دیگه از این بهتر چی هست؟ با فرصت تستنقل قول:
سایت ایرانسل هم هست ببین اونجا چنده
حدود ۶۰۰ بود فک کنم
من خودم 5142
i40
i60
2101
داشتم و با هر کدومش حداقل یک ماه کار کردم
Printable View
دیگه از این بهتر چی هست؟ با فرصت تستنقل قول:
سایت ایرانسل هم هست ببین اونجا چنده
حدود ۶۰۰ بود فک کنم
من خودم 5142
i40
i60
2101
داشتم و با هر کدومش حداقل یک ماه کار کردم
سلامنقل قول:
من نزدیک میدون فهمیده از دکل اخر عباسی انتن میگیرم
سرعتش همیشه عالیه
قبلا که پلاس نبوده سرعتش نهایت به 60 مگابیت میرسید و اکثرا بالای حول و حوش 40 مگ بود
الان هم که پلاس هست بیشترین سرعتم 135 مگ بوده و اکثرا حدود 110 مگ میچرخه سرعتش
سایر نقاط شهر هم بدترین حالتش هم فکر کنم رضایت بخش باشه
---------
د رمورد مودم هم بگم که فقط آی 60 بگیر
عین بولدوزر میمونه
برای حالت fdd دو تا آنتن میشه وصل کرد ، من رفته بودم جنگل های فندقلو ! هیچ چیزی انتن نمیداد ! ولی این مودم رو وصل کرده بودم به باطری ماشین و اینترنت 4 جی رو همه استفاده میکردن ( به خاطر انتن دهی خیلی خوبش ) :biggrin:
اگر هم پولت نرسید ، دست دوم بخر
منم دست دومشو خریده بودم
والا فعلا نه وقت دارم و نه حوصله کافی برای لحیم کاری و اگر احایانا ca از کار افتاد ! حوصله دانگرید :Dنقل قول:
حالا اگر شد انجام مدم
بچه ها مودم 2101 plus ابديتي براش نيومده ؟! اگه اومده خواهش ميكنم بهم بديد شايد بعد ابديت بهتر شه سرعتم [emoji17]
Sent from my iPhone using Tapatalk
بچه ها مودم 2101 plus ابديتي براش نيومده ؟! اگه اومده خواهش ميكنم بهم بديد شايد بعد ابديت بهتر شه سرعتم [emoji17]
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقا من با سیگنال -78 و sinr 16 سرعتم حدود 15 مگه اگه سیگنالم رو بهتر کنم میتونم تا 60 مگ ازش سرعت بگیرم ؟ تو این تاپیک همه تست 100 مگی گذاشتن از تی دی
ایرانسل چند روزه سرعت اپلودش با سیم تی دی بالاتر از 1.5 مگ نمیره اینو من توی تست هایی که اینجا گذاشتن هم دیدم .به نظرتون محدود کرده ؟
من همین جوریش سرعتم در بهترین حالت 35mb/s دانلود و 1.3mb/s اپلود هست در منطقه هروی تهران . از 2 روز پیش اپلود سقوط ازاد کرد رو 128kb/s که رو دانلود هم شده 4mb/s و عملا نت بی استفاده شده. نمیدونم دوباره چه غلطی میکنن. اگر 1 ماه این TDD بازی در نیاره کلام رو میندازم هوا.نقل قول:
سلامنقل قول:
من امروز برگشتم خونه ! خوندم تاپیک رو دیدم بچه ها ناراضی ان و اختلال دارن
یه تست گرفتم ببینم مال من چجوریه
آپلود من حدود 5 مگابیت بوده ولی الان شده 2 مگ :|
چرا هر روز کمتر میشه آپلود ؟
حتما مرض دارن دیگه .روز اول که خریدیمش 8 مگ بود حالا هر روز هی کمتر و کمتر میشه . منم الان تست گرفتم 2 مگ بود ولی دیروز 4 مگ بود .راستی با سیم fdd رو باند 42 امتحان کردی ببینی سرعت اپلود محدوده یا نه ؟نقل قول:
نه امتحان نکردمنقل قول:
بیا دوباره رفت بالا .از داخل الان 4 مگه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پشتیبانی تماسیدم گفتن بستگی به شلوغی یا خلوتی سرعت تغییر میکنه .اما اینش عجیبه که وقتی سرعت کم یا زیاد میشه برا همه کشور یکسانه.مثلا برا همه میشه 2 مگ یا 4 مگ .شاید سیستم جدیدی راه انداختن که اگه مصرف زیاد شد برای همه پهنای باند یکنواخت کم بشه .نمیدونم والا
دوستان من مودم zw101 اوت دور دارم
مشکل اینه که موقعی که دانلود شروع میکنم یکم که میگذره و سرعت بالای 1m میره مودم ریبوت میشه
اگر سرعت پاین بمونه و کسی استفاده شیدید نکنه مشکلی نداره
کابل cat6 نو خریدم
poe نو خریدم انداختم
reset کردم
کلی تو تنظیماتش دست زدم
درست نشد که نشد
کسی میتونه راهنمای کنه؟:jealous:
دوستان من مودم zw101 اوت دور دارم
مشکل اینه که موقعی که دانلود شروع میکنم یکم که میگذره و سرعت بالای 1m میره مودم ریبوت میشه
اگر سرعت پاین بمونه و کسی استفاده شیدید نکنه مشکلی نداره
کابل cat6 نو خریدم
poe نو خریدم انداختم
reset کردم
کلی تو تنظیماتش دست زدم
درست نشد که نشد
کسی میتونه راهنمای کنه؟:jealous:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
حل شد مشکل دوستان :thumbsup:
چش بود؟ ميشه بگي اگه كسي همچين مشكلي داشت بدونه چه خاكي تو سرش بريزهنقل قول:
کیفیتش خیلی داغون شده و سرعت آپلودم پایین اومده. قبلاً فقط روی حالت CA اینطور بود الان روی MIMO4 هم داغونه.
سرعت دانلود چند کانکشن بالاس ولی تک کانکشن کمه، سرعت آپلود منهدمه، پینگ داخلی رفته رو به آسمونا و صدها میلی ثانیه!
اگه Zi-tel بیاد شمالغرب تهران یه لحظه م نمیمونم ایرانسل.
من یه جا پیدا کردم تی دی سراسری نامحدود قیمتش 180 تومنه فک نکنم مصرف منصفانه داشته باشه چون چیزی ننوشته ظاهرا همه جا قابل استفادس .نظرت چیه ؟نقل قول:
چه شرکتیه؟ تا جایی که میدونم الان مجوز TD-LTE فقط ایرانسل و همراه اول و مبین نت و زی-تل دارن و باقی reseller (فروشنده/نماینده) اینا هستن مثل آسیاتک و شاتل که سیمکارت و مودماشون همون ایرانسله rebrand شده و شبکه ایرانسل استفاده میکنن. شبکه ایرانسل هرکی استفاده میکنه تعرفه هاش تقریباً مشابه ایرانسله. بقیه هم پوشش شبکه شون جالب نیست، همراه اول که زیاد تو این فاز نرفته، مبین نت هم پوشش شبکه ش کمه همچنین زی-تل. زی-تل فعلاً فقط اینترنت با آنتن ثابت میده TD-LTEنقل قول:
شرکته رفاتک که روی مبین نت و همراه اول کار میکنه تعرفه هاش هم ترکیبیه یعنی هم مال مبین نت رو داره و هم تعرفه های شخصی خودش میاد تو پنل مهم اینه که سرویس نامحدود بده بهت.همراه اول هم که همه جا انتن و سرعت 40 رو راحت میده .ببین :نقل قول:
تماس گرفتم باهاشون میگن این سرویس جشنواره هستش کلا 2 ماه مییشه ازش استفاده کرد یک ماه استفاده یک هم رزرو
رفاتک رو میگی ؟نقل قول:
اره هزینه ی مودم 600 پهنای باندشون هم برای همراه اول و مبین نت هستشنقل قول:
ینی هیچ راهی نیست دایمی از تعرفه ی نامحدودش استفاده کنیم ؟نقل قول:
درووود
دوستان من دو روز هست مشترک TD-LTE شدم
همه چی خوبه فعلا
فقط مشکلم با دانلود از IDM هست سرعت دانلود بزور برسه به 200 KB/sec.
درصورتی که از Speedtest داخلی و خارجی تست کردم کمترین حالتش روی 8mb هست
از استور گوگل پلی و استور Xbox هم که دانلود میکنم عالیه سرعتش و همش بالای 8 هست.
این مشکل با IDM چی میتونه باشه ؟
چند روزه قطعیش زیاد شده. در یه هفته اخیر حداقل 10 بار چراغ کانکشن روی tf-i60 قرمز شده و باید یه بار خاموش روشن کنم تا شاید وصل شه شایدم نشه! 2 بار تو این هفته یکی دو ساعت نت قطع بود کلاً...
سروری که فایلو ازش میگیری کم سرعته یه فایل دیگه از یه سرور دیگه امتحان کن
سروری که فایلو ازش میگیری کم سرعته یه فایل دیگه از یه سرور دیگه امتحان کن[SIZE=3[/SIZE]
سلام دوستان
شما با نحوه محسابه حجم تی دی مشکلی ندارید ؟
من الان روی سیم کارت تی دیم 14.6 گیگ شبانه داشتم که 200 مگ با گوشی و 13.7 گیگ با سیستم دانلود کردم ! باقی حجمم کو پس؟
اینم حجم های مصرفی سیستم و تنها گوشی که به مودم متصل بود
برا من دقیقا بر عکسه .حجم شبانه رو تست نکردم ولی روزانه کمتر هم برام حساب میکنه خیلی از سایتها رو که خارجی هستن وقتی استفاده میکنم برام داخلی حساب میکنه .شدیدا از نحوه محاسبه ی حجم راضی ام .فقط بسته هاش گرونه و سرعتش کم .مثلا من حدود سی گیگ استفاده کرده بودم ولی 22 گیگ محاسبه کرده . از شماها میکنه میده به من:biggrin:نقل قول:
واقعا ! چه خوبنقل قول:
من 3 تا بسته 3 ماهه 18 گیگ گرفته بودم پشت سر هم
به 40 روز نکشید تموم شد حجمم :|
اینو ببیننقل قول:
من از تی دی فقط برا اینستا -واتساپ-تلگرام و گوگل و اپدیت اپلیکیشن ها استفاده میکنم و تقریبا میتونم بگم هیچ سایت داخلی رو نرفتم همش تو فروم های خارجی بودم حتی توی فیلیمو و اپارات یا سایت دانلود هم نرفتم ولی 5 گیگ ترافیک داخلی برام محاسبه کرده که جمعا 18 گیگ مصرفم بوده ولی توی گوشی که نگاه کردم مصرفم 23 گیگ بوده با wifi .
من چون سرعتم کمه ایرانسل جور دیگه ای بهم حال میده :biggrin:
اما روی سیم کارت خود گوشی به نظرم زود حجم تموم میشه ولی چک نکردم فقط میدونم تا یه پیج باز میکنم دو سه گیگ از حجمم کم میشه.
سلام دوستان. حداکثر سرعت دانلود با یه مودم cat4 توی حالت TD چقدره؟ آیا ایرانسل محدود به 80 مگابیت بر ثانیه کرده؟
بله محدود به هشتاد هست. سرعتش نوسان زیادی داره و بستگی به دوری و نزدیکی به آنتن و ساعت پیک و غیر پیک داره.نقل قول:
ممنونم از پاسخ. در مورد مودم cat6 مثل i60 در حالت TD هم همین محدودیت وجود داره؟ چون تست سرعتهایی بالاتر از 100 مگابیت بر ثانیه هم توی فروم وجود دارهنقل قول:
خواهش میکنم. به احتمال زیاد سیم کارت معمولی ایرانسل روی این مودم گذاشتن و از FDD-LTE تست گذاشتن وگرنه TDD-LTE ایرانسل فعلاً روی هشتاد مگابیت هست.نقل قول:
سلام.
میخواستم بدونم که ایا امکان فروش مودم TDLTE ایرانسل که در منزل بلا استفاده مانده هست یا خیر؟ ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند. مودم GP2101 Plus هست مدلش.
نه دوست عزیز همچین چیزی نیستنقل قول:
انقدر دیگه میفهمیم که فرق TDD رو با FDD تشخیص بدیم :|
ایرانسل روی باند 42 و با مودم آی 60 به حالت 4جی پلاس منتقل میشه و سرعت من تا 135 مگابیت رو گرفتم با تی دی
بلهنقل قول:
بفروشید به غیر و سیم کارت رو انتقال مالکیت بدید بهشون
سلام. آقا برام سواله که این محدودیت 80 مگابیت رو که روی سرویسها هست چطور رد میکنه؟نقل قول: