دوست من وقتی سرعتت اینجوریه مطمئن باش یه جای کار میلنگه.دیگه حد اقلش اینه که مرکز مخابراتتون مشکل داره وگرنه دیگه پارس اینجوریا هم نیست.من 128 دارم توی روز حدود 100-130 سرعتمه و ساعت رایگان هم زیر 40 نمیادنقل قول:
Printable View
دوست من وقتی سرعتت اینجوریه مطمئن باش یه جای کار میلنگه.دیگه حد اقلش اینه که مرکز مخابراتتون مشکل داره وگرنه دیگه پارس اینجوریا هم نیست.من 128 دارم توی روز حدود 100-130 سرعتمه و ساعت رایگان هم زیر 40 نمیادنقل قول:
سلامنقل قول:
میشه بگین دان استریمتون دقیقا رو چه سرعتی بسته شده ؟؟
2048 دقیقانقل قول:
یعنی دان استریم 128 رو بیشتر از 256 میبندن ؟؟نقل قول:
من خودم 256 دارم رو 1728 بسته شده!!
بعد اگه رو 2 مگ بسته باشن که تو روز سرعتشون باید بالای 200 باشه که !!
سرعت دانلود ما هم با سرویس 256 قبلا ها خوب بود اما الان شب ها که رایگانه میره رو 20 و این حالت تا 6 صبح ادامه داره و وارد ساعت 6:01 صبح میشه سرعت دانلود میشه 194 ثابت تا 6:58 که دیسکانکت میکنم
خوش به حالت برای من قبلا همینجوری بود اما یکماه از ساعت 6 سرعت رو صفر ثابته دانلود منیجر بدبخت هی زور میزد یعنی محدود کردن؟یک هفته هم نشد فهمیدند محدود کردند:18::19:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط mahya78
10 دقیقه طول کشید تا تست سرعت انجام شد .
دوستان نظر شما چیست :
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/]
ساعت 1:30 بامداد
سرویس 256 پارس انلاین محترم
-------------------
ای جانم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از شهرهای خراسان . نزدیک مرز .نقل قول:
همو data rate دیگه؟روی 2048نقل قول:
من(تهران-شمالغرب) شاتل بودم روی 512بسته بود-یه مدتی شهراد گرفتم 2048 بود، یه مدتی صبانت گرفتم 1024 بود دان استریم حالا هم منتظر پارس آنلاین وصل بشه ببینم چطوریه، دان استریم چنده، و سرعت چقدره؟
از نظر پشتیبانی هم: شاتل خیلی خوب بود، روزه اولی که وصل شد رو گوشیم زنگ زد، گفت راضی هستین؟ چطوره؟ بعدش یه خانومه زنگ زد گفت چرا از ما مودم نخردین؟(مودم linksys داشتم) گفتم:این بهتره (تو دلم گفتم نمیخواستم پول بدم به شما،که بعد میاری پول عوارض شهرداری هم بگیری!) چند روز بعد 5دقیقه بعد اینکه ترافیکم تمام شد زنگ زد،خودشون هم اعلام کردن(بیکارن)
یه روز رفتم مخابرات که از مخابرات سرویس بگیرم گفتش تا 5سال آینده تضمین میدم که پورت نداریم، اومدم بیرون دیدم تبلیغ رو کاغذ از شرکت شهراد افتاده رو زمین، زنگ زدم گفتم سرعتتون چطوره؟ گفت 128 میدیم اما تا 1مگ بازه(درحالیکه هیچ جا اینرو شفاف نمیگن!) واسه ثبت نامم همه مدارک رو اینترنتی فرستادم( اسکن قبض تلفن ناخوانا افتاد، رسید پرداخت هم فک کنم ندادم) اما سریع وصلش کردن؛ بعد 1ماه که عضویت تمام گفتن دیگه 1ماهه نداریم فقط 3ماهه!تمدید کردم، بعد 3ماه گفتن دیگه 3ماهه 128با 3 گیگ ندارم فقط 3ماهه با 15گیگ ارایه میدیم بدلیل محدودیتهای پورتی، گفتم جمع کن بابا، 1هفته ای جمع آوری شد
چندماه دربه در بودم،دنبال پارس آنلاین که پورت خالی بشه، اما نمیشد، تا به صبانت زنگ زدم گفتش امکان ارایه واسه ما هست، همون روز یه زنگ دوباره زدم پارس گفتش پورت آزاد شده! از 3ماه 2ماهش گذشت،لغو کردم، پارس گفت 1ماه دیگه سرویس وصل میشه
سرعت بامداد امروز که اصلا جالب نیست.
موثر در قبض برق!دانلودهای چند روزه ی ناتمام....
با سلام
ببخشید نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟
ولی اون طرف که ازش پرسیدم گفت هیچ هزینه ایی نداره دوست گرامی فقط مودم رو بیار اینجا باید ست بشه
نظرت چیه که دوباره زنگ بزنم آخه کلی راهه تا پارس آنلاین برم
بعدش هم گفتم که اگه هر تنظیمی هست من خودم انجام میدم ولی گفت باید توسط شرکت انجام بشه راستی شما که تهران هستید ساعت کاری این شرکت از چند تا چند هست ؟؟؟
و وقتی زنگ زدم چی بگم بهشون ؟؟؟؟؟در این مورد
جریانش این بود که وقتی داشتم سرویس رو اشتراک میگرفتم اون یارو که مسئول فروش هست گفت مودم هم میخوای ؟؟ من هم گفتم نه نمیخوام دارم . بعد گفت چه مدلی هست ؟؟؟ من هم گفتم اسوس AM602 هست بعد طرف گفت باید مودم رو بیاری شرکت تا ثبت بشه . شاید فکر کرده من .. هستم فکر کنم دوباره باید زنگ بزنم
آخه بهش گفتم اگه مودم رو نیارم چی میشه گفت استارت کار برای شما زده نمیشه تا مودمتون ثبت نشه حالا چیکار کنم ؟؟؟؟
1 ماهه قرارداد بستم با سرعت 128 4 گیگ بدون مودم و هزینه نصب و ... شد 32100 تومن حالا شما دوستان چی میگید مودم رو ببرم یا نه زنگ بزنم ؟؟؟؟
من وارد نیستم اما فک کنم منظورش یوزرنیم وارد کردنه(کانفیگ) که همه میتونن انجام بدن
خیلی ممنوننقل قول:
ولی عجب دردسری شد آ
دوستان در مورد این مسئله کسی چیزی میدونه
اصلاً کسی تا حالا تو این چند هفته گذشته از پارس اشتراک گرفته که مودم رو از خودش داشته باشه ؟؟؟ مشکلی براش پیش نیومده ؟؟؟
با سلام
ببخشید نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟
ولی اون طرف که ازش پرسیدم گفت هیچ هزینه ایی نداره دوست گرامی فقط مودم رو بیار اینجا باید ست بشه
نظرت چیه که دوباره زنگ بزنم آخه کلی راهه تا پارس آنلاین برم
بعدش هم گفتم که اگه هر تنظیمی هست من خودم انجام میدم ولی گفت باید توسط شرکت انجام بشه راستی شما که تهران هستید ساعت کاری این شرکت از چند تا چند هست ؟؟؟
و وقتی زنگ زدم چی بگم بهشون ؟؟؟؟؟در این مورد
جریانش این بود که وقتی داشتم سرویس رو اشتراک میگرفتم اون یارو که مسئول فروش هست گفت مودم هم میخوای ؟؟ من هم گفتم نه نمیخوام دارم . بعد گفت چه مدلی هست ؟؟؟ من هم گفتم اسوس AM602 هست بعد طرف گفت باید مودم رو بیاری شرکت تا ثبت بشه . شاید فکر کرده من .. هستم فکر کنم دوباره باید زنگ بزنم
آخه بهش گفتم اگه مودم رو نیارم چی میشه گفت استارت کار برای شما زده نمیشه تا مودمتون ثبت نشه حالا چیکار کنم ؟؟؟؟
1 ماهه قرارداد بستم با سرعت 128 4 گیگ بدون مودم و هزینه نصب و ... شد 32100 تومن حالا شما دوستان چی میگید مودم رو ببرم یا نه زنگ بزنم ؟؟؟؟
دانلود دیشب ما هم که هیچی
1050 مگابایت
هر روز بدتر از دیروز :31:
دیروز 1100 مگابایت بود:31:
دوستان عزیزم من میخوام مودم وایرلس بگیرم که با لپتاپ وصل شم خواستم بپرسم ایا هر مارک از مودم سازگاری با پارس انلاین داره یا خیر...سپاس
داستان مودم دقیقا برمیگرده به بیسوادی کارشناسان خود شرکت چون غیر از چند تا بقیه رو ندیدن و بلد نیستند کانفیگ کنند.نقل قول:
اگه واقعا مودمت همون ایسوسیه که نوشتی بردار ببر شرکت چون مدارک رو نمیفرستن تا نبری اگه هم خالی بستی و مودمت مدلیه که اونا باهاش غریبه هستند یه مودم قرضی پیدا کن ببر اونجا تا بهانه نداشته باشن.
نقل قول:
اره رفیق تا نبری اینا کارت رو را نمیندازن.
به منم گیردادن مجبور شدم ببرم اونجا تست کنن.
اگه گفته برای کانفیگ که حرف مفت زده :46:
من دیدم دیگه فقط وصل کرد تا دید چراغ status چشمک میزنه یه برگه داد که مثلا تست شد.
حتی صبر نکرد چراغ ثابت بشه:27:
من یه سرویس دیگه برای دوره بعد بگیرم ترافیک این دوره انتقال پیدا میکنه به دوره بعد؟
سازگاری که خوب همشون سازگارن ولی مودم tp-link w 8901G مودم اقتصادی و خوبیه الان هم خودم دارم استفاده میکنمنقل قول:
اطلاعات بیشتر
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=396891
با سلام این مودم الان چنده ضمنا من اگه از پارس آنلاین اشتراک بگیرم خودممیتون مودم رو کانفیگ کنم یا باید از شرکت بیان ویه مبلغ نا قابل ازمون بسرفننقل قول:
مجبورم میکنی :31:نقل قول:
4478 mb :31:
میانگین سرعت = --> (حجم*1024 ) / (6ساعت رایگان) / (60*60)
kb 212 = (4478*1024) /6 /3600
یعنی سرعت دانلود شبانه من بطور میانگین 212 kb در ثانیه هست.
امشب خیلی بد بود
1.4 بیشتر نتونستم بزنم:41:
خیر من یکبار حجمم مونده بود تمدید کردم دیدم سرویس تمدید نشده گفتم حتما باید حجمم تموم بشه ولی وقتی تمدید شد کلی حجم کم کرد پارس انلاین تازگی ها ساعات ترفند بشدت محدود کرده :2:نقل قول:
من جدیدا سرعتم تووپ شده ، هرشب 3700 مگ میگیرم بی دردسر
--------------
راستی یه سوال ... برای کافی نت ، بهترین سرویس پارس آنلاین کدومشه؟
دوستانم ساعت رایگان دقیقا از چه ساعتی شروع میشه و تا چه ساعتی ادامه داره؟
نقل قول:
همه دارن مینالن ولی شما داری با دمت گردو میشکونی
KB 212 ها نه kb !! :31:نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی یه سوال دیگه اونم اینه که این شرکت پارس آنلاین ساعت کاریش از چند تا چند هست دوستان با این وضعیتی که شما گفتید باید فردا برم متاسفانهنقل قول:
كدوم سرويس پارس آنلاين دانلود شبانه ش به بالاي 100KB ميرسه؟
سلام
مودم وایرلس خوب الان چی باید بگیرم ؟
من سرویس 1024 رو میخوام بگیرم یک مودم وایرلس خوب میخوام
از شرکت بگیرم یا خودم بگیرم ؟
ASUS میگن بردش کمه ، صحت داره ؟
حالا چی بگیرم ؟
قیمتش حدود 40-50 تومنه دقیق نمیدونمنقل قول:
خودشون که کلا میگن باید از ما مودم بخری و این دیگه بستگی به شما داره که چقدر محکم بتونی پای حقت وایسی(البته تهش هیچ غلطی نمیتونن بکنند)کانفیگ کردنش هم که مثل آب خوردن میمونه ولی نمیدونم اگه خودت کانفیگ کنی باز هزینشو میگیرن یا نه
سلامنقل قول:
توی قسمت مربوطه سوالتونو بپرسید
به پست شماره 7259 همین تاپیک هم یه سری بزنید
وای :19:
دیشب چرا اینجوری شد:23:
1.2 گیگ بیشتر دان نزدم تقریباً شبا 3 به بالا بود کمش هم 2.5 بود ولی دیشب:41:
نقل قول:
خیلی سرویس شما خوب و سرعت مناسبی داره
اوایل برای من هم همین بود نمیدونم چشش شد که دیگه هیچوقت به اون روزهای اول برنگشت
خوب عزیز منم منظورم همینه دیگه، شما فقط شیفتش کردی.نقل قول:
کیلوبیت به این صورت نوشته میشه: 212 Kbit و کیلوبایت به اینصورت : 212 kb
:10:
الان حالت گردشی داره سرعتها؟
نقل قول:
والا من که گردشی چیزی ندیدم
کلا رنج دانلودی من در ساعات رایگان شبانه به جز اون اوایل الان خیلی وقته بین 1 تا 1.4 گیگ بالا پایین میشه
اما هرچی باشه از بقیه ispها باید بهتر باشه تو سرعت :11: من درخواست سرویس دادم اما گفتم بدلیل محدودیت آخر خرداد وصل میشه، امیدوارم downstream رو روی 2مگ بذارن که حداقل توی روز محدودیت 1مگ نداشته باشهنقل قول:
سلام اینا گفتن تا آخر خرداد شما وسطای تیر رو در نظر داشته باش سر من هم همین بلارو آوردن!!!:31:نقل قول:
با این روندی که من میبینم. خیلی هم امیدوار نباش. تا آخر خرداد که اینترنت شما رو نصب کنند احتمالا از اینترنت پارس آنلاین چیزی نمونده.نقل قول:
چون همه دارند به شدت به سمت پارس آنلاین میان. و در نتیجه سرعت پارس هم روز به روز داره کمتر میشه. من این موضوع رو هر شب که میزارم دانلود شبانه حس می کنم. این اواخر سرعت روزانه هم داره افت میکنه. افت سرعت کاملا محسوس هست.
فقط همین رو بگم که من قبل از عید تا ساعت 6 دانلود میزاشتم 3.5 گیگ میگرفت. اما الان تا 7 دانلود میزارم اما 2 گیگ بیشتر نمیشه. هر شب هم کم تر از شب قبل میشه.
دیشب از ساعت 1 تا 3 فقط 400 مگ دانلود داشتم. اما قبل از عید فقط ساعت 1 تا 2، 400 مگ دانلودم بود!!
والا تا اونجایی که من میدونم کیلو بیت به صورت kb و کیلو بایت به صورت KB نوشته میشه !!نقل قول:
نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم !!