته شده با فوجی رو هم ببینند و خداوکیلی نظر بدن.
با fz 28 فقط 40 دقیقه ولی با فوجی 2000 بالای 2 ساعت.
یکی از فیلم های گرفته شده که با فوجی دیدم موج دریا رو کنار ساحل نشون میده که حرکت امواج رو بسیار عالی و بودن کمترین محوی فیلمبرداری کرده در حالی که فیلم گرفته شده با fz28 یک نفر رو نشون میده که با دوچرخه از روی یک مانع پرش میکنه و تصویر شفاف هست ولی با پرش.
در صورتی که فیلم فوجییه در شرایط بسیار کم نور تر هست مثل ساعت 5 بعد ازظهر ولی فیلم fz28 در شرایط نوری خیلی بهتری هست مثل ساعت 12 ظهر.
شاید این حرف ها برای بعضی دوستان خوشایند نباشه ولی بارها فیلمشون رو دیدم.
وحتی اگه مساوی هم فرض کنی با فوجی 2000 میشه بالای 2 ساعت فیلمبرداری HD داشت.که در نتیجه در فیلمبرداری برنده فوجی 2000 هست.لطفا نمونه فیلم های فوجی رو هم ببینید و بعدا بگید که ..... .
البته اینو بگم که هر کدوم محاسن و معایب خاص خودشون رو دارن ولی در فیلمبرداری فوجی 2000 خیلی سره.
در ضمن چطور تا پریروز کیفیت فیلمبرداری مهم نبود و اصلا لازم نبود ولی حالا به دوستان fz28 دار برخورده؟
خوب شما که به دنبال فیلمبرداری نبودید و مود HD رو چیز بیخود و غیر ضروری میدونستید ولی حالا ناراحت شدین.
بچه های گل با فوجی 2000 انگار که یک هندی کم نواری هم در دست دارید.با 2 ساعت فیلمبرداری .....
من همه بچه های اینجا رو دوست دارم ولی کنجکاوی و حوصله داشتنم باعث شد fz28 رو که 90 درصد میخواستم بگیرمش به 10 درصد کم شد.
من یکی اگه کیفیت بدنه و ساخت فوجی 2000 خوب باشه و مشکل باتری نداشته باشه میرم سراغ این دوربین.
با تشکر از همه دوستان و مخصوصا اون دوستی که لینک فیلم ها رو گذاشت .امیدوارم هر جا هستی موفق باشی .
دوستی که لینک فیلم ها ررو کذاشتی امیدوارم در زندگی به موفقیت های بیشتر برسی.
جناب Lofa شما فوجی 2000 رو داشتی؟؟؟ ازت کمک میخوام.چند تا سوال کوتاه دارم.
با سپاس از همه دوستان.
خوب سونی h50 رو اپگرید کرد.
DSC-HX1 with Exmor CMOS sensor
سلام!
به نظر شما با 200-300 هزار تومان چه دوربینی بگیرم بهتره؟ خودم Canon PowerShot A2000 IS رو در نظر دارم!:20:
البته یه دوربینی میخوام که مصرف خانوادگی خواهد داشت نه بیشتر!
نه کنانه. ولی بیخیالش شو. شرمنده حواسم نبود W110 کدومه. دوربین خوبیه.
ولی پاناسونیک LZ8 بهتره از اون. 8 مگاپیکسله. LZ10 هم اومده 10 مگاپیکسل.
نسبت به سونی تنظیمات حرفه ایش بیشتره و لنزش وایدتره و زومش بیشتره. کیفیت ال سی دیش بالاتره. سرعت شاترش بهتره. کیفیت فیلمبرداریش بهتره. سرعتش بیشتره. مموری اس دی میخوره. بازم بگم؟
این هم لینک:
کد:http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic/panasonic_dmclz10.asp
200 تومن یا 300 تومن؟نقل قول:
قیمتش چه قدره؟نقل قول:
نه کنانه. ولی بیخیالش شو. شرمنده حواسم نبود W110 کدومه. دوربین خوبیه.
ولی پاناسونیک LZ8 بهتره از اون. 8 مگاپیکسله. LZ10 هم اومده 10 مگاپیکسل.
نسبت به سونی تنظیمات حرفه ایش بیشتره و لنزش وایدتره و زومش بیشتره. کیفیت ال سی دیش بالاتره. سرعت شاترش بهتره. کیفیت فیلمبرداریش بهتره. سرعتش بیشتره. مموری اس دی میخوره. بازم بگم؟
این هم لینک:
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic/panasonic_dmclz10.asp
من تا 150 می دم.
تازه می خوام مموری 8 گیگ هم بخرم.
که برای دوربین 130 140 می مونه!
w110 خوبه؟
حقیقتش من قیمت ها دستم نیست ولی مثل اینکه w120 که زیاد با w110 فرق نمیکنه طرفای 200 تومنه. W110 مدل خوبیه. پاناسونیک هم در نظر داشته باش (lz8). باید بری قیمتاشونو در بیاری.
دوست عزیز واسه منم فیلمبرداری مهم بود من از اولم گفتم ولی با این حرف شما که از موبایل با 15 فریم در ثانیه هم پایین تر است کنجکاو شدم که شما این مقایسرو از کجا اوردید.در کل منم تعصبی ندارم ولی دیگه مطمن هستم از موبایل با اون سنسور کوچیکش بهتره.امیدوارم فوجی خواستتو براورده کنه اگرم باعث ناراحتیت شدم معذرت.نقل قول: