والا همین تهران هم همه راضی نیستن.نقل قول:
کلاً مثل اینکه توی بعضی از مناطق مخابراتی خوبه!
حالا شانس ما هم خوب از آب در اومده.:8:
Printable View
والا همین تهران هم همه راضی نیستن.نقل قول:
کلاً مثل اینکه توی بعضی از مناطق مخابراتی خوبه!
حالا شانس ما هم خوب از آب در اومده.:8:
سلام.
دوستان چند روزي هست سرعت من به شدت پايين اومده. ياد ديال اپ افتادم. براي شما هم اينجوري شده ؟ شب و صبحم يكيه و نهايت 10 kb سرعت دارم !!!!!! (256)
کسی از شیراز - مدرس از این شرکت سرویس گرفته وضعیتش به چه صورته؟
منم دو سه ورزیه سرعتم نصف شده. دانستریم از یه مگ رسید به نیم مگ. اما در عوض پینگم عالیه، حدود 100نقل قول:
خوشبختانه برای من سرعت خوبه و حتی نوسان سرعت در شب هم از بین رفته.(امیداوارم چشمش نزنم!)نقل قول:
همون.
اخه من نزديك 3.5 گيگ شبانه زدم تاحالا. 4 5 روزي ميشه سرعتم كلا كمه. همين الان اگه از اسپيد تست ، تست بگيرم سرعتم از 10 بيشتر نميشه. نمي دونم به خاطر اين چند روزه و بعدا درست ميشه يا نه ؟ دو سه روز ديگه صبر مي كنم درست نشه حالشون رو ميگيرم.
راستي فن اوا هم از يه حدي به بعد شبانه رايگان رو محدود مي كنه يا نه ؟ ( مثل شاتلي ها و ... :31:)
نه نمیکنه.نقل قول:
برای من الات درست شد. احتمالا برای شما هم درست میشه.
برای من کمتر از یکماهه که سرعت شبانه حدود ساعت 6 به 512 کاهش پیدا میکنه که باز هم راضیم چون توی 5 ساعت بالای 2 گیگ دانلود دارم.نقل قول:
انصافا شبانش خوبه. منم تا شبي 1 گيگ جا دارم براي دانلود. سرعتم بين 70 تا 110 كيلو متغير ميشه كه اگه چندتا دانلود همزمان بذارم تا صبح تمومه. هفته پيش قبل اينكه برم دانشگاه 1 فايل 100 مگي گذاشتم دانلود بعد يك ربع اومد ببينم چقدرش رفته كه سيستم رو خاموش كنم برم. ديدم تموم شده:27::31:.نقل قول:
فعلا سرعتم چه شبانه چه روزانه پايينه. اميدوارم زودتر درست بشه.:5:
دوستان پینگتون به 4.2.2.4 چنده