دوستان من گزارش میدن سه روزه پینگ داخلی های وب شده 230!
Printable View
دوستان من گزارش میدن سه روزه پینگ داخلی های وب شده 230!
در مجمع عمومی مطرح شد؛
پیشنهاد افزایش سرمایه ۲۰ هزار میلیاردی "های وب"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیات مدیره شرکت دادهگستر عصر نوین پیشنهاد افزایش سرمایه ۲۰ هزار میلیارد ریالی را به مجمع عمومی فوقالعاده این شرکت پیشنهاد داد.
به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، شرکت دادهگستر عصر نوین عنوان کرده است برنامه افزایش سرمایه از مبلغ ۴ هزار میلیارد ریال به ۲۴ هزار میلیارد ریال دارد.
بر اساس این گزارش، افزایش سرمایه "های وب" از محل سود انباشته، سایر اندوخته ها، مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها، آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی به منظور اصلاح ساختار مالی و اجرای پروژه های توسعه ای شرکت که در تاریخ ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، خواهد بود.
بدیهی است انجام افزایش سرمایه یاد شده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده است و در این خصوص اطلاعرسانی خواهد شد.
پووووووف جمع کردم آخر این های وب رو
این دفعه سوم یا چهارممه که هی خر میشم میگم خوب شده میام سمت های وب و باز به غلط کردن میفتم
از پنجشنبه هفته پیش که من گفتم خطم رو آزاد کنید و سرویس های وب رو از خطم جمع آوری کنید تازه امروز کامل جمع شد
فکر کن بیشتر از ده روووووز
عجب آدمایی هستن اینها
والا ارزش نداره الان
صد تومن کرده سرویس ش رو
قبلا 525 گیگ میداد
الان 400 گیگ میده
یعنی تفاوت ش با شاتل فقط 25 گیگه
ولی پشتیبانی شاتل کجا و های وب کجا
کیفیت شاتل از های وب حداقل بهتره
اون 25 گیگ هم جهنم و ضرر کمتر صلوات هاب میرم :biggrin:
یه مشکل دیگه م که های وب داره این نمیدونم چرا snr خطم توی های وب اینقد افتضاح میشه
به شش میرسه
در حالیکه همین ریت 12 یا 14 مگ توی شاتل هیچ وقت زیر 10 نمیاد
خط که همون خطه
تجهیزات مودم و سیم و همه هم که همونه
چرا های وب پس snr ش اینقد پایین میاد؟
میندازه گردن من مشترک میگه خط ت نمیکشه و فلان و ....
ولی تو شاتل خوبه
نقل قول:
مربوط به تجهیزات شرکت تو مرکز مخابراتیه، مال شاتل اونجا بهتره و واسه همین SNR خط تون خوبه رو شاتل و رو های وب بدتره.
اینکه میگن تجهیزات شاتل بهتر از بقیه شرکتاس درسته ؟ یا همه جا صدق نمیکنه ؟نقل قول:
جدیدا اینترنت که قطع میشه طولانی (چراغ اینترنت قرمز میشه) وقتی با خطی که اینترنت روشه زنگ میزنی به پشتیبانی های وب میگه خط اشغاله اصن نمیره رو تلفن گویا، ولی همون لحظه مثلا با ایرانسل زنگ میزنی دیگه اشغال نیست و همه چی اوکیه، اما میگه شما نفر 80 ام در صف انتظار هستید ! فک کنم خودشوت رو راحت کردن یه برنامه نوشتن اینترنت کسی که زنگ میزنه رو چک کن اگه قطع بود تلفن رو اشغال کن!
نه، من دوستم کرج آسیاتک داشت، کیفیت خطش رو آسیاتک مقداری بهتر بود نسبت به شاتل.نقل قول:
درودنقل قول:
سرويس هاي وب شما چند مگ با چه حجمي بود و چه سرعتي بهتون مياد ؟
منم مشكل snr دارم و تا 5 پایین میاد و نهایتش تا 8 بره ، خطم هم نهایت روی 6 مگ اپ بشه
در حال حاضر شاتل چه سرویسی با چه حجمی دارید ؟
تو این یک ماه اخیر کیفیت سرویسم بشدت افت کرده و snr رو 13-14 بود الان شات ر ببینید وضعیت اومده زیر ده و پشتیبانی هم زنگ نمیزنم چون میدونم ج چیه ، ممکنه خطم خوب نباشه اما دلیل این تغییر مشکلات های وب هست ک زیر بار هیچوقت نرفتننقل قول:
دوستان کسی میدونه این سرویس آذرخش چیه؟
توی سایت خیلی اطلاعات کمه بای زنگ بزنیم تا بگن چیه