این عجب شیر که خیلی جاش ناجووره 1؟نقل قول:
چقدر احتمال داره اونجا بیفتی؟
راهی نی یجوری تهران خودمو نگه دارم!؟
درضمن ما یه تعداد از دوستان باهمیم,امکانش هس چنتا یا هممون یه جا باهم باشیم !؟
Printable View
این عجب شیر که خیلی جاش ناجووره 1؟نقل قول:
چقدر احتمال داره اونجا بیفتی؟
راهی نی یجوری تهران خودمو نگه دارم!؟
درضمن ما یه تعداد از دوستان باهمیم,امکانش هس چنتا یا هممون یه جا باهم باشیم !؟
وقتی پ+۱۰ بارکد میده یعنی ۱۰۰٪ صادر شده؟یا رفته برای صدور؟
اینجا ما ی سوالی پرسیده بودیم جواب بدین ممنون میشم:40:
نقل قول:
دوست عزیز لیسانسید؟ دوست من با لیسانس اونجا بود.کاملا در زمینه مدرکش کار کرد(امریه نبود).اینقدر راحت بوده که هرکی راجع به سربازی حرف میزنه اصلاً براش مفهوم نیست!!! من از همه تعریف شنیدم. ان شاء الله دوران خوب و تا حد امکان راحتی رو در پیش داشته باشیدنقل قول:
بستگی به شانست داره و شرایط ، رشته ، وضعیت تعهل و. ...نقل قول:
ببین وقتی وارد میشید معمولا 5 تا 5 تا جدا میکنن و هر 5 تا رو می فرستند به یک یگان .
ما 10 نفر بودیم که با هم رفتیم 5 نفرمون یکم زودتر رفتند و من تا روز اخر نفهمیدم کجا افتادند :31:
5 نفر خودمون هم 1 نفر رو که ارشد داشت فرستادند یک یگان دیگه بقیه 4 نفر تو یک یگان افتادیم .
هنگ یکم بودیم و هنگ یک از دو بهتره !
تو این چند روزه لیسانسه ها دفترچه نفرستادن که جوابش امده باشه ؟من فردا میفرستم
امیدوارم بیفتم اردیبهشت
ماهمه یه تاریخ اعضامیم حالا یعنی باید چطوری بریم ک 5تامون یک جابیفتیم !؟نقل قول:
سلام بچه ها :11:
کیا الان توی پادگان گروه 44 توپخانه اصفهان در حال خدمت هستند؟ کسی هست ؟؟؟ :19:
نقل قول:
وقتی برگ سفید ما اومده یعنی 100% شما موندی برا اردیبهشت
سلام. من همه نمره های دانشگاهم تایید استاد شده ولی تا بخوام پایان نامم را صحافی کنم چند روز طول می کشه اگر بخوام دفترچه را بفرستم به تصفیه دانشگاه گیرم؟
بله باید معرفی به نظام وظیفه رو از دانشگاه بگیری!!! بنابراین باید اول تصویه کامل با دانشگاه کنی!نقل قول:
ممنون اره لیسانسم فیزیک از نوع هسته ای. کلاس هسته شناسی براشون میزارم. هسته زردالو البالو هولو....:31:نقل قول:
ساعات کاریش چطوریه؟ شهر خودمون میندازن؟ به عنوان مثال در مورد مدرک و کار دوست میگی؟
نقل قول:
تا تسویه حساب نکنید دانشگاه به شما نامه معرفی به نظام وظیفه نمیده و اگر اون نامه نباشه پلیس+10 مدارکتون رو ثبت نمی کنه
خیلی نمیشه روش حساب کرد که همتون یک جا بیفتید ولی اگر همه پشت سر هم باشید احتمالا هر 5 تاتون یک یگان مییفتیدنقل قول:
البته توجه کن ممکنه مثلا از قبل دو سه نفر مونده باشند و شما مثلا 2 تا تون با 3 نفر قبلی برن
خیلی باید زرنگ باشی و با نفرای قبل و بعدتون ( حداقل 5 نفر جلوتون ) هماهنگ باشید که اگر لازم شد باهاشون جابه جا شید .
به این مورد نه امیدوار باش نه نا امید
راستی برگشتی حتما پیغام بده کدوم یگان افتادی من 531 بودم .
این شهید خضرایی تهران ( نیرو هوایی ) چطور جایی هست ؟ کسی اونجا بوده ؟
خراب بشه دانشگاه
خراب بشه مم....ت
امروز رفتم دفترچه بفرستم زده میگه شما که 2 مرداد تصویه کردین , این نامه رو دستکاری کردین که شده 20 مرداد
بعد کلی دعوا و ... معلوم شده کپی که دانشگاه زده معلوم نیست مگس بوده چی بوده یه چیزی افتاده جلوی 2 شده 20
سنوات خوردم الکی الکی
به خدا دارم دیونه میشم تقصیر من چیه
یعنی شانس باید این همه بد باشه که این اتفاق بیفته ؟
سنوات چطوریه ؟ ممکنه بخشودگی داشته باشه ؟
کسری هم که فکر کنم پرید نمی تونم استفاده کنم
از کارت تکمیلی بسیج میتونم استفاده کنم ؟
از شواهد بر می یاد جزء هتل های درجه 1 بین مراکز آموزشی هست... یه چیزی تو مایه های 01نقل قول:
سلام دوستان
خسته نباشید
میگم دوستان من اوله اسفند اعزام هستم یعنی دو هفته دیگه
دیروز یه نامه برام اومد زده نیروی هوایی ارتش هستم - خضرایی خیابونه دماوند
کسی میدونه کجاست؟
بعد یعنی آموزشیم رو همینجا هستم یا برم اونجا تازه میگن که کجا باید برم؟
مورد بعدی اینکه بعدش میفرستن خونه دوباره که موهامون رو اصلاح کنیم و ... یا نه؟
کسی منو منور کنه بسی متشکر میشوم
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
ا برادر شما هم اونجا افتادی؟نقل قول:
این شهید خضرایی تهران ( نیرو هوایی ) چطور جایی هست ؟ کسی اونجا بوده ؟
اعزامت کیه؟
سلام، خوبین بچه ها؟
من اعزام 18 دی بودم(04 بیرجند، داخل شهر) و یه 3 روز اومدم مرخصی!! احتمالا برگردم پادگان فرداش بهمون میان دوره بدن!!
اگه کسی سوالی داره در خدمتم. البته برگردم در یه فرصت مناسب حتما کامل توضیح میدم.
فعلا اینو بدونین که حتما دارو به مقدار زیاد ببرین!! خیلی زیاد.
موفق باشین. مارو هم دعا کنید.
با سلام
آیا در ناجا جاهایی هست که از ارتش و سپاه راحت تر باشه؟ یا نه در هر صورت ناجا بدتره؟( منظورم بعد از آموزشیه)
متشکرم
نه دوستم افتاده اونجانقل قول:
ا برادر شما هم اونجا افتادی؟
اعزامت کیه؟
اعزام 1 اسفنده ، دلشوره داره که بدونه چطور جاییه
نقل قول:
زیاد نگران نباش، پسر خاله من لشکر 64 پیاده اورمیه خدمت می کرد با 90 روز سنوات رفت خدمت،هنوز 1 سال از خدمتش نگذشته بود تونست از تو خود لشکر کل سنواتش رو حذف کنه و بدون 1 روز اضافه خدمتش رو تموم کرد
دوست عزیز من قبلا پاسخ سوال شما رو داده بودم ظاهرا ندیدیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، خوبین بچه ها؟
من اعزام 18 دی بودم(04 بیرجند، داخل شهر) و یه 3 روز اومدم مرخصی!! احتمالا برگردم پادگان فرداش بهمون میان دوره بدن!!
اگه کسی سوالی داره در خدمتم. البته برگردم در یه فرصت مناسب حتما کامل توضیح میدم.
فعلا اینو بدونین که حتما دارو به مقدار زیاد ببرین!! خیلی زیاد.
موفق باشین. مارو هم دعا کنید.
من آموزشی اونجا بودم. هتل به معنای واقعی!نقل قول:
سلام
ماهم امروز آشخور شدیم رفت ...
یه بلیط دادن گفتن که برید فردا بیاید ترمینال .
روز اول که خیلی حال داد ، امیدوارم که ادامش هم همینطور باشه ...
سلام
تو اموزشی مدت اپدیت کردن کچلی چقدره؟؟:31:
یعنی مثلا اول اسفند بزنی بعد دوباره کی باید برنی؟ میخوام بدونم اول اسفند بزنم برم اموزشی بعد برای عید که مرخصی میدن. قبلش موهارو دوباره زدیم یا قبل عید فقط همون دفعه اوله؟
والا من اعزامی 88/7.18 بودم که با 3 ماه درفترچه که کشیدم شد 21 ماه که 2 ماه هم اضاف گروهانی داشتم شد 23 ماه تازه 2 ماهش رو بخشیدن اگر 4 ماه بودش که 2 ماهش بخشیدن شد 2 ماه در کل 23 ماه خدمت کریدم برج 5 تسویه کردم . 17 ماه بالای برج پست می دادیم بقیش هم ول در یگان بودیم . ولی کوچکترین خاطره خوشی از سربازی ندارم .اول تا اخرشون......
ما که هر وقت میومدیم مرخصی میزدیم.۲هفته،یکبار بطور میانگین البته با صفر می زدم من.اونایی که با ۴میزدن زودتر بلند میشد و گیر میدادن و همونجا با اون وضع لباس و حموم باید میزدننقل قول:
آقا پس مشکلی نیست بیش از حد کوتاه کنیم؟ ما ورداریم با این مدرک لیسانسمون با صفر بزنیم تریپی نیست؟ گیر نمی دن چرا زیاد کوتاه کردید؟نقل قول:
کسی حوابی برای سئوال من نداره؟؟؟
برادرم 9 ماه کسری خدمت گرفته.منم میتونم بقیشو که 9 ماهه کسری بگیرم؟؟
نه دوست عزیز.هرچی کوتاه تر باشه اونا خوشحالم هستن! برای راحتی و بهداشت خودت هم راحت تره با توجه به امکانات آموزشی. درسته لیسانس هستید اما تو آموزشی درجه ندارید که.نقل قول:
بنا به تجربه شما اونا تا چه حد رو گیر میدن معمولا؟ مثلا چند روز از 4 زدن گذشته باشه؟ (راستی 4 یعنی فقط 4 باز اون دسته موزر رو بدیم پایین یا شونه خاصی داره:20:)نقل قول:
میخوام یجور برنامه ریزی کنم عید یکم مو داشته باشم هرجا رفتم فرتی نگن سربازی!!
بعد یک هفته چنان عادت میکنی که یادت میره کچلی:31:نقل قول:
اونایی که۴ میزنن زود بلند میشه.میدونی چرا؟چون باید۰تا۴باشه.وقتی شما حد اکثرو میزنید زود گیر میدن.حدود۱۰روز
شونه داره
شما اموزشی هرمدرکی که داشته باشی باید کوتاه کنی موهاتون حداقل نمره4 که البته من توصیه میکنم از صفر بزن که خیالت راحت بشه!نقل قول:
میگم کسی جوابه منو نداد ها
الان نامه اومده که یک اسفند برم این پادگان شهید خضرایی بود چی بود همونجا آموزشیمه؟
بعد باید چی ببرم؟
بعدش میام خونه؟
پست اول این تاپیک تقریبا همه چیو نوشتهنقل قول:
معلوم نیست که اجازه بدن برگردی....ممکنه نگهت دارن!
كمك به سربازان فراري درصورت مراجعه به محل خدمت/ سربازي همچنان 18 ماه است
جانشين رييس سازمان وظيفه عمومي ناجا گفت: در صورت مراجعه سربازان فراري به محل ترك خدمت و طرح مسالهشان، به آنان كمك ميشود تا باقيمانده مدت سربازي خود را سپري كنند.
به گزارش ايسنا، سردار ابراهيم كريمي با بيان اينكه در قانون درباره سربازان فراري مباحث مختلفي مطرح است، گفت: اگر اين افراد خودشان را به محل ترك خدمت معرفي كنند به آنان كمك ميشود، ادامه مدت سربازي خود را سپري كنند البته به منظور از بين نرفتن خاصيت بازدارندگي قانون تنبيههاي نظير اضافهخدمت و ... نيز به آن تعلق خواهد گرفت.
تاهل و بچهداشتن مانع رفتن به سربازي نميشود
جانشين رييس سازمان وظيفه عمومي ناجا با بيان اينكه متاهلبودن و بچهداشتن مانع از رفتن به سربازي نميشود، خاطرنشان كرد: اين دو موضوع از يكديگر جداست اما براي سربازان متاهل تسهيلاتي فراهم ميكنيم تا در يگان نزديك محل سكونتشان دوران سربازي خود را سپري كنند.
وي با اشاره به قانون معافيت دوبرادري خاطرنشان كرد: در گذشته هيچگاه اين قانون اجرا نشده اما در قانون جديد آمده با شرايط ستادكل نيروهاي مسلح ميتوان از اين قانون استفاده كرد.
به گفته كريمي فردي كه سه برادرش به سربازي رفتهاند از سربازي معاف است.
وي همچنين درباره دريافت گذرنامه خاطرنشان كرد: افراد ذكوري كه هنوز وارد سن مشموليت نشدهاند كه همان 18 سال تمام است ميتوانند نسبت به دريافت گذرنامهشان اقدام كنند و مشكلي از جانب سربازي نداشته باشند.
جانشين رييس سازمان وظيفه عمومي ناجا درباره معافيت پزشكي خاطرنشان كرد: بحث معافيت پزشكي مربوط به زماني است كه فرد تازه به سن مشموليت رسيده كه اگر در اين شرايط فرد شامل اين قانون شود ميتواند به مراكز پزشكي ما مراجعه كند و در اين مراكز نسبت به وضعيت وي تصميمگيري خواهد شد.
به گفته وي بعضي از بيماريهاي مشمولان مانع از رفتن آنان به خدمت سربازي نخواهد شد.
مدت سربازي 18 ماه است
كريمي با بيان اينكه در حال حاضر طول مدت سربازي 18 ماه است، گفت: با توجه به مقاطع تحصيلي و محل خدمت مشمولان بين يك تا سه ماه از مدت سربازي آنها كم خواهد شد.
وي با بيان اينكه بايد سربازي را براي جوانان به عنوان يك فرصت براي آمادگي براي زندگي اجتماعي وسيعتر بدانيم، خاطرنشان كرد: در سربازي تلاش ميشود انضباط، مهارتهاي زندگي، مسئوليتپذيري و ... به عنوان يك اصل از سوي سرباز پذيرفته و تجربه شود.
كريمي همچنين درباره تسهيلات ارائهشده از سوي سازمان به مشمولان خاطرنشان كرد: در سازمان شرايطي را فراهم كرديم كه مشمولان بدون دغدغه درخواستهاي خود را ارائه و در كوتاهترين زمان ممكن جواب آن را بگيريم.
وي با بيان اينكه افرادي كه به سن 18 سالگي رسيدهاند بايد وضعيت خدمت وظيفه خود را مشخص كنند، گفت: اين افراد اگر درحال تحصيل هستند، بايد از سازمان معافيت تحصيلي بگيرند و در صورتي كه قصد رفتن به خدمت را دارند بايد به دفاتر پليس +10 مراجعه كنند.
كريمي افزود: سازمان نيز در اولين فرصت نسبت به احضار و اعزام اين افراد اقدام خواهد كرد تا آنان دوران خدمت خود را سپري كنند.
جانشين رييس سازمان وظيفه عمومي ناجا با بيان اينكه تلاش كرديم تا حد ممكن از مراجعات حضوري به سازمان كاسته و آن را غيرحضوري كنيم گفت: با برنامهريزيهاي انجام شده ديگر نيازي نيست افراد براي حل مسايل خود به سازمان وظيفه عمومي مراجعه كنند.
به گزارش ايسنا، كريمي كه در يك برنامه تلويزيوني سخن ميگفت با بيان اينكه در گذشته همه مشمولان به هنگام اعزام به سازمان وظيفه عمومي ناجا مراجعه ميكردند گفت: اما در حال حاضر اين افراد مستقيما به مركز آموزشي شهر خودشان مراجعه ميكنند.
اونایی که 1 اسفند اعزام میشن. میان دوره شون که همون عیده. قبل عید مرخصی میدن؟
این قضیه شماره هارو اخر نفهمیدم! صفر الان یعنی بدون شونه؟(شونه منظور همو شونه کوچیه که معمولا همراه موزر هست؟؟) بعد اون دسته رو چند بار باید بزنیم؟؟!:24:
آره دیگه یعنی از ته بزن کلت رو بشی عینهو ایکیو سان!!!! :دی کچل کچل میشی یعنی صفر!! :دینقل قول: