بچه ها جواب این سوال بالایی من رو بدید من میخوام ازشون سرویس بگیرم
ممنون
Printable View
بچه ها جواب این سوال بالایی من رو بدید من میخوام ازشون سرویس بگیرم
ممنون
دوستان من الان مودم وای فای دارم میخوام مودم جیبی رو هم بگیرم چطور ایرانسل هر 2 تا رو مورد استفاده قرار نمیده خوب من مودم وای فای رو در منزل استفاده میکنم مودم جیبی بیرون منزل. وقتی مودم همراه 8 ساعت شارژ نگه میداره در منزل که نمیشه استفاده کرد. چیکار باید بکنیم پس؟؟ چرا حق استفاده از یه مودم رو داریم؟؟؟ خوب کاری کنن همزمان با 2 تا مودم کار نکنه یوزر ولی بتونیم با 2 تا مودم متفاوت کار کنیم. سیاست مسخره و غیر منطقی دارن.
دوستان پست اول با مطالب جمع اوری شده اپدیت شد:happy:
اگر اشکالی در مطالب بود بگین اصلاح کنم:46:
یکی جواب من رو هم بده توروخدا، آقا من بخوام اون طرح 6 ماهه نامحدود که تخفیف خورده رو بگیرم باید چیکار کنم؟ تازه میخوام از ایرانسل سرویس بگیرم بصورت اینترنتی.
من متوجه نشدم مشکل شما چیه؟نقل قول:
شما اول میری بخش وایمکس ایرانسل به این آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد میری بخش ثبت نام به این آدرس
بعد از پر کردن فرم مربوطه و انتخاب نوع مودم تعرفه مورد نظر رو انتخاب میکنی طبق این لیست:
طبق این فرم شما مثلا میتونی خریداری کنی. تا اونجا که مشخصه و من میدونم 6 ماهه نامحدود نداره. مثلا نوشته 128 یک ساله مثلا 12 گیگ.
شما فقط میتونی ماه به ماه شارژ کنی!
حالا شما تو این لیست کدوم رو میخوای انتخاب کنی؟
البته این هم هست:
که مودم رایگان نداره و البته واسه کسانی که سرویس قبلا از ایرانسل گرفتن. نه واسه کسانی که تازه ثبت نام کردن یا میخوان بکنن!
من دقیقا همین طرحنقل قول:
512 نامحدود 6 ماهه 285 تومنیو میخوام. مودم رو هم رایگان نمیخوام . جالبه الان یکی از بچه های همینجا که مشتری قدیمی هم هست اتفاقا اومده همین طرح رو از لیستش انتخاب کنه که میگه برای من همچین طرحی رو نداره!!!
شاید واسه طرح زمستونشون بوده و برش داشتن من دو ماه پیش از کنترل حساب تغییر طرح تعرفه 1 ساله نامحدود 256 رو دیدم!! شاید همین که میگم چون واسه طرح زمستانه بوده برداشتنش .جاش این جدیده اومده! مثلا قبلا 3 ماهه نامحدود بود واسه پاییز اگه یادتون باشه!!
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
آقا توی این طرج جدید دقت کردین ترافیک 6 ماهه 256 میشه 18 گیگ و ترافیک 1 ساله 256 هم میشه 18 گیگ!!!!!!!!!!!!
یعنی چی اونوقت؟؟؟؟؟؟ اون یه سالهه بدرد نمیخوره که! همون 6 ماه اول تموم میشه!! :31:
دوستان یه سوال فوری دارم
یکی از دوستانم وایمکس ایرانسل داره و خودش هم خط ایرانسل نداره.خطش همراه اول هست
من از طریق سرویس خط به خط میخوام براش شارژ بفرستم.چطوری میتونه چک کنه که شارژ براش اومده یا نه؟
چطوری میتونه رمز "کنترل حساب اینترنتی" رو با سیم کارت همراه اولش بدست بیاره؟
ممنون از اينكه زحمت ميكشيد .نقل قول:
چند نكته اي هم هست ، البته ببخشيد كه جسارت ميكنيم .:46:
در بعضي از نقل و قولها در صفحه اول عكسها نشان داده نميشه (پستهاي اصلي در زير) .
همچنين در اين پست شماره حساب بصورت عكس بود كه در صفحه اول شماره حساب پيداش نيست .
پيشنهادم اينه كه عكسها ضميمه انجمن بشه كه بعدا پاك نشه .
نكته بعدي هم اينه كه اگر سرعت شما بالاتر از 128 باشه براي خريد مودم يا تعويض مودم احتمالا معرفينامه لازم هست . پس بهتره كه يه كپي از اون معرفينامه رو داشته باشند .
در نتيجه اين پست زير هم بهتره كه اضافه بشه .
و نتيجه گيري كلي
سلام دوستان
کسی میتونه منو راهنمایی کنه توی مودم FBR-105 از کجا میتونم فرکانسها رو تغییر بدم ؟
و آیا نرم افزار این مودو قابل ارتقا به مدل FBR-130 هست یا خیر و اگر هست چطور باید این کارو انجام بدم؟
ايرانسل اجازه داشتن2 مودم را ميدهد فقط همزمان نميتوان از هر 2 استفاده كرد.نقل قول:
از خودشان بپرسيد
سرعت اومده پایین دوباره :2:
سرعت بدجور اومده پایین همین فروم رو هم بزور باز میکنه:13:
تهران - بلوار کشاورز
دوستان لطفا کمـکـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ کنیدنقل قول:
آقایون ایرانسل چطوره به خدا کلافه شدم موندم ایرانسل طرح 512 با 24 گیگ 200تومن خوبه مودم رایگانه؟
مبین نت بهتره یا ایرانسل البته داتک هم هست
نقل قول:بهتره که یک تاپیک در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنی ، زودتر به جواب میرسی .نقل قول:
نقل قول:برای من هم وضعیت خوب نیست .نقل قول:
512 نامحدود ،شهرآرا -ستارخان .
دوستان هر کسی مودم وایمکس مبین نت indoor میخواد به لینک زیر بره ،
طرح 1 مگ فعال تا 8 اردیبهشت و مجوز شرکتی هم داره + قیمت مناسب :
از دوستان کسی اگر اکانت 6 شش ماه نامحدود داره و دیگه نمی خواد ازش استفاده کنه(قصد تمدید نداره) من اکانتش خریدارم .
با سلامنقل قول:
وقتی شما سرعت 512 یا 1 مگ رو می گیرید. با توجه به سرعت نسبتا بالا، بستگی داره که تو نت می خواین چکار کنین:
اگه قصدت فقط وبگردی عادی و بدون دانلود نرم افزارهای حجیم، فیلم، اهنگ و ... هست 2 گیگابایت ترافیک ماهانه به نظر کافی میرسه.
ولی اگر قصدتون دانلود هست ، عین سهمیه کارت سوخت ماشین که با یه بار پر کردن باک و همون هفته اول تموم میشه و باید بقیشو آزاد بزنی به قیمت خدا تومن، وایمکس رو هم باید به قیمت هر گیگابایت 6500 تومن ناقابل خریداری بفرمایید و 2 گیگ اصلا کافی نیست.
پس نتیجه این میشه که کاملا بستگی به کاربرد شما از نت داره، با توجهبه تصمیمتون انتخاب کنید.
یه چیزی امروز چقد کیفیت خوب شده
برای معدودی که هر5 چراغم روشنه
اولین باره که مقدار CINR Reuse1 حتی بالای 22 هم میرسه (قبلا به زور به 12-13 میرسید)
برای من که همیشه 5 تا چراغ روشنه ولی سرعت بالا و پائین داره مهم اون Cinr reuse 1 هست که بالا باشه و ثابت باشه.نقل قول:
آقا مدیر ما 1 ساله 512 گرفته بود چون از خونه وصل میشه به کارتابل اداریش وی پی ان مخصوص شرکت رو استفاده میکنه بعد اصلا درست وصل نمیشه راضی نبود زنگ زد ایرانسل سریع پسش داد و مودم رو پس گرفتن پولش رو دادن. الان داره از داتک میگیره. خود ایرانسلیه گفته بوده در این زمینه مشکل داره خود ما هم نمیتونیم . البته باید آپلود بالا باشه. الان adsl گرفت بهتره. نمیدونم وایمکس رو چرا ارتقاء نمیدن که 512 رو واقعا 512 بدن مانند adsl که روی 1 و 2 مگ ست کردن. قانونا باید پولی که میگیرن پورت رو به یکی بدن. حالا 128 رو هم که برای خانگی هست واقعا به یکی بدن و بیشتر از اون مجوز بخواد حداقل بدونیم داریم همون سرعتر و استفاده میکنیم.
مبین نت بهتره یا ایرانسل ؟
من مبین نت دارم میگم ایرانسلنقل قول:
این سوال منم هست که تا امروز جواب درستیرنگرفتمنقل قول:
از مودم bm632w خود راضی هستید؟؟؟
شک نکن که ایرانسل بهترهنقل قول:
هم سرعت ، هم پایداری شبکه ، هم PING
دوستان دقت کنید اگر گزینه ADSL رو دارید(یعنی تو منطقه ای هستید که ADSL میتونید استفاده کنید بی شک ADSL بهتره) الان من چند ماهه که وایمکس ایرانسل دارم ، دارم میبینم که هر ماه بدتر از ماه قبل میشه سرعت افت پیدا کرده یه زمان سرعتم زیر 69 کیلوبایت نبود الان به زور به 60 میرسه که این به خاطر افزایش مشتری های وایمکس ایرانسل هست که باعث افت کیفیت شبکه ایرانسل میشه و باید یه فکری برای منطقه های شلوغ بکنه و سیگنالها رو تقویت بکنن در آخر اینکه ماشالا پول که خوب میگیرن حداقل اشترک ها رو از 1 به 8 به 1 به 5 یا 4 کاهش بدن که سرعت ها هم کمی بیشتر بشه که این کارو نمیکنن:31:
نخواستیم مثل شرکت های ADSL دهنده دان استریم رو 2 یا 4 مگ ببندن حداقل یه تخفیفی بدن شبانه رو رایگان بزارن برای سرویس های محدود:46:
CINR Reuse1=32
RSSI=-56
512 نامحدود
خوبه وضعیت سیگنال ؟؟؟
سلامنقل قول:
اونجایی که قرمز کردم ، ذقیقا چه معنی میده ؟؟
من اینترنت 512 کیلوبیت دارم سرعتش دانلودش حدود 60 کیلوبایت هست که نشون میده سرعتش با دیگران share نمیشه ، گرچه این چند روزه یکمی سرعت افت کرده که فکر کنم سراسری باشه و چندروزه دیگه درست بشه .
اگر واقعاً 512 بگیری ولی با 4 نفر دیگه share بشه و بشه 128 که کلاهبرداری محضه که !!!!!
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
طبق این توضیحات این پست ، بله خوبه .نقل قول:
سلامنقل قول:
اینترنتی که ما داریم به صورت معمول استفاده میکنیم به صورت اشتراکی هست یعنی با چند نفر دیگر این پهنای باند تقسیم میشه و خوب ایرانسل سرویس هاش 1 به 8 هست که ایرانسل تعریف میکنه که شما میتونید فوقش تا 100 کیلوبایت سرعتت بالا بره که این خیلی کم اتفاق میفته و چند ثانیه ای هست اگر 1 به 4 باشه که بعضی از شرکت ها ارائه میدن مثل داتک برای سرویس ADSL با 512 در بهترین حالت تا 128 کیلوبایت میتونی دانلود کنی
اگر اینترنت اختصاصی یا پهنای باند بخری مثلا 128 کیلوبایت سرعت دانلود 120 یا همین حدودا هست برای همین قیمتش بالا هست سرویس های اختصاصی
oooooooooooooooooooooooook
البته من نميدونم كه يك مودم خوب بايد داراي چه ويژگيهايي باشه چون اطلاعات تخصصي ندارم. اما من از مودمم ناراضي نيستم. فقط بعضي وقتها كه آنتن شبكه ميره يا به دلايلي قدرت سيگنال به به صفر ميرسه، خود مودم به طور خودكار رفرش نميكنه و من مجبورم مودم رو روشن و خاموش كنم تا مجددا رفرش بشه. (نميدونم براي بقيه هم همين طوره يا نه) البته يه نكته بدي هم كه داره اينه كه كليد power نداره و بايد به روش بدوي بيرون كشيدن و دوباره زدن دوشاخه اين كار رو انجام بدي!!!نقل قول:
باسه تاخیر ببخشید
عکس هارو تو یکی از پست های خودم ضمیمه کردم ولی اینکه نشون نمیده برای شما عجیبه:13:(چون خودم دارم می بینم)این شماره رو هم اضافه کردم.نقل قول:
ان دو پست هم اضافه شد:46:.
بررسی مجدد کنید ببینید مشکلی هست یا نه:20:
آقا منم نمیتونم عکسارو ببینم...یه بررسی کن..(یه بار از سایت log out کن بدون اینکه وارد سایت بشی پست اول رو ببین میبینی که نمیشه دیدش:دینقل قول:
الان درست شد:دی مرسی
نمی دونم این پیوست هاش کجارفته؟نقل قول:
دوباره اپدیت کردم تست کن ببین می بینی؟
عکسها درست شده ، پیوستها هم سرجاشه :31:نقل قول:
یه مسئله مهم دیگه ای که سوال اکثر دوستان هم هست و اونهم سقف دانلود در مورد حسابهای نامحدود هست پس بهتره که این پست هم اضافه بشه (من چقدر جسارت میکنم :31:) .
که البته با توجه به پست زیر (مثلا برای سرویس 512 سقف بیخطر 149.99 هست) ، پست بالا به کمی ویرایش نیاز هست .
و اگر امکانش هست تاپیک مهم بشه تا پایین نره .
نوشته شده توسط hitman908
آقایون ایرانسل چطوره به خدا کلافه شدم موندم ایرانسل طرح 512 با 24 گیگ 200تومن خوبه مودم رایگانه؟
مبین نت بهتره یا ایرانسل البته داتک هم هست
من الان دو ماهه که با همین شرایطی که شما گفتی گرفتم،سرعتش خوبه ولی نکته ای که هست حجم ترافیکشه که خیلی کمه،اگه از سایتایی استفاده کنی که عکس زیاد دارن سه سوته ترافیکت تموم میشه،بازی آنلاین و فیلم دیدن توی یوتیوب هم نابودت میکنه!مثلا من ماه اول 10روزه ترافیکم تموم شد،ولی الان دیگه خیلی دس به عصا از اینترنت استفاده میکنم،خلاصه ببین چی از اینترنت میخوای بعد برو طرحو بگیر
سلام
سرعت سرویس 128 وایمکس نسبت به adsl؟قطعی داره؟سرعت دانلود؟چند روزه وصل میشه؟هزینه های راه اندازی وایمکس؟