اسامی برندگان قرعه کشی رو از کجا ببینیم ؟
Printable View
اسامی برندگان قرعه کشی رو از کجا ببینیم ؟
عزیزم نزدیک 3 ماهه به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شکایت کردمنقل قول:
زنگ زدند گفتند رسیدگی میشه
تنها کاری که نکردم قسمت دومه
و جالب تر اینکه وقتی میرم تو قسمت پیگیری شکایت میگه مشکل پیگری و رفع شد !!!!!!!!!!! :n08:
----------------------------------------------------------------
Tracing route to 8.8.8.8 over a maximum of 30 hops
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 * * * Request timed out.
3 * 145 ms 109 ms 10.143.255.65
4 * * 36 ms 10.140.0.157
5 114 ms 105 ms 107 ms 10.140.0.18
6 * * * Request timed out.
7 * 86 ms * 10.21.252.18
8 * 60 ms * 10.21.252.18
9 * 297 ms * 10.22.32.1
10 * 235 ms * 10.22.22.241
11 * * * Request timed out.
12 96 ms * * 10.22.22.221
13 78 ms * 274 ms 80.241.176.101
14 * * 302 ms 72.14.210.62
15 * * 237 ms 209.85.253.244
16 166 ms 161 ms 154 ms 209.85.250.143
17 * * * Request timed out.
18 175 ms * * 209.85.254.112
19 389 ms * 204 ms 8.8.8.8
دوست عزیز امکان هست یک عکس از وضعیت خط (در قسمت تنظیمات مودم )قرار بدی ؟نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
CRC شما باید 0 باشد اینجا هم در دانلود هم در آپلود مشکل دارید چون با پیغام خطا مواجه هستید ... لطفا هر وسیله ای مثل تلفن اسپلیتر را از خط جدا کنید و مودم را فقط به خط وصل کرده و از این قسمت عکسی برای ما قرار بدید.
سلام. دوستان بین اینترنت های شرکت های دیگه و مخابرات اصفهان کدوم یک پینگ مناسب تری (بدون تایم اوت) برای بازی آنلاین دارند؟
پینگ داخلی صبانت فکر میکنم بهتر باشه.مخابرات هم چند وقتیه که تایم اوتش زیاد شده و نوسان پیگ هم بالا رفتهنقل قول:
در حال حاضر پینگ مخابرات با 8.8.8.8 ،162 میلی ثانیست
یه سوال دیگه : مخابرات هزینه ای بابت رانژه و برقراری پورت نمیگیره؟ چون گفتن هر گیگ 3500 هزینه شه برا یک ماه. اونوقت اگه کسی تو یکماه مثلا 800 مگ مصرف کنه فقط همون 3500 رو قبض براش میاد یا هزینه ی دیگه ای هم هست؟
مطمئن نیستم ولی به احتمال زیلد نمیگیره.قبض تلفت هر دو ماه یکبار میاد که هر ماه حداقل 1 گیگ براتون حساب میکنه یعنی هر دو ماه دو گیگ + %8 مالیات تقریبا 8 هزار تومننقل قول:
نقل قول:
اولین مشکل شما خطوط شما است تمام سیسم کشی خانه خود را بررسی کنید در صورت امکان مودم را به سیم ورودی اصلی وصل کنید و شرایط را بررسی کنید اگر مشکل حل نشد به خرابی تلفن زنگ بزنید تا سیم خروجی منزل شما را مورد تست قرار بدهند ظرفیت خط شما بالاست نباید این مشکلات را داشته باشد.نقل قول:
نقل قول:
از لحاظ فنی خط مشکلی نداره
جنوب شهر ما کلا هرکی dlc هست مشکل داره
در تنظیمات مودم هر کسی CRC ERROR داشته باشه بدترین کیفت ممکن سرویس را دریافت میکند پس شک نکنید مشکل اصلی از خطوط شما است نه مخابرات همیشه هم خطوط DLC از بقیه خطوط چه از لحاظ پهنای باند چه سرویس در اولویت هستند...موفق باشید.نقل قول:
اینم طرح ولادت تا ولایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n24::n24:
خطم DLC هست ! ولی چرا 2 مگ نبستن حداقل ؟؟
کاری باید کرد ؟ با شماره ای باید تماس گرفت ؟
پورت شما تا 2 مگ باز است برای خطوط DLC بیشتر از این سرویس نمیدهند با IDM سرعت دانلود شما به 192Kbs هم میرسد.نقل قول:
من از آریا فون سرویس داشتم سرعت دانلودم روی 230-240 بود
پهنای باندی که برای کاربران DlC در نظر گرفته میشود با خطوط دیگر متفاوت است ... آریا فون هم بازم با پنل مخابرات سرویس واگذار میکنه ... اینجور که مشخصه و یک سری مسولین گفتند قراره پهنای باند و ظرفیت پورت های مشترکین DLC افزایش پیدا کند اما کی مشخص نیست...نقل قول:
دوستان جریان چیه که من dlc میخام ثبت نام کنم میزنه منبع آزاد برای شماره شما وجود ندارد(یا همون پورت خالی برام نیست) اما همسایه روبه رویی ما(تو یه مجتمع ویلایی هستیم)که خطش مسی هست راحت رفته ثبت نام کرده و منتظر رانژه شدن خطش هست؟
خوب مرکز مخابراتی اونها فرق میکنه.نقل قول:
دوستان جدیدا هر وقت زنگ میزنم مخابرات سوال میپرسم از پشتیبانی انقدر اطلاعات اون افراد کم هست که در بیشتر مواقع تلفن را قطع می کنند واقعا این خیلی بده که یک سری افراد مبتدی و کم تجربه که حتی هیچ تجربه ایی در این زمینه ندارند را انتخاب می کنند...
اگه قرار بود توی این مملکت هر کسی سر جای خودش باشه که وضع خیلی فرق میکرد...نقل قول:
سلام دوستان کسایی که اینترنت 10 مگ مخابرات دارند
سرعت شبانه خوبه؟ یعنی دانلود با idm رو چند میره؟؟
سلام دوستان!این طرح اعتباری حرفه ای شبانه ش 90% تخفیفه یا 99% ؟
تغیرات پیش شماره تلفن با عث کاهش کیفیت اینترنت شده معلوم نیست میخوان چکار کنن همه چی عوض شده
سرعتش محدودیتی نداره.اگر خطتون رو 10 مگ ببندند با سرعت 1 مگابایت دانلود میکنه.نقل قول:
طرح با مودم 90 درصد و طرح بدون مودم 99 درصدنقل قول:
برای من همون روز که پیش شماره هارو یکی کردند کیفیت خط به شدت بد شد ولی فردای اون روز کیفیتش مثل روز های قبل شدنقل قول:
دوستان من یک بار دیگه هم اینجا پرسیدم . برندگان قرعه کشی مخابرات رو ز کجا ببینیم ؟ توی سایت نیست
ما هم بی خبریمنقل قول:
بچه ها من دوساله از طرح زرین استفاده میکنم.چند روز پیش اینترنتی طرح اعتباری بدون مودم ثبت نام کردم.الان توی پنل کاربریم طرح اعتباری اومده ولی وضعیتش رو نوشته غیر فعال.باید کاری بکنم ی اینکه خودشون فعالش میکنن؟
:n13:
یه سر حضوری با کپی کارت ملی برو مخابرات بخش adsl اونجا برات زود فعال میکنند.نقل قول:
سلام
وقتتون به خیر و نیکی
الان مخابرات طرح نامحدود میده؟
سرعتش به چه صورت هستش؟
درود بر شما ...نقل قول:
مخابرات در حال حاضر طرح نامحدود نداره...
شرکت پیشگامان واقعا گند زده به سرعت اینترنت. شبانه من 250 کیلو بایت بود حالا شده 30 کیلو بایت روزا هم مشکل سرعت دارم یعنی بالا پایین میشه.
مگه قانون نشده بود 20 درصد ارزون شده اینترنت؟ پس کو؟ والا هیچ فرقی نکرده.
دوستان که میخوان asdl بگیرن فعلا دور پیشگامانو خط بکشن
زنگ میزنم میگم سرعت اینترنت شبانه افتضاح شده به 5 کیلو هم میرسه از ساعت 1 تا 7 صبح.
یکی میگه
آقا مشکل از کامپیوتره
یکی میگه داریم یه کارایی میکنیم نمیتونیم بگیم
یکی میگه روتر گذاشتی؟
یکی هم میگه آقا کم شده همینی که هست!
چرا از اول نمیگین همین سرعت مسخره ای که هسته پس چرا با مشتری مثل اوسکلا رفتار میکنید!!!
پیشگامان واقعا سرعت پایین اومده
الان توی منطقه کاوه (شماره 4518...) چه شرکتی بگیرم که سرعت شبانه خوبی داشته باشه که بشه حداقل 3 الی 4 گیگ دانلود کرد!
شبانه رایگان پرسرعت حداقل 200 الی 300 کیلو بایت برام خیلی مهمه
سلام من طرح ولایت تا ولادت دارم خطمم رو ده مگ بستن شب های اول سرعتم رو یک مگ میرفت اما الان وقتی دانلود میکنم شسصد بیشتر نمیشه کسی میدونه چرا
نقل قول:نقل قول:
ذوست عزیز همه ISP ها با مشکل افت سرعت مواجه هستند تا الان پارس آنلاین. شاتل خیلی گزارش شده که کیفیت سرویس ها بیش از حد پایین آمده است... این مشکل از هنگامی که پیش شماره ها تغییر کرد اتفاق افتاده است و دلیل اصلی آن مشخص نیست. در حال حاضر هم ینده که از مخابرات استفاده میکنم با افت شدیدی مواجه هستم.
سلام... زنگ بزن 2020 ... فعلا همه ISP ها مشکل سرعت دارند ...نقل قول:
الان میخوام از پیشگامان برم
کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید که شبانه رایگان بده.
اگر فقط شبانه رایگان استفاده می کنید و دنبال شرکت خصوصی نمی گردید مخابرات را پیشنهاد میکنم در غیر اینصورت پارس آنلاین گزینه مناسبی است. تمامی پورت های پارس آنلاین روی 10 مگ بسته میشود در ساعت های شبانه برای دانلود با IDM سرعتی معادل 520 به شما میدهد... البته بستگی به مرکز مخابراتی شما هم دارد... مخابرات هم سرعت شبانه و روزانه هیچ تفاوتی با هم ندارد.نقل قول:
سلام
1 خواهش
من تمام اطلاعات ورودی برای سامانه پلوتو رو گم کردم و یادم نمیاد...
الان حضوری برم درستش میکنند برام ؟
چند وقتی بود فیس book بدون فیلTر باز میشد که الان دیگه باز نمیشه کسی میدونه آیا رفع فیلTر شده بود یا اشتباهی به خاطر این افتضاح شدن ایترنت و dns server داغونشون و تغییر شماره باز میشد؟ :n13: