منم با نظرتون کاملا موافق هستم
Printable View
منم با نظرتون کاملا موافق هستم
حجازی : از خدا میخواهم طوری بمیرم که کسی از مردنم من خشنود نشود !
خبر بهبودی ناصر حجازی بیشک باعث خوشحالی اهالی ورزش و به خصوص فوتبال شده است. ناصرخان که چندی پیش در بستر بیماری بود و به دلیل مشکلات تنفسی نمیتوانست بیش از چند کلام حرف بزند،حالا به همان مرد خوش صحبت گذشته تبدیل شده است. این اسطوره فوتبال حالا با خوشحالی از بهبود شرایطش میگوید:«خوشبختانه نسبت به گذشته وضعیت جسمانیام بسیار بهتر شده است به طوری که الان دو سه روز است احساس خوبی دارم. مشکل تنفسیام هم بسیار کمتر شده است. اگر چه بیش از این بوی ادوکلن و گردوغبار مشکلاتی را برایم فراهم میکرد،اما حالا دیگر چنین وضعیتی وجود ندارد.» شرایط جسمانی ناصرخان تا آنجایی بهبود یافته که حالا روزانه 500 متر پیادهروی و گاهی رانندگی به برنامههای روزانه او اضافه شده است:«دو هفته دیگر باید به بیمارستان و نزد پزشک معالج خودم بروم تا بار دیگر مورد مداوا قرار بگیرم.»
نکته جالب در خصوص ناصرحجازی اینکه او تحت هر شرایطی جزو منتقدان فوتبال به حساب میآید و تحت هیچ شرایطی تغییر رویه نمیدهد. این بار هم وقتی صحبت از فوتبال و مسایل جاری آن میشود، ناصرخان در جملات کوتاه لب به انتقاد میگشاید:«اصلا فوتبالی نداریم که بخواهیم راجع به آن صحبت کنیم.»ناصر حجازی اسطوره محبوب فوتبال کشورمان در حال حاضر شرایط جسمانی بهتری دارد. حجازی که به عنوان مدیر فنی باشگاه دیاسترادا فعالیت میکند، میکوشد تا پس از کسب سلامتی بار دیگر به مستطیل سبز بازگردد. این را از لابهلای حرفها و همچنین روحیه مناسبش میتوان فهمید.
از آخرین وضعیتتان برای ما بگویید.
شکر خدا در شرایط خوبی هستم و فکر میکنم که نسبت به روزهای گذشته بهتر شدهام.
آتیلا در گفتوگویی عنوان کرده بود شما حتی میتوانید رانندگی کنید و به پیادهروی بروید؟
بله... برای پیادهروی به پارک نزدیک منزل رفتم ولی هوا آنقدر آلوده بود که نتوانستم پیادهروی کنم و برگشتم. الان هم برای پیادهروی در سالن و اتاقهای خانه راه میروم.
مراحل درمانیتان را چطور پشت سر میگذارید؟
فکر میکنم حالم بهتر شده... فعلا دو دوره برای مراحل درمانیام به بیمارستان رفتهام و احتمالا هفت، هشت روز دیگر باید برای مرحله سوم درمانم به بیمارستان کسری بروم تا آزمایشات جدید روی من انجام شود.
مردم و فوتبالدوستان به شدت نگران شما هستند و میخواهند از اوضاع و احوالتان باخبر شوند.
در طول این مدت که دچار این بیماری شدم، بیشتر از همیشه لطف و محبت مردم را دیدم. همیشه میدانستم که در دل مردم جا دارم و آنها نسبت به من محبت دارند ولی پس از این بیماری ریه بود که بار دیگر شرمنده محبت آنها شدم و از همه مردم تشکر میکنم.
بازیهای استقلال را تعقیب میکنید؟
بله. من استقلال را دوست دارم. فعلا ترجیح میدهم در مورد این قضیه صحبتی نکنم و فقط امیدوارم که وضعیت استقلال هر چه زودتر درست شود چون این تیم هواداران و دوستداران زیادی دارد.
از دیاسترادا چه خبر؟
به طور مداوم و دقیق پیگیر مسایل باشگاه دیاسترادا هستم. با توجه به بیماری که داشتم نتوانستم به اسلواکی بروم ولی در گفتوگویی که با مسوولان باشگاه داشتم قرار شد از دو هفته دیگر، اردوی آمادگی به مدت یک هفته در دوبی برگزار کنیم. امیدوارم که وضعیت من هرچه زودتر بهتر شود تا به امید خدا بتوانم در اردوی دوبی به بازیکنان تیمم ملحق شوم. این برایم خیلی جالب بود که حتی بازیکنان خارجی تیم دیاسترادا در طول این مدت به صورت تلفنی جویای احوال من بودند.
پس با این حال هنوز به دنبال رویای جام یوفا هستید؟
از همان روز اولی که به دیاسترادا رفتم با شما صحبت کردم و گفتم که میخواهم یک کار بزرگ را در فوتبال اروپا انجام دهم. حالا هم در بازیهای جام حذفی شرایط خیلی خوبی داریم و هنوز هم امیدوارم که با دیاسترادا به جام یوفا برسم. این یک کار بزرگ و یک آرزوی مهم است که انشاءا... به آن میرسیم.
برای هواداران و دوستداران ناصر حجازی صحبت خاصی ندارید؟
هرچقدر از محبت و دعای خیر مردم بگویم کم است. فقط از خدا میخواهم طوری مرا زنده نگه دارد که دلی از زنده بودنم نشکند و طوری مرا بمیراند که کسی از مردن من خرسند نباشد...
برای کسایی که توهم دارن که پرطرفدارترین تیمن:نقل قول:
60 در صد به بالای کل ایران ترک هستن و بقیه کرد و لر و عرب و فارس. هیچ ترکی اولویتش رو که همون تراکتور است تیم دیگه ای قرار نمیده.
وقتی پرسپولیس میاد مشهد،15،000 تماشاگر داره و از 15،000 نفر طرفدار ابومسلم حداقل 10،000 نفر طرفدار استقلالن(و البته بالعکس یعنی وقتی استقلال میاد مشهد....) که همه هم از خود شهر مشهد هستن.
اما وقتی تراکتور میاد مشهد 1000 نفر از تبریز میان و 1000 نفر هم از شهرای دیگه که تازه میشه 2000 نفر.
و فقط در مشهد هم اینجوری نیست بلکه در اصفهان،کرمان،شیراز،مازندران،اهواز،آبادان و .... 90% شهرهای ایران همین وضعه.در حالی که تماشاگران تراکتور به جز تهران و تبریز خیلی نمیشن.....
البته بدون شک تراکتور تماشاگرای خونگرم و دوست داشتنی رو داره و جذابیت لیگ ما با اومدن تراکتور واقعا بالا رفته و خود من هم خیلی این تیم وهواداراشو دوست دارم.ولی این دلیل بر این نیست که پر طرفدارترین تیم باشه
در ضمن یکی از دوستای من ترک هست و تراکتور رو هم خیلی دوست داره اما الویت اولش استقلاله پس ترک بودن دلیل تراکتوری بودن نیست
سايت گل – امروز محله گديل تبريز، محله اي كه مكاني براي پرنده فروشان و بازار خرت و پرت فروشي تبريز است، ازدحام بي سابقه اي را تجربه كرد؛ موضوع مهم، تصميم جمعي آنها براي آزاد كردن نمادين پرندگاني ست كه به نشانه اعتراض به كشته شدن پرنده قرمزرنگي كه در بازي مقابل استقلال توسط هواداران حريف قرباني شد. پرنده اي كه مرگ آن حتي سايت باشگاه استقلال را به واكنش واداشت... تبريزي هاي طرفدار تراكتور قصد دارند در بازي فردا مقابل مقاومت هزاران پرنده را آزاد كنند. بنابراين امروز بسياري از آنها براي خريد پرنده به بازار رفتند و پرنده فروش ها را ميليونر كردند. هر پرنده 1500 تومان به فروش مي رسيد و جالب اينكه برخي نيز با علم كردن بساط رنگرزي، كفترها را به رنگ قرمز در مي آوردند. فردا روز خوبي براي عكاس ها هم هست... پرندگان قرمز در آسمان آبي.
سايت گل - گرچه به نظر بازي تراكتورسازي مقابل مقاومت سپاسي ، مسابقه كم اهميتي است، اما خون تبريزي ها به جوش آمده و ممكن است فردا ركورد تماشاچي در تاريخ فوتبال ايران كه متعلق به داربي سال 61 بين استقلال و پرسپوليس با 120 هزار نفر است بشكند. چرا كه هواداران تراكتور در حركت خودجوش تصميم دارند، يك اجتماع 150 هزار نفري را در اعتراض به برنامه نود سازماندهي كنند. البته ظرفيت ورزشگاه يادگار امام در بهترين شرايط 80 هزار نفر تخمين زده مي شود كه اگر واقعا اين جمعيت به ورزشگاه سرازير شود، بايد حدود نصف آن بيرون بمانند. اعتراض هواداران تراكتور به برنامه نود در پي مشكلاتي است كه در ارسال اس.ام.اس ها به اين برنامه رخ داد. در راي گيري اين هفته نود براي انتخاب پرطرفدارترين تيم ايران تراكتور فقط 200 هزار راي آورد كه اين موضوع با اعتراض هواداران و سرمربي اين تيم مواجه شده است. اين عدد 150 هزار نفر هم از جملات كمالوند در 90 بيرون آمده كه ادعا كرد اگر يك ورزشگاه 150 هزار نفري در تبريز ساخته شود هواداران تراكتور آن را پر خواهند كرد.
با توجه به جو استان هاي ترك نشين فردا هزاران آذري در راه استاديوم خواهند بود .
براي اينكه كسي كه پرنده رو كشت يك نفر هوادار بود و باشگاه هم اين حركت رو تقبيح كرد ولي نشون دادن پول كار يكي دو نفر نبود و توهين مستقيم به كل جامعه داوري بود.نقل قول:
عزيزم اتفاقا به نكته خوبي اشاره كردي! شما حالا به اينجا انديشه كن كه چرا براي نشون دادن يه پول باشگاهي رو جريمه ميكنن اما برا كشتن يه موجود زنده به طرز وحشيانه هيچ نوع جريمه اي در نظر نميگيرن؟
فقط سعي نكن كه صورت مسئله رو پاك كني چون پاك كن نداريم!
اين كبوتر فعلا دستاويز خوبي واسه تراكتوريها شده تا ننه من غريبم بازي در بيارن و پيرهن ... درست كنند. وقتي سر فرهاد مجيدي رو تو تبريز با سنگ نشونه رفتند و عكسش هم بود ميزديد زيرش و ميگفتيد تمارض كرده و بيانيه ميداديد.
از يك باشگاه كه از نظر تعدا هوادار تو دنيا بعد از رئال دومين تيم هست(البته بين فقها در مورد اول يا دوم بودنش اختلافه) بعيده اينكارها رو بكنه.
راستي يادتون رفته تو اون بازي چطور از هواداران تيم استقلال پذيرايي كرديد؟!
خبر خوش براي پرسپوليسيها
باید عمق فاجعه رو درک کرد :31:
اخ جــــــــــــــان طالب لو داره میره!!!!!!!
خبر خوش به پرسپولیسی هــــــــا!:31::31::31::31::31::31::31:
از شما ها بیشتر از این انتظار نیست. زورتون به ما نمییرسه کبوتر رو میگیرین.:thumbsdow
نوچ.از مصدومیت هیچ بازیکنی اونم به این شدت نباید خوشحال شد.نقل قول:
خدا کمکش کنه.به خاطر همینه که خلیلی این قدر دست به عصا بازی میکنه
اگر به وجدانتون مراجعه کنید عمق فاجعه خیلی زیاده . بیچاره کبوتر از همه جا بی خبر :45: اگر اینکار رو طرفداران تراکتور میکردند الان شما همه چی نثارشون میکردی اما حالا :41:نقل قول:
کسی که به این راحتی این عمل وحشیانه رو انجام میده مشخصه که هیچ وقت تربیت درستی ندیده واقعا باید به حال همچین آدمهایی تاسف خورد این هفته ببینید اون کبوترهایی که در تبریز به آسمان خواهند برخاست
بابا این طرفدارای استقلال پرسپولیس صد سال سیاه بتونن طرفدارهایی مثل طرفدارهای تراکتور داشته باشند
واسه بازی استقلال 4000 نفر تماشاگر رفته بود :27:
میانگین هر دوی این تیمها به میانگین تماشاگرهای تراکتور نمیرسه اصلا اینها با هم متحد بشند یک تیم باشند شاید 2 یا 3 سال دیگه بتونن به ما برسن :38:
خدا خیرش بده.من میترسیدم این تو دربی گل بزنه بازهم :31: ایشالا بعد دربی زود خوف شه.
واقعا باید ادم باید فصل رو با شانس شروع کنه ...
اره طفلی . بازی با تراکتور بدشانسی اورد. اما حرکت جمع کردن توپ با یه دستش خداییش فضایی بود!!!
بازهم خوش به حالمون شد!!!! :31:
خداداد عزيزى سرمربى پيشين تيم پيام مشهد كه چندى است موضوع شكايت او از اين باشگاه، حواشى زيادى را به وجود آورده ،در خصوص آخرين وضعيت شكايت خود گفت: باشگاه پيام تا روز شنبه هفته آينده فرصت دارد تامطالبات مرا پرداخت كند. متأسفانه تا به حال چندين بار به اين باشگاه از سوى كميته انضباطى تذكر داده شده اما نسبت به پرداخت مطالباتم اقدامى نكرده اند. اگر برخورد جدى با اين قبيل رفتار ها مى شد آنها نمى توانستند به راحتى با يك بازيكن جديد قرار داد ببندند در حالى كه هنوز بدهكار فرد قبلى هستند. ۷۰ درصد باشگاه ها پايبند به قرار داد هايشان نيستند پس در اين صورت چه الزامى وجود دارد كه با بازيكنان قرار داد امضا كنند؟ او ادامه داد: ۳ ۴، باشگاه هستند كه وضعيت بدى نسبت به سايرين دارند و ابو مسلم و پيام از جمله آنها هستند. من مديران اين باشگاه را نمى شناسم و طرفم كميته انضباطى فدراسيون فوتبال است. اين موضوع شكايت باشگاه پيام از من هم حتماً از سوى افرادى است كه فوتبالى نيستند و وارد اين حيطه شده اند. در نهايت كميته انضباطى است كه رأى لازم را با بررسى جوانب صادر مى كند. عزيزى در خصوص حمايت خود از على دايى گفت: من نظر شخصى ام را در اين خصوص گفتم و گرنه دليل خاصى ندارد بخواهم از يك مربى حمايت كنم. فوتبال بايد در اختيار فوتبالى ها باشد و اگر على دايى مربى پرسپوليس نباشد، حتماً بايد مربى تيم بانوان فلان دانشگاه آمريكايى مربيگرى پرسپوليس را بر عهده بگيرد؟! او به تازگى مربى اين تيم شده و نبايد باخت به شاهين را گردن دايى انداخت. وى ادامه داد: على دايى به حمايت من نياز ندارد و معتقدم دايى تحت هر شرايطى بهتر از مربيانى است كه به صورت ميلياردى از پرسپوليس پول گرفتند و كارى براى اين تيم نكردند. او ۴ ماه فرصت دارد تا زير ساخت هاى لازم براى ساختن يك تيم قدرتمند را آماده كند. او درخصوص خبر حضورش در تيم استقلال و بيانيه باشگاه استقلال گفت: من تاكنون جلسه اى با اين باشگاه نداشته ام و نمى دانم بيانيه آنها درخصوص چه كسى صادر شده است. وى در پايان درخصوص تيم ملى نيز گفت: صحبت درباره تيم ملى لوث شده است. حرفهاى قطبى هم براى ما لوث شده و من حرفهايم را زمانى در مورد وى زدم كه او از قلب شير صحبت مى كرد و حتى دستور رزرو هتل ايران در آفريقا را داده بود! احتمالا اگر در جام ملت ها هم موفق نشود مى گويد براى جام جهانى ۲۰۱۸ تلاش خواهيم كرد و نامى هم از جام جهانى ۲۰۱۴ نمى برد تا مسئولين خوش خيال او را تا ۲۰۱۴ هم حفظ كنند. جالب اينكه هر حرفى بزند و خرابكارى كند آقايان مسئول در فدراسيون مى گويند او معادل فارسى اش را نمى دانسته و از اين رو منظورى نداشته است. طرف مثل بلبل پول فارسى را مى شمارد و اگر يك گوشه قراردادش تاخورده باشد داد و بيداد مى كند و جالب اين است كه چرا وقتى مى خواهد قرارداد ببندد يكبار معادل فارسى شمارش پول را جابجا نمى گويد؟! البته ما بيهوده خودمان را خسته مى كنيم چون كسى به اين حرفها گوش نمى دهد. اگر هم يكى مثل آقايان ياورى و ذوالفقارنسب انتقاد كنند طرف اعتراض مى كند كه آنها مى خواهند جاى مرا بگيرند. البته وى مقصر نيست و كسانى مقصرند كه با اين شرايط باز هم از او حمايت مى كنند در حالى كه همه مى دانند او چيزى براى ارائه كردن ندارد.
نه عزيز دلم.
بحث تراكتور يا استقلا و پرسپوليس نيست.
بحث قوميتهاست.
چطور چند سال قبل وقتي تبريز 2 تا تيم تو ليگ داشت اين همه تماشاچي نداشت.
بعد از چند سال كه يك تيم تبريزي (يا يك تيم از منطقه آذري زبان ها ) اومده تو ليگ برتر و فعال شدن تحركات پان تركيسم بين همه تركها اين بحث رو پيش انداختند كه چون اين تيم مال تركهاست پس همه بايد ازش طرفداري كنند.
شعارهايي كه تو استاديوم تبريز ميدن گوياي همه چيز هست.
میشه یه نمونه از این شعارها که میگین رو اینجا بفرمایین؟نقل قول:
شما که تا حالا استادیوم نیومدی پس نگو که از شعارهاشون خبر داری نه اینها هم اگر مثل استقلال پرسپولیس به ناموس همدیگه شعار بدن خوب میشه ؟
در ضمن یک دهه قبل هم وقتی ورزشگاه تختی تبریز میزبان تراکتور بود باز هم ورزشگاه کامل پر بود حتی در لیگ یک هم که تراکتور در ورزشگاه اختصاصی خودش بازی میکرد همیشه ظرفیت 30 هزار نفری پر بود شما بهتره یک اطلاعاتی کسب کنید بعد نظر بدید در ضمن اینکه شما میاید بحث قومیتها رو پیش میکشید باید بدونید همونجوری که یک اصفهانی یک خوزستانی و ... به اصالت خودشون افتخار میکنند ترک ها هم همیشه به اصالت خودشون افتخار کردند و هیچ وقت با شعار یاشاسین آذربایجان ( زنده باد آذربایجان ) هیچ اتفاقی نمیوفته این شعار در همه شهرهای ایران کم و بیش شنیده میشه فقط گوش شنوا میخواهد و وجدان بیدار
حرف های iman_s کاملا درسته.
شما تیمتونو فقط بخاطر تعصبات قومی می خواین.اونایی هم که میان استادیوم فقط بخاطر این میان که نشون بدن ترک ها تعدادشون زیاده و تعصب روی قومیت دارن و....
نمونه شعار ها : زنده باد علیف(الهام علیف رئیس جمهور آذربایجان). این شعار ها نشانه نداشتن غیرته.واقعا اگه علاقه به کشور اذربایجان دارید برید همونجا و ایرانو رها کنید.
پرچم اذربایجان هم دست هواداراتون هستش .
شعارهایی مثل "آنا دیلینده مدرسه....اولمالیدی هر کسه" یا "آذربایجان وار اولسون .... ایستمین خوار اولسون" و سایر شعارهانقل قول:
میشه یه نمونه از این شعارها که میگین رو اینجا بفرمایین؟
اگه ممكنه زيرنويس كن تا بقيه هم متوجه بشن.
بازیکنی که با سر و صدای زیادی به پرسپولیس آمد و روزهای کم فروغی را در این تیم سپری کرد حالا در کشورش مغازه پرنده فروشی زده است.او همان بازیکنی بود که قطبی می گفت روزی بهترین بازیکن ایران خواهد شد!
پائولو دی کارمو بازیکن سابق پرسپولیس در برزیل مغازه پرنده فروشی افتتاح کرد.این مهاجم برزیلی که قطبی او را به پرسپولیس آورد و وی را به عنوان آقای گل برزیل معرفی کرد هم اکنون فوتبال را کنار گذاشته و مغازه پرنده فروشی باز کرده است!
نکته جالب اینجاست که دی کارمو مدتی زمانی که در پرسپولیس بازی می کرد، مورد حمایت قطبی قرار گرفت و زمانی که از این تیم جدا شد و به کشورش رفت، هیچ تیمی خواهان جذب وی نبود!
منبع: پارس فوتبال
یادش به خیر چه تک به تک هایی رو جلوی سپاهان خراب کرد : دی
ادامه ماجرای کبوتری که کشته شد / آلرژی هواداران استقلال به نیکبختبازیکنان تیم فوتبال استقلال قبل از شروع دیدار برابر استیل آذین کبوترانی که در دست داشتند را آزاد کردند.به گزارش خبرنگار مهر، آخرین دیدار از هفته بیست و چهارم رقابتهای لیگ برتر در شرایطی برگزار شد که کمتر از 10 هزار تماشاگر در روز آغاز هفته در ورزشگاه آزادی حضور داشتند و بازی جذابی را مشاهده نکردند. حاشیه های دیدار تیم های استقلال و استیل آذین را در زیر می خوانید:
* بازیکنان دو تیم در تونل ورودی ورزشگاه با یکدیگر احوالپرسی کردند. علیرضا نیکبخت واحدی بازیکن پیشین استقلال با اکثر آبی پوشان روبوسی کرد.
* نیکبخت واحدی قبل از شروع این دیدار با سمت نیمکت استقلال رفت و با صمد مرفاوی و نیمکت نشینان این تیم روبوسی کرد.
* هواداران استقلال هرگاه نیکبخت صاحب توپ می شد به " هو " کردن او می پرداختند. آبی دوستان حتی در بین دو نیمه به تشویق نیکبخت پرداختند اما وقتی به سمت آنها رفت بازهم " هو " شد.
* پس از آنکه در دیدار برابر تراکتورسازی یکی از هواداران استقلال کبوتری را کشت، در بازی بااستیل آذین بازیکنان این تیم هر کدام یک کبوتر را آزاد کردند.
* دستیاران هلندی افشین قطبی در تیم ملی فوتبال کشورمان نیز از جمله تماشاگران این دیدار بودند
مهر
اره کلا وقتی این یارو تو زمین بود ما استقلالی ها خوشحال بودیمنقل قول:
یادش به خیر چه تک به تک هایی رو جلوی سپاهان خراب کرد : دی
خدایش این ها اصلا بازی رو ندیدن فقط چرت پرت می نویسننقل قول:
خبرنگار مهر، آخرین دیدار از هفته بیست و چهارم رقابتهای لیگ برتر در شرایطی برگزار شد که کمتر از 10 هزار تماشاگر در روز آغاز هفته در ورزشگاه آزادی حضور داشتند و بازی جذابی را مشاهده نکردند
این بازی مخصوصا نیم اول خیلی خوب جذاب بود نیم دوم هم استقلال خیلی خوب بازی کرد
بهترین بازی چند هفته اخیر بود
از اون قسمتی که بولد کردم فاکتور بگیرم، مابقیش تایید میشه ...نقل قول:
خدایش این ها اصلا بازی رو ندیدن فقط چرت پرت می نویسن
این بازی مخصوصا نیم اول خیلی خوب جذاب بود نیم دوم هم استقلال خیلی خوب بازی کرد
بهترین بازی چند هفته اخیر بود
چند هفته اخیر استقلال گفتمنقل قول:
از اون قسمتی که بولد کردم فاکتور بگیرم، مابقیش تایید میشه ...
اها،از اون لحاظ، ولی بازی با تراکتور سازی هم بد نبودن...
خط دفاعی استقلال امروز عالی بود
آدم ديگه نميتونه به اين خبرگزاريها يا به چشمهاي خودشوم اطمينان كنه.نقل قول:
کمتر از 10 هزار تماشاگر
برنامه هفته قبل 90 واکنش های زیادی را در بین اهالی فوتبال بر انگیخت تا جایی که در ورزشگاه یادگار امام تبریز ،طرفداران تراکتور سازی 90 دقیقه ، تمام حواس شان را به دادن شعار علیه عادل فردوسی پور معطوف کردند. در تهران اما فردوسی پور مشغول گزارش دیدار استقلال تهران و استیل آذین است و طرفداران استقلال هم با دادن شعار عادل پرسپولیسی اعتراضات شان را به نتیجه نظر سنجی هفته قبل برنامه 90 نشان می دهند.پس از پایان بازی مجری و تهیه کننده برنامه 90 صحبت های جالبی را بیان می کند.
* چرا هواداران استقلال و تراکتور سازی تبریز علیه شما شعار می دهند؟
- نمی دانم!
* اما خیلی ها این اعتراضات را به نتیجه نظر سنجی برنامه هفته قبل ربط می دهند؟
- از مردمی که شعار می دهند باید بپرسید!
* معترضان عقیده دارند که پیامک هایشان ارسال نمی شده است...
- البته این موضوع به همه ربط دارد چرا که آن شب خط ها خیلی شلوغ بود و خیلی از مردم شهر های مختلف هم نتوانسته بودند پیامک های شان را ارسال کنند.شاید اگر تمام پیامک ها به دست ما می رسید بالغ بر 10 میلیون شرکت کننده آن شب داشتیم.
* حالا خود شما قرمز هستید یا آبی؟
- برای من هر دو تیم محترم هستند و فرقی با هم ندارند.
* اما می گویند شما پرسپولیسی هستید...!
- نه آقا!تکذیب می کنم!
منبع سایت گل :11:
پس می شه به این نتیجه رسید این بار داربی یک یک نمی شه
شهرام شفيع زاده مديرعامل باشگاه استقلال اهواز از منتفي شدن حضور خداداد عزيزي در تيم فوتبال اين باشگاه خبر داد.
مديرعامل باشگاه استقلال اهواز در گفتگو با مهر، ضمن بيان اين خبر اظهار داشت: عصر امروز يکشنبه 4 بهمن ماه خداداد عزيزي با ما تماس گرفت و اعلام کرد نمي تواند براي قبول سرمربيگري تيم فوتبال استقلال به اهواز بيابد.
وي در پاسخ به اين سوال که دليل حضور نيافتن خداداد در اهواز چه بوده است؟ تصريح کرد: عزيزي به ما گفت پس از بررسيهايي که انجام داده است ، تصميم گرفته به اهواز نيايد.
مديرعامل باشگاه استقلال اهواز با بيان اينکه در حال حاضر تمرينات اين تيم زير نظر افشين کمايي پيگيري مي شود ، گفت: هنوز هيچ مربي خاصي مد نظر ما قرار ندارد و بايد امشب در نشست با مسئولان باشگاه در اين خصوص بحث و بررسي لازم را انجام دهيم.
عادل فردوسی پور رسما ، پیراهن قرمز می پوشد و در لیگ برتر به میدان می رود.
مجری جنجالی و محبوب برنامه نود که این روزها از سوی طرفداران تبریزی متهم به پرسپولیسی بودن شده است ، رسما قراردادی را با یکی از تیم های لیگ برتر فوتسال تهران امضا کرده است تا فوتسال را حرفه ای پشت سر بگذارد.
با این قرارداد و بازی عادل در لیگ برتر فوتسال استان تهران ، او در 35 سالگی صاحب عکس با شورت ورزشی می شود تا دیگر متهم نباشد که حتی به گربه هم لگد نزده است.
اما تیم پاراگ که مالکیتش را یکی از دوستان دوران تحصیل فردوسی پور بر عهده دارد در فصل جاری در تمامی ردههای سنی فوتبال و فوتسال در طرح آسیاویژن شرکت کرده است و آمده تا حضوری پررنگ در فوتبال تهران داشته باشد و نام عادل فردوسی پور هم این قدر بزرگ است که بتواند پاراگ را سر زبان ها بیاندازد. فردوسی پور با دوستان سابقش به توافق رسیده تا برای دو فصل همراه این تیم در لیگبرتر فوتسال باشگاههای تهران شرکت کند و جالب اینکه رنگ اول پیراهن این تیم قرمز است.
مهمترین نکتهای که درباره تیم جدید فردوسیپور باید بدانید این است که تمامی بازیکنان این تیم از فارغالتحصیلان یا دانشجویان فعلی دانشگاه صنعتی شریف هستند و او به دلیل رفاقتی که با کیوان پروین مدیرعامل این تیم دارد، به این باشگاه پیوسته است و به همین دلیل قرارداد مالی طرفین سفید امضا شده است.
برای دیدن فردوسیپور و تیم جدید او باید تا اواخر ماه جاری صبر کنید تا مسابقات آغاز شود. عادل البته سابقه بازی در تیم فوتبال رسانه ها را دارد . کلا درباره فوتبالش می گویند خوب گل می زند. البته سبک بازی اش خیلی شباهت به علی دایی دارد و همه توپ ها باید در زمین به او ختم شود و گرنه ممکن است ستاره ناراحت شود
منبع: پارس فوتبال
جدی...؟! عجب... جالبه!:18::31:
مهدي مهدوي کيا بازيکن تيم فوتبال اينتراخت فرانکفورت پس از فسخ قرارداد با اين تيم آلماني به تيم فوتبال استيل آذين پيوست.
به گزارش مهر، مهدي مهدوي کيا بازيکن تيم فوتبال اينتراخت فرانکفورت پس از فسخ قرارداد خود با اين تيم آلماني امشب به تهران مي آيد تا فردا سه شنبه (امروز)قرارداد رسمي خود را با تيم فوتبال استيل آذين امضا کند.
کاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال کشورمان فردا صبح پس از مذاکراتي که با حسين هدايتي مالک باشگاه استيل آذين و مصطفي آجورلو سرپرست اين باشگاه خواهد داشت رسما به اين تيم تهراني مي پيوندد.
مهدوي کيا 5 ماه پيش مذاکراتي را با مديران باشگاه پرسپوليس تهران انجام داده بود که به دليل کامل بودن فهرست بازيکنان اين باشگاه اين مذاکرات بي نتيجه باقي ماند.
tabnak.ir
چه ربطی به انصاری فر داره؟؟
پول چه ها که نمی کنه!!
این و علی کریمی یه زمانی میگفتن تو ایران فقط پرسپولیس!!
هافبك جديد تيم استيل آذين گفت: با علي دايي مشكلي ندارم و تنها به اين دليل كه شرايط براي حضور در پرسپوليس فراهم نبود به اين تيم نرفتم. مهدي مهدوي كيا روز سه شنبه بعد از عقد قرارداد با باشگاه استيل آذين در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: من هميشه يك پرسپوليسي بوده ام اما، متاسفانه شرايط به گونهاي نبود كه به پرسپوليس بروم.
وي اضافه كرد: ليست بازيكنان پرسپوليس در نيم فصل دوم كامل بود و اين مساله باعث شد نتوانم به اين تيم بپيوندم.
وي در پاسخ به سئوالي مبني بر مشكلات سابقش با علي دايي تاكيد كرد: دايي همبازي و مربي من بوده و با او دوست هستم، همانطور كه گفتم حضورم در استيل آذين ارتباطي به مربيگري دايي در پرسپوليس نداشت.
هافبك سابق تيم اينتراخت فرانكفورت در خصوص دلايل جدايياش از فوتبال آلمان تاكيد كرد: شرايط من در اينتراخت دشوار شده بود و دلايلي كه مربي براي بازي ندادن به من ذكر ميكرد قابل قبول نبود.
مهدوي كيا ادامه داد: احساس ميكردم در نيم فصل دوم شرايطم بهتر باشد اما ، گذشت زمان هم تفاوتي در بازي كردنم در فوتبال آلمان ايجاد نكرد و به همين خاطر تصميم گرفتم از اين تيم جدا شوم.
وي يادآور شد: از خانواده ام ميتوان به عنوان دليل ديگر بازگشتم به ايران ياد كرد چرا كه ميخواستم به آنها نزديك تر باشم.
كاپيتان سابق تيم ملي در پاسخ به سئوال ديگري مبني بر حضور يكبارهاش در ايران و ترك آلمان اظهار داشت: شرايطم در آلمان سخت بود. اگر باشگاه اينتراخت فرانكفورت در جريان جدايي ام قرار ميگرفت ممكن بود برايم مانع تراشي كند. به همين خاطر ميترسيدم اين موضوع برايم دردسر ساز شود.
مهدوي كيا گفت: در مجموع فكر ميكنم به عنوان يك لژيونر در مدت ۱۱سال دوري از كشور هر كاري كه لازم بود در فوتبال اروپا انجام داده ام.
وي درباره تيم استيل آذين نيز يادآور شد: با تمام توان براي خدمت به استيل آذين آماده ام. هدفمان در استيل آذين كسب سهميه ليگ قهرمانان آسياست و اميدورام بتوانيم به اين هدف دست يابيم.
هافبك جديد تيم استيل آذين در رابطه با ميزان آمادگي خود نيز تصريح كرد:
در اردوي تداركاتي نيم فصل با تيم اينتراخت در تركيه تمرينات و بازيهاي دوستانه خوبي داشته ام و هم اكنون از نظر بدني براي بازي آماده بازي هستم مهدوي كيا با اشاره به انتخاب شماره ۱۵در تيم استيل آذين خاطرنشان ساخت:
اگر شرايط بازي فراهم باشد با صلاحديد كادر فني از اين هفته ميتوانم براي استيل آذين بازي كنم.
وي در خصوص افت تيم ملي بعد از رفتن بازيكنان برجسته سابق گفت: اين موضوع به بررسي نياز دارد كه چرا در اين مدت تيم ملي نتوانسته بازيكنان خوبي را به خدمت بگيرد.
وي اضافه كرد: البته با آمدن علي دوستي در تيمهاي پايه باز هم شاهد ظهور بازيكنان ارزشمند در فوتبال ايران خواهيم بود.
علي دايي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در گفت و گو با سايت گل از تمايل خود براي بازگشت علي دايي به اين تيم خبر داد. اين در حاليست كه پيش از اين خبرهاي زيادي در مورد اختلاف اين دو اسطوره فوتبال ايران در جريان مسابقات جام جهاني ۲۰۰۶و زماني كه هر دو در تيم ملي بازي ميكردند، منتشر شده بود.
دايي كه در حال حاضر هدايت پرسپوليس يعني تيم سابق كريمي را بر عهده دارد ، اكنون با رد تمامي اين شايعات، خواستار بازگشت كريمي به خانهاش شده است.
كريمي كه همانند دايي سابقه بازي در بايرن مونيخ را دارد، در سال ۲۰۰۹ پرسپوليس را ترك كرد و به استيل آذين پيوست.
اين بازيكن ۳۱ساله از زمان بازي براي استيل آذين توانسته در اين تيم تازه صعود كرده خوش بدرخشد اما اخيرا اعلام كرده است كه بدش نميآيد براي مسابقات فصل ۲۰۱۰/۱۱به پرسپوليس برگردد.
دايي در اينباره به سايت گل گفت: واقعا هرگز در گذشته مشكلي با هم نداشتيم. هر چيزي كه اتفاق افتاده به خاطر سوء تفاهم بوده است. ما به بازيكناني كه ميتوانند موثر باشند و ميخواهند براي پرسپوليس بازي كنند، نياز داريم. البته من هم دوست دارم كريمي به پرسپوليس باز گردد. اينجا خانه او است.
تيم پرسپوليس هم اكنون با يك امتياز بيشتر از استيل آذين، در رده چهارم جدول مسابقات ليگ برتر ايران قرار دارد.