آمپی که بتونه چی هست؟ ساب خیلی قوی نه.نقل قول:
آمپی که بتونه چی هست؟ ساب خیلی قوی نه.نقل قول:
سلام دوستان من یک جفت باند دارم که روش نزده چند اهم و چند وات هست چجوری میشه فهمید.باند فابریک ماشین امریکایی کرایسلر
دوستان پخش زیر 300 چه مدل هایی پیشنهاد میدن؟
بعد تفاوت مدل های 1750 2750 و 3750 پایونیر تو چی هست ؟ از لحاط کیفیت صدا چه فرقی با هم میکنن ؟
نقل قول:
منفی مثبت باندها همون دوتاسیمی هست که به باندها متصل شده رو جاشون رو عوض کنم ؟
اگر پحش رو عوض نکنم و یک آمپلی مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بندازم مشکل حل میشه ؟نقل قول:
نقل قول:درسته ، اگه جا به جا باشه بیس کمتر میشه ! ولی تنظیمات خود پخش هم هست ، شاید HPF بالا دادین .نقل قول:
مشکلت از نبود آمپلی نمیتونه باشه .نقل قول:
1750 ، یک جفت خروجی rc داره . صدای 16 بیتی .نقل قول:
2750 ، دو جفت . صدای 24 بیتی .
3750 ، علاوه بر دو جفت قابلیت تغییر رنگ پنل و ... رو داره . صدای 24 بیتی .
من تجربه این پخش ها رو نداشتم که تفاوتشونو با گوشام حس کنم ، اما تعریف 9450 رو شنیدم ، ببینید نظر آقا حمید چیه .نقل قول:
در مورد بقیه اجزا هم بگید چه صدای مد نظره ؟ قدرتی فقط ؟
اره همون 2تا سیمی که وصل کردین به 2تا سر فیشه باندنقل قول:
اول یکی از باندارو سیمشو جدا کن بعد اون یکی باندتو جای سیمارو جا به جا کن ببین صدا و بیست درست میشه اگر بهتر شد یه دونه از سیماشو جدا کن کن دوباره اشتباه نکنی بعد برو سراغ اون یکی باند و وقتی که اون رو هم تنظیم کردی سیم قبلی رو هم وصل کن
نقل قول:
اره قدرتی باشه بیشتر البته کیفیت هم باشه ولی قدرتی بودنش بیشتر مهمه
حالا شما یه سیستم میشه بگید
باند/ساب/امپر/بخش/خازن (بیشتر پایونر مد نظرتوون باشه) مرسی
hpf چیه ؟نقل قول:
تنظیمات بیس رو رو آخر گذاشتم و trible رو هم رو آخر
سلام مهدی جان مبارک باشه و آفرین به شما که خودتون دست به کار شدید و نصب کردین.لذت خاصی داره البته سختیهای خودش رو هم داره.نقل قول:
من شخصا هیچ موقع از برند ساند خوش نیموده و نمیاد.شرمندم. اما صدا کالما سلیقه ای هست وظاهرا شما رو جلب کرده.با توجه به مشخصات ظاهریش و همونطور که شما گفتید به خاطر فیزی که داره بیشتر تمایل به میدرنج داره تا مید باس.قدرت و کوبش این مدل کامپوننتها با کامپوننتهای Dust Cap متفاوت و کمی ضعیفتره.
به نظر من اگر میخواهید یک جفت دیگه از این کامپ اضافه نمائید حتما باید خلاء بیس و فرکانس پائین رو با یه ساب خوب پر کنید.
اگر میخواهید در آینده سیستم ساب ووفر هم اضافه نمائید باید حد اقل پخشی بگیرید که سه جفت خروجیRCA داشته باشه. 3750 دو جفت داره و برای استفاده بدون ساب ووفر مناسبه.نقل قول:
E69X قیمتش 275-77 هست من براتون 265 میگیرم. الان هم یدونه آکبند از سریه قبل که از شرکت گرفتم موجوده.
حد اقل آمپ دو کانال(من پیشنهادم 4 کانال هست) کن وود 526 یا پایونیر 3602 هست حدود 160 تومن.
پخش 3750 رو هماحتمالا براتون کمتر بگیرم باید فردا تماس بگیرم.
کلا پایونیر تو مدلهای پائینش خیلی جالب نیست. خروجی هم کامل نداره. به نظر من کن وود خیلی مناسبتره.نقل قول:
من x400 رو پیشنهاد میکنم.سه جفت خروجی داره.
بهتره اسپیکرهای فابریک هم بعدا تعویض نمائید.
از نظر صدائی به نظر من هیچ تفاوتی ندارن.فقط امکاناتشون متفاوت هست.نقل قول:
9450UB پنلش برقیه کمی گرونتره.
دو مدل بعدی هم یکی بلوتوث داره و اون یکی SD میخوره.سیستم میکس ترک هم دارن و محصولات جدیدتری هم هستن.شما با توجه به نیازتون خودتون انتخاب کنید.
اسپیکرها هم بالاترین رده پایونیر هستند.یه آمپ 4 کانال مثل 9604 براشون بگیرید. اگر بیس سنگسن میخواهید جی وی سی 7158 هم با توجه به 7*10 اینچ بودن حجم بیس فوق العاده ای داره.دو جفتش که دیگه :n19:قیمتش هم 227 هست.
HPF یه فیلتر بالا گذر هست. خیلی توضیح دادم تو لینکهای امضام هم هست.نقل قول:
کار درستی نیست که تنظیمات رو تا آخر بالا ببرید تو ولومهای بالا کاملا فشار و استرس دارید روی اسپیکرها.
باید تنظیم کنید.نه خیلی بالا و نه خیلی هم کم.بهترین حالت که فلت هست ولی اگر هم نیاز به باس یا تریبل دارین باید اونار و تنظیم کنید تا فشار بهشون وارد نشه.