شما اول کاری رو که میخوای با سیستمت انجام بدی رو مشخص کن و همچنین میزان بودجه ، بعد بر حسب اینا cpu رو انتخاب کن بعد برو سراغ mainنقل قول:
Printable View
شما اول کاری رو که میخوای با سیستمت انجام بدی رو مشخص کن و همچنین میزان بودجه ، بعد بر حسب اینا cpu رو انتخاب کن بعد برو سراغ mainنقل قول:
اين خوبه ولي از نظر قيمت به صرفه نيستنقل قول:
اگه اونطوري مي خواي برو سراغ رده be كه 45 نانومتري هست
همونطور كه دوستمون گفتن Q6600 ولي براي كاراي طراحي حتما ميزان رم بالايي مد نظر داشته باشنقل قول:
با سلام به تمام دوستان عزیز :
1-من حقیقتا یه سوال مهم برام پیش اومده که چرا تفاوت قیمت cpu های چهار هسته ای amd و اینتل اینقدر زیاده؟
(amd ارزون تره -- خیلی -- مثلا AM2+ Phenom 9850 - 2.5GHz در بازار 220000 تومن است که ظاهرا end سی پی یو amd است.
ولی Intel Core 2 Extreme QX9770 - 3.2GHz که ظاهرا end سی پی یو اینتل است حدود 1ونیم ملیون قیمت داره و Intel Core 2 Quad Q9300 - 2.5GHz - 45 nm قیمتش 315 هزار تومنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ این یعنی اینکه اینتل چهار هسته ای قوی تره؟
2-در میان دو سی پی یو زیر موندم که کدوم بهتر وقوی تره ؟ (این موضو ع خیلی مهمه)
الف -- AM2+ Phenom 8750 - 2.4GHz = 190.000 Toman
Toliman 2.4GHz , 3 x 512KB L2 Cache , 2MB L3 Cache , Socket AM2+ , 95W , Triple-Core Processor
ب -- AM2+ Phenom 9550 - 2.2GHz = 175.000 Toman
x 512KB L2 Cache , 2MB L3 Cache , Socket AM2+ , 95W , 65nm , Quad-Core Processorضربدر4
اگر دومی که چهار هسته ای بهتره پس چرا ارزون تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
مثلما 4 هسته اي بهتره از 3 هسته اينقل قول:
فكر كنم چون فركانسش بالاتره (3 هسته اي رو ميگم)
رده EXTEREME رو اگه نگاه كني با بقيه اينتل ها هم تفاوت قيمت قابل ملاحضه اي داره
در كل نميشه گفت پردازنده 4 هسته اي اينتل قويتره چون مقايسشون درست نيست
ممنوننقل قول:
اين خوبه ولي از نظر قيمت به صرفه نيست
اگه اونطوري مي خواي برو سراغ رده be كه 45 نانومتري هست
ميشه با قيمت 60 الي 70 تومان يكيش رو معريفيش كني
به نظرم بري سراغ AMD ATHLON 5000+X2 با قيمت حدود 72 تومان بهترهنقل قول:
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core BE-2400 البته من يه اشتباه كردم اين تو مشخصاتش نوشته 65 نانومتر و 45 وات
به نظرم همون 5000+ رو بگير خيالتو راحت كن
ممنون از كمكتنقل قول:
به نظرم بري سراغ AMD ATHLON 5000+X2 با قيمت حدود 72 تومان بهتره
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core BE-2400 البته من يه اشتباه كردم اين تو مشخصاتش نوشته 65 نانومتر و 45 وات
به نظرم همون 5000+ رو بگير خيالتو راحت كن
با سلام به دوستان عزیز و تشکر از آقای shahab_blaster که همیشه ما رو زحمت میدن...نقل قول:
اگر مقدور است تـــــمامی محلهای معتبر تهیه cpu های MAD رااعلام نمایید و بگویید آیا گارانتی می دهند یا نه؟
می دونم سوالم تکراریه ولی خداییش این همه page و سرعت پایین من ...
سلام دوستان
فکر کنم من تصمیمم برای سومین بار عوض شد
چون امروز رفتم بازار intel Core2 Q6600 رو قیمت کردم قیمت خودش خوبه 194 ولی برای این پردازنده باید پاور خوب بگیرم مین عالی بگیرم بالای 200 تومن خلاصه خرجمو زیادی می بره بالا
می خواستم اگه ممکنه یه مدل پایین تر از اینو بگید بخرم که با یه مین معمولی مثل P35 DS3L و یه پاور و کیس معمولی بشه راحت ازش کار کشید
ممنون