نقل قول:
من اینگونه مواقع کامپیوتر رو خاموش و دوباره روشن میکنم درست میشه. (ری استارت نمیزنم،ترن آف را میزنم)
Printable View
نقل قول:
من اینگونه مواقع کامپیوتر رو خاموش و دوباره روشن میکنم درست میشه. (ری استارت نمیزنم،ترن آف را میزنم)
طرح خانوادم امروز تایمم تموم بود ولی حجم داشتم حالا ریزکارکردومیبینم اتوماتیک خودش یک گیگ شارج کرده زنک زدم میگم چرا خودش شارج کرده میگه قرار مااین بوده:n04:
درحالیکه قبلا اینجوری نبود.میگه ناراضی هستی یه طرح دیگه بگیر.
سلام کسی اینجا هست 1 سوال بپرسم؟
یک جا خوندم ای دی اس ال بیشتر از 8 مگ روش جواب نمیده !
درست گفتن ؟
تا 24 مگابیت جواب میدهنقل قول:
درسته استاندارد ADSL تا 24Mbps جواب میده !! از اون به بعد باید از شبکه کابلی استفاده کرد !!نقل قول:
آقای ملک جعفریان امشب میان یا نه ؟ طبق گفته ها باید بیان !!!
دوستان - آقایان - مدیران آخه این چه وضعیتیه ؟
سرویس برنزی 3 ماهه 15 گیگ 2 ماهه که خریداری شده ! گزینه تمدید از حساب حذف شده و فقط میشه حجم و ماه خرید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای مهندس ملک جعفریان چه توضیحی برای این مورد وجود داره ؟ آیا بنا دارید گزینه تمدید رو از روی همه اکانت ها بردارید تا ملت 1 ماه 1 ماه و 1 گیگ 1 گیگ شارژ کنند ؟
آقا یک سوال یعنی فیمتش فرق میکنه وقتی که شارژ می کنی با وقتی که جداگانه ماه و حجم رو جداگانه می خری؟نقل قول:
اگه فرق می کنه چه قدر فرق میکنه؟ یک حساب کتاب کن به منم بگو جوابشو:n02:
بله که فرق میکنه اون موقع قیمت یکجاش بود 3 ماهه 57 تومن اما اینجوری 62 تومن در میاد !!نقل قول:
حالا شما قاعدتا الان با خودت میگی که 5 تومن که چیزی نیست بیخیال !!
اما مسئله اصلی اینجاست که اگه این قضیه وسعت پیدا کنه و همه اکانتا اینجوری بشن ملت بیچاره میشن !!
الان تو این سرویس برنزی که من عکسشو انداختم هر ماه 4700 هستش اما میدونی سرویسای طلایی هر ماه چقدره ؟ 13000 تومن هر ماهه توی طلایی !!
اون موقع که سرویسای طلایی رو بردارن بعد به حرف من میرسین !!!
بازم طلایی 90. این قولها چی شد پس؟؟؟
نه فرق نمیکنه قبلا فرق داشت الان همون شارژ با تمدید یکی شده.نقل قول:
سلام .
مطالب صفحه قبل رو خوندم . مخصوصا پستــ شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو .
عرض شود اولا قصد توهین ندارم ولی
شما که چند بار بن شدی اونم به دلیل بر هم زدن نظم تاپیک و همچنین توهین به کاربران ( حتی به خود من ) چرا میای با حرفی که منطقی در اون نیست باعث خشم باقی کاربران میشی !
خدا کنه که تا حالا یکی از اون برادران مخابراتی اون پستت رو ندیده باشه . والا اوضاعمون از اینی که هست هم بدتر میشه .
بد نیست پست هاتون رو ادیت کنید تا قبل از اینکه ملک جعفریان ببینه شون و کلا همه به فاک بریم .
اقا اگه بازم اقای جعفریان امد ن اینجا باید کاملا و شفاف تو صیج بدن چرا دو هفته کاربرهای این سایت رو سرکارگذاشتن اگه واقعا هم قصدی نبوده مشکل رو بگن ازکجاست ودقیقا یک تاریخ رو مشخص کنن واگر نه هم دیگه این بساط سرکاری رو جمع کنیم و با 90بسازیم یا بریم دنیال ره دیگری
یادم رفت بگم. در کنار اینکه شبانه (طلایی) محدد به نوده، سرعت ویگردی هم حدود صفره به شکلی که همین صفحات حتی بعد از چند دقیقه کامل لود نمیشن و تقریبا هر شب همین جوریه.
ملک جفریان چه کارس سر کاری بود پسرم.نقل قول:
سلا دوستان چرا محدویت زمانی طرح منکه 256 کمپین یکساله بود و تا تاریخ 93/3/2 اعتبار داشت الان شده تا تاریخ 92/9/3 دوستان من 15 گیگ شارژ دارم استفاده کنم یا نه بذارم باشه
استفاده کن بره که بعد حسرتشو میخوری تهش 1 گیگ بزار برای تستنقل قول:
اخ همین چند روز پیش تا 92/3/2نقل قول:
اعتبار داشت الان چی شد
بستگی داره ازچه منظری نگاه کنی این که این اقا مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی بودن وبه این تاپیک می امدن رو هیچ کس سرکاری نمی دونه ولی اینکه ایشون بخواد ملت رو بزاره سرکار این هم با عقل جور درنمی یاد بهرحال می تونستن هیچ وقت اینجا نیان و هرکاری هم دلشون می خواست بکنن تو همین تاپیک هم کارچند تا ازبچه ها راه انداختن پس همه چیز رو نمی شه منفی نگاه کردنقل قول:
من که بهش زنگ زدم گفت مشکلت رو sms کن توضیخ بده منم کردم .نقل قول:
این اقا اگه میخواست حلال مشکل من و تو باشه کارش تو مخابرات نبود.
همش وعده تو خالی یکی از شما بیاد بگه اره این کارو کرد نبود ؟
این محدودیت سرعت هم که رو مخ هست .
برای خودم تاسف میخورم که توی خراسان هستم !!!
سرعت پایین
پینگ افتضاح نمیشه 1 گیم انلاین زد شب
قیمت سرسام اور
می ترسم این قضیه اینقدرکش پیدا کنه که اگه شبی هم محدودیت برداشته شد مهندس بیاد اینجا داد بزنه ای دیگه محدودیت نیست دیگه هیچ کس اینجا نباشه به حرف مهدس گوش بده وهمه درخواب باشند :n26:
دوستان در نظر داشته باشید که هیچ مشکلی حل نخواهد مگر اینکه واسه همه حل بشه .نقل قول:
یعنی اینطور که ایشون میگند درست نیست .
سعی کنید مشکل رو کلی و واسه همه جلوه بدید و به فکر اینکه فقط وضعیت یه نفر درست بشه ( حالا هر کسی ) نباشید .
همونطور که خودم هر وقت رفتم اونجا گفتم مشکل همه رو حل کنید نه اینکه فقط من رو . چون نمیشه .
اقا خبر تازه طرح های اشنای خانواده رو هم محدود کردند :n03:
دیگه نمیدونم به کی شکایت کنم کل جاهایی که بلد بودم رو سر زدم و شکایت ثبت کردم ولی هم خودم میدونم هم شما که این شکایت ها به جایی نمیرسه
این مخابرات پوستش کلفت شده دیگه هر چی شکایت هم بکنیم دیگه محل نمیزاره
اقای ملک جعفریان وقتی شرکت زیرساخت دیگه به مخابرات پهنای باند نمیفروشه چرا مشترک جدید میگیرین که این جوری ما رو انگشت به دهن بزارید
درست کنید این سرعت ها رو دیگه
هر شب یک فیلم جدید واسه ما مشهدی ها درمیارین
یعنی شما انقدر قدرت مدیریت نداری بری به اون حروم خور هایی که سرعت ها رو محدود کردن دستور بدی این کارو نکنند
همچنان منتظریم:n27:
ایمان جدی اشنای حانواده هم محدود شده فکرنکنم تا دیشب که می کن درست بوده مودم رو ریست کردی؟نقل قول:
اره بابا بد جور هم محدود کردند می خواستم بزنم سریال walking dead قسمت جدیدش رو دانلود کنم که حجمش 400 مگهنقل قول:
با سرعت 20 کیلوبایت ان شا الله فردا تموم میشه:n03:
حالا چند باره دیگه ریست می کنم شاید فرجی حاصل بشه
ساعت 2:39. سرعت طلایی90 میانگین تا الان 89. سرعت وبگری در حد صفر.
دوستان کسی نمیدونه چرا اینجوری شدهنقل قول:
به به علی آقا مخلصیم به نظر من شارژو استفاده کن و بیا طرف شرکت های خصوصی که خدماتشون خیلی بهتره...3870kنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
تایید نمیشه همین الان اکانت یکی از بچه ها که اشنای خانواده داره چک شد و اینم ریز کارکردش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دو مگ نهایت می شه 4800مگ دانلود کرد این که تا اخرتایمرایگان می ره بالای 5گیگ چه جوریاست بیشترازدو مگ بسته شده؟چون من طلایی داشتم بیشتراز800مگ درساعتنمی شه گرفت
سلام بچه ها این جناب مدیر عامل دیشب اومدن؟ اگه اره ک بهشون میگفتین اگه نه ک کلا ایشون از این حرفا زیاد میزنه توجه نکنین از اینا ابی گرم نمیشه خوبه بهشون پهنای باند نمیفروشن و تو درو دیوار و روزنامه تبلیغ هم میکنن! خوبه از بین 12شرکت 10ام شدن
دیگه خودتون حساب کنین چقدر بونجولن حالا سرعت پایین ب کنار حجم میدزدن مدت زمانی میدزدن از سرعت شبانه میدزدن کلا کارشون شده دزدی!من نمیدونم اینوهمه اه و نفرینو کجاشون جا میدن!!!!
این دوستت کجا میشینه منظورم منطقه مخابراتیشهنقل قول:
ماله من الان 2 شبه که این جوری شده سرعت ها از ساعت 1:20 به شدت افت میکنه از سایت سافت گ ذ ر میزدم دانلود سرعت میشد 50 کیلو بایت
سایت های خارجی هم که دیگه حرفشو نزن:n03:
بدون شرح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تربت حیدریهنقل قول:
شاید ازیک سرورداخلیه خیلی خوبه دیگه که سرعتش دیگه یک بایت هم افت ندارهنقل قول:
راستی شاید ازوقتی اپلود رو حذف کردن این مجموع اپلود و دانلوده اگه این جورباشه این حجم منطقیه
دانلوداش از سرور خارجی وداخلی با همهنقل قول:
به خدا نامردیه یکی با2000تومن اینقدر دانلود کنه و مایی که33000تومن در ماه میدیم700مگ شبی دانلود کنیم:n19:
منم دیشب با اشنای خانواده 4.5گیگ گرفتم اما سرعت وبگردی مثله تمام طرحها کمه.نقل قول:
اره والله باید یک گفتمان اساسی با کسی که همچین برنامه ریزی کرده انجام داد وحسابی ازخجالتش درامدنقل قول:
خوب نهایت اپلودی که میتونه داشته باشه به250مگ هم نمیرسه چون این دوستم هیچ گونه اپلودی تو اینترنت نداره و فقط وبگردی+دانلود میکنهنقل قول: