دوستان بیاین به فکر یه شرکت دیگه باشیم.به نظر من دیگه این پارس فایده نداره
Printable View
دوستان بیاین به فکر یه شرکت دیگه باشیم.به نظر من دیگه این پارس فایده نداره
دوست عزیز درسته که اینا به فکر خودشونن اما این تنها کاریه که میشه کرد.نقل قول:
واقعا مزخرف هست و به هیچ وجه قابل قبول نیست
نقل قول:
دقیقا به منم همینو گفتن .
گفتم تو این 3 هفته اخیر 6 شب قطع بوده . میگه من قطعی نمیبینم .اصلا قطع نبوده .
گفتم مثلا پریشب قطع بوده میگه نه فلان گیگ دانلود داشتین .
واقعا اخرشن .:2:
اگه اینکارو بکنن که دیگه فایده نداره، ما بخاطر شبانه اوندیم پارس؛وقتی سرعتو کم کردن باهاش ساختیم اما با این کارشون دیگه نمیشه موند؛اگه محدودم کردن که حتما میرم، حالا با ساعتش میشه کنار اومدنقل قول:
امشب خبریه ؟
256 پینگ و آپش اینطوری شده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=157ms TTL=44
کد:Reply from shatel.ir: bytes=32 time=7ms TTL=121
هیچ فایده ای نداره! هیچ راهی نداریم همه ISP ها یکی از یکی بدترن و وضعیت اینترنتمون هم افتضاح و این دقیقا چیزیه که اونا! میخان، وگرنه بدون اضافه کردن حتی یه پورت میشه اینترنت کشور رو با همین ظرفیت زیر و رو کرد ولی اینا هر چی پول هست رو بجای اینکه صرف بهبود و پیشرفت اینترنت بکنن صرف کنترل و محدود کردن و... میکنن!! میدونید همین اینترنت ملی چقدر هزینه داشته و باهاش چه کارها میشد انجام داد؟
توی همچین شرایطی ISP هامون هم باید اینطوری باشن دیگه... مقایسه کنید با خبر چند روز پیش اینترنت یک گیگابیتی گوگل + تبلت مجانی + چند ترابایت حافظه مجانی و +++!! بعد هم بقیه شرکتا برای اینکه ورشکسته نشن باید خدمات بهتر بسرعت بیشتر و قیمت کمتر ارائه بدن که به این میگن رقابت واقعی و همین طوری همش به نفع کاربرا میشه و همچنین به نفع خود شرکت ها و در کل به نفع کشور... فقط هم بحث اینترنت نیست مثلا ماشین، چون رقایت واقعی و بازار آزاد هست ببینید مردم اونجا چه ماشینایی سوار میشن و مردم اینجا، کمپانی های اونجا چه ماشینایی تولید میکنن و... بعد اینجا باید چند سال پول جمع کنی و پولتو بدی واسه جناب پراید!
کلا دو سه شب قدر خیلی سرعت و پینگ خوب بود
خدایا کل شب ها را قدر بفرما!!!!!!!!!
اقا یه سوال؟؟؟؟؟؟؟.........lاین که میگن در راستای نیاز و درخواست کاربران عزیز، ساعات رایگان شبانه به 2 تا 7 تغییر پیدا کرد........میشه بدونم کدوم کاربران عزیزی این طرح رو درخواست دادند؟........بعدش یه نکته دیگه.این طرح جدید از هر زاویه ای که بهش نگاه جز ضرر و اذیت کردن کابر چیز دیگه ای نداره.....فقط اگه یکی تونست یه نیمچه سودش رو بگه ما خوشحال میشیم.......
دوستان به علت اینکه تبریز زلزله اومده سرعت اینترنت اینجا فوق العاده شده الان سرعتم بین 110 الی 170 متغییره :8::8::8::8::8::8::8:
اینم تست سرعت من: