نقل قول:
اگه بخش وایرلس یا همون وایفای مودمتون فعال هست که حتماً رمز رو عوض کنید. چون اگه یه هکر بیکار بتونه ردیابیتون کنه با توجه به اینکه آیدی و رمز رو داره و هر دو هم "admin" هست، مییاد وارد بخش تنظیماتتون میشه و از اونجا اطلاعات رو برای هــک بیشتر یا خرابکاری ور میداره. اگه مثل من هم هستین و همیشه نیاز به وایفای ندارین که بهتره اینجور مواقع اون بخش رو خاموش کنید که خیالتون راحت باشه. توی 635 که خاموش یا روشن کردن وایفای راحت هست و نیاز به لوگین و رفتن به صفحه تنظیمات نداره. یه کلید کنارش هست که با زدن اون کار انجام میشه. اگه اشتباه نکنم یادم هست که 9200 هم یه همچین کلیدی داشت.
برای تعویض رمز توی 635 برید Maintain > Account > Account و از اونجا رمز قدیم رو بدید و رمز جدید رو وارد کنید. فکر کنم 632 هم همینطوری عوض میشه. ولی برای 9200 گشتم و نتونستم فایلهای راهنمام رو پیدا کنم که بتونم مراحل تعویض رمز اون رو ببینم.
البته یه نکته رو برای کمتر کردن احتمال هــک خودم انجام میدم که شاید بتونه کمکی باشه. اون هم اینکه توی مودم، لیست سفید مکآدرسهایی رو که باید به مودم وصل بشن رو فعال میکنم که دیگه هر کسی نتونه راحت بیاد و سعی به تماس با مودم و هــک داشته باشه. هر چند که میشه حدس زد که هکرها هم روز به روز روشهاشون رو قویتر و بهتر میکنن و کلاً اینطور چیزها رو بایستی خود شرکتهای ایرانسل و مبیننت به فکرش باشن و نه کاربران. بالاخره همه اینقدر سواد یا وقت و حوصله ندارن که برن اینطور چیزها رو یاد بگیرن و ازش استفاده کنن.