احتمالا باید با اینترنت شبانه خداحافظی کرد!!!:41:
Printable View
احتمالا باید با اینترنت شبانه خداحافظی کرد!!!:41:
معنی نمیده کسی که اکانت 128 و 256 داره از منی که دارم پول اکانت 1 مگ رو میدم با سرعت 100 برابر بیشتر دانلود کنه ... واسه خودت متاسف باش .نقل قول:
ضمنا به من چه ربطی داره که بخوام به سرعت بقیه حسودی کنم !!! ولی اگر حق با شرکت باشه و افت سرعت امثال من به دلیل مصرف بیش از اندازه ی همین اکانت های 128 و 256 باشه ، من کاملا با این قانون جدید موافقم ...
من نمیفهمم چطور کسی میتونه از این طرح راضی باشه، اولا ساعت شبانه خیلی دیره و تا 7 شده، ما اکثر دانلودمون تو همون یه ساعت اضافی از 6 تا 7 بود حالا همونم خراب میشه
در ثانی این fair use هم از اون بدتره .شمایی که به عدالت اعتقاد داری شبانه همون سرعت واقعیو بده که حداقل بشه با 256 حدود 600M دانلود کرد
این fair use بجای اینکه به نفع مشتری باشه به نفع شرکته
من که شخصا ایمیل زدم و نارضایتیمو گفتم،شما هم همین کاروکنین.
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بزنین و شکایت کنین، وقتی زیاد باشین عقب نشینی می کنن
اگه این وضع باشه پارس دیگه فایده نداره باید بریم یه شرکت دیگه
عزیزان تو جــــــــــــــــــــــــ ــــــه کننــــــــــــــــــــــ ـــــــد :
یه نفر از کارکنان رده بالای پارس انلاین که از دوستان دور بنده هستند این مسئله رو به کلی روشن کرد :
بحث تغییر ساعات شبانه :
از انجایی که ترفند دانلود شبانه از ساعت 1 تا 6 صبح هست . بعضی از کاربران با استفاده از ترفندی و باگ در مانیتورنیگ شرکت پارس انلاین در ساعت 12:35 تا ساعت 1 و از ساعت 6 تا 7:55 دقیقه اقدام به دانلود غیر قانونی میکردند .
که در ابتدا این باگ توسط کارشناسان پارس انلاین شناسایی شده و باگ دانلود در ساعت 12:35 تا 1 برطرف شد . اما از انجایی که کارشناسان پارس انلاین قادر به رفع باگ در ساعت بعد از 6 نبودند تصمیم به تغییر ساعات شبانه گرفتند. واینکه کمتر کاربری برای دانلود مجانی در ساعات 2 شب اقدام به دانلود میکند. به نفع پارس انلاین است.
بحث محدود کننده Fair Use Policy :
اگه بخوام دقیق و روشن و خلاصه بهتون بگم معنی استفاده عادلانه چیست باید بگویم که :
سرعت دانلود شبانه با روزانه شما بر طبق سرویس خریداری شده یکسان خواهد بود.
با این تفاوت که اگر از سقف حجم تعیین شده مجانی بیشتر دانلود کنید . ماوتفاوت ان از ترافیک روزانه به عبارتی دیگر از ترافیک پولی شما کم خواهد شد.
و علاوه بر کم شدن ترافیک پولی شما سرعت دانلود شبانه شما در تمام شب های باقیمانده در طول قرار داد به شدت محدود خواهد شد .
................................................ نظر شخصی خودم :
به نظر من اگر این دو طرح اجرا بشه دیگه دانلود شبانه پارس انلاین دیگر فرقی با سرویس adsl مخابرات نخواهد کرد.
من خودم که به شخصه بعد از اتمام مدت قرار داد فعلی قطعا به سرویس دهنده های دیگر مراجعه خواهم کرد.
پیشنهاد میکنم برای اعتراض به این صفحه مراجعه کنید . و خلاصه اعتراض خود را به این طرح اعلام کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دقیقا همینطوره..... همه اش برای نفع خودشونه.....من از اونجا می سوزم که گفته بنا به درخواست و انتخواب کاربران
من قراردادم تا دوماه دیگه تموم میشه.....شما کدوم isp رو پیشنهاد میدین که شبانه اش خوب باشه؟ مبین نت خوبه؟
M.R.S
برای انتخاب یه isp خوب باید خیلی تحقیق کرد . فعلا نمیتونم بگم کدوم خوبه چون تحقیق نکردم.
......................
عزیزانی که حوصله ایمیل فرستادن برای اعتراض رو ندارن اینجا بیاد و فقط یه فرم کوچک رو برای اعتراض پر کنن
http://www.parsonline.com/fa/services/support_voc
من از طریق سایت خودشون و از طریق ارتباط با ما یه نامه زدم بهشون فهمیدن و بهم زنگ زدن (از قطعی شبانه شکایت کردم - میخاستم بهشون فحش بدم خوب شد ندادم نمیدونستم بهم زنگ میزنن فکر کنم از طریق ای پیم فهمیدن )
حالا فکر نمیکنم از طریق زدن ایمیل بتونن شناساییم کنن درسته ؟ چون نمیدونن ای پیم چیه .
دوستان اعتراض و شکایت فایده ای نداره اگه می خواستن به حرف ما گوش کنن که تغییر ساعات شبانه رو به اسم ما نمی نوشتند تنها راه اینه که همگی از این isp بریم. چون دیگه با تغییر ساعت شبانه و قانون Fair Use Policy وضعیت مخابرات هم از این پارس آنلاین عوضی خیلی بهتره
حداقل به احترام اینهمه کشته یه کم مراعات میکردی.نقل قول:
دوستانی که ایمیل زدند یا فرم را پر کردند با زدن دکمه تشکر اعلام کنند تا ببینیم تعداد چند نفر شدیم.