آقا چرا نمیشه با dns های 85.15.1.10 , 85.15.1.12 سایتی باز کنم؟
Printable View
آقا چرا نمیشه با dns های 85.15.1.10 , 85.15.1.12 سایتی باز کنم؟
برای من حداکثر 30 هست .......نقل قول:
ساعت 5 بامداد پینگش خیلی عوض شده. شاید واقعا پارس می خواد تغییراتی خوبی ایجاد کنه !! اگر بیان و شبها سرعت بالاتر بدن اما یه محدویتی هم برای پر مصرفها ایجاد کنن به نظر من کار بدی نیست. اشتراک 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه محدودیت ایجاد کنن معنیش اینه که شما 2 الی 3 شب میتونی شبی 4 گیگ دانلود کنی و بعد برای یک ماه محدود میشی و سرعت شبانت میشه 3 کیلوبایت.شرکت شاتل الان هم داره این کار رو میکنه.اگه یه سری به فرومش بزنید میبینید که چه فاجعه ای ذر پیشه.نقل قول:
شما که 256 داری اگه شبها بیشتر از 562 مگابایت دانلود کنی محدود میشی.
اطلاعیه تغییر ساعات ترافیک رایگان شبانه اینترنت پرسرعت ADSL
به منظور افزایش رفاه و رضایت کاربران و بنابر درخواست و انتخاب ایشان ساعات ترافیک رایگان شبانه خدمات اینترنت پرسرعت شرکت پارس آنلاین از تاریخ ١۵/۰۶/١٣۹١ از ١ الی ۶ بامداد به ٢ الی ۷ بامداد تغییر خواهد یافت.
سیاست استفاده عادلانه» چیست و چرا اعمال می شود؟
با توجه به اینکه سرویس های اینترنت پرسرعت ( ADSL2+) به صورت اشتراکی ( Share ) به مشترکین ارائه می گردند، شرکت پارس آنلاین به منظور افزایش سطح کیفی خدمات خود و همینطور افزایش رضایت مشترکین، ضریب اشتراک گذاری خدمات خود را تا حد بسیار زیادی کاهش داده است تا کاربران به سرعتی فراتر از میزان سرعت مشخص شده در قرارداد ( فناوری Burst ) دست یابند.
اما چنانچه کاربران پرمصرف به صورت مستمر از طریق ابزارهای دانلود، مصرف بالایی داشته باشند، بی شک این عمل منجر به افت کیفیت خدمات برای سایر کاربران گشته و موجبات نارضایتی ایشان را فراهم خواهد نمود.
از اینرو شرکت پارس آنلاین به منظور جلوگیری از نارضایتی کاربران خود و تضمین کیفیت خدمات اینترنت پرسرعت نامحدود خود در تمامی ساعات شبانه روز و نیز اطمینان از بهره مندی تمامی کاربران از سطح یکسان خدمات، سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy ) را در پیش گرفته و از تاریخ ١۵/۰۶/١٣۹١ اقدام به اعمال آن خواهد نمود.
این سیاست، دسترسی به سرعت بالاتر و کیفیت بهتر را برای تمامی کاربران امکان پذیر نموده و مانع از مصرف بی رویه خدمات توسط کاربران پرمصرف می گردد. بی شک عدم وجود این قانون باعث خواهد گردید تا بیشترین پهنای باند در اختیار مشترکین پرمصرف و میزان محدودتری در اختیار سایر مشترکین قرار گیرد.
سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy ) بر روی خطوط مشترکین پرمصرف اعمال خواهد گردید و تا زمان بازگشت میزان مصرف ایشان به حالت عادی، ادامه خواهد داشت. به بیان دیگر با اعمال این سیاست، کاهش ضریب اشتراک به منظور دستیابی به سرعت های بالاتر از قرارداد ( فناوری Burst ) برای این دسته از کاربران اعمال نخواهد شد.
واقعا میخوام بدونم کدوم یکی از کاربرها همچین تقاضایی کردن؟؟؟؟!!!!! دوستان در قسمت "ارتباط با ما" سایت پارس انلاین خواهشا نارضایتی خودتون رو اعلام کنید.
ای کاش میشد توی فیس بوک یه نظر خواهی گذاشته میشد و نتیجه نارضایتی خودمون رو بهشون میدادیم.
دیشب نارضایتی خودم رو در خصوص تغییر ساعات رایگان به این ایمیل ارسال کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا حتما نباید انشاء بنویسید تا مورد قبول واقع بشه !
اگر ناراضی و ناراحت هستید مختصر و مفید در دو خط هم میشه اعلام کرد.
بهرجهت اگر این برنامه پیاده بشه که سطح کیفیت بیاد پائین از پارس 100% خواهم رفت ( قبلا هم از صبانت گریختم )، پول مفت ندارم بابت این اینترنت محدود و گران بدم...در حالی که دنیا ملاک و محدودیت روی باند میگذارند، اینجا کاردشون می بره روی محدودیت حجمی و سرعت ظاهرا ملت هم خوششون اومده ( برید ببینید چطور و چقدر باند آزاد وجود داره ولی حاضر نیستند ملت استفاده کنند )
شرط میبندم هیچکس چنین درخواست احمقانه ای نداده و هر دو تغییری که میخان ایجاد کنن با تصمیم خود شرکته و به ضرر کاربراست،هم تغییر ساعت شبانه که یک ساعت عقب انداختند به ضرر ماست و هم سیاست استفاده عادلانه که رسما فراری دادن کاربراستنقل قول:
سلام
من هم اعتراض کردم ، ایمیل زدم براشون
بقیه کاربرا هم اعتراض کنن شاید یه چیزی شد
دیگه شورشو در آوردن ، 8 گیگ ترافیک میدن روزی 15 تا سایت باز کنی ترافیک 1ماهت با همون وبگردی میره ،اگه شبا رو اینجوری بکنن پس دانلود کی بکنیم!
دروغ گوی پارس انلاین.مگه کسی عقلش کمه بره ایمیل بزنه ساعت دانلود رایگان بشه 2 به بعد.منم قطعا با اینکار از پارس جدا میشم.اخه لامسبا محدود میکنین دیگه چیکار تغییر ساعت دانلود دارین.خاک بر سرتون
شما تهران هستید ؟ آپ استریم رو گویا براتون روی 1 مگ ست کردن.نقل قول: