اینجا چه خبر هااا ؟:دی
حوصله مون سر رفت چیکار کنیم
چاقال این لیچ جدیده آپلودباز چطوریه؟؟
Printable View
اینجا چه خبر هااا ؟:دی
حوصله مون سر رفت چیکار کنیم
چاقال این لیچ جدیده آپلودباز چطوریه؟؟
آخه توی فروم خود بازی انقدر اعتراض به قوی بودن دوئلر تو فورت فایتینگ کردن میترسم شاید خصوصیات دوئلر رو عوض کنن ، به نظر شما اینجوری نمیشه؟؟نقل قول:
راستی راجع به اسکیل ها و ات های فورت فایتینگ هم یک راهمایی کوچیک بکنید ، ببخشیدا:31::46:
میگم اگه یدونه رنکینگ واسه فورت فایتر ها هم بزارن بهتر نیست؟
اینجوری خیلی باحال تر میشه :)))
من الان لول 11 شدم ولی هنوز تخصصی رو انتخاب نکردم
چیکار کنم اخر برم دوئلر یا سولجر؟؟
الان که دوئلر بهتره هم تو دوئل و هم تو فورت ولی تو اپدیت بعدی چی؟؟ممکنه که ضربه کشنده رو از دوئلر حذف کنن؟
لیچر ایرانی بدرد نمیخوره بابا ! همیشه مشکل دارن من الان 3 تا اکانت لیچر دارم اگه 2 تا خراب باشن میرم سراغ سومی اینقدر که خدماتشون آشغاله ...نقل قول:
آقا این کوئسته که تو پست قبلی گفتم چطوریه ؟!
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
Wasteland (Lazy deputy?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار خاصی لازم نیست انجام بدی اما باید هی بری اینطرف، اونطرف!
در مجموع حدود 2000 اینا EXP میده
----------------
اصلاح میگردد، به قسمت Lazy deputy توجه نکردم!
باید بری به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (توی همه سکتور ها هست) و کوئستش رو کامل کنی (لازم نیست کاری انجام بدی، accept و complete!) و بعد بری سراغ کلانتر و اون کوئستی که گیر کردی رو تکمیل کنی.
والا CM سرور .net که یقین داده حذف نخواهد شد ...نقل قول:
کلا ویژگی های کاراکتر حذف نمی شه ! مثلا سال هاست که بر روری ویژگی tactic سرباز دعوا بود که حذفم نشد ( البته الان یکم تاثیرش کم شده )
ضمنا این ضربه کشنده که می گی شانسی هست برا اون حذف نمی شه ... برو دوئلر اگه می خواهی fort fighter باشی
مشکل اینه وقتی میریم پیش اینی که عکسشو گذاشتی از شرایط قبول کردن کوئست باید کوئستی به نام farmer رو داشته باشی یا تموم کرده باشی . من این کوئستو پیدا نمیکنم !!
خیلی جالبه ! میگه برای گرفتن این دو کوئست باید یکی رو از قبل داشته باشی و هر دو همنیاز هم هستن !! مخم چیزید :31:
کسی همر داره؟؟
میگم من که دارم همه رو میریزم رو leaderhip اگر بخوام این کار رو تا لول 21 ادامه بدم حدود 60 تا اسکیل حرومش میکنم تا اون موقع بعد واسه ری اسکیل با یه 20k پول بدم
راستی بایدتا اون موقع بزنم فقط رو همین اسکیل؟؟بقیه نیاز نمیشن؟؟