سلام دوست عزیز
اصولا شهریه دانش گاه ازاد افزایش دارد....
اگر واحد انتخابی شما بین الملل است. میدونید که شهریه این واحد ها فوق العاده بالا میباشد .....
Printable View
سلام دوست عزیز
اصولا شهریه دانش گاه ازاد افزایش دارد....
اگر واحد انتخابی شما بین الملل است. میدونید که شهریه این واحد ها فوق العاده بالا میباشد .....
سلام
یه سوال داشتم
من 2 ترم عمران کارشناسی پیوسته تو یه شهر دیگه گذروندم
از این ترم بنا به دلایلی میخام بیام شهر خودمون که کاردانی و کارشناسی نا پیوسته عمران داره
کاردانی و رو بدون کنکور میگیره ...ولی برای کارشناسی باید کنکور بدم
حالا به نظرتون کار درستیه ؟اعتبار مدرکش مثل پیوسته هست ؟
اگه بیام ازین ترم درسایی که بالای 12 گرفتم تطبیق میخوره ؟
قبول شدن تو کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد سخته یا نه ؟
ممنون میشم مارو از گمراهی در بیارین ....
تخمین تراز رو میشه تو این سایت دید ولی دقیق نیست از هیچی ولی بهتره!:20:
محتوای مخفی: تخمین تراز
شهریه رشته زبان انگلیسی مقطع کارشناسی توی شهری مثل کرمان حدودا چند هست؟
دوستان فیزیک 1 و 2 رو پاس کرده باشم میتونم آز1 و 2 رو با هم بردارم؟
اره مشکلی ندارهنقل قول:
مطمئنی شما؟آخه تو لیست زده آز1 پیش آز2 ولی همه میگن میشه!!!نقل قول:
تو اکثر دانشگاه های ازاد یه سری قوانین نوشته شده ولی میشه گذر کرد ازش مثلا درس های پیش دانشگاهی که پیش نیاز میخوری رو مثلا ریاضی 1 رو زده پیش نیازش ریاضی پیش دانشگاهی هست ولی تو میتونی تو یه ترم جفتشون بردارینقل قول:
با مدیر گروه دانشگاهتون صحبت کنی بهتره
دوستان بدون برداشتن مدار الکتریکی میتونم منطقی بردارم؟همنیازن
الکتریکی ارائه ندادن تابستون:|
دوستان آزمون کنکور کاردانی پیوسته کی هست؟؟
کی باید کارت ورود به جلسه کنکور رو بگیرم؟؟
یکی به من گفتش 30 تیر هستش !!درسته؟؟
سلام رفقا...
شهریهی ازاد برای دانشگاه های مختلفش فرق میکنه؟؟؟؟
کاردانی دارم من، بخوام کارشناسی نرم افزار تو یه دانشگاه نسبتا خوب و با اعتبار بخونم، چقد باید هزینه بشه؟!!! کسی اطلاع داره؟ بعد ترمی چند میشه؟؟؟؟
میشه مثلا قسط بندی کنیم و بدیم بهشون شهریه رو یا باید برا هر ترم کامل پرداخت بشه؟
ثبت نام ترم بعد کی شرو می شه؟ منظورم ترم تابستون نیست، منظورم مهر به بعده
اگه نخوایم ترم تابستون برداریم لازم نیست کاری بکنیم؟
سلامچ
اطلاعیه های ثبت نام ترم با توجه به ورودی سالها ونوع دانشگاه کمی متفاوت است
در موعد ان به خود سایت دانشگاه مراجعه کنید....
ترم تابستان همبا نظر فرد هست و لازم نیست کاری بکنید...
یه سوال مهم دارم اگه کسی میدونه تورو خدا جواب بده
من که دیپلمم 83 است و 25 % نمره ی مثبت از نمره ی کتبی نهایی تو کنکور دانشگاه آزادم لحاظ نمیشه . یعنی باید از دانش آموزان 84 به بعد درصد بالاتری بگیرم تا همون ترازو بگیرم ؟؟؟؟
با دروود
در دانشگاه ما ترم تابستان تنها 2 درس تخصصی ارائه شده است که هیچکدام مناسب من نیست!آیا مکان مهمانی گرفتن با توجه به اساسنامه های داخلی دانشگاه آزاد می باشد یا خیر؟
هر کی شنیده یا جایی خونده که میشه انتخاب اول دانشگاه ازاد رو عوض کرد ، نره حوزه همچین درخواستی بکنه.دوست من رفته بود واسه همینکار گفته بودن یه سری به همین اسم فقط اون انتخابتو که میخوای عوض کنی حذف میکنن از سیستم.یعنی چیزی جایگزین رشته قبلی نمیکنن.حتی تو خود مرکز ازمون ازاد تهران.از ما گفتن بود:46:
اقا من كنكور ازمايشي پزشكي ازاد پنجشنبه دارم بعد زير كارت ورود به جلسه نوشته بايد يا كارت ملي يا شناسنامه عكس دار باشه .بعد من شناسنامم عكس نداره ,,يعني نميزارن برم تو .من ازمايش ميرم هاااا؟
ســـلام...
نه مشكلي نداره شما همون كارت ملي همرات باشه كفايت ميكنه...
===
زياد نگران اين چيزا نباش...معمولا مينويسن اما كسي نميبيني ولي حتما همراهت باشه.
سلام.
دوستان در ارشد واحد تهران مرکز، برای افزایش سنوات حداکثر تا چند ترم میشه اقدام کرد ؟ فقط ترم 7 رو میدند یا یه ترم دیگه هم به عنوان ترم 8 میشه گرفت ؟
ممنون.
كارت ملي ندارم.شناسنامه بدون عكس هست ,پس مشكلي نيست دديگه؟
[QUOTE]كارت ملي ندارم.شناسنامه بدون عكس هست ,پس مشكلي نيست دديگه؟ [/QUOTEپس شناسنامت رو ببر.......اگه يه كارت شناسايي هم پيدا كردي كه هم عكس داشته باشه هم اسم فاميل ببري خوبه...ولي دركل نگران نباش.
سلام بروبچ.من فکر می کردم پزشکی قشم ستاره داره الان دیدم نه بابا کجا ستاره داره.حالا می تونم انتخاب رشتمو درست کنم و پز قشمو بزنم انتخاب دومم؟
یکی می گفت امسال می شه اینکارو کرد کسی چیزی نمی دونه؟
هر کی شنیده یا جایی خونده که میشه انتخاب اول دانشگاه ازاد رو عوض کرد ، نره حوزه همچین درخواستی بکنه.دوست من رفته بود واسه همینکار گفته بودن یه سری به همین اسم فقط اون انتخابتو که میخوای عوض کنی حذف میکنن از سیستم.یعنی چیزی جایگزین رشته قبلی نمیکنن.حتی تو خود مرکز ازمون ازاد تهران.از ما گفتن بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الکی هم گفته بودن مهلت تا صبح 4شنبه امروزه.اما هیچ چی رو عوض نکردن .شما مطمئن باشین
بچه ها ... سوالات و جوابای کنکور آزاد رو برای تصحیحش از کجا میشه گیر آورد؟؟؟ مثلا برای کنکور پزشکی فردا کی و چجوری سوالا و کلیدها میاد؟؟؟؟؟؟:23:
سلام
کسی میدونه کنکور دانشگاه ازاد رشته ی فنی و حرفهای کی برگزار میشه؟
اگه منظورت کنکور کاردانی پیوسته هست
فردا صبح برگزار میشه
ساعت 8 صبح
سايت كانون مي ذاره (قلم چي ) احيانا چند روز آينده و شايدم يه خرده ديرتر ولي تا آخر هفته بعد احتمال قوي ميذارهنقل قول:
kanoon.ir
آقا کسی نمیدونست ؟نقل قول:
انتخاب هفتم رو از امسال می شه خودتون انتخاب کنیدنقل قول:
دوستان دانشگاه آزاد مث اینکه یه قانون جدید گذاشته این متنشه:
(((تذکر 2 : دانشجویان مشمول انصرافی یا اخراجی اعم از اینکه تحصیل آنها منجر به دریافت مدرک مقطع پایین تر شده باشد یا نشده باشد ، در صورت شرکت در آزمون و قبولی مجدد در آن مجاز به ثبت نام نمی باشند. همچنین هیچ دانشجوی مشمولی با استفاده از معافیت تحصیلی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی ( اعم از دانشگاه آزاد اسلامی یا دیگر مؤسسات دولتی یا غیر دولتی ) مجاز به شرکت مجدد در آزمون دانشگاه ، به منظور انتقال ، تغییر رشته و گرایش و تغییر مقطع نمی باشد.)))
من ترم 2 مهندسی عمران آزاد کرج هستم امسال دوباره کنکور آزاد شرکت کردم تا مکانیک علوم تحقیقات قبول بشم
با این اوصاف چون منم از معافیت تحصیلی دانشگاه آزاد استفاده می کنم در صورت قبولی باید چیکار کنم؟؟
یعنی میشه ثبت نام کرد؟؟؟؟
(ببخشید اینقد طولانی شد)
سلام ميخوام تيري در تاريكي بزنم ببينم چي ميشه
واسه گرفتن تخفيف دانشجويي
بايد چه مداركي رو كپي بگيرم ببرم ؟!!
معدل ترم اول : 18/30
معدل ترم دوم : 18/20
راستي
من ترم قبل 20 واحد برداشتم
ميخواستم 23 واحد بردارم
تو سيستم گفت شما مجاز به انتخاب واحد بيشتر نيستيد !!! اين معدل الف كشكه ؟! يا دوغ ؟!
عزیز دو سه بار این سوال کردی منم جواب دادم :دینقل قول:
منم اون ترم 18 شدم این ترمم 17.5 قبلا گفتم اگرم همه چی جور شه و تخفیفی هم در کار باشه فقط ده درصد شهریه ثابت میشه که حدود 40 تومن میشه تازه اونم اگر بشه شما باید وقتی نمره هات نهایی شد بری پیش مسئول نمرات بگی که رتبت چند شده اگر جز 3 تا اول بودی شاید تخفیف بدن همون ده درصدو
برای انتخاب واحد بیشتر هم باید دستی بری پیش مدیر گروه
به عبارتی معدل بالا کلا کشکه فقط واسه خودت خوبه که حال میکنی نمره بالا میگیری و پزشم میدی :دی
يعني خاك بر سر دانشگاه آزاد
و خاك بر سر دانشجو كردم
كه فقط زر زيادي ميزنن از انتقالي و تخفيف دانشجويي و ...........
مرسي
صد رحمت به جاسبینقل قول:
این یارو دانشجو اومد گفت 20 درصد شهریه رو کم میکنیم دو ترم پشت سر هم بالای 17 بشی انتقالی میگیری
15 درصد گرونتر شد انتقالی هم کلی تبصره و چرت و پرت سر راهش گذاشتن که همه بیخیال میشن معدل بالای 17 مگه الکیه تو دانشگاه از هر صد نفر یک نفر میتونه
الان چه تسهیلاتی نسبت به زمان جاسبی داریم؟؟؟؟
سلام دوستان!نماز و روزه هاتون قبول!یک سوال داشتم!دو تا از دوستان من با ۲۳ سال سن و دانشجوی ترم ۵ مهندسی تصمیم جالبی گرفتن و پا توی یه کفش کردن که میخوان امسال دوباره کنکور بدن و دانشگاه سراسری تهران قبول بشن!البته یکی از دو نفر قصد شرکت در رشته تجربی برای رشته های پزشکی و دیگری دوباره میخوان ریاضی شرکت کنن و قصد دارن مهندسی کامپیوتر یا فناوری اطلاعات قبول بشن!آیا با توجه به این که از سال ۸۹ تا الان خیلی چیزها تغییر کردن این دو نفر میتونن موفق باشن؟به نظر شما کار کدام یک راحت تره؟راستی هردو ساکن تهران و سهمیه منطقه یک حساب میشن!قصد درس خوندن از مهرماه رو دارن!اصلاً باید از کی شروع کنن و چه کارهایی لازمه انجام بدن؟یه توضیحی بدین ممنون میشم
دوستان انتخاب های دوم تا هفتم در کنکور آزاد چقدر میتونه تاثیر داشته باشه ؟
یعنی اگر ترازمون به انتخاب اول نرسه و بالفرض به انتخاب دوم برسه ، انتخاب دوم رو میشه برداشت یا خیر ؟
دوستان کسی نتونس راهنمایی کنه؟نقل قول:
انتخاب دوم معمولا ترازش بین 500 تا 1000 بالاتر از انتخاب اولهنقل قول:
انتخاب های بعدی هم معمولا 300 تا نسبت به قبلیشون فرق میکنند اگه منظورتون از برداشتن حذف انتخاب دومه نه نمیشه
ممنون از جوابت اما من متوجه نشدم دقیقا منظورتون از بالاتر بودن تراز چیه ؟نقل قول:
بفرض انتخاب اول 5000 میخواد و انتخاب دوم 4100 ... و تراز 4300 بدست اومده اونوقت احتمال قبولی در انتخاب دوم وجود داره ؟