این روش کانکت دیسکانکت رو یکی میگه ما هم یاد بگیریم؟
من که یه مشکل بدی دارم هر چند ساعت اینترنتم قطع میشه باید مودم رو روشن خاموش کنم شاتل هم میگه نویزت بالاست همه چیزهای ممکن و هم چک کردم دیگه موندم چکار کنم.
Printable View
این روش کانکت دیسکانکت رو یکی میگه ما هم یاد بگیریم؟
من که یه مشکل بدی دارم هر چند ساعت اینترنتم قطع میشه باید مودم رو روشن خاموش کنم شاتل هم میگه نویزت بالاست همه چیزهای ممکن و هم چک کردم دیگه موندم چکار کنم.
حالا اگر قبول کنند برگردی چون بعضی مواقع برای اینکه از مستری بیشتر بچاپند میگن پورتهای اکو پر شده .نقل قول:
منظور من تخم مرغ شانسی بود از اینها که توش جایزه میگذارند مال شما خالی دراومده.
من اکو دارم مودم هم ازشون نگرفتم ، دوره ام از 23وم شروع میشه اگه 24م یه گیگ بدن تا 23 فروردین وقت دارم استفاده کنم ؟؟؟؟ خواهشا یکی به ما یاد بده چجوری کانکشن Bridge بسازم
اون که میگه موقع تخصیص ترافیک هدیه کانکت باشین مگه ساعت خاصی میدن که همون موقع کانکت بشیم
یا منظورشون روز 24 کانکت بشیم بسه یا منظورشون کسایی است که شارژ دارن و میتونن وصل بشن
اره تا پایان دوره ات یعنی 23م میتونی استفاده کنی!نقل قول:
راهنمای نصب مودمت را از اینجا بگیر...اگه مودمت نبود برای مودم دیگه بگیر همشون تقریبا مثل هم هست!
در ضمن برای شما که مودمت زاکسل نیست احتیاج به کانکشن PPPOE نیست!کد:http://www.shatel.ir/fa/support/docs/
منظورش از در حال استفاده و يا قطع به علت اتمام ترافيك وضعیت کلی کاربر هست!(کسانی که شارژ دارن و ندارن)نقل قول:
منظورش اینه که مشتريان كه درخواست تغيير سرويس ايشان در سيستم ثبت شده است، مشمول اين طرح نخواهند بود.
دوستان سرعت افتضاح شده.
میشه وضعییتتونو بگید.
وضعیت اوکی هست.نقل قول:
با اینکه روی خط نویز هست.
سرعت دانلود شبانه که ناجور داغون شده حدود 2 هفته هست که من شبا بیشتر از 150 تا 200 مگ دانلود ندارم اما روزها سرعت بین 60 تا 70 هست و مشکلی از این بابت نیست.
(این روش کانکت و دیسکانکت رو یکی برای من پ.خ کنه)
ممنون
میترسم با پاپلیک شدن این روش دیسکانتکت وکانکت از کار بیافته خواهشن فقط تو پ خ مطرح کنید واسه هم
نقل قول:سرعت شبانه من هم داغون هست و شبی تقریبا 200 - 250 مگ دانلود میکنم.نقل قول:
روش دسکانکت هم دیگه خوب جواب نمیده اولها می شد تا 1200 مگ گرفت ولی الان به زور 600 مگ میگیره در ضمن روی تورنت هم این روش جواب نمیده.