کی گفته؟ضحی یا مارمالاد؟اگر اونا گفتن که مخابرات خیلی سرکارشون میزاره جدی نگیرید:n09:نقل قول:
وقتی این ip2.189 حداکثر ظرفیت سرعتش 80کیلوبایته چه فرقی داره!
Printable View
کی گفته؟ضحی یا مارمالاد؟اگر اونا گفتن که مخابرات خیلی سرکارشون میزاره جدی نگیرید:n09:نقل قول:
وقتی این ip2.189 حداکثر ظرفیت سرعتش 80کیلوبایته چه فرقی داره!
برا منم ipv6 غیر فعالهنقل قول:
اصلا شما بگو سرویس 100 مگ نامحدود بهمون بدن وقتی سرعت از 80 بالاتر نمیره چه فایده؟نقل قول:
همین الان 2 مگ دارم باید 250 کیو بده اما 80 تا میده اونم به صورت سکته وار مثل کسی که داره جون میکنه:n01:
فرشاد قبلا گفتی این مشکل رو برای 2 ماه داشتی بعد خودش درست شد همین بود دیگه؟
نه بابا ipکه ثابت نمیشد فقط سرعت میومد پایین الان محدود شدیم فکر هم نمیکنم درست بشو باشه مگر اینکه پشتیبانی درستش کنه من به پشتیبانی گفتم میگه عدد آخر ip مهمه که تغییر میکنه!نقل قول:
از حرف هاش مشخص بود که میتونه درستش کنه ولی نمیخواد هی میگفت به چه دلیل میخوای ip عوض بشه
خلاصه هر کدوم از اعضای پشتیبانی یه چیزی میگن ولی این مشخص بود بلده ولی نمیخواد درستش کنه
امشب وضعیت پینگ داغونه
قبلا پینگ بالا بود ولی تایم اوت نداشت الان تایم اوت میده مثل چی
فکر کنم انقدر کاربر به این ایپی 2.189 اضافه کردن که پهنای باند داره جر میخوره:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم این کار سود خیلی زیادی داشته باشه براشوننقل قول:
اشکال نداره ماه اخره به زودی خلاص میشمنقل قول:
اندکی صبر سحر نزدیک است :n20:
فرشاد یعنی اگه من هم بیام آیپیم ثابت میشه ؟؟؟؟؟؟
ممکنه دوباره سرویس 10 مگ با شبانه اضافه کنن ؟؟؟؟؟؟
کاربرای جدیدو همه رو دارن رو 2.189 ثابت میکنننقل قول:
قبل اینکه بیای اشهدتو بخون چون مثل رفتن رو میدون مینه:n02:
10 مگ هم کلکه من ماه پیش 10 مگ داشتم هیچ استفاده ای نتونستم بکنم چون این ایپی 2.189 بالای 80 تا سرعت نمیده
من تا حالا اکانتای زیادی رو تاریخچه ipهاشون رو چک کردم کسی رو ندیدم مثل ما باشه همه ipمتنوع میگرفتن حتی کسایی که تو مرکز خودمون بودن من به این نتیجه رسیدم که فقط اعضای این تاپیک ipهاشون محدود شدهنقل قول:
اگر بخوان شبانه 10مگو برگردونن احتمالا بعد از جشنواره شبانشو اضافه میکنن
من که 10مگ داشتم ipها هم متنوع بودن سرعت شبانش هم عالی بود