3750 تو دیجیکالا که گرون فروشه زده 299 تومن. باند هلیکس میتونی از -----بگیری . حمید اقا هم فکر کنم داشته باشه. من از ----گرفتم 277. هزینه تیپاکسم ده پونرده تومن شد.نقل قول:
3750 تو دیجیکالا که گرون فروشه زده 299 تومن. باند هلیکس میتونی از -----بگیری . حمید اقا هم فکر کنم داشته باشه. من از ----گرفتم 277. هزینه تیپاکسم ده پونرده تومن شد.نقل قول:
آره دی جی ارزون تره ولی بازم میگردم تو بازار. بخوام از نت بگیرم تفاوتش اونقدرا نمیشه مگه اینکه کل سیستم رو بگیرم.نقل قول:
شما e69x گرفتی؟ راضی؟ آمپ هم بستی؟ چی؟
سلامنقل قول:
به نظر من اگر میخوای سیستمی ببندی که راضیت کنه بهتره خیلی توی قیدوبنده 10 تومن 20 تومن نری فقط سعی کن اجناس رو با مشورت دوستان و با استفاده از تجربیاته اونها تهیه کنی که بتونی با هزینه ای که در نظر گرفتی به صدای مطلوبی برسی
داشبورد خودش بهش زاویه میده ، یعنی بنظرم بد نیست جاش ، ولی بهترم میشه .نقل قول:
سلام.افرین خسته نباشی دوسته عزیز خیلی خوب شده :n09: ولی جای تیوترات فکر میکنم که خوب نیس یه کم باید زاویه بدی .:n13:
با نصب امپ که 100% صدات بهتر میشه و اون نویز که میگی فکر نمیکنم مربوط به رد کردن سیم تیوتر از جای پاور شیشه باشه.
برای 141 هم پرسیدم برات اینجا کسی نداشت یه جا 123 داشت قیمت نکردم راستشو بخوای بازم اگه دیدم بهت خبر میدم :n06:
اون قیر پیکانیا با اوم چسب ها کنده نمیشه ؟؟؟؟؟ این همه زحمت کشیدی یا حرارت میدادی بهشون دیگه
ایشالا به بهترین صدا برسی :n16:
فعلا دارم با تک استیج جلو کنار بیام ، بنظرم حجم صدام بدون آمپ ، وقتی شیشه ها پایینه و مثلا تو اتوبان هستم پایینه در مقابل صدای ماشینای دور و برم .
123 رو هنوز دو دلم ! از یک طرف میگم هرچی خرج کنم ، بعدا دارمش ، ولی اصلا دلمم نمیخواد فعلا خیلی به آب و آتیش بزنم :دی ، برا همینم این کامپ ارزونو انتخاب کردم ببینم چطوریه ...
نه ، 4 ردیف چسب زدم ، و به شدت هم محکم کاری کردم ، حرارت دم دست نبود :دی
ممنون ; )
e69x اسپیکر خوبیه ! فقط حجم صدای متوسط داره .نقل قول:
شما انتظارت از سیسمت چیه ؟
یه صدای کیفی، بیس نرم و کلا صدای دلنشینی که طولانی مدت اذیت نکنه گوشنقل قول:
از حجم زیاد هم بدم نمیاد ولی دوست ندارم صدای بلند فدای کیفیت کنم
e69x انتخاب ارزنده ای هست با توجه به نیازتون . اگر بتونید از همون هلیکس هم برای جلو استفاده کنید ، (با توجه به اندازه باندی که جلو میخوره) ، همه چیز رو با هم دارید .نقل قول:
بعد الان پخشم ندارید ؟ اگر ندارید پیشنهاد من آلپاین 140-141 هست تا 300ت ، بعدش پایونییر 3750 و بعد کنوود x400 .
بودجم محدوده، فکر نمیکنم برای جلو بتونم بگیرم.نقل قول:
والا سیستمی که قراره بگیرم 3750، E69X و یه آمپلی تو مایه های 270 280 .. که هنوز دوستان پیشنهادی ندادن (تو دو سه صفحه قبل پستام هست)
.11 رو قبلا هم گفتم برگشتیش بالاس. باید ببری تعمیرگاه.ممکنه از کوئل باشه.[/QUOTE]
ماشینو بردم محل کارم نشون یکی از آشنایان به سیستم اونجا دادم. اومد کاپاها رو دید یه چیزی بگم شگفت زده میشی: نصابی که این همه تعریفشو شنیده بودم و خود فروشگاه معرفیش کرده بود و کلی با منت و ادعا برام کار کرد، جوری پیچهای بلندگوی بدبخت رو سفت کرده بود که لاستیک ساراند جفت بلندگوها تو یه نقطه تابیده شده بود. خلاصه براش یه تخته mdf ساختم و رو اونها بستم تابش باز شد. یه چیزه دیگه این استاد ما رو یکی از کانالای 8400 سه تا مصرف کننده بسته (دوتا سوپر توییتر و یه خربزه ای)
حالا آیا ناسزا گفتن به چنین نصابی شایسته نیست؟؟ :n34:
این هزینه برای آمپ زیاده ! شما کارت با یک m527 کنوود راه میفته که 150-170ت .نقل قول:
شما میتونی با بقیش که میمونه، یک جفت باند هم برای جلو بخری ...
پیشنهاد من تا 120ت ، کامپ SoundStream SC6T هست که خودم هم تو استیج جلو دارم ازش استفاده میکنم .
ماشینو بردم محل کارم نشون یکی از آشنایان به سیستم اونجا دادم. اومد کاپاها رو دید یه چیزی بگم شگفت زده میشی: نصابی که این همه تعریفشو شنیده بودم و خود فروشگاه معرفیش کرده بود و کلی با منت و ادعا برام کار کرد، جوری پیچهای بلندگوی بدبخت رو سفت کرده بود که لاستیک ساراند جفت بلندگوها تو یه نقطه تابیده شده بود. خلاصه براش یه تخته mdf ساختم و رو اونها بستم تابش باز شد. یه چیزه دیگه این استاد ما رو یکی از کانالای 8400 سه تا مصرف کننده بسته (دوتا سوپر توییتر و یه خربزه ای)نقل قول:
حالا آیا ناسزا گفتن به چنین نصابی شایسته نیست؟؟ :n34:[/QUOTE]
بهترین کار اینه خودتون نصب کنید ، استیج عقب هم عملا کار خاصی نداره ، رد کردن سیم های آمپ هم باز کار خاصی نیست ...
با سلام خدمت دوستان نظرتون در مورد پخش 3750پایونیر + آمپ 3602 پایونیر + باند 6965v2 چیه؟