مجید در رفتی :n24:
نمی تونی ثابت کنی حرفی رو نزن
Printable View
مجید در رفتی :n24:
نمی تونی ثابت کنی حرفی رو نزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر توی زمستون با ellen صحبت کنید و کمی باهاش دوست باشید براتون تعریف میکنه که آرزو داره این گل رو ببینه.بعد از اون تو هر روز برفی بعد از ساعت 6 بعد از ظهر وارد قله که بشید این رو میبینید.
بچه ها این عکس مربوط به کدوم دمو هستش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گم شدن May در تابستاننقل قول:
برای گم شدن اون دختربچه ما کاری میتونیم انجام بدیم؟
من تو سیو قبلیم این دمو رو دیدم اما هرجا رفتم نتونستم پیداش کنم.آخر روزای بعدش دیدم خودش پیدا شده:n04:
خیلی وقت بازی نکردم اما فک کنم باید با برادر الن (همون پرستاره) صحبت می کردی اسمش نمی دونم استو بود یه همچین چیزاینقل قول:
یه ساعت خاصی (شب) می رفتی اسکله اونجا بود
بچه ها عکسهای پیدا کردم در حد المپیک:n04:
خوب بذار مام ببینیم دیگه!!!! o_Oنقل قول:
آره باید ساعت 6غروب بری اسکله و باهش صحبت کنی و بهش بگی که به حرفاش گوش میدی :n01:نقل قول:
ها ، چي شده؟!!!
اينا چيه پسر D:
مزرعه دار ايراني...!
خودمم عکسارو دیدم تعجب کردم بازم دارم:n29:
جان عزیزانتون اینقدر مارو تحریک نکنید که دوباره بیاییم بازی کنیم...چندبار خواستیم اینکارو کنیم این زندگی به ما مجال نمیده:n30:...
در ضمن بنده هنوز معتقدم به احتمال زیاد تو این بازی شهر هست... راستی این عکسای فتوشاپم زیاد دیدیم..
ماشالا به فوتوشاپ چه قشنگ بودن
آقا شهر نیستش نیستش نیستش من 8 سال بازی کردم نیستش بابا نیستش.
نمیدونم شاید بچه هه بزرگ بشه بره شهر نمیدونم ولی عمرا شهر و فلوت و.... وجود خارجی نداره چون اگه وجود داشت این همه فن بازی داریم میترکوندن این بازیو به نظر من بهتره که روبه کامل تر شدن مزرعه و پرشدن قلب های کوتوله ها فکر کرد:دئ
اکثرش ضایعه که فتوشاپه :34:
ولی هیچکدومش اون موتوره نمیشه:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08: :n08:
اینم یک دموی دیگه که فکر میکنم برای اکثر دوستان تکراری باشه اما برای اونایی که تکراری نیست میزارم:
اگر که در مرغداری به اندازه 5 مرغ جای خالی داشته باشی و البته مرغداری رو بزرگ کرده باشید یکی از روزهای پاییز ریک میاد و ازتون میخواد که مرغهاش رو براش چند روز نگه دارید تا مادرش رو برای درمان ببره شهر!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توی این عکس پایین این دختره راجع به یه غذا صحبت میکنه و میگه کارتر اون غذا رو بهتر از اونایی که توی شهر هست درست میکنه،نکنه واقعا شهر هست؟
:n13:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه،دوستان این گل قرمزه به چه درد میخوره؟این عکس که از مزرعه خودم گرفتم:
دیگه عکس نمیزارم تا دیروز همه عکس میخواستین :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم دموی هریس و آجا دختر شراب فروش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دموی رفتن ریک که کمتر دیده شده چون اکثرا راجب کار باهاش صحبت میکردیم
همونطور که گفتم دموی ترک کردن دهکده توسط کلیف هست. البته من نتونستم این دمو رو ببینم چون همیشه بهش کار میدادم.نقل قول:
ببخشید دموی کلیف بود من اشتباه نوشتم ریک:n02:
علی جون یه چیزایی هست که هنوز تهش معلوم نشده...واسه همین میگم هنوز وضعیت شهر بازی معلوم نیست..نقل قول:
در ضمن یکی از رفیقای من که خیلی پلی 1 باز تیری بود و البت چند سالیه از اینجا رفتن گفته بود که شهر رفته و جزییاتشم به من گفته بود..من تقریبا به حرف اون اعتماد دارم...اما هنوز معلوم نیست..
دوستان عزیز خواهشا بحث شهر رو دیگه ادامه ندید تا دلیلی واسش پیدا شه..
درسته منم موافقم منم امیدوارم وجود داشته باشه ولی نیست عمرا نیستش عمرا.نقل قول:
علی جون یه چیزایی هست که هنوز تهش معلوم نشده...واسه همین میگم هنوز وضعیت شهر بازی معلوم نیست..
در ضمن یکی از رفیقای من که خیلی پلی 1 باز تیری بود و البت چند سالیه از اینجا رفتن گفته بود که شهر رفته و جزییاتشم به من گفته بود..من تقریبا به حرف اون اعتماد دارم...اما هنوز معلوم نیست..
دوستان عزیز خواهشا بحث شهر رو دیگه ادامه ندید تا دلیلی واسش پیدا شه..
فقط من تو یه چیزی موندماگه نیست پس این همه شهر شهر چیه همه درمیارن دمب ساعت شهر شهر شهر یا فلان کتاب مینویسه یا لوحه خانه مینویسه یا سایت های فارسی مینویسن....
بگذریم ولی من به صراحت میگم عمرا شهر وجود یخ.
دوستان شنيدم اگه قلب دخترا بنفش باشه 14 زمستون بهتون شكلات ميدن ، شكلات خالي ها ، نه كيك شكلاتي ...
كسي مي تونه تست كنه؟!
بنفش رو نمیدونم ولی در هر صورت، نباید قرمز باشه. این تست شده هست.نقل قول:
اقای رستگار 15 گلهای قرمز همونطور که از won بگید اینا چیه(البت موقع دونه خریدن) اون میگه گلهای کمیابه قرمز جادویی که فروشین و به درد کلینیک می خوره ( منظور خاصیت دارویی داره ) ok :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام کسی اون غذایی که از ردیف اول دومی هست درست کرده؟
این جریان شهر جنجالی ترین موضوعه
شهر وجود داره
من رفتم
ولی دیگه بستگی داره که می خواین ... هدفتون... باورتون اینه که میتونید برید شهر
میرید
ما خالی بندهام می ریم پشت سرمونم نگاه نمی کنیم:41::jealous:
اون روزا که ساعتها با سرعت dial-up قدیمیای هاروست مونی می شستن با هم صحبت می کردن ... نظر می دادن سر اومده
اصلا نه خبری از قدیمیاس نه با تجربه ها همه رفتن اونقدر که توهین کردینشون
ما هم رفتنی کردین حال کردین نه؟:n30:
با وجود اين همه غول گرافيكي داخل بازي هاي امروز كمتر كسي از اين بازي سراغ مي گيره...
حيف كه وقت ندارم...
خوبین دوستان عزیز
نکرتونم بیخیال شهرو فلوتو و... شین دیگه نمیخواد!!!!!!!
بابا اینقدر دنبال این چیزا گشتم یه شب خواب دیدم رفتم شهر داشتم ازش عکس میگرفتم میخواستم بزارم واسه شماها!!!!
:n08:
آخ جون!!دیدید گفتم یه سری غذای دیگه هم هست؟نقل قول:
بریم دنبال فرمولشون
یه سری که حتما میشه درست کرد ولی ما فرمولاشونو نداریم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pasta
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] set meal
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] roasted corn
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] snow cone
اینا رو حتما میشه درست کرد چون بقیه غذاهایی که رستورانها برای فروش دارند رو تونستیم درست کنیم مثل سالاد و پیتزا!
اون غذایی که دوستمون عکسشو گذاشتن که شبیه کوفته قلقلی هست هم میشه درست کرد چون این پسره تو بازی اکثرا این غذا رو به عنوان صبحانه میخوره در حالیکه غذاهایی که میتونیم درست کنیم مثل ساندویچ هم به عنوان صبحانه میخوره
این دوتا کتابو چطوری باید بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی این غذا رو درست کرده؟؟؟ اصلا چنین غذای هست ؟؟؟ اگه میشه امتحان کنین ببینین میشه یا نه بعد بهم خبر بدین!!!!!:n13:
Nattoy
Ingredients: Natto , Mustard , Soy Sauce , Mixer, Egg Yolk , Onions
Utensils: Knife
این دو تا چیه؟ Natto , Mustard بگید من امتحان میکنم.
نقل قول:
این دوتا کتابو چطوری باید بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سبزه رو نمیدونم اما اون زرده رو اون دختره که تو کتابخونه هست اگه باهاش دوست بشی میارخ تا بخونی بعد هم باید بهش پس بدی و زمانی که پس میدی یه سوال از متن کتاب ازت میپرسه
احتمالا سبزه رو هم باید از همون بگیریم اما زرده رو مطمئنم چون خودم بازی کردم
اون رول زرده چیه؟
خوب!!!!!!!!!:n23: تازه دیدیش؟؟؟؟؟ :n04:نقل قول: