سلام
كسي از قم هست كه نا محدود از اسياتك داشته باشه يا اونايي كه محدود دارن سرعت شبانشون چنده؟
Printable View
سلام
كسي از قم هست كه نا محدود از اسياتك داشته باشه يا اونايي كه محدود دارن سرعت شبانشون چنده؟
پیشنهاد میکنم سمت آسیاتک نیای اگر هم دوست داری بیای سمت نامحدودش نرو خطرناکهنقل قول:
شما قمينقل قول:
آخه يكي از رفيقام امروز گفت من شبانه با سرعت 500 تا دانلود ميكنم خواستم ببينم درسته يا نه
قم نیستم ولی هیچ سرویس آسیاتک شبانه اش 500 نیست . شاید یکی دو شب در ماه300-400 باشه شانسی ولی همیشه اینطور نیستنقل قول:
آسیاتک و 500؟اونم تایم رایگان؟امکان نداره سرویس 10 مگش رو سرعت شبانه 250 بهش میده.نقل قول:
من الان یکماه هست اومدم آسیاتک دارم در میرم ظاهرش خوبه ولی بیای تو دیگه دراومدننت با خداست؟
من از سرویسم 1ماه مونده ولی فقط 2گیگ دیگه حجم دارم (از بس اینا حجم زدیدن) که احتمالا تا آخر هفته تمومه اگه درخواست جمع آوری بدم قبول میکنن یا نه باید وایسم 1ماهم بشه؟
اگه بشه میخوام برم فن آوا بنظرتون چطوره؟
نه باید تخلیه کنن دست خودشون نیست که هر وقت بخوان تخلیه کنن یا نکنن شما درخواست رو که دادی وظیفشونه تخلیه کنن در ضمن موقع تخلیه 24 ساعت بعد از درخواست در سازمان رادیویی شکایت کن و بگو که هنوز نامه رو ارسال نکردن.نقل قول:
اول باید نامه تخلیه به مرکز بره و مطمئن که شدی برو فن آوا ثبتنام کن وبگو که نامه تخلیه رفته به مرکز و شما نامه رانژه رو بدین که موقع تخلیه رانژ] هم انجام بشه
احتمالا سرویسش نیم بها یا .. بوده...نقل قول:
برای سرویس های 1-8 صبح رایگان محدودیت میزارن!
شما الان هم که 2 گیگت مونده میتونی تخلیه بزنی به نفعشون هم هست پول این یه ماه رو گرفتن ازتون حالا شما هر موقعی میخوای درخواست تخلیه بدی براشون فرقی ندارهنقل قول:
سلام دوستان،
بچه ها داتک کسی داشته؟ از اسیاتک بدتره یا نه؟ اگر بدتر نباشه تنها امید من همین داتک هست که بتونم ازشون پورت بگیرم.اگر هم بدتر باشه که....:n28: