Premium دیگه تولید نمیشه ، الان ARcade و Elite داریم و Slim . همیننقل قول:
Premium دیگه تولید نمیشه ، الان ARcade و Elite داریم و Slim . همیننقل قول:
یعنی دیگه پیدا نمیشه یا هنوز تو بازار تهران هست؟نقل قول:
نام تاپیک : تمامی سوالات و مباحث در مورد Xbox 360 ....
کاربران عزیز متوجه شدند یا بیشتر توضیح بدم؟!
در اینجا فقط و فقط و فقط در مورد کنسول و مباحث پیرامونش بحث میشه ... نه هیچ چیز دیگه ای!
فهمیدین ؟
------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا رو با چت رووم اشتباه گرفتی شما ... برای بار آخر تذکر میدم ... دوباره اسپم دادن رو شروع کنی بی برو برگرد بن خواهی شد.
Iman_m123 شما هم همچنین...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هم همچنین ...
همه چیز رو به مسخره گرفتین ؛ بسه دیگه ...
سلام دوستان آقا این xbox دل ما رو برده....:40:
میگم پول و اینا جوره.فقط نمی دونم از کجا بخرم.میشه یه جای مطمئن بهم معرفی کنید.تهران اگه میشه.فقط دوستان جون من و جون شما.من دیگه پول ندارم یکی دیگه بخرم یه جای خوب بهم معرفی کنید ممنون.:11:
آقا میثم بهترین کسهنقل قول:
نه دیگه نیست باشه هم دست دوم در ضمن امکان سه چراغه شدن زیادهنقل قول:
فکر نمیکنم بقول دوستمون یا دست دومه یا اگه گیر بیاری قیمت بالا میفروشن که به صرفه نیست جاش یه الیت بخر و خودتو را حت کن قیمتشم الان بین 340 تا 350 هستشنقل قول:
سلام بچه ها
میخواستم بدون یه ارکید + هارد به صرفه تر نیست از یه الایت ؟ یا نه الایت بازم می ارزه ؟ فرق خاصی جز یه هدفن و کابل لن و کابل 6 فیش ندارن دیگه ! درست میگم ؟
قیمت که همون میشه تقریبانقل قول:
ولی به نظر من elite بهتره چون دردسر های خرید و پیدا کردن هارد جدا زیاده
هر جایی ندارن هر جایی سالمش رو هم نمیدن و قیمت ها هم کم و زیاد میشه
بله همون تر که پدرام گفت زیاد تفاوت قیمت ندارن.نقل قول:
سلام بچه ها
میخواستم بدون یه ارکید + هارد به صرفه تر نیست از یه الایت ؟ یا نه الایت بازم می ارزه ؟ فرق خاصی جز یه هدفن و کابل لن و کابل 6 فیش ندارن دیگه ! درست میگم ؟
حدودا ۳۰ تا ۴۰ تومن ارزونتر در میاد. البته هدفن هم بخواهید جدا بخرید ۲۰ تومنی در میاد