این دیگه آخرشه!:18:نقل قول:
ما که پارسال دانشکده علوم مهندسی فردوسی بودیم! مراقبمون هم یه دختر سیبیلوئه:2: بود:31:
از اول تا آخر داشت با سیبیلاش ور میرفت! ما هم که بیکار ، نیگاش میکردیم ، هرهر میخندیدیم! کلا فضای جالبی بود:27::31:
Printable View
این دیگه آخرشه!:18:نقل قول:
ما که پارسال دانشکده علوم مهندسی فردوسی بودیم! مراقبمون هم یه دختر سیبیلوئه:2: بود:31:
از اول تا آخر داشت با سیبیلاش ور میرفت! ما هم که بیکار ، نیگاش میکردیم ، هرهر میخندیدیم! کلا فضای جالبی بود:27::31:
کنکور ۹۰ فقط یک گروه دارد؟:)
۱-آزمون های تعاونی سنجش ثبت نامش تموم شده؟یا کی شروع میشه؟
۲-ثبت نام گزینه ۲ کی شروع میشه؟تموم شده؟
۳-فقط این دو تا کافیه دیگه؟
۴-چند تا نمونه برنامه درس خوندن رو از کجا میشه گرفت؟(نه این که اون رو تقلید کنم فقط یک طرح کلی)
۵- نمونه(قسمت-دمویی) از این کتاب های معرفی شده در پست اول رو نمیشه از یک جایی گیر آورد؟
همه سر جلسه امتحانن ما نیم ساعته که اومدیم :دی
دومین تجدیدی عمرم هم تو همین امتحانات رقم خورد بعد دیفرانسیل :دی تا حالا اینقدر نترکونده بودم
منم 9 دادم برگه مو البته من فکر کنم اولین نمره ی 17 به بالای فیزیک تو عمرم قراره رقم بخوره چقدر ماهه آخه این فیزیک پیش 2 :46:نقل قول:
امتحان نسبت به آخرین امتحان نهایی فیزیک کمی دشوار تر بود ...من آخه نمیدونم این سه برگ سوال رو از کجای این فیزیک درآوردن :31:
به هرحال من که قبولم هم مستمرم 5ه هم رو برگه تقریبا خوب دادم.:46:
دوستان حس رو حال کردید!:27::31:نقل قول:
منم زود اومدم. 18 میشم. :46:نقل قول:
خدا خیرش بده این امتحان فیزیک رو!! اگه نبود من هیچ وقت فیزیک پیش 2 رو مثل آدم نمی خوندم! با اون معلممون!!..
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
آره دستت مرسی. خوب شد گفتی و منم سوال رو رو هوا زدم. :31:نقل قول:
سلام دوستان
بايت دير شدن برنامم معذرت ميخوام.
من برنامم رو تايپ و چاپ كردم و فايل pdf رو اينجا ميذارم.
مرور آخر هايي كه نوشتم، مرور آخر پارساله. آزمون گاج هم چون شايد ثبت نام كنم، نوشتم.کد:http://www.box.net/shared/2rb9isy796
اوايل قبول دارم فشردست اما به نظرم ميتونم آزمون ها رو بررسي كنم.
نقل قول:
مرسی ..خیلی گلی داداش محسن :11:
فقط یه سوال: این ترتیب کنکورهای سراسریت بر چه اساسیه؟ به خاطر وضعیت درسی خودت این طوری چیدی اونا رو یا ما هم می تونیم با اون ترتیب بخونیم؟
اقا چرا من سوالای رشته ریاضی که دانلود می کنم برام باز نمیشه
یکی که براش باز می تونه زحمت بکشه یه جا آپلود کنه بذاره
خواهش می کنم کمکم کنید.دارم از استرس میمیرم
بس که استرس دارم.......
کسی نیست کمک کنه؟
دارم دیوونه میشم
سایتش چیه برات دانلود کنم؟!نقل قول:
[HTML]
http://aee.medu.ir/IranEduThms/theme2/cntntpge.php?pgid=99&rcid=75
[/HTML]
دمت گرم.خیلی آقایی
نقل قول:کد:http://amir-oscar.persiangig.com/document/890302_fizik_riyazi_pish.doc
بچه ها اينم جواب فيزيك : ( البته با عرض معذرت از امير خان :31:)
خدا رو شكر كه حداقل نميفتم باور كنيد حتي لاي كتابم باز نكردم و همينطور با دانش قبليم رفتم امتحان دادم .:27:کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903pish/890302_fizik_riyazi_pish.doc
اووه,
سئوالاش رو مفهموی داده بودن و باید خط به خط کتاب رو میخوندی.
اون سئوالی که در مورد مقاومت بود چقدر چرت و پرت بود. اصلا نفهمیدم سئوالش چی میخواد!
خواستم در مورد ابر رسانایی بنویسم گفتم ابررسانایی که با ارتعاش اتم ها ارتباط داره گفتم شاید یه چیز دیگه باشه الان که پاسخ نامه رو نگاه میکنم میبینم همون بوده :دی
سلام، خواهش ميكنم.نقل قول:
ترتيب خاصي نداره، سراسري 86 رو اوايل گذاشتم تا به خوندنم جهت بده و كلا با شكل سراسري ها بيش تر آشنا شم. بعد هم به ترتيب داخل و خارج ها رو ميزنم. هفته ي آخر هم دو تا خارج گذاشتم تا با سوالاي جديد امتحان بدم و شرايط كنكور رو پيش بيني كنم. البته بگم شايد با توجه به شرايط يه تغييرات كمي هم ايجاد كنم.
اين كه با اين ترتيب بخونيد، نظر خودتونه. چرا نتونيد. فرق خاصي بين برنامه ها وجود نداره.
Sabayon جان سرم گیج رفت:31:
23 تا ! خیلی زیاده! ان شا الله موفق باشی
قثط یه چیزی سنجش ها رو دوباره برای چی میخوای بزنی؟ آیا لازمه؟
آره قبول دارم زياده، ولي كاريش نميشه كرد.نقل قول:
من سنجش نميدم. دفتر چه ها ميرسه به دستم و خودم تو خونه كار ميكنم. يعني 1 و 2 رو نگه داشتم كه الان بزنم. 3 رو هم فرداش تو خونه ميزنم.
من الان جوابای فیزیک رو دیدم!! چه همـــــه غلط محاسباتی (تقریبا همه سوالای محاسباتی رو جواب آخر اشتباه در آوردم)!! و چه همه بد فهمی!!! فکر کنم 15 بشم! :31:
سلام محسن جان در برنامت نوشته بودی که شنبه 22 خرداد سنجش تکمیلی 3 در صورتی که 21 خرداد زمان برگزاری امتحان هستنقل قول:
من خودم به شخصه تا پایان روز 20 خرداد برنامه خوندن و مرور نکات مهم رو دارم در تمام درس ها جزء عربی
البته همراه با تست شاه کلید
21 امتحان سنجش
و روز 22 به بعد تا پایان 9 تیر تاکید بر دروس ضعیف(با توجه به امتحان سنجش) و بالا بردن مهارت تست زنی
در ضمن یک نکته به دوستانی که الان خیلی عقب هستند و میخوان حداقل رتبه خوبی بیارن تا بتونن رشته بهتری رو انتخاب کنن اینه:
سعی کنید از سال 85 تا 88 سوالات کنکور رو دانلود کنید بعد سوالاتی که تکرار شده(منظور عنوانی هست) رو پیدا کرده سپس اون بخش رو بخونن
صد درصد تاثیر داره و میتونن حداقل رتبه بهتری رو بدست بیارن تا کلی خوانی
مثلا در درس شیمی ظرفیت گرمایی یا سرعت جزء سوالات همیشگی بوده حالا بقیش رو خودتون پیدا کنید
در ضمن برای بخش هایی که انرژی میبره و وقت رو هدر میده به هیچ عنوان وقت نذارید نمونه اون در درس ادبیات و زبان واژه ها هست که اصلا ارزش وقت گذاشتن رو نداره
بقیه رو هم خودتون میتونید پیدا کنید
موفق باشید
سلام !!! زبان از چه درسی باید بخونیم برای ترم 2؟؟؟
درس 5 6 7و 8
آاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااای! خسته شدم! کنکور 87 رو بعدازظهر دادم. کمرم و پشت جمجمه ام خیلی درد گرفت! فکر کنم تومور دارم!:31:
سلام
سطح سوالات کنکور سراسری خارج کشور در حد داخل ؟
من میخام کلا کنکورای 4 سال پیش خارج از کشور رو بزنم ،به نظرتون فکر خوبیه ؟یا داخل کشور رو بزنم؟
ممنون
سلام دوستان :11:
من برای جمع بندی از دیروز شروع کردم با آزمون 84 ...سه شنبه هم شبیه ساز 84 رو میزنم ...و هفته های بعد هم به هم روال 85/86/87/88رو خواهم داد . (شبیه ساز خوبه ؟)
دو تا پنجشنبه هم برای سنجش گذاشتم و یک هفته مونده به کنکور هم سراسری خارج از کشور 88 رو میزنم .
خوبه به نظر شما ؟
خوب بودنش خوبه...امّا اگه میخوای یه جمع بندی کامل داشته باشی من بهت پیشنهاد میکنم جدای از شبیه سازها که خیلی خیلی خوبه از کتاب های گنجینه مبتکرانم استفاده کنی.نقل قول:
کتاب اشتباهات متدوال هم برای کسایی که میخوان درصد بالاشون رو بالاتر ببرن خیل خیلی توصیه میشه:11:
به نظر من داخلی رو هم از 86 به بعد بزنی بهترهنقل قول:
من میخام کلا کنکورای 4 سال پیش خارج از کشور رو بزنم ،به نظرتون فکر خوبیه ؟یا داخل کشور رو بزنم؟
از نظر سطح سوال، خارج و داخل یکسان هستن.نقل قول:
خارج از کشور ها رو بزن واسه اینکه سوالا جدیده (سوالای داخل کم و بیش در طول سال به چشمت خورده) و ارزشش هم اندازه ی سراسری هاست پس خوبه. داخلی ها رو هم سعی کن 86 به بعد رو بزنی.
به نظر من بقیه خارج از کشورها رو هم بزن. یک دونه کمه چون اهمیت دارن. حداقل به نظر من خارج های 87 و 86 رو جایگزین 2 تا از شبیه سازها کنی بهتر باشه. یا نه، به جای خود سراسری 85 و شبیه ساز 85 هم بذاری خوبه. جدید تر ها مهمن اگه قدیم تر ها بخوان جای جدیدا رو بگیرن خوب نیست.نقل قول:
آزمون های کانون هم اگه می دی در کل به نظر من برنامت خوبه منتها + خارج 87 و 86. :20:
نقل قول:
نوشته شده توسط wild_dragon
سلام
سطح سوالات کنکور سراسری خارج کشور در حد داخل ؟
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
سلام به همگی ::10::11:
به نظر من اگه فقط سوالات کنکور خارجو حفظ کنید هم بهترین در صد ها را کسب خواهید کرد چون من امتحان کرده ام.:20:
آقا شما اين سوالاي كنكورو از كجا مياريد؟
كتابش هست؟اسمش چيه؟فقط جواباش تشريحي باشه ها
بريم بخريم ببينيم چيه
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
آقا شما اين سوالاي كنكورو از كجا مياريد؟
كتابش هست؟اسمش چيه؟فقط جواباش تشريحي باشه ها
بريم بخريم ببينيم چيه
كتاب نميخواد كه !!! تو اينترنتم گير مياد . بيا اينم از سوال و پاسخ تشريحي كنكور هاي 79 تا 88نقل قول:
کد:http://gozine2.ir/modules.php?name=Topics&topic=27
دوستان کسی کتاب خوبی سراغ داره که اشتباهات متداول در کنکور رو داده باشه
خیلی نیازم
سلام
بچه ها من امروز سال 83 رو زدم و اینم درصدام
ادبیات 69%
عربی 0%:31:
معارف 76%
زبان 85%(میشد 100 بزنم ولی:19: )
ریاضیات (65.45%) ، اگه دترمینان رو میزدم و ریمان رو میشد تقریبا 70%
فیزیک 77%
شیمی 80%(میتونستم تا 90 هم ببرمش)
دیدم رتبه کشوری پارسالم بین 700 تا 1400 میشه ، امیدی واسه دانشگاه تهران ، هست؟
مومن با این رتبه شریف قبول میشی اون وقت به تهران فکر میکنی؟نقل قول:
خوب آره ، یکی از دلایلش اینهنقل قول:
دانشگاه تهران
اینم شریفکد:http://www.topuniversities.com/university/1089/university-of-tehran
کد:http://www.topuniversities.com/university/1389/sharif-university-of-technology
من موافق این جمله شما نیستم . اگه اینطوری بود دیگه فرقی بین داوطلبا نبود همه میرن سوالاتو حفظ میکنن رتبه 2 و 3رقمی میارن!!:18:نقل قول:
البته میدونم که چندساله که یکی دوتا سوال معمولا از خارج از کشور سالهای گذشته میاد ولی این یکی 2تا جمعا میشه 10 درصد توی هر درس . باقی سوالا جدیده:10:
توی اینترنت که هست. اما اگه کتاب می خوای، اینا هست:نقل قول:
دور دنیا در 4 ساعت با سنجش آخر : گاج/ 1 جلد سوال ها و یک جلد پاسخ تشریحی/ سراسری های از 83 تا 88 و خارج های از 84 تا 88 و آزادها از 86 تا 88 صبح و عصر
زرد اختصاصی : کانون قلمچی/ سراسری ها از 83 تا 88 و بقیه رو نمی دونم چی داره!
خب دقیقاً یه کتاب به همین اسم داریم که... فکر کنم مال قلم چی باشهنقل قول:
دوستان نمیدونم جای درستی دارم مطرح میکنم یا نه
ولی روانشناسی تهران برای منطقه 3 حدودا چه رتبه ای میخواد ؟
مرسی