پسر عجب خرید های تووووپیییییییی
البته اگه رسمی بشن خیلی خوب میشه .نقل قول:
همین میر قربانی پارسال هم می خواست بیاد پرسپولیس و هم بره استقلال ولی رفت سایپا .
...
گول سر مربی تیم ملی که عضو هیئت مدیره سایپا بود رو خورد فکر کرد میتونه بره تیم ملینقل قول:
هادی اصغری هم که تو سپاهان نیمکت نشین شد اگه اومده بود پیش ما الان آقای گل بود،یا حد اقل مثل علیرضا محمد دعوت میشد تیم ملی
یه جورایی از رفتن پیروانی خوشحال شدم،عملا بعضی وقت ها مشخص بود دودستگی وجود داره
نمی دونم این کمک مربی های پرسپولیس چه شونه،اون از استیلی اینم از پیروانی
آره اون کعبی مثلانقل قول:
گول سر مربی تیم ملی که عضو هیئت مدیره سایپا بود رو خورد فکر کرد میتونه بره تیم ملی
هادی اصغری هم که تو سپاهان نیمکت نشین شد اگه اومده بود پیش ما الان آقای گل بود،یا حد اقل مثل علیرضا محمد دعوت میشد تیم ملی
چقدر علیه قطبی مصاحبه کرد ، حالا با دعوت شدنش کاشکی یکم خجالت بکشه
هر کی پارسال پرسپولیسو پیچوند ، نتیجشو هم دید ، اون دو تا که رفتن تو استقلال مشغول سفت کردن پیچ و مهره ی سکو ها شدن
یه سری ها هم رفتن تو سایپا و افت کردن ...
بر اساس توافق مدیران،بازیکنی بین پرسپولیس و استقلال رد و بدل نمی شود
کانون هواداران پرسپولیس: مدیران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در یک توافقنامه رسمی با یکدیگر به توافق رسیدند تا در فصل نقل و انتقالات از یکدیگر بازیکن نگیرند.
امیررضا واعظی آشتیانی مدیرعامل باشگاه استقلال تهران و عباس انصاری فرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران با امضای یک توافقنامه رسمی با یکدیگر توافق کردند تا در فصل نقل و انتقالات از یکدیگر بازیکن نگیرند.
پیش از این اخبار و شایعاتی مبنی بر پیوستن یکی دو بازیکن از تیم های مقابل به تیم رقیب به گوش رسیده بود که در این میان انتقال مجتبی جباری از استقلال به پرسپولی بیش از دیگر گزینه ها مورد بحث بود.
بائو: امیدوارم هرچه زودتر پیراهن پرسپولیس را بر تن کنم
کانون هواداران پرسپولیس: هافبك تيم فوتبال ابومسلم مشهد كه با باشگاه پرسپوليس تهران قرارداد داخلي امضا كرده است، اعلام کرد: اميدوارم هر چه سريعتر قرارداد رسمي من با اين باشگاه امضا شود و پيراهن اين تيم را بر تن كنم. ميثم بائو، پس از مذاكره و موافقت با باشگاه پرسپوليس براي فصل آينده با اين تيم قرارداد داخلي امضا كردم و اميدوارم كه هر چه سريعتر زمان قانوني ثبت نقل و انتقالات آغاز شود تا قرارداد قانوني من در هيئت فوتبال ثبت شود. وي افزود: پرسپوليس تيم بزرگي است اين تيم را دوست دارم و فكر مي كنم كه اين تيم در فصل آينده در ليگ برتر ناكامي هاي گذشته را جبران كند كه اميدوارم با قهرماني در جام حذفي اين تيم سهميه حضور در ليگ قهرمانان آسيا را نيز براي فصل آينده كسب كند. وی درباره اينكه پيش از اين بازيكن استقلال بوده و اكنون به تيم رقيب پيوسته، بیان کرد: فوتبال ما حرفه اي شده و در فوتبال حرفه اي چنين مسايلي اجتناب ناپذير است و فكر مي كنم در فوتبال چنين انتقال هايي كاملاً معمولي است.
بائو درباره دعوتش به اردوي تيم ملي فوتبال گفت: از اينكه قطبي مرا به تيم ملي دعوت كرده است، بسيار خوشحالم و اميدوارم در ليست نهايي تيم ملي حضور داشته و بتوانم سهمي در صعود تيم ملي به جام جهاني داشته باشم.
کعبی تنها هنری که داشت این بود که لگد بزنه تو صورت فیگونقل قول:
ما بازی رو از تلوزیون دولتی انگلیس نیگا میکردیم،گزارشگر ها اینقدر تیممون رو مسخره کردن!می گفتن ایرانی ها به جای تام فوتبال تیم کاراتشونو اوردن!در مورد کتک کاری بداوی و رحمان هم کلی گفتن خندیدن که وسط زمین به هم چک می زدن،بعدشم گفتن امید اول گلزنی ایران علی دایی 36 ساله هست که بازیکن بعدی ایران که امید اول گلزنی بعد علی دایی هست هاشمیانه که اونم 32 سالشه!!
عباسفرد و بیگ زاده فوتبالشون تا آخر عمرشون نابود شد،بیگ زاده که تیم ملی هم دعوت شد،داشت ترانسفر هم میشد تو تیم بغلی حتی توپ هم نمی تونست استپ کنه....
خلیلی: دعوت به تیم روحیه دوباره ای به من داد
انون هواداران پرسپولیس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم به اعتماد قطبي به خوبي پاسخ دهم. محسن خليلي عنوان كرد: پس از مصدوميتم، دعوت شدن به تيم ملي روحيه مرا دگرگون كرد و خوشحال هستم افشين قطبي همچنان به من اعتقاد دارد. با تمام وجود مانند يك سرباز به تيم ملي كمك خواهم كرد. وي اظهار داشت: با قطبي در خصوص آخرين وضعيتم گفت و گو كردم. او در اين مكالمه به من روحيه داد. حالا كه دوباره در ليست تيم ملي قرار گرفتهام بهترين ساعات زندگي ام را تجربه مي كنم. اميدوارم خدا به من فرصتي دهد تا بتوانم جوابگوي محبت سرمربي تيم ملي و اعتماد هواداران باشم. خليلي در خصوص وضعيت خودش تصريح كرد: تمرينات اختصاصي ام را شروع كرده ام و با نظر دكتر زرينه از امروز همراه پرسپوليس تمرين خواهم كرد. وی افزود: خوشحال هستم روزي كه روي سكوها پرسپوليس را تشويق مي كردم باز هم ديدار سال گذشته برابر سپاهان براي من زنده شد و با يك برد شيرين به مرحله بعد راه پيدا كرديم. اميدوارم قهرماني در جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا هديه اي از طرف ما براي هواداران باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ما بازی رو از تلوزیون دولتی انگلیس نیگا میکردیم،گزارشگر ها اینقدر تیممون رو مسخره کردن!می گفتن ایرانی ها به جای تام فوتبال تیم کاراتشونو اوردن!در مورد کتک کاری بداوی و رحمان هم کلی گفتن خندیدن که وسط زمین به هم چک می زدن،بعدشم گفتن امید اول گلزنی ایران علی دایی 36 ساله هست که بازیکن بعدی ایران که امید اول گلزنی بعد علی دایی هست هاشمیانه که اونم 32 سالشه!!
متاسفم ... حرفای سنگینی زدن ...
در حالی که تو ایران خیلی خندیدن به حرکت کعبی ... اون طرف اینطوری مسخره می کنن...
انصاریفرد: تصميم خوبي در اين زمينه گرفتم
کانون هواداران پرسپولیس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: براي برطرف شدن يك سري مشكلات و ايجاد هماهنگي بيشتر دركادر فني تيم فوتبال پرسپوليس تصميم به بركناري افشين پيرواني گرفتم. عباس انصاري فرد اظهار كرد: سرانجام پس از احساس يك سري مشكلات در تيم و همچنين با هدف ايجاد هماهنگي بيشتر در كادر فني تيم پرسپوليس تصميم به بركنار افشين پيرواني گرفتيم. احساس من چنين بود كه مسائل مختلفي در تيم و كادر فني ما وجود دارد و فكر مي كنم تصميم خوبي در اين زمينه گرفتم. وي در پاسخ به اين سوال كه نظر پيرواني نسبت به برداشت شما از مشكلات پرسپوليس چه بوده است؟ تصريح كرد: نظر او در اين زمينه در تصميم به بركناري اش از پرسپوليس مهم نيست و اين مدير باشگاه است كه بايد تصميم مهمي براي بهبود اوضاع تيم و پيشرفت در آينده بگيرد. انصاري فرد در پاسخ به اين سوال كه ايا هيات مديره هم با اين تصميم شما موافقت كردند؟ تصريح كرد: اين مسئله جزو وظايف مديرعامل است و او است كه مي تواند مشكلات را از نزديك حس كرده و آن ها را تشخيص داده و بهترين تصميم را در اين زمينه بگيرد. بعيد مي دانم هيات مديره هم مشكلي با اين تصميم من داشته باشد.
انصاري فرد همچنين با تاكيد نهايي شدن توافقات پرسپوليس براي حضور باقر ميرقرباني در اين تيم گفت: هنوز تكليف اين قضيه مشخص نشده و ما به توافق نهايي براي پيوستن ميرقرباني در پرسپوليس نرسيدهايم همين طور بازيكنان ديگري هم هستند كه هنوز توافق نهايي برايشان نشده است.
انصاري فرد در پاسخ به اين سوال كه آيا هيات مديرهي باشگاه پرسپوليس از خريدهاي اين فصل باشگاه مطلع بوده و دخالتي در آن دارد؟ گفت: ما در جلساتي كه در هيات مديره برگزار مي كنيم گزينههاي مختلفي از بازيكنان را مطرح كرده و پيرامون حضور آنها در پرسپوليس بحث و بررسي مي كنيم. ازاين نظر هيات مديره در جريان كار ما هست، اما بحث نقل و انتقالات در جذب بازيكنان جديد شرايط فشرده و فرصت هاي كوتاهي دارند كه به باشگاه بايد در يك شرايط خاص و سريع تصميمات جدي و اقدامات نهايي را در اين زمينه بگيرد. اين مسئله وظيفهي مديرعامل است و ما براي اين كه از ديگر تيم ها عقب نيفتيم بايد به صورت ضربالاجل عمل كنيم البته تمام حريم ها حفظ خواهد شد.