آره آقا دوستیمنقل قول:
بچه ها آپدیت 1.35 رو بتا اومد
باید بین شهر ها ریل بسازیم یه چیزه زایه
هر بار که این کارو میکنیم پول متقاوتی میکیریم ("Union Pacific bonds")
Printable View
آره آقا دوستیمنقل قول:
بچه ها آپدیت 1.35 رو بتا اومد
باید بین شهر ها ریل بسازیم یه چیزه زایه
هر بار که این کارو میکنیم پول متقاوتی میکیریم ("Union Pacific bonds")
حالا خیلی تابلو نه ! مثلا یه آیتم 200 دلاری رو 2000 بفروشی گیر میدن ؟! :دی
اگه گیر نده با چندتا از بچه های لول بالا هماهنگ کنم بهم کمک های مالی برسونن :27:
نه حسین اون که رضا هست :31: reza_kinglord:31:نقل قول:
نه فکر نکنم مشکلی باشه من خودم همینجوری از بچه ها پول میگرفتم : دی .روزنامه میذاشتم 10 20 k پول میگرفتم :31:نقل قول:
آره هستم خودشم الان 10 ماه سربازی هستم :31: زن می خواهم چه کار ! ویتامین را دارم خودش بسه ! ویتامین خرجش کمه ! زن خرجش زیاده :31:نقل قول:
بزار مارکت بگو حداقل 1 روز بعد بخرند ! اگه بزاری و زود بخرند اون موقع بن می شید ... البته اگه یکی ریپورتتون بده و اگه moderator ورلدتون زیاد گیر بازار باشه !نقل قول:
من ی گل رو 8000 فروختم :))
برای مبادله آیتم هم تا حالا گیر ندادن تو ورلد 10 رکورد مبادله ایتم رو من شکوندم :دی :))
بابا خوش به حالتون ماشالله چه پول هایی از راه کج در میارید:31:من که از این دوستا ندارم متاسفانه:41:
خب حالا که مشکل بن حل شد من یه آیتم میذارم مارکت یه آدم نیکوکار پیدا میشه تو کلورادو اینو از من بخره ؟ :دی
اگه بله لطفا بگید که هماهنگ کنم . مرسی
یدونه Raven Feather
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گذاشتم مارکت یه با معرفت پیدا میشه فردا اینو بخره ؟ (آیدی C0OPeR) :10:
دمت گرم امین جون :40: دو دقیقه از پستم نگذشته بود یهو دیدم آیتم فروش رفته :10: میلیاردر شدم :دی
از برو بچ کسی این ایتم ها رو نداره برام بزاره؟هر کدومشون رو دارید اگر لازم نداشتین با یه قیمت ارزون بزارین تا بخرم
Berries سه تا
Beans سه تا
Fool's gold یه دونه
Golden hawk یه دونه
من همش دارم ایتم ها رو از مارکت میخرم چون اسکیل کار هاشون رو ندارم ...منفی میزنه برام
ورشکست شدم
خیلی خیلی ممنون