بله منم کاملا" موافقم،با این قانون حق کسی هم ضایع نمی شه،به نظرم مخابرات باید واسه دانلود نامحدوداش یک سقف تعیین کنه،از وقتی که سرویسهای نامحدود اومده اینترنت مخابرات خراب شدهنقل قول:
Printable View
بله منم کاملا" موافقم،با این قانون حق کسی هم ضایع نمی شه،به نظرم مخابرات باید واسه دانلود نامحدوداش یک سقف تعیین کنه،از وقتی که سرویسهای نامحدود اومده اینترنت مخابرات خراب شدهنقل قول:
مشترکینش میرن؟ا میخوان از شرکت شاتل یا پارس انلاین یا اسیاتک اینترنت بگیرین که 128نامحدود ماهی 29تومنه و دارای سقف دانلود وخیلیا براشون نمی صرفه -سرویس های حجمی میخوان بگیرن سرعتش با حجمی مخابرات زیاد فرق نمیکنه- اگه برای نامحدود سقف دانلود بزارن کسی جایی نمیره جون شرکتی سرویس نامحدودش برای خیلبا صرف نمیکنه- و اگه سقف ذانلود داشت به چنین روز نمیوفتاد-نقل قول:
یه کار هم میشه کرد
تعرفه هاشو مثل قدیم کنه نامحدود نده
8 گیگ رو حدود 12 تومن فکر کنم بوده همونو اجراکنه ترافیکشو یکم بیشتر کنه
اینطوری بهتره
مخابرات هم سقف تعین کنه دیگه کسی نمیمونه که سرعت پر نوسان رو با محدودیت دانلود کنهنقل قول:
در ضمن همون شرکتا سرعت بدون نوسان رو ارائه میده
مشترکینش میرن؟ا میخوان از شرکت شاتل یا پارس انلاین یا اسیاتک اینترنت بگیرین که 128نامحدود ماهی 29تومنه و دارای سقف دانلود وخیلیا براشون نمی صرفه -سرویس های حجمی میخوان بگیرن سرعتش با حجمی مخابرات زیاد فرق نمیکنه- اگه برای نامحدود سقف دانلود بزارن کسی جایی نمیره جون شرکتی سرویس نامحدودش برای خیلبا صرف نمیکنه- و اگه سقف ذانلود داشت به چنین روز نمیوفتاد-نقل قول:
هر غلطی میکنن بکنن فقط سرعت رو درست کنن چه وضعیه امروز خواستم مانده کارت بانکی ام رو ببینم 50 بار ریفرش زدم بازنشد با تلفن بانک چک کردم اینترنته این!!!
اون شرکتی هم نوسان داره-البته نه مثل مخابرات-نقل قول:
128 تامحدود مخابرات ماهی 12تومنه ولی شرکتی ماهی 29 تومن باید یه تفاوتی باشه- اون کسانی که نامحدود دارن از مخابرات نمیرن با این اختلاف قیمت جای دیگه-
آسیاتک سرعتش 20 هست همین قیمته13000تومن
اونی که 13 تومنه سرویس برنزی هستش سرویس های نقره ای و طلایی هم داره که قیمت هاش میره بالا و همچنین سرعتشم میره بالا-نقل قول:
چون من خودم استفاده کرد فرق زیادی بین سرویس هاش نداره
یکی از دوستانم داره برنزی سرعتش 30 هست
من خودم بابل هستم نامحدود 256 دارم افتضاح افتضاح البته قطع نمیشه ولی کلی طول میکشه یه صفحه رو بالا بیاره
سرعت چنده؟
سایت های داخلی چه موقعی افت سرعت پیدا میکنی؟
dsnرو تغییر دادی که وبگردیت خوب بشه؟
عزیزان من فکر نکنم دیگه درست بشه.چون مدتها قبل اینی که میگم شاید سه هفته پیش بوده یه نصف روز اینترنت بابل وساری و قایمشهر وسوادکوه قطع شده بود تو اعلانات مشترکین ADSL عذرخواهی کرده بودن.الان با این وضعیت وحشتناک که دوهفته ای هست برقزاره اصلا تو خود سایت محابرات مازندارن هیچی ننوشتن و نمیگن که این اینتر نت مخابرات چه......انگار نه انگار
به نظر من فکر نکتم درست بشه اگه هم بشه ونوسان سرعت ثابت بشه دانلود از 50 کیلوبایت بالاتر نمیره.مثلا سیاست قیمت ها میمونه که یهوویی مثلا گوجه از 500 تومن میره 2500 بعدش در ادامه یه 50 تومنی بالا و پایین میاد.
نه داداش.به حالت قبلش بر میگرده.یعنی باید برگرده.
چون هیچ جوری نمیشه اسم این نت فعلیمون رو اینترنت گذاشت.
نه میشه دانلود کرد و نه میشه سایتی رو باز کرد.
چه فایده.
اگه به حالت قبلش بر نگرده که دیگه کسی ازش استفاده نمیکنه.
من توضیح دادم،با این نحوه استفاده 1000 گیگ استان پهنای باند می خواد،فوقش 10 گیگ اضافه کنن،تا نحوه استفاده درست نشه وضع همینه،باید با اکانتینگ یک محدودیتی اعمال کنن.نقل قول:
پس چرا فقط این چند وقته پهنای باند کم اوردن و تاقبل از این همه چی خوب بوده؟؟نقل قول:
درسته روز به روز به تعداد مشترکا اضافه میشه ولی با این حال اینا هم باید به فکر پهنای باندشون باشن.
منم حرف شما رو تایید میکنم. نحوه استفاده درست باید فرهنگ سازی بشه.
من نمیدونم چطوری بضی ها کل 999 گیگ رو دانلود میکنن.
فکرکنم بعد از دانلود بدون اینکه به فایل ها نگاهی بندازن میگیرن حذف میکنن.
تو دلشون میگن من 13 ت پول دادم باید این 999 گیگ رو تموم کنم.و اگرنه مخابرات سود میکنه و من ضرر.
اصلا به فرهنگ استفاده و اینا کاری نداره
عزیز من.پس جرا این سیستم محدود و نامحدود رو تنظیم کردن و از کاربرا پول میگیرن و شارژ 2250 تومنی یهوویی شده 4240 تومن برای یه گیگ.پهنای باند کم اومده چیه؟
نمیدونم چحور برنامه ریزی کردن که الان به نظرم دارند سرعت دانلود رو share میکنن.
اگه هزار گیگ هم دانلود کنید این مخابرات مطمئن باشید ورشکست نمیشه اونا از خداشون کاربر پول بده و دانلود کنن.
به احتمال 90 درصد تو مشکل فنی موندن.همش هم از این بدبختی ملی کردن نت هست.
به هرحال اگه درست شد نهایت نهایت ساید از سایتایی مثل دانلود دات ار ار بشه با تک لینک 100 دانلود کرد.
دوست عزیز مازندران 485000 یوزر adsl داره و از اونجا که ضریب اشتراک 1 به 8 هست نیاز به 177 گیگ پهنای باند داره که من مطمپنم الان استان 77 گیگ پهنای باند نداره چه برسه به 177 گیگ حالا شما فرض کن الان تابستون هم هست خیل عظیم کاربرای پر مصرف اینترنت هم دانش اموزها هستن که از اونجا که تو این ایام 24 ساعته خونه پلاسن و از سر بی کاری اینترنتو 24 ساعت نباشه حداقل 18 ساعت می زارن برا دانلود خوب شما دقیقا الان چه انتظاری از این اینترنت داری با این وضعیت :n15:نقل قول:
حرف شما درسته که مخابرات با 999 گیگ دانلود کردن من و شما ورشکست نمیشه ولی من نمی دونم چرا همه مخابرات رو مبنا قرار میدن پس ما چی مخابرات ورشکست نمیشه ما که بیچاره میشیم الان اگه همه با فرهنگ درست ازش استفاده می کردن تو این کمبود پهنای باند هم هیچ کسی به مشکل نمی خورد اعصاب هیچ کس خورد نمیشد کار هیچ کس لنگ نمی موند مخابرات که دلش برا ما نمی سوزه حداقل خودمون که باید دلمون برا خودمون بسوزه:n24::n28:
الان با این وضعی که اینترنت داره فکر کنم یه پمپ اب هم باید پشت مودم وصل کنیم شاید یه دو سه تا میک بزنه یه چند قطره پهنای باند گیرمون بیاد :n02:
تا پاییز نشه سرعت همینه،تابستونه و این بچه مدرسه ای ها صبح تا شب گذاشتن دانلودنقل قول:
امکان نداره کسی بتونه 999 گیگ دانلود کنه اگ بکوب 24 ساعت هم بذار ی دانلود کنی اونم با سرعت یه مگ تقریبا میشه 260 گیگ :| بعدش هارد کجا بود ک جاشون بدی :n13:
ولی من که میگم این دیگه درست بشو نیست خوش به حال اونایی ک خیلی وقته نت گرفتن از مخابرات و با اون سرعت دانلود کردن ما ک تازه یه ماه بود گرفتیم تازه ذوق کرده بودیم ک یهو اینطوری شد:n28:
(380*60*60*24*30)/1024 = 961 گیگ دیگه ما می گیم 999 گیگ مثال عزیزم کسی که 700 گیگ هم دانلود کنه با 999 گیگ تفاوت چندانی نداره اکثر اینایی هم که به این صورت دانلود می کنن 90 در صد چیزایی رو که دانلود می کنند اخر روز حذف می کنند دیگه کارشون به ماه نمیکشه که هارد کم بیارننقل قول:
iجز صبح ها که خوبه همه وقت داغون دم ظهر افتضاحنقل قول:
dsn رو نه رو چند بزارم ؟
داداش مثل اینه که بچه های مخابرات رو کم دیدیا:n02:.نقل قول:
دوستانی بودن که ادعا میکردن 700 گیگ دانلود کردن.
خیلی هم خوشحال بودن.
اخه رکورد زده بودن:n02:.
دوستان بهترین عدد برای mtu توی تنظیم مودم چیه برای مخابرت؟ چون شنیدم به آی اس پی بستگی داره
1492 ......نقل قول:
امروز صبح هم خرابهنقل قول:
8.8.8.8 استفاده میکنم
ولی 4.2.2.4 هم امتحان کن ببین کدوم بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون شرح (فقط نگاه کنید)
من خودم از مخابرات ماهی 150 گیگ دانلود میکردم.میدونی واسه چی؟چون عقده ایم کرده بودن نه تنها من رو بلکه اکثر کاربرا رو
حالا امسال که خوبه اگه مشکل سالای قبل بود که الان همه دیوونه میشدن.منم با خوذم گفتم ای مخابرات اخ اخ ا خ فقط درست بشو میدونم چیکارت.کنم.بعد که دیدم یهووییی شارژ از 2500تومن شده 4240 تومن که اصلا روانی شدم.
به هر حال رایگان تا 170 گیگ هم رکورد زدم.(تو 45 روز)
اره عزیزان من بی فرهنگم.اینا مارو اینجور باور اوردن.
الانم اگه اگه درست بشه شایدم بیشتر دانلود کنم.
کور بشه چشم حسود(منظورم adslهست):n02:
عزیز من برای تو خوبه که برا منو ببینی غم دلتو میگیرهنقل قول:
امروز سرعت دانلود من رو 8 KBps ثابته!
سرویس 128 نامحدود دارم
برای شمام همینطوره؟
باز خوبه شما 8 ثابته
من که اصلا دانلود نمیتونم بکنم
سرعت واقعی شده ؟
256 دارم و فقط 31-32 کیلو سرعت
اره داداش همین واقعیه:n05:نقل قول:
خدارو شکر کن برات 32-31 هست برا ما که از10 به بالا نمیره.:n04:
شما 256 داری عزیز؟؟ چون 128 داشته باشی اخرین سرعتت باید 16باشهنقل قول:
فکر کنم سرعت واقعی کردن. تنها راه نجات از این وضعیت کمبود پهنای باند همینه.
فقط دوستانی که محدود دارن بگن وضعیت چطوره؟
من 128 نامحدود دارم سرعت فیکس 8 هست
من 128 دارم هیچی سرعت ندارم
من محدود 256 دارم 8گیگ در ماه سرعت از 40 بالاتر نمیرهنقل قول:
سرعت من واقعی نشده. با سرویس 128 نامحدود دانلود هم زمان دو فایل با 16 کانکشن حدود 320 عه سرعتم( از سرور mul.ir) . ولی نوسانش زیاده.
دیگه واقعا شورش رو در اوردن با خودشون هم دارن خالی میبندن پول رو دادیم ولی پهنای باند بهمون ندادن
این آقایی که این جوابها رو بهمون میده فکر میکنه همه مثل خود بیشرفش خرن
همین کاراست که پهنای باند و به فنا داده،16 کانکشن :n04:نقل قول: