من که دیگه کلا از بهتر شدن وضعیت اینترنت آسیاتک برای فیبر نوری خوزستان نا امید شدم. کلا اینطوری به نظر میرسه که اصلا قصد بهبود وضعیت اینترنت برای کافوهای خوزستان را هم ندارند و پشتیبانی فقط برای آرام کردن مشتریهای شاکی همش فقط وعده و وعید دروغ می ده. من نو این مدت که سرویس 2 مگ ازشون گرفتم هر دفعه که زنگ زدم به پشتیبانی یا صدای مشتری می گن دارند روی پهنای باند کار می کنن و یک هفته تا نهایتا 10 روز دیگه مشکل را برطرف می کنند ولی متاسفانه این یک هفته و 10 روز دیگه همیشه وجود داره و پایانی نداره و اصلا هر وقت تماس بگیری همین را می گن که معلوم میشه کل این حرفها دروغه.
در ضمن الان نزدیک 3 ماه هست که از شروع قرارداد مخابرات و آسیاتک می گذره و هیچ بهبودی حاصل نشده و از طرف دیگه به احتمال خیلی زیاد قراردادشون هم یکساله هست مه در نتیجه تا الان یک چهارم زمان قراردادشون هم گذشته و کار مثبتی انجام ندادند که مشخص می کنه احتمالا تا پایان قراردادشون هم همین وضعیت ادامه داره.
اینم وضعیت دانلو با اینترنت دانلود منیجر با 16 اتصال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با احتساب تمدید موقت سرویس 3 روز دیگه از طرحم باقی مونده و با این اوصاف دیگه تمدید نمی کنم و برمیگردم سراغ وایمکس مبین نتم که هر چند هزینه اش شاید یکم بیشتر باشه ولی مثل آسیاتک اینترنت 128 را به جای 2 مگ به مشتریهاش قالب نمی کنه.
اینم اشتراکم هست: (ببینید از 20 گیگ حجمم 13 گیگش را نتونستم استفاده کنم)
جالب اینجاست که تا حالا هرچی تماس می گرفتم و شاکی میشدم هم پشتیبانی و هم صدای مشتری می گفتن که وقتی سرعتتون بهتر بشه بهتون هم حجم و هم مدتی از زمان از دست رفته را به دلیل اینکه مشکل از سمت آسیاتک هست بر می گردونند ولی امروز که تماس گرفتم صدای مشتری که به کل زد زیر همه چیز و پشتیبانی هم گفت حجم را که اصلا به سرویس بعدی انتقال نمی دن و زمان را هم احتمالش خیلی کمه که بهم بدن (یه جوری گفت فهمیدم منظورش اینه که پولت را خوردیم یه لیوان آب هم روش)
این هم وضعیت تست سرعت با سرور داخلی:
اینم سرور لندن: (ببینید چه فاجعه ای هست)