میشه چند تا مدل از audio technica که in ear نباشن بهم معرفی کنید ؟ از این گنده ها هم نباشه !
Printable View
میشه چند تا مدل از audio technica که in ear نباشن بهم معرفی کنید ؟ از این گنده ها هم نباشه !
بهترین هدفون audio technica مدل m50 هست که صدای بسیار خوبی داره بهمراه بیس قوی .نقل قول:
البته اگه inear و fullsize نمیخواین فکر کنم منظورتون earpad باشه که متاسفانه هیچ کروم از این مدل هدفونهاش رو تست نکردم.
مثل audio technica es7. audio technica es5 و ws55 و ...
دوستان عزیز بالاخره توضیحاتی از هدفون inear جدید سنهایزر بنام ie800 منتشر شد که از تکنولوژی جدید تلفیق فرکانسی بهره میبره و کلی مزیتهای دیگه و جنس منحصر بفرد سرامیکی و جنس خاص کابلش و اینکه از کوچکترین درایو extra wide band با قطر 7mm در اون بکار رفته و از همه جالبتر اینکه گفته شده صدای ie800 با بسیاری از هدفونهای hi end فول سایز رقابت میکنه.
نقل از head-fi :
Hey guys, new flagship iem from Senn with same model number, 800 as their flaghsip headphones the HD-800.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که بیصبرانه منتظرم این پرچمدار inear سنهایزر هستم که هرچه زودتر وارد بازار بشه.
^^^^^^^^
بهتره لینک هایی که جنبه اطلاع رسانی و خبریی دارند تو تاپیک مربوطه به اشتراک گذاشته بشه.
بچه ها مثل اینکه شور هم داخل ایران نمایندگی داره تو جمهوری البته امروز که باهاشون صحبت کردم گفتن که تحریمیم و خیلی از بارها مجوز ورود نمیگیره و تو گمرک گیر کرده ...و هدفونهای شور هم هیچ مدلیش رو موجود ندارن:(
امیدوارم این پست رو اسپم در نظر نگیرید،میخواستم یه تشکر از سالار عزیز بکنم بابت این همه
زحمتی که واسه این تاپیک در غیاب آقا رضا کشید و میکشه،دست مریزاد :46:
قصد خرید یه هدفون برای یه دختر رو دارم و خودتون که خوب می دونین که دخترا هدفون های بزگ خوششون نمیاد و ترجیح میدم ظریف تر باشه.
مدل های زیر رو دیدم و خوشم اومد، در ضمن بیشتر برای گوش کردن به فیلم و آهنگ هست نه به صورت حرفه ای .
K840KL
K450
K451
Q460
لطف در صورت امکان این مدل ها رو با هم مقایسه کنید و معایب و مزایاشون رو بگید و همچنین قیمتشون
منظور من این شکلی بود :نقل قول:
audio technica اگه از این مدلا داره چند تا شو معرفی کنید و بگین که آیا با ep-220 قابل مقایسه هستن ؟ و اینکه بیس ـشون خیلی زیاده ؟ مثل ep-630 ؟
یه بیس متعادل میخوام ، نه زیاد و اغراق شده ! از بیس الکی دادن خیلی بدم میاد ! هرچی که آهنگ هست همونطور بیس ـش باشه نه اغراق کُنه نه کم بذاره ! audio technica همچین چیزی که من می خوام داره ؟!
خواهش میکنم mrm88 عزیز:11:نقل قول:
من که جای شاگرد اقا رضا هستم و خیلی دوست دارم یه روزی بعضی از خصلتهای روحی این اقا رو بدست بیارم و باید از ایشون تشکر بکنیم که هر چی یاد گرفتیم از ایشون بوده و هر فعالیتی که بخوایم اینجا انجام بدیم به پیروی از ایشون هست.و باز هم خیلی خیلی تشکر از rave-87 عزیز که از این اقا هم خیلی مطالب یاد گرفتیم و همواره به صورت نا محسوس فوروم رو کنترل میکنه و اشتباهاتمون رو یاداوری میکنه و اگه لازم باشه اطلاعات دقیقی بهمون میده و مطالب جدیدی رو با ما به اشتراک میزاره.
و تشکر از همه دوستانی که همیشه اینجا سر میزنن با کلید تشکر بهمون دلگرمی میدن و کمک میکنن با هم یاد بگیریم و این فوروم رو جایی برای لحظه های شاد برای هممون تبدیل میکنن.
با تشکر از همه دوستان عزیز
سلامنقل قول:
همه این مدلهای akg هدفونهای خوبی هستن ولی قیمتهای بالایی هم دارن
مدل k840kl که مدل وایرلس هست که حدود قیمت اش که قبلا اطلاع داشتم حدود 350 هزار تومان بود که پیشنهاد نمیشه .مدلهای k450 و k451 هر دو صدای مشابهی دارن فقط از لحاظ ظاهری تفاوت دارن و قیمتش حدود 290 بود.و مدل q460 هم حدود قیمت 220 هزار تومان البته اگه گرون نشده باشه .مقایسه از لحاظ صدا نمیکنیم چون برای کاربر اماتور و حتی شاید برای نیمه حرفه ای صدای هر 3 هدفون یکسان هست یعنی در کل صدای خوبی دارن با تفکیک خوب از لحاظ فرکانسی بیس قوی و مید خوب و های کمی تیز بخصوص در ولوم بالا .با توجه به قیمتهای این مدلهای akg میتونم از برند سنهایزر مد px200 II رو بهتون پیشنهاد بدم که ظاهر زیبایی داره بسیار سبک و استفاده لذت بخشی داره و بهتر از اینها صدای بسیار خوبی داره رو بهتون پیشنهاد بدم و حدود قیمتش 190 هست و مسلما میتونه هدیه ای بسیار خوبی باشه که بعد از تقدیم کردن فکر کنم بلافاصله خوشیش شامل حال شما هم بشه.
موفق باشین
سلامنقل قول:
این مدل اسمش ایرباد هست و متاسفانه از audio technica این مدل رو تست نکردم ولی کلا این مدل ایربادها به خاطر سیستم ساختاریشون ذاتا نمیتونن بیس قوی تولید کنن اگر هم بتونن با توجه به مدل قرار گیری داخل گوش که کاملا با کانال گوش کیپ نمیشه 50% بیس هدر خواهد رفت.
چند مدل ایرباد از audio technica معرفی میکنم ولی باید با نمایندگیش تماس بگیرین ببینین موجود دارن البته بار جدیدشون هم به زودی خواهد رسید.
audio technica cm7
audio technica cm700TI
audio technica ck7
audio technica ec7
audio technica ec700
audio technica cp300
audio technica c505
audio technica c100
موفق باشین
دوستان من سر دوراهی موندم ! از ep-630 به خاطر باس زیاد و مید با جزئیات کم متنفرم ! و الآن به فکر خرید ep-830 افتادم . به نظرتون 830 میتونه معایب 630 رو پوشش داده باشه ؟! یعنی باس متعادلتر + مید با جزئیات بیشتر ؟!
یه مورد دیگه که توجه منو به خودش جلب کرده اینه که کرتیو جدیداً یه مدل های میانی داده بیرون ! مثل ep-660 . با توجه به جدید بودن این مدل و قدیمی شدن 830 ممکنه این مدل جدید ( 660 ) نقایص 630 رو برطرف کرده باشه ؟! و جانشین 830 شده باشه ؟ چون شاب که نماینده ی اصلی هست دیگه 830 وارد نکرده و این مدل رو بعد از 630 برای مشتری ها ارائه کرده ! نظر شما چیه ؟
ضمنا دوستانی که تجربه ی کار با این سه مدل رو دارن اگه خوب آنالیزشون کردن خوشحال می شم تجربیاتشونو بگن .
ممنون . میلاد
ممنون از راهنماییت ، راستش می خوام یه چیزی باشه که از همه لحاظ خوب باشه ، می خوام طوری باشه که کیفیت خوبی داشته باشه و همچنین بتونن توی استفاده طولانی مدت ازش خسته کننده نباشه و لاله های گوش رو اذیت نکنه (نمی دونم منظورم رو متوجه میشد ) بعضی هدفون ها بعد از نیم ساعت لاله گوش رو به درد میارن و باید برش داریمنقل قول:
سلام اقا ميلاد.خوبي اقا؟نقل قول:
تقريبا يه جورايي هم درديم پس فكر كنم بهتر بتونم راهنمايت كنم.در مورد ep830 كه بيس تقريبا متعادلي داره و ميد هم تقريبا خوب هست ولي فكر نميكنم مكمل خيلي خوبي ep 630 باشه و چون جنس صداش از نوع 630 هست نميتونه صداي جديد و جذابي براتون داشته باشه.در واقع بنظر من راه چاره تغيير برند و نوع امضاي صداي هدفون هست.البته صداي ep660 رو نشنيدم و نميتونم در بارش نظري بدم .پيشنهادم اينكه از هدفون panasonic مدل hje300 يا هر كدوم از inear هاي سنهايزر بجز ie8 وie80 رو انتخاب كنين نتيجه بهتري خواهيد گرفت.كلا inear هاي سنهايزر ميد خوب و بيس متعادلي دارن.
موفق باشين
بله کاملا متوجه منظورتون شدم .خیالتون راحت این دقیقا همون هدفونی هست که انتظار دارین.نقل قول:
دلیل اینکه بعضی هدفونها بعد از استفاده چند دقیقه ای باعث ایجاد درد.تعریق و بعضی مشکلات دیگه میشن بر میگرده به نحوه ساخت و مواد ساخته شده در اونها ولی هدفونهای سنهایزر نه تنها این مدل که بهتون معرفی شد بله تمامی مدلها از طراحی بسیار خوب و راحتی بر خوردار هستن که من تا بحال کسی رو ندیدم که از استفاده ای این هدفونها ابراز ناراحتی بکنه و بجرات میتونم بگم اگه سنهایزر اولین راحت ترین هدفون دنیا نباشه مسلما دومی هست.
موفق باشین
سلام دوستان
من مي خوام يه دستگاه براي پخش موزيك بگيرم(نه كاره ديگه فقط موزيك)
بعد بودجه ي مورد نظرم تا 200 تومن هست
چي بگيرم ؟ با اين بودجه هدفونِ جدا چي مي تونم بگيرم
بعد به صورتِ حرفه اي هم موزيك گوش نمي دم
نهايتا روزي 2يا 3 ساعت موزيك مي گوشم
سبكشم راك و پاپ
لطفا يه پلير با يه هدفون كه رو هم اينقدر بشه بهم معرفي كنيد
يه چيزي حالا حتما نبايد 200 تومن بشه ها اگه مثلا تو اين رنج قيمتيا ارزشش ندارن يا چيزي هست كه قيمتش بالا تر در مياد ولي خيلي بهتر بهم معرفي كنيد لطفا
نحو خريدشم اگه بگيد از كجا بگيرم كه اصل باشه و اينا كه ديگه خيلي خوب مي شه
ممنون
سلام متاسفانه این فوروم درباره پلیر نیست و راهنمایی در این باره تو این بخش ممنوع هست میتونین از فروم مربوطه راهنماییهای اساتید رو جویا بشین .برای هدفون هم اول از همه باید سورس پلیرتون مشخص بشه تا بعد از اون با توجه به بودجه و سبک موسیقی مورد علاقتون بهتون هدفون مناسب معرفی بشه.نقل قول:
موفق باشین
بچه ها ep-830 نیاز به Burn In داره ؟! اگه آره روش Burn In چطوریه ؟ و چه مراحلی رو باید برای انجامش طی کرد ؟
سلام، اگه یادتون باشه چند روز پیش هدفون klipsch s4 رو به من معرفی کردین و چند جا هم آدرس دادید ولی دوستان این مدلی که معرفی کردید اصلا گیر نمیاد! هر جا که بگید رفتم اصلا نیست
برای جایگزین این هدفون چه چیزی پیشنهاد میکنید؟ ممنون
سلامنقل قول:
مبارك باشه .لطفا قيمت و ادرس جايي كه تهيه كردين رو بگين تا دوستاني كه قصد خريد دارن به مشكل بر نخورن.
نه نياز به burn in نداره با خيال راحت از موسيقيتون لذت ببرين.
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
سلامنقل قول:
از مجتمع پايتخت برج b شركت ارتا فرورد كه از شركتهاي وارد كننده اين هدفون هست و گارانتي هم ميكنه محصولات klipsch روميتونين تهيه كنين.
مطمعنا تو اين رنج قيمت هيچ هدفوني نميتونه در سطح اين هدفون باشه..
موفق باشين
مرسی سالار جان . والا من از جنس صدای کرتیو خوشم میاد واسه همین دوباره رفتم سراغ ـش و با توجه به چیزهایی که گفته بودی ( مید بهتر و باس کمتر ) ترجیح دادم همین 830 رو بگیرم . من تو رشت خریدم یه فروشگاه تو پاساژ گوهر هست ( بُرنا رایانه ) همین که وارد پاساژ میشی دقیقاً رو به روت میبینی ـش ! خریدم 52.5 ! ولی مطمئنم اصله از این بابت خیالم جَمعه . با گارانتی شاب . 830 خیلی کم شده ( یعنی دیگه اصلاً تقریبا نیست ) - با گارانتی شاب منظورمه - وگرنه فیک 20 تومنی ـش که آواژنگ تو جعبه ی مقوایی سفید !!! داده بیرون و گارانتی کرده ، تو بازار پُره !!نقل قول:
راستی سالار جان ep-830 با klipsch s4 قابل مقایسه هست ؟ در مید ؟ در باس ؟
به نظر شما کسی که با 830 حال میکنه با s4 هم میتونه ارتباط برقرار کنه ؟! با توجه به اینکه من از باس زیاد و اغراق شده بدم میاد و حالمو بهم میزنه .
( راستش نمیدونم klipsch s4 چطوره ولی همه میگن باس خیلی قوی ای داره ! که این منو میترسونه ! باسش قویه درست ! مثل 630 پانچی هم هست ؟! اگه اینطوری باشه واویلاست ! خیلی بده ! ولی اگه مید با کیفیت و با جزئیات عالی بده خیلی خوبه ، حتما یکی میخرم . )
نظر شما چیه سالار جان ؟ به نظرت یدونه s4 هم بخرم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، من یه هدفون میخوام واسه گوش دادن به موزیک (الکترونیک و بیشتر -90 درصد- ترنس) روزانه تقریبا 6 ساعت موزیک گوش میدم ، یه خورده تحقیق کردم دو تا مدل akg چشمم رو گرفت، k 420 و k 81 dj ، شما چی پیشنهاد میدید؟ کدوم واسه من بهتره closed , semi closed, open ؟ جایی هست که بتونم قیمت درست حسابی بگیرم؟ (یه تاپیک جامع هست تو همین بخش ولی فکر کنم قیمتا قدیمی باشه و با این نوسان بازار نمیدونم الان وضعیت چطوره ) قیمتش زیر 100 باشه و ترجیها 80 تومن و akg!
سلامنقل قول:
نميشه اين دو هدفون رو راحت مقايسه كرد و بنا بدلايلي فعلا اين كار رو نميكنم ولي در مورد بيس انواع هدفونها من سه نوع بيس تجربه كردم 1بيس قوي كه روي تمامي فركانسهاست و اول بيس شنيده ميشه و بعد فركانسهاي ديگه.2.بيس متعادل كه تقريبا به موازات و همراه فركانسهاي ديگه شنيده ميشه3.بيس كنترل شده يا ميشه گفت ضعيف كه پشت تمامي فركانسها قرار ميگيره و شديدا ملزم به soundstage باز هست كه بيس رو از فاصله دور تا شنونده پخش ميكنه و اگه هدفون imagine قوي داشته باشه حتي از زواياي مختلف بيس رو پخش ميكنه كه مربوط به هدفونهاي حرفه اي هست.
و هدفون klipsch s4 از نوع دوم هست يعني با اينكه بيس قوي داره ولي ميد و هاي قوي هم داره كه همه با هم در يك سطح قرار ميگيرن و باعث ميشه صداي خيلي خوب و منحصر بفردي بوجود بياره كه تقريبا براي اكثر سبكها مناسب هست .
البته اينجا فركانسها به سه بخش كلي تقسيم شد و حالت خيلي ساده و كلي داره.فردا در فرصت مناسب با تقسيم بندي كامل فركانسها و چند تا مثال از هدفونهاي موجود توضيحات رو كاملتر عنوان ميكنم.
با تشكر
خوب ازلحاظ کیفیت نسبت به akg بهتره ؟نقل قول:
مدل های دیگه ای از این سنهایزر با همین مشخصات که می خوام هست ؟ لطفا معرفی کنید.
این برند مال چه کشوری هست ؟
سلامنقل قول:
متاسفانه هیچ کدوم از هدفونهای akg تو رنج قیمتی که عنوان کردین مناسب سبک مورد نظر شما نیستن.برای سبک الکترونیک شما به هدفونی نیاز دارین که قدرت پخش فرکانسهای پایینش از دیگر فرکانسهاش قوی تر و پر رنگ تر باشه در صورتی که akg در فرکانسهای میانی قوت داره .
پیشنهاد ما به شما هدفون pioneer se-m390 با بیس قوی هست که دقیقا مناسب سبک مورد نظرتون هست.
در مورد استایل هدفونها که (open,semi open,close) فرمودین شما برای دریافت بیس قوی لزوما باید از هدفونهای close استفاده کنین چون هدفونهای open ,semi open با توجه به باز بودن پشت هدفون و جریان هوا داخل هدفون و نشتی صدا قادر به تولید بیس مناسب سبک مورد نظرتون نیست .
موفق باشین
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------
از لحاظ کیفیت 100% بهتر هست.نقل قول:
مدل دیگه از این نوع داره ولی قیمتهای بالایی هم دارن.ولی اگه بتونین hd25 معمولی رو از جمهوری پیدا کنین اون هم 250 هزار تومان هست .ولی px 200 II با توجه به رنگ و زیبای بهتر از hd25 هست.
این برند مال کشور المان هست ولی بعضی از هدفونهاش رو تو چین اسمبل میکنن.
خوب دوستان حالا که ممنوعه اگه برتون مقدور تو این پست منُ راهنمایی کنید خیلی ممنوننقل قول:
آقا کدوم بهترن
Monster Beats Tour
akg k77
؟
فول سایز رو با inear مقایسه میکنین؟حتی از لحاظ قیمتی هم خیلی با هم تفاوت دارن.مگر اینکه tour تقلبی باشه.نقل قول:
آقا رضا واقعا از پست هایی که در مورد هدفون دادید ممنونم.مطالب پایه واقعا کامل که برای هر کسی میتونه سوال باشه.دیگه شرمنده نتونستم جلوی خودمو بگیرم :31: .ولی واقعا از شما و دیگر دوستانی که در این تاپیک فعالیت میکنند تشکر می کنم.:11:
از دوستان یک سوال داشتم.اصولا impdance موبایل ها چقدر هست؟؟؟ ارزش داره 100 تومان بریم ام پی تری بخریم یا خیلی فرق نمیکنه؟؟
از چه نظر مچ نیست؟چون تا جای که میدونم هدفون خوبی هست و تستی که ازش گرفته بودم با گوشی ایفون خیلی خوب جواب داده بود.نقل قول:
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
بستگی به نوع گوشی داره.بعضی از مدلها مثل ایفون و بعضی مدلهای نوکیا و htc که مخصوص پخش موسیقی هم ساخته شدن قدرت درایو اکثر هدفونهای inear رو دارن ولی مدلهای دیگه که سوکت هدفون رو فقط برای مطالمات تلفنی طراحی کردن قدرت درایو هدفونها رو برای موسیقی ندارن.مدل گوشی رو بگین تا دوستان بهتر راهنمایتون کنن.نقل قول:
از بین Sony Ericsson Live with Walkman و HTC Explorer کدوم بهتره برای این موضوع؟نقل قول:
هدفون 100 150 تومانی AKG رو مثلا میتونه درایو کنه؟
سلام دوستان خوب هستید ؟
یه هدفون میخوام در حد klipsch s4 ولی در برند sennheiser ... توی شهر ما klipsch نیست و sennheiser هم باید اینترنتی سفارش بدم ... ممنون ... قیمت هم تا 150 ... برای موزیک و فیلم ... سبک راک و متال ...
سالار جان منتظریم !نقل قول:
s4 رو بگیرم ؟ یا T Jays ؟
سلام دوستان.من یه هدفون میخوام واسه گیم.تو این جور وسایل هم تجربه ندارم.پس لطفا کمکم کنین؛قیمتشم حدود 100 تومن.اگه این مدل تو فروشگاه های اینترنتی هم باشه که عالی میشه.بازم مرسی
هر دو مدل خوب هستن و مشکلی با هدفونهای inear برای درایو کردنشون ندارن ولی این مدل sonyericsson با توجه به مشخصاتش قدرت بیشتری داره .نقل قول:
بله هدفونهای داخل گوشی akg اکثرا امپدانس پایین و حساسیت بالایی دارن جز چند مدل خیلی حرفه ایش.
شما از هر دویه این گوشی ها میتونین برای درایو این هدفونها استفاده کنین.
با توجه به کاربردتان هدفون های مونیتور را پیشنهاد می کنم...نقل قول:
AKG K99
متاسفانه مدل دیگری حضور ذهن ندارم.
سوال دوم:
S4i دارای میکروفون و دکمه پاسخ به تماس برای کار با iPhone است البته با بعضی گوشیهای دیگر هم کار می کند.
موفق باشید.
سلام دوستان خوب هستید ؟
سلام. سوال زیر و رو شد!نقل قول:
یه هدفون میخوام در حد klipsch s4 ولی در برند sennheiser ... توی شهر ما klipsch نیست و sennheiser هم باید اینترنتی سفارش بدم ... ممنون ... قیمت هم تا 150 ... برای موزیک و فیلم ... سبک راک و متال ...
جنس صدای سنهایزر کاملا" با کلیپش متفاوت است و از بیس قوی کلیپش خبری نیست در عوض در مید و های بسیار شفاف تر و دلنشین تر است. لازم است اشاره کنم که Klipsch S4 تا دو برابر قیمت خود در ایران رقیب جدی ندارد.(حتی Bose IE2)
اگر In Ear سنهایزر مد نظر شماست مدلهای
CX300 II
CX215
CX281 مناسب هستند.
اگر هم فول سایز مد نظر شماست:
HD 238
HD 228
کیفیت صدای خوبی دارند. من شخصا" تجربه خوبی با HD 238 در موسیقی راک دارم.
موفق باشید.
به نظر من هدفونهای مونیتور و یا هدفونهای دارای Soundstage باز شما را یاری خواهند کرد. بنابراین مدلهای زیر را پیشنهاد می کنم:نقل قول:
AKG K77
Audio-Technica M30
Audio-Technica M20
Sennheiser HD 202II
AKG K99 (کمی بالاتر از بودجه شما)
البته یکی از دوستان گفته بود که با Pioneer SE-M390 در بازی جزئیات کاملا" شنیده می شدند:
موفق باشید.
سلامنقل قول:
توی فوروم نوشته هاتون یه چیزای دیگست وقتی برای جواب دادن کلیک میکنیم یه چیزای دیگه میاد.بالاخره کدوم رو جواب بدیم؟
اول که یه هدفون open خواستین زیر 200 برای فیلم و رکورد و موسیقی .فعلا پیشنهادم به شما هدفون close مدل akg k99 هست که برای همین مصارفی که عنوان کردین استفاده میکنم و کاملا راضی هستم.قیمت حدود 130 هزار تومان.
برای هدفون open متاسفانه هدفون خیلی خاصی زیر 200 سراغ ندارم ولی با کمی افزایش بودجه میتونین هدفون sennheiser hd438 و hd 448 رو تهیه کنین که هر دو صدای مشابهی دارن .کیفیت صدای شفاف و با جزییات و بیس متعادل از مشخصات این هدفونها هست.
و هدفون در حد s4 با قیمت s4 یا تا 150در برند سنهایزر موجود نداریم متاسفانه کلا حتی تا 200 هم بدنبال مشابه و در حد s4 نباشین لطفا.
با تشکر
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
بله حتما s4 رو تهیه کنین.هدفونهای jays هم هدفونهای خوبی هستن ولی فعلا با توجه به صدای s4 و قیمتش قادر به رقابت با این هدفون نیستن.نقل قول:
موفق باشین.
شما درست میفرمایید من چند صفحه خوندم و با ایرفون ها راحت تر هستم و بیشتر کارم با اوناس بخاطر همین سوال رو عوض کردم و پست جدید نزدم ... شما کسی رو میشناسید بخواد s4 بفروشه ؟ یا کسی میتونه بخره پولش رو بدم ؟ اینجا گیر نمیاد ...نقل قول:
توی فوروم نوشته هاتون یه چیزای دیگست وقتی برای جواب دادن کلیک میکنیم یه چیزای دیگه میاد.بالاخره کدوم رو جواب بدیم؟