عزیز ایا vdsl مودمش با ftth یکیه؟
عزیز من که دعوا با شما ندارم، لطفا در صحبتتون متین تر باشید.
دوست عزیز من در مورد ذهنیت شما و نظر شما نطری ندارم مودم های تحویل شده همه ftth هستند و اینکه مودم vdsl کلا متفاوت هست و اینکه گفتم نمیکشه متوجه منظور نشدید و اینکه الان شما گفتید منم گفتم اگر شما اطلاعی ندارید میتونید خیلی چیزها رو بخونید و یا پیگیر دونستن بشید و به کسی حمله نکنید و اینکه برای vdsl هیچوقت کابل کشی تا خونه نمیکنند و تا نزدیکترین کافو فیبر میارن اینا رو محض اطلاع گفتم.
فیبر رو تا خونه میارن و پریز میزنن برای ftth و اون fttcکدوم مرکز میده؟ اصلا این سرویس ایران ارایه میشود؟
اطلاعاتتون رو بیشتر کنید بعد چیزی اعلام کنید، در اینکه پشتیبانی اعلام نکنه هم موافقم اما شما سرعتی میخواین براتون بر طبق اون چیزی دارن میزارن، نداشته باشن میگن نداریم دیگه، حتی adsl هم بخوان سرعت بالاتر از 16 میدن اما بخاطر خیلی مسایل کابل مسی ارایه نمیشه در صورتی که من خودم در یک مرکز مخابراتی 52 مگ روی ADSLدیدم. منظور از نکشیدن مربوط به خود شرکت بود.
کیفیتی تو ایران فعلا شرکت ها میدن این سرعته و کسی نگفت 25 مگه و نیاز نیست شما به من بگی گیگا بیته خودم اطلاع دارم، باید ببینید ایا اون شرکت این شرایط رو داره یا نه؟
تو المان و.... هر چی بخوای میزارن و اصلا این تست ها و نرم افزار تست جوابگو نیست، گس بدونید بعد خبر بدید و تاپیک نزنید که میدونید.
این چیزی که گفتید سرعت 200 اینوبه وزیر ارتباطات بگید بدونن چون خودشم ننیدونه اینجا بنا به دلایلی نیست و بهتون نخندند. باید به بستر نگاه کرد نه چیزی که جایی نوشتن و ننیدونید بیاین بگیذ.
من شما و... مسخره نکردم اما اگر این احساسو دارید این نظر شماست مثل درک تمام چیزهایی که گفتید.
فقط فرق vdsl و ftth رو دقیق مطالعه کنید کسی که ندونه vdslتا کافو میاد و فیبر تا داخل منزل میاد خب مشخصه....
منظور نویسنده رو متوجه بشید