دیشب دانلود من بد نبود . تقریبا 600 مگ گرفتم ولی از یه ماه پیش تا یه هفته پیش میشد بالای یک گیگ هم گرفت
Printable View
دیشب دانلود من بد نبود . تقریبا 600 مگ گرفتم ولی از یه ماه پیش تا یه هفته پیش میشد بالای یک گیگ هم گرفت
سلام
این رایگان چجوریه؟
برا من اکو ۱۲۸ بیده چرا اضاف نخورده؟
این تنظیماتی که میگن چطوریه؟
اموزشش هست؟
pppoe روcpe کنم؟چطوری؟
سلام
این رایگان چجوریه؟
برا من اکو ۱۲۸ بیده چرا اضاف نخورده؟
این تنظیماتی که میگن چطوریه؟
اموزشش هست؟
pppoe روcpe کنم؟چطوری؟
سلام
اقا این ترافیک رو کی میدند پس ساعت 11 صبحه
با سلام
خدمت دوستی که درباره کارت طلایی شاتل پرسیده بود
با ارائه این کارت هنگام بستن قرار داد از 10000 تومان تخفیف نقدی برخوردار می شوید
و فقط از یک کارت می توانید استفاده کنید
کارت من ویژه تهران هست و نمی دونم که برای کرج قبول می کنند یا خیر؟
باید زنگ بزنی از کارشناس فروش بپرسی
در همین رابطه باید بگم که بعد از بستن قرارداد ، شرکت بهت 2 تا کارت می دهد که با دادن آن کارتها به افراد دیگه و ثبت نام آنها ، از 10% تا 100% تخفیف ( به نسبت تعداد افراد دعوت شده توسط تو ) در قراردادهای بعدیت بهره مند می شوید
حالا اگر خواستی ایمیل بزن یا پیغام بگذار
سلامنقل قول:
دقیقا منم همین سوال رو داشتم لطفا راهنمایی کنین
ممنون...
کلا سرویسهای آرت share هستند این رو پشتیبانی به من گفت و گفت سرویس اختصاصی تعرفش خیلی فرق میکنه برای 128 نامحدود حدود 80-90 هزار تومان هست. حالا شما خودت 1024 رو حساب کن دیگه.نقل قول:
آخه شاتل که مثل دولت مهرورز نیست که عیدی ها رو 15 روز جلوتر بده میگذاره روز اول میده تا حداقل کسی هم ترافیک روزانش تموم شده باشه تو شب نتونه با همون سرعت کم استفاده کنه.نقل قول:
فرقی نداره که اون سریال ثبت شده تو سیستم رو چک می کنند پس مال تهران به ناکجا آباد ایران هم که شاتل داره سرویس میده می خوره.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:کسی نیست که از شهر مقدس قم یا اصفهان نصف جهان یک تست از سرور باکو با لینک speedtest بندازه.نقل قول:
این ترافیک رایگان چی شد!!!؟
همین الان با یک پپسی اضافه تقدیمتون میشه.نقل قول:
شاتل می خواد همه رو با دادن ترافیک روز اول عید خوشخال کنه پس از عیدی قبل غید خبری نیست.
واقعا سنگ تموم گذاشته از 1 تا 5 گیگ هدیه میده چقدر ولخرجی.