سلام دوستان
من پارس انلاین دارم می خوام عوضش کنم بیام اسیا تک بگیرم ؟؟
Printable View
سلام دوستان
من پارس انلاین دارم می خوام عوضش کنم بیام اسیا تک بگیرم ؟؟
سلام دوستان عزیز،:n16:
این چه کلاهبرداری ای هست که این شرکت دزد آسیاتک راه انداخته! الان رفتم سرویس 20 گیگ را تمدید کنم از 45 تومن شده 54 تومن! بعد میان میگن ارزون کردیم سرویس ها را! یه مشت دزد و گردن کلفت ریختن تو این شرکت اسیاتک بخدا! اینقدر از دستشون شاکی ام کارد بزنی خونم در نمیاد،چون اینا می دونند من مجبورم از اسیاتک بگیرم اینقدر ازار میدن ما را که نگو. به من میگن سرویس پایینتر از 20 گیگ نیمتونی بگیری! نمی دونم کدوم گوساله ای برداشته اینها را به عنوان شرکت برتر انتخاب کرده، دزدها کم شاد بودن الان شادتر هم شدن! جدا بچه ها ما چطوری می تونیم شکایت کنیم؟ یعنی هیچ جا نیست که صدای ما را بشنوه؟ آقا محض رضای خدا، یکی یه پورت خالی گیر بیاره برا ما تو منطقه پیام نور تهران،هر سرویس دهنده ای باشه قبوله. من همه جوره از خجالتش درمیام. شیرینی که سهله،شام میدم. اصلا پورتش را می گیرم دوبرابر اشتراک ماهانه، هر روز هم دعاش می کنم. بخدا حاضرم دوبرابر پول بدم به اینا پول زور ندم. این مخابرات لعنتی هم اینجا سرویس نمیده.وایمکس هم کلی قطعی.موندم بخدا .من چیکار کنم آخه از این دزدها خلاص شم:n28:
هرچی می خواهید بخرید، فقط آسیاتک نخرید
وایمکس که قطعی نداره! کیفیت و ثباتشم ک خوبه! مصرف منصفانشم از آسیاشت بهتره! 2 مگ 140 گیگ...
اینا بعضی از سرویس هارو که شبانه ندارن و.............قیمتشونو پایین اوردن ولی بقیه رو بردن بالا فکر نکنم فرقی کرده باشه اگه تمام قیمتها رو بسنجیم چون از یه طرف کشیدن پایین برای جذب مشتری از طرف دیگه بردن بالا.
من دیروز نیم گیگ خریدم که تکلیف این شکایتم روشن بشه امروز دیدم اس اومد که 1 گیگ هدیه که حدودا چند مین بعدش فعال شد البته نت قطع شد بعد وصل شد و این حجم اومد.
اوایل من شکایت که میکردم تو سایت تو 3 روز بهم زنگ میزدن االن 10 روز شده یا به سازمان رادیویی که شکایت میکردم البته در مورد تخلیه فرداش بهم زنگ زدن اما الان بابت این ترافیک اینترانت هنوز زنگ نزدن خیلی کندن بابا.محیط کارشونو دیدین تو آلبوم؟
بین آسیاتک و نوین نت محیط کارشونو مقایسه کنید بعد متوجه میشین
محتوای مخفی: آسیاتک
محتوای مخفی: نوین نت
نوین نت چقدر شیکه.باید به شرکتی برن که برای مشترک ارزش قائل بشن نه اینطوری باشن.من که میخواستم این ماه برم چون 1 گیگ داد گفتم استفاده کنم بعد:n02:
خیلی دزدن قبلا سرویس 30 گیگ 512 این قیمت بود که اونو حذف کردن 20 گیگ رو قیمتش رو بردن 54. من که دارم میرم پارس آنلاین شما هم یه تماسی بگیر شاید پورت خالی داشته باشن توی منطقه توننقل قول:
داداش ببخش به جا کند نوشتم قطع.نقل قول:
این وایمکس را داشم داشت محل خودمون هست، آخر رفت عوض کرد. خیلی کند بود من اول باورم نمیشد رفتم یه روز دیدم خیلی کنده واقعا. حالا نمیدونم شاید اینجا وضعیتش خوب نیست.
بچه ها داتک کسی داشته تا حالا؟ یکی از بچه ها می گفت شاید پورت داشته باشه، البته من بعید می دونم. این همه شرکت ندارن ریز و درشت، حالا این داشته باشه!
یه چیزم می خواستم خدمت این باحالایی که میان تو تاپیک می نویسن ادم دیوانه است سیم مسی باشه اسیاتک بمونه،بگم: اساتید ما انتخابی جز اسیا نداریم.این را از پست ها بخونید متوجه میشید.:n16:
دزد برای یه دقیقه شونه داداش...خوش به حالت..برو بخدا خلاص شو از دست این آشغالا...درسته همه شون عین همن ولی این شاه دزده بخدا...زنگ زدم داداش. نه پارس،نه شاتل،نه فن آوا،نه پیشگامان، نه نوین نت، نه مخابرات حتی! هیچ کسی اینجا پورت نداره..انگار طرح دولته که این منطقه بدون اینترنت بمونه.....:n28:نقل قول:
پی نوشت: اگر برای مدیرای عزیز ممکنه این دو پست را ادغام کنند، من اشتباها نقل قول جداگانه زدم. سپاس
توی آلبوم فقط همایش و نمایشگاه بود . میشه آدرس این عکس رو از سایتش بذاری؟ خیلی خنده اس :n19:نقل قول:
تا امروز ظهر بود امروز رفتم دیدم نیست فکر کنم برداشتن اونا خیلی ضایع بودن:n08:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برین قسمت مدیرعامل سایتش ببینین کی مدیرعاملش هست ارواح عمه شون . طرف متولد 58 مدیرعامل شده .از سال 90 وقتی این مدیر عامل شده دوران افول و به گند کشده شدن آسیاتک هم شروع شده . تف به ذاتت آسیاتک