سلامنقل قول:
ببخشید خیلی مزاحم شدم .چه راهی وجود داره که خودم بتونم این کار رو انجام بدم .پس این یوزر و پسورد به چه دردی می خوره؟
Printable View
سلامنقل قول:
ببخشید خیلی مزاحم شدم .چه راهی وجود داره که خودم بتونم این کار رو انجام بدم .پس این یوزر و پسورد به چه دردی می خوره؟
فقط یه راه داری که خودت این کمارها رو انجا بدی یعنی اختیارات تام داشته باشی به این ایمیل درخواستت رو رو بده و بگو مستقیم میخوام با آسیاتک در ارتباط باشم و نمیخوام نماینده ای داشت هباشم تمام مشخصات رو هم درج کن بعد شنبه زبهشون زنگ بزن شماره مشتریتو بگیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قالب سایتشونم همین الا تعویض کردن با پول ماها چه کارهایی که نمیکنن
سلام
سرعت دانلود شبانه اسیاتک خوبه یا بد ؟
بالاترین سرعت حجمی اسیاتک چند مگ هست ؟
در این حد بهت بگم که ساعت 1 که میشه من سیستممو خاموش میکنم میرم پی کارم :|نقل قول:
بالاترین سرعت حجمی هم سرویس شهاب هست که اگه اشتباه نکنم 10 مگه
اینو میزارم دور هم یکم بخندیم....
:n08:نقل قول:
دیشب قالب سایتشون رو عوض کردن پولشو دارن ازمون میگیرن:n02:
بله در لیست تعرفه ها وجود داره،اما وقتی میخای تمدید کنی وجود نداره!نقل قول:
این سرویس تو پنل نماینده و هم با شماره مشتری که وارد میشم هست.نقل قول:
( 2048 ) - اینترنت پرسرعت کیمیا 04 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح نیم بها) (219000 ريال)
- (2048) - اینترنت پرسرعت کیمیا 04 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح نیم بها) (219000 ريال)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با خود ايشان در ارتباط باشيد شرايط به گوش ايشان هم برسد
با سلام خدمت مديريت آسياتك
چند وقتي است كاربران به دلايل مختلفي از شركت شما ناراضي هستند . در اين فروم تاپيكي ايجاد شده كه بيشتر از 1800 صفحه مطلب در مورد شركت شما نوشته شده و بهترين معيار براي بازخورد هايي است كه مشتركان از شركت شما دارند. مشتركين شما نظرات خود را در مورد آسياتك در اين آدرس نوشته اند قضاوت با شما در صورت امكان بررسي بفرمائيد .
مورد ديگر كه تقاضا ميكنم سرويسهاي اينترنتي كه ارائه ميدهيد با نام آن سرويس همخوان باشد يعني نياييد اسم سرويس رو قرار بدين 4096 ولي سه مگ ارائه شودو بعد از مدتي يك مگ شود اصولا سرويسي رو ارائه دهيد كه توانايي ارائه اون رو داشته باشيد . خيلي مهمه كه مشترك احساس امنيت كنه ولي متاسفانه بايد چند تا سرويس عوض كنه تا بفمه وضعيت واقعي سرويسي كه ميخره به چه صورتي هست و آيا همون مقدار سرعت و شرايط ديگه رو داره يا خير
البته من فكر نميكنم اتفاقي بيفته ولي باز هم تلاشم رو كردم تا پيام مشتركين رو به گوش شما برسونم چون احساس ميكنم پرده اي ضخيم بين شما و مشتركين توسط كارمندانتان يا شخصي خاص كشيده شده .
موفق باشيد
با تشكر
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام...بعضی از دوستان جک تعریف میکنند و میگند اسیاتک ارزون کرده...!! این دوستان اصلا به کنترول پنل شارژشون دقت نمیکنند ببینند بعد از عید چطور این شرکت سودجو موذیانه بسیاری از سرویس ها رو حذف کرده یا حجم سرویس های سابق رو پایین اورده....!
نقل قول:
شرکت اسیاتک در راستای سودجویی! بی سرو صدا و موذیانه مقدار حجم قابل خریداری مشترکین رو کاهش داد و قیمت برخی از سرویس های خود را گران تر کرد...!!:angry:
با سلام..... بنده دوسه ماهه سرویس512 چلچله ( 30 گیگ) رو با قیمت حدود 56000 تومان خریداری میکنم .....امروز وقتی اتفاقی اومدم تو قسمت شارژ مشترکین اعصابم خورد شد..! این شرکت دزد مقدار حجم سرویس 512 چلچله رو به 20 گیگ کاهش داده ولی تعرفه کماکان همون 56000 تومن هست...! .دوستان هر سرویسی رو به طور روال استفاده میکنند لطفا چک کنند ببینند تو مقدار حجم و قیمت خریداری شده اونا تغییری پیدا شده یا خیر...!:n23: