سلام شما سرعت دانلود 4 جی تون چقدر هست؟نقل قول:
Printable View
سلام شما سرعت دانلود 4 جی تون چقدر هست؟نقل قول:
تو سعادت آباد، تهران هستم که برق ها رفت و با کمال تعجب اینترنت 4g همراه اول قطع و میپره رو e! باز دم ایرانسل گرم، انگار اینجور مواقع پایدارتره
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
بستگی داره دکل ups داشته باشه یا نهنقل قول:
طرف ما قبلا برق میرفت آنتن هم پر ! ولی الان برق بره هم آنتن دارم !
منم این نرم افزار رو تست کردم و شارژ من رو هم خورد :n35:نقل قول:
قبلا همه جاش زده بود رايگان الان نيست ديگه نديدم جايي تاكيد كنن رايگاننقل قول:
شايد تموم شده
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام میشه ی توضیحی در مورد طرح 30 روزه اینترنت شبانه که از *1000# میخرن توضیح بدین ؟؟
تو این تایمی که نوشته هر چی دانلود کنیم ایا رایگانه واقعا ؟؟
سلام دوستان
من یک مشکل عجیب دارم
دیشب گزاشتم دانلود از 1 تا 11 با گوشی
بهترین نقطه برای سرعت رو پیدا میکردم گوشیم رو اونجا میزاشتم مثلا 2 مگ بهم میداد بعد از 10 دقیقه سرعت نصف میشد بعد باز گوشیمو جابه جا میکردم یه نقطه دیگه همون سرعت رو بهم میداد به همین منوال ادامه داشت !!!
با یه گوشی دیگه هم تست کردم همین مشکل رو داشت
مشکل به نظرتون از چیه؟
دوستان این سوال برای همراه اول هست ولی دیدم بچه های اینجا فعال ترن گفتم شاید اینجا به جواب برسم
من یک مشکل عجیب دارم
دیشب گزاشتم دانلود از 1 تا 11 با گوشی
بهترین نقطه برای سرعت رو پیدا میکردم گوشیم رو اونجا میزاشتم مثلا 2 مگ بهم میداد بعد از 10 دقیقه سرعت نصف میشد بعد باز گوشیمو جابه جا میکردم یه نقطه دیگه همون سرعت رو بهم میداد به همین منوال ادامه داشت !!!
با یه گوشی دیگه هم تست کردم همین مشکل رو داشتم
مشکل به نظرتون از چیه؟
جاهایی که سیگنال خیلی قوی نباشه با جابجا شدن چند سانتیمتر هم سیگنال کم و زیاد میتونه بشه. شما گوشیتون چی هست؟ با چه گوشی هایی تست کردی؟ هر دو 3جی بودن یا هر دو 4جی؟نقل قول:
هر دو 4 جی بودن - دکل 300 متر فاصله داره از 5 انتن 4 تاش پرهنقل قول:
ایفون 5اس و هواوی y6ii
لطفا اندازه فونت مناسب بنویسید.نقل قول:
توی aio ثبت نام کردید ؟ با همین سیم کراتی که ثبت نام کردید از اینترنت استفاده کردید ؟
من هم با اعتباری و هم با دائمی چک کردم.حدود 500 مگ فیلم نگاه کردم و بعد توی برنامه همراه من هزینه اینترنت اضافه نشده بودو هنوزم نشده.
و این متن دقیق سایت aio :
"در آخرین تعامل برقرار شده با اپراتور اول ارتباطی کشور یعنی همراه اول، حجم مصرفی از آیو روی شبکه این اپراتور مخابراتی رایگان شده است. کاربران این اپراتور صرفا با روشن کردن دیتا صرف نظر از این که بسته داشته باشند یا خیر، دائمی باشند یا اعتباری و یا این که 3G یا 4G باشند، می توانند از آیو استفاده کنند. "
اینجا ولی دقیقا نگفته بدون بسته رایگان هست یا نه.ولی من بدون بسته تست زدم کم نکرد.
شاید جدیدا دیدن استقبال زیاد شده برای همین طرح رو برداشتن ! ممکنه ؟
سلام وعرض ادب خدمت شما . بایت سایز فونت شرمندهنقل قول:
بله من با اینترنت adsl تو خود اپش ثبت نام کردم و شماره من داخل خود اپ بالا سیو شده
من دوباره تست میزنم و خبرش رو میگم.نقل قول:
چرا کسی جواب مارو نمیده ؟؟نقل قول:
سلام تو این 30 روز از ساعت 1 تا 11 به صورت نا محدود می تونید دانلود کنید اگر ترافیک شبکه کم باشه می تونید حجم بیشتری دانلود کنید حتی دوستان نزدیک 40 تا 50 گیگ روزی دانلود کردننقل قول:
اگر برای یه شب طرح رو بزنیم بیشتر از 20 تا نمیزاره دانلود کنیم.عایا برای ماهیانه هم توی یک ماه سقف داره ؟نقل قول:
که مثلا یهو توی 20 شب دانلود به سقفش برسه و 10 شبه دیگه نشه دانلود کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من تا حالا رو باند 3 همچين سرعتى نگرفته بودم، فكر مى كردم رو باند 7 فقط ميده اين سرعتا رو..
تازه رو سرور استكهلم بود حواسم نبود :))
نقل قول:
طبق بررسی که قبلا داشته ایو مقدار کمی از اینترنت استفاده می کنه اما لنز کاملا رایگانه
به نظر میرسه بحث اکانتینگ و یه سری موارد جزئی حتی شاید دی ان اسها که مصرفش خیلی کمه از بسته یا شارژ استفاده می کنه و سرور اکانتینگشون با سرور فیلمها متفاوته اما خیلی زیاد نیست. یه نکته مهمی که باید توجه داشته باشید اینه که وقتی شما دیتا رو روشن می کنید یه سری برنامه ها پشت صحنه از اینترنت استفاده می کنند پس اگر می خواهید دقیق بررسی کنید باید با فایروال دسترسی همه برنامه ها غیر از آیو رو محدود کنید. ( مثل android firewall ) نیاز به روت داره.
توی گوشی ها هوای یه قسمت برنامه های شبکه ای داره که خودتون مشخص می کنید چه برنامه هایی اجازه استفاده از دیتای موبایل یا وای فای رو داسته باشن
توی همراه اول میشه مصرف ازاد رو بست ؟
یعنی بسته تموم شد اینترنت رو قطع کنه خودش ؟
دوستان با 3g و 4g سرعت شما توی دانلود های شبانه چقدر تغییر میکنه ؟
در 4جی من تا 2 مگ میرفتم
ولی در 3جی 1.4 رو رد نمیکنه
همراه اول بسته 200 مگ الفا پلاس من رو ساعت 10:50 زد تموم شده ( در حالی که بسته من تا ساعت 11 صبح هستش و دو ماهه همین مدله ) و رفت سراغ شارژم و 4 تومنم از اون دزدید
یعنی رسما اپراتور دزد هستش که یه طرح غیر فعال سازی مصرف ازاد نداره
سرعت 3جی که عالیهنقل قول:
4جی هم به خاطر اینه پهنای قابل دریافت برای کاربرها رو اکثرا همراه اول روی 5 مگاهرتز گذاشته که بیشتر از 2.5 نمیده در کل برای شبانت 2 سرعت خوبیه راحت میتونی 1 تا 11 50 گیگ دانلود کنی
از 1:05 شروع کن تا10:50 هیچ وقت مشکل پیش نمیادنقل قول:
1تا 11 سقف نداره هرچی سرعتت اجازه بده دانلود میشهنقل قول:
2 تا 7 سقف 20 گیگ داره
سلامنقل قول:
بله 2 تا 7 صبح مثله این اینکه سقف دانلود داره دو بار بعد از 20 گیگ دانلود هم حجم روزانم مصرف شد هم مقدار شارژی که داشتم. از طریق 195 شکایت کردم فقط شارژمو بهم پس دادن و حجم روزانمو قبول نکردن که مصرف شده !! با اپراتو همراه اول که تماس بگیری میگن که قبلا محدودیت داشتیم الان نداریم ( مواظب این دروغ باشید )
1 تا 11 دوستان دیگه که امتحان کردن مطمئنید که سقف نداره ؟ باز طرح بزنیم شارژ و حجممون بپره.:n13:
خب مسئله من همینه دیگهنقل قول:
ساعت 10:50 پیام داد بسته الفا پلاس شما تموم شد بعد رفت سراغ شارژم
این دزدی هستش دیگه
حتی برای ماهانه ش هم نداره توی یه ماه ؟نقل قول:
من 1 تا 11 تک شبی که میزنم سقفش 30 گیگه.توی ماانه توی یه شب سقفش برداشته شده.ولی به جاش فکر کنم توی کل ماه اعمال میشه
من چند بار 45 گیگ دانلود کردمنقل قول:
داداش سقف نداره اون به دلیل کم و زیاد شدن سرعت هست ممکنه یک شب100 گیگ دانلود کنی یک شب 20 گیگ ! ( اگه سرعت ثبات نداشته باشه ) - اگه هم همیشه یک مقدار مشخص دانلود میشه مثلا شبی 30 گیگ یا 40 گیگ ( پهنای باند اون دکلی که استفاده می کنید برای شما همینقدر هست و دکل همیشه کاربرهای مشخصی داره )نقل قول:
البته اگه حدود 30 تا 37 مگابیت همیشه سرعت دارید ( به این دلیل هست همراه اول پهنای باند دریافتی رو روی 5 مگاهرتز گذاشته و شما دارید بهترین سرعت رو که همراه اول گذاشته دریافت می کنید )
من داخل ایرانسل هم این مشکل رو داشتم ولی اونجا کنترل مصرف داشت ! ولی اینترنت من 20 دقیقه زودتر قطع میشد!نقل قول:
شما ساعت 1:05 نت و انتن دهی رو کلا قطع و وصل کنید و نهایت 10:45 یا 10:40 نت رو قطع کنید دیگه به احتمال زیاد مشکل پیش نمیاد
پیگیری این موضوع هم به هیچ جایی نمیرسه من چند روز بسته های ایرانسلم بعد از 1 ساعت قطع میشد همه جا شکایت کردم به هیچ جا هم نرسید
من دو ماهه همین روش انجام میدم از 1:10 تا 10:40 دقیقهنقل قول:
ولی نمیدونم اون روز چی شده بود که کلا 8 هزار تومن بهم ضرر خورد
8 تومن چیزی نیستش ولی خب این روش دزدی تو روز روشن ادم رو آزار میده
ماهانه رو نگرفتم و نمیدونم ولی نک شب محدودیت 30 گیگ داره 1 تا 11 ... ( جدیدا تست نکردم )نقل قول:
من ساعتی 7 تا 8 گیگ دانلود میکنم با همراه اول - وقتی 2 تا 7 میگیرم سه ساعته تمومه . بعدش هر چی تلاش میکنم دیگه نمیگیره.
1 تا 11 هم دقیقا همین طور.توی 4 ساعت و نیم 30 گیگش رو که میگیرم بعدش اصلا نمیزاره یه کیلوبایت بیشتر بگیرم.
یعنی همون تک شب 1 تا 11 این مقدار گرفتید ؟نقل قول:
منم 2 هفته خریداری کردم الان 3 روز استفاده کردم محدودیت نداشتهنقل قول:
این فقط برای همراه اول هست؟نقل قول:
چون در تاپیک ایرانسل هم یکی از دوستان عکس گذاشت ولی تفاوت خیلی زیادی با این ارقام داره ! 5 مگاهرتز 37 برای 10 مگاهرز هم 75 بود
نقل قول:
داداش محدودیت 30 گیگ نداره از چند نفر پرسیدم حتی دوستی دیدم 100 گیگ دانلود داشته !
شابد قبلا محدودیت داشته نمیدونم
2 تا 7 که درسته محدودیت داره ( متاسفانه اینو باید کاربرها باید پیگیری کنن بی دلیل زده نامحدود وقتی 20 گیگ محدودیت داره! چند نفر ثبت شکایت کنن در سازمان تنظیم مقررات شاید فرجی شد )
میانگین چقدر میشه دانلود کرد؟ از یک تا یازده
بعد خودشون میگن اگه بسته دیگه داشته باشی خودش سر اون ساعت سوییچ میشه رو این نامحدود . شما ها که استفاده کردین درست بوده؟
نقل قول:
4جی تا 45 گیگ میشه
3جی هم تا 25 گیگ میشه
بستگی به سرعت اون شبت داره من 66 گیگ دانلود کردم 30 گیگم دانلود کردم در 4جینقل قول: