(نطر شخصی من) به هیچ وجه اسکیل واسه یه کار خاص یا یه کوئست خاص نده ... پول خرج کن لباسشو بخرنقل قول:
چجوریاست ؟
Printable View
(نطر شخصی من) به هیچ وجه اسکیل واسه یه کار خاص یا یه کوئست خاص نده ... پول خرج کن لباسشو بخرنقل قول:
چجوریاست ؟
اخه پول ندارم که لباس بخرم زیاد..
اه مگه ویتامین نگفت بزنم رو leadership و charisma ؟؟
نگو که اشتباه کردم که دیگه اصلا قید بازی رو میزنم :13:
الان با بقیه اش چی کار بکنم؟؟
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
میگم اسکیلی هست واسه این که شانس جنس پیدا کردنم زیاد بشه؟؟
قرار نیستش که همه کارها + همه کوئستا رو بتونی بری ! این اسکیل هایی که گرفتی کارای خوبی برات باز میشه که حتی اگه نتونستی کوئست بری با اون کارا هم پول در بیاری هم تجربه بگیری . بنده لول 18 کار Construct manor-house برام باز شد هر 3-4 ساعت یه لول میگیرم اصلا کوئست هم نمیرم پولشم خوبه :31:نقل قول:
اومدی شهر یه آیتم بذار مارکت از امین پول گرفتم (همشو به باد دادم :27:) بهت میدم :46: (2000$ بیشتر نذاریا :31:)
به نظر جالب میاد
Construct manor-house چه اسکیل هایی میخواد؟؟
با fine motor skills بهتر کار میگیری یا با leadership؟
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
خیلی خیلی ممنون عزیز دلنقل قول:
اومدی شهر یه آیتم بذار مارکت از امین پول گرفتم (همشو به باد دادم ) بهت میدم (2000$ بیشتر نذاریا )
فعلا که حرکت نکردم به سوی شهر.. شب میرسم اونجا احتمالا
امین جان شرمنده ظهر من DC شدم ! همین الان وصل شد ... adsl مخاباته دیگه :41: با موبایل هم کار کردم اینقدر سرعت پایین بود لود نمیشد . شرمنده دیگه . الان هستم کاری چیزی داری دربست در خدمتم .
همون leadership هه . همون چیزهایی که سعید گقت رو انجام بدی راحت لول آپ میکنی اسکیل دیگه هم خواستی بگیری از خودش بپرس ولی سرخود اسکیل نده :31:نقل قول:
قبل اینکه آیتم بذاری هماهنگ کن که چی میذاری تا بگیرم :46:
ساعت 11 این طرفا هر هستم
اون موقع جنس رو میزارم
ممنون
الان آیتم رو بذار من ساعت 11 میخرم ازت و بگو چی میذاریا .نقل قول:
من خودم هر چی دارم امین بهم داده :31:
سلام!!
یک سوال داشتم.
من میخوام فورت فایتر بشم ، یک سری میگن به خاطر آپدیت جدید دوئلر بهتره و بقیه میگن سولجر خوبه.میخواستم ببینم کدوم بهتره؟؟
اول بازی همه ی اسکیل ها رو بریزم رو لیدر شیپ و ات ها روی charisma ؟؟؟ بعد برم ری اسکیل کنم؟
دستتون درد نکنه:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:11::10: