اکانتای جدید رو چک کردی؟نقل قول:
به نظر من جدیدا رو دارن روی 2.189 میندازن
Printable View
اکانتای جدید رو چک کردی؟نقل قول:
به نظر من جدیدا رو دارن روی 2.189 میندازن
کلا این قفل کردن ایپی سیاست جدید مخابراته
الان غیر از ما که روی 2.189 قفل شدیم بقیه دوستان یا روی ایپی 5 قفل شدن یا 37
باز وضعیت اونا بهتر از ماست اما با شرایط ایده ال فاصله داره
ولی کاربرای جدید رو مطمئنم دارن میندازن رو 2.189 بخاطر همینم هست که 2.189 داره هر روز بدتر میشه
الان فکر نکنم ایجا کسی باشه که ایپیش ازاد باشه:n02:
فامیلمون که از مارمالاد داره آی پیش آزاده همه جور آی پی براش میاد رفیقم هم از ضحی داره میگه آی پیش تغییر میکنه پس نشون میده فقط اعضای این تاپیک آی پیشون قفلهنقل قول:
این گیم خور که میگه ایپیم روی 37 قفل شده فکر کنم قبلا از لقمان سرویس داشته :n20:
گیم خور اگر اومدی تعریف کن ببینم لقمان چطوره :n16:
فراموش نکن خود تو هم مثل کبوتر ازاد بودی تا وقتی که رفتی کاربر جدید شدی :n02:نقل قول:
جدیدا رو دارن قفل میکنن قدیمیا رو هم تک تک میرن سراغشون کلا شتریه که دم در خونه همه میخوابه :n09:
اگه قرار باشه اینجور ادامه بده که کسی نمیمونه همه فرار میکنن پینگ 500با تهران حتی برا کسی که نمیدونه پینگ چیه هم غیر قابل تحمله وقتی ببینه صفحات اینقدر دیر باز میشن!نقل قول:
اره خودشون هم میدونن وضعیت اسف باره , من وقتی به این پسره که توی دفتر مارمالاد گفتم پینگ 500 با تهران شده اصلا شوکه شد و گفت پس هر کاری میکنی حق داری و خیلی هم ازم عذر خواهی کرد گفت خودم هم از مخابرات نت دارم پینگم با تهرا 40 هستنقل قول:
اما خانومه میگفت که پینگ 700 با تهران طبیعیه مشکل دیگه داری بگو :n19:
کسی هم سراغ نداریم برامون یه ip static بسازه
برو دفتر ضحی بگو ایپی استاتیک میخوامنقل قول:
ولی میدونم انتخابش دست خودت نیست
خداییش من اهواز بودم میرفتم دفتر مارمالاد یا یکی رو میکشتم یا نتو درست میکردم میومدم بیرون چه وضعشه...نقل قول: