اگر حساب استهلاک کامپیوتر و پول برقت رو بکنی مطمئنا به صرفه است فکر کنم مال من از صبح تا شب روشن بود 6گیگ اصلا به صرفه نیستنقل قول:
Printable View
اگر حساب استهلاک کامپیوتر و پول برقت رو بکنی مطمئنا به صرفه است فکر کنم مال من از صبح تا شب روشن بود 6گیگ اصلا به صرفه نیستنقل قول:
من روی یک خط دیگه 256 دارم ولی قبضم درستنقل قول:
دوباره 5 شنبه شد و سرعت خراب!:n03:
من خودم دو تا نامحدود 512 دارم و نگهش داشتم.شما اگر بخوای برنامه ای رو روز دانلود کنی و ببینی فقط با سرویس نامحدود روزانه میتونه اینکار رو کنی (حجمی روزانه بصرفه نیست).اما اگر فقط و فقط برای ارشیو دانلود میکنی و احتیاج نداری روز برنامه ببینی یا حجمی بگیر یا 4g ایرانسل.من کلا با 125 مودم و 25 سیمکارت 950 گیگ تو این دو هفته شبانه ایرانسل دانلود کردم.روزی 4.5 تومان میدادم.یعنی حدود 65 دادم 950 گیگ دان کردم.نقل قول:
الان من سرویس رو عوض کنم ضرر نمیکنم. میترسم این 2 مگ از دستم بپره. یا فعلا استفاده کنم. الان دوستمون شبی بیست گیگ تو 4 ساعت دانلود میکنه من باید کامپیتر رو همیشه روشن بزارم.
الان واقعا دیگه این نامحدود به صرفه نیست.
چیکار کنم من الان.
ولی با توجه به اینکه نامحدود دیگه نمیشه از مخابرات گرفت بنظرم نگه دار یا سرعتت رو بیار پایینتر که هزینه کمتر بیافته
دوست عزیز مودمت چیه؟راضی ازش؟من قصد خرید دارم پیشنهاد میدی؟نقل قول:
مودمم از این usb خورها هست.تو سایت راستین روش انلاک کردنش هم گذاشته که بتونی بجز ایرانسل با اپراتورهای دیگه هم کار کنی.من مودم رو به لپ تاپ وصل میکنم اینجوری میتونم تو تمام اتاق جابجا بشم تا بهترین snir رو داشته باشم.بدون انتن و ... ، snir من تو ساعت 3 شب که پارا-زیتها قطع میشه به 14-15-16 و گاها تا 18 میرسه.جات خالی شب تاسوعا کسی دانلود نمیکرد میانگین سرعتم به 6.1 مگابایت بر ثانیه رسیده بود.اون شب 110 گیگ دانلود کردم.اصلا خدا 110 رو برام مقدر کرده بودنقل قول:
دوست عزیز مودمت چیه؟راضی ازش؟من قصد خرید دارم پیشنهاد میدی؟
چطوری ۱۱۰ گیگ یه شبه دانلود کردید؟ مگه نهایتش اون طرح ۳ ساعت نامحدود( که در اصل محدوده)که ۶۰ گیگ حجم میده بهت نیست؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
گفتم با دو بسته 3 ساعته تو یک شب این مقدار دانلود کردم (یک بسته از 2 تا 5 و بسته بعدی از 5 تا 8).توی یک بسته 3 ساعته تا 60 گیگ میشه دانلود کرد ، اون شب هم ماشااله عزادارهای امام حسین همه تخت خوابیده بودند سرعتم به 6.1 مگابایت رسیده بود بطوری که مجبور شدم ساعت 7:45 صبح مودم رو قطع کنم چون نمیدونستم سرعت خودبخود صفر میشه یا میره بصورت ازاد از شارژ سیمکارتم کم میکنه.نقل قول:
اصلا اون شب به خودم و ایرانسل افتخار کردم.پیر که شدم میخوام واسه نوه هام "ماجراهای من و ایرانسل" رو شبها موقع خواب براشون تعریف کنم.
لطفا حذف شود
رفیق من که جواب پستتون رو دادم :n24:
:n16: