سعیدجان یه سری اسکیل و راهنمایی بگو آقا ادریس (Sorena_777) اول کار سریع لول آپ کنه و پول در بیاره ...
من خودم الان اتربیوت میدم به دکس اسکیل میدم به لیدرشیپ ست جنتلمن هم میخوام ببندم
Printable View
سعیدجان یه سری اسکیل و راهنمایی بگو آقا ادریس (Sorena_777) اول کار سریع لول آپ کنه و پول در بیاره ...
من خودم الان اتربیوت میدم به دکس اسکیل میدم به لیدرشیپ ست جنتلمن هم میخوام ببندم
من اصلا پروداکت ندارمنقل قول:
اما اون golden hawk خریدنی نیست. همون سری کوئست رو که ادامه بدی بهت میده
ادریس جان شما بعد اسکیل گرفتی کلی باید هزینه کنی درست شه اعصابت خورد میشه بیخیال شو کلا دو روز اضافه باید کار کنی ولی لذت میبری از بازی . از بچه ها بپرس هم کمکت میکنن هم راهنمایی اینطوری از بازی لذت ببر تا اینکه همش با مشکل مواجه شینقل قول:
اخه میدونید مشکل چیه ؟
من تمام اسکیل ها رو داده بودم به داج و ایم و اتریبنت چیه نمیدونم رو دادم به استنرت
ولی الان 4 لول هست که میدمش به دکس
الان داجم 29 هست و ایم 19 و تاقنس و ویگور هم 11 هنوز دارم با چوب 8-16 میزنم
الان دارم تو قسمت بندیت تا لول 30 رو راحت میزنم و لول اپ میکنم من حتی یه ضربه هم نمیخورم و خیلی راحت با 40-50 تا ضربه میبرم
طرف تفنگ داره یا چاقو یا شمشیر میزنمش و تا الان هم یه بار هم شکشست نخوردم
منتظرم که ری اسکیل بکنم و 10 تا دیگه از ایم هام رو بدم به داج و استنرت هم به دکس و سلاح گرم بشم و همه چیم رو فول بکنم و بزنم تو کار دوئل
دیگه سراغ ورک ها نمیرم فعلا
همین جوری xp میگیرم ازشون
تو این 4-5 روزه هر نیم ساعت یه بار بندیت رو چک میکنم و چند باری که ریفرچ میشه یکی دو تاشون رو میزنم و بقیه اش رو میزنم رو یکی از کار ها که xp خوب میده و میزنم و 1 ساعت
اصلا نمیدونم دارم چیکار میکنم
از اون اولش هم به هرکس گفتیم چیکار بکنم گفتن تو بزار لول اپ که کردی اون وقت تازه بازی شروع میشه ..
بابا چون من الان نیاز دارم که بازی بیاد دستم
مثلا تازه الان فهمیدم که که اگر بید اوت بشی تو مارکت پولت برمیگرده!!!
شرمنده اگر تند صحبت میکنم بخدا یه هفته ای هست درست نخوابیدم:46::11:
...........
دوستان با توجه به این حرفایی که زدم خودتون متوجه شدین که هیچی از بازی بلد نیستم پس اگر دارم جایی رو از برنامه بیست ساله ام اشتب میزنم از همین اول بم بگید که بعدا مثل خر تو گل گیر نکنم
البته شاید به این دلیل باشه که دارم همزمان 4 -5 تا بازی اینترنتی رو همزمان بازی میکنم
بهترین کار همین است ... البته اگه به charisma bede بده خیلث بهتره و باید سعی کنه لباسایی که leadership اینا می ده را بخره ( خودشم از اون ارزونایی که leadership هم زیاد می دهند )نقل قول:
ضمنا world جدید نخواهد آمد فعلا چون world ها را merge خواهند کرد ( به هم ترکیب می کنند ) ورلد ها 2 به 2 یکی می شوند ولی فعلا گفته شده زمان زیاد خواهد برد
اخه اگر این کار رو بکنم که باید بعدا برم ری اسکیل بکنم اره ؟؟نقل قول:
بهترین کار همین است ... البته اگه به charisma bede بده خیلث بهتره و باید سعی کنه لباسایی که leadership اینا می ده را بخره ( خودشم از اون ارزونایی که leadership هم زیاد می دهند )
اون وقت با این کار دیگه نمیتونم برم دوئل ؟؟
میتونید یه چند تا از این لباس هایی که leadership میدن رو نام ببرید ؟؟
مثلا این خوبه:
black clothing :
10 تا leadership
5 تا rapairing
بین 425 تا 500 قیمتش تو مارکت هستش
شما تا لول 60-70 اصلا فکر دوئل رو از سرت بیرون کن .نقل قول:
قدیم وقتی میخواستی روی یه اسکیل خاصی کار کنی چون نمیتونستی کوئست بری دردسر زیاد داشت ولی الان با این ستی که اول بازی دستت میاد میتونی راحت تک اسکیل کار کنی .
بعد که لولت بالا رسید اینقدر پول داری که میتونی چندین بار ری اسکیل کنی ...
نگران نباش اگه درست اسکیل بدی اینقدر راحت میتونی کوئست بری و سریع لول آپ کنی که چش رو هم بذاری شدی لول 60 .
شرمنده من یک سالی نبودم زیاد از تغییرات خبر ندارم نمیتونم راهنمایی کنم بچه ها با تجربه تر از من هستن :10:
بچه ها میتونید بگین این کوئست چی میخواد به غیر از پولش؟؟
(Waupee's Grandfather (Re-Thievery
Blue bandana 0/1
$ 170 (Done)
منظورش دستمال گل دار ابی هستش؟؟
مجا میتونم پیداش بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از بقالی سر کوچه بخر :31: تو فروشگاه General store یه شهر میتونی پیداش کنی (ارزونه)