دوستانی که از همیارنت سرویس دارن
بعد از اتمام شارژ از وقتی که ورژن سایت تغییر کرده برای شارژ مجدد به سایت همیارنت وصل نمیشه شما هم این مشکل رو دارید؟؟؟
Printable View
دوستانی که از همیارنت سرویس دارن
بعد از اتمام شارژ از وقتی که ورژن سایت تغییر کرده برای شارژ مجدد به سایت همیارنت وصل نمیشه شما هم این مشکل رو دارید؟؟؟
باید با اینترنت اکسپلورر وارد سایت بشی.... با مرورگرای دیگه وارد نمیشه....نقل قول:
اینترنت اکسپلورر باید ورژن خاصی باشه؟؟؟؟ چون قبلا امتحان کردم نشد.نقل قول:
بله عزیزجان من دیشب 1.8 دانلود کردم.نقل قول:
مال من اینترنت اکسپلورر 8 هستش.. باز میکنه.... احتمالا باید 8 به بالا باشه....نقل قول:
آقا يعني چي شبي 1 گيگ رايگان؟نقل قول:
من با خودشون تماس گرفتم(آسياتك) گفت شبها نيم بها هست يعني اگه شما 1.8 گيگ دانلود كنيد 900 مگ حساب ميشه
نه.اگه بالاتر از 5 گیگ در ماه بخری رایگان حساب میشه.نقل قول:
من حدود 2 هفته هست که سرعت دانلودم شبا یک دفعه صفر میشه.اشکال از اسیاتکه؟یا ...؟اگر اشکال نرم افزاریه به نظرتون کجا سوالمو مطرح کنم.؟؟؟
ميگم كسي اينترنت 20 نت نامحدود داره
ميخوام ببينم سرعتش اگه خوبه فعال كنم
دوره قبل 512 نامحدود داشتم سرعت دانلود 50 تا 71 متغیر بود ارزش گرفتن دارهنقل قول:
با سلام
دوستان من تازگی با اینترنت سپنتا مشکلی پیدا کردم : پس از وصل شدن به اینترنت بعد از چند دقیقه دیگه سایتی باز نمیکنه و در ضمن کانکشن هم وصله. که با یک بار قطع و وصل کردن کانکشن مشکل برطرف میشه و دوباره همین مشکل پس از چند دقیقه به وجود میاد.
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
من پارسال مشکل شما رو داشتم.. با این تفاوت که که اگه چند دیقه از اینترنت استفاده نمیکردم میخواستم دوباره استفاده کنم اینترنت کار نمیکرد و باید دیسکانکت میکردم و دوباره کانکت میشدم... بعد فهمیدم مشکل مودم بوده و بردم درستش کردم و مشکل برطرف شد.نقل قول:
دوست عزیز مگه تو آسیاتک نامحدود طلایی نداری ؟ راضی نیستی ؟ سرعتش کم شده؟
نقل قول:
سرعت و پینگش خوبهنقل قول:
راضیم
دارم سوال میپرسم
شاید بتونم با همون پول اینترنت با سرعت بیشتر پیدا کنم
درود...
دوستان همیار نتی بیان یه آمار بدن اوضاع چطوره؟
همیازنت افتضاست:sq_19:نقل قول:
من خداتومن دادم سرویس یک مگ گرفتم سرعت روزانم از 48-8 متغیره! دیگه شبانه را خودتون حسابش کنید بی خیالش
تست سرعت از سایت خودشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا زنگ میزنم می گم جمعش کنند پولم را هم نخواستم
البته زیاد ناراحت نیستما حداقل 1 کیلویبت بالاتر از دیال آپم!
به قرآن خفت واسمون این اوضاع و احوال
سلام بر کاکاهای گلوم
رفقا کسی اینترنت از صبانت (کاووش رایانه) گرفته؟شبانش شبی چند گیگ دانلود دارید؟
کدوم مرکز مخابراتی هستی؟؟؟ من فیاض بخش هستم سرعتم با همیارنت خوبه.... سرویس 256 دارم... روزانه بالای 200 دانلودمه... شبانه هم تا یه هفته پیش شبی 3.7 گیگ دانلود داشتم که 10 گیگ دانلود رایگان کردم هاردم پر شده... به علت گرونی هارد نمیتونم بخرم و از دانلود شبانه محرومم فعلا...نقل قول:
شوخی میکنی؟من 512 اسیاتک دیشب اولین بارم بود که دانلود شبانه زدم.1.5 گیگ بیشتر دانلود نمیشه کرد دیگه.شما با 256 شبی 3.7 گیگ؟مگه اروپایی؟:دینقل قول:
هفته پیش شبی 3.7 گیگ دانلود داشتم
دوستانی که صبا نت هستن دیشب سرعت افتضاح بود یک لینک گذاشتم سرعت 10 15 تازه سرور پریمیوم و پر سرعت بود تا صبح هم دیدم دیس شده شب هم که 3 4 بار همش لینک میپرید جریان چیه
بله منم خودم تعجب کردم... تستاشو صفحه های قبل گذاشتم... از ساعت 2 تا 7 صبح با سرعت بالای 200 دانلود میکرد....نقل قول:
داستان من و صبانت
یکی بود یک نبود....زیر آسمان کبود یه بنده خدایی بود از اینترنتش دل خوشی نداشت..شبانش خوب نبود ولی خیلی هم بد نبود یه روز بر حسب اتفاق و بدشانسی وارد سایت صبانت((کاوش رایانه))شد...دید زدن سرعت شبانه سرویس یک مگ 120 کیلوبایت....یعنی نور علی النور...دیگه نمیتونست این فکر صبانت رو از کلش بیرون کنه هرچی ملت گفتن بابا اینا همش کشکه به درد نمیخوره آخر رفت گرفت....شب اولی که وصل شد از حدودای ساعت 1:55 دقیقه گذاشت واسه دانلود که حسابی سرعت بگیره عین این ماشینا که میرسن به سربالایی باید قبلش سرعت بگیرن.....ولی زهی خیال باطل ساعت که شد 2 و یک ثانیه سرعت از رو 300 پرش کرد به 60 هفتاد....باز گفتیم بدک نیست یه چند دقیقه بعد ((کمتر از 5 دقیقه))سرعت بازم پرش کرد رو 10 پونزده....اینجا دیگه گفتیم زرشکککککککککککک.........دیگه خیالم راحت بود که پایین تر نمیاد ولی بازم زرشک....کمتر از چند دقیقه بعد دیدیم شده 700 بایت.....:31:..........دیگه اینجوری شد که فرداش رفتم فسخ کردم ولی هنوز مکافاتمون تموم نشده بود با صبانت...درخواست فسخ رو نمیفرستادن واسه مخابرات تا زمانی که تهدید به شکایت نکردم نفرستادن....خلاصه به دوستان بگم این صبانت ما از شاتل هم بمراتب فجیع تر...شاتل حداقل یک 2 هفته اول سرعت شبانت خوبه بعد محدود میکنن این که فاتححححححححححححح....:31:
داداش دیشب رفتم تو سایت میبینم کشکی کشکی دیس شده بعدشم دیگه وصل نشده در صورتی که سیستم رو جوری تنظیم کردم که فکر کنم تا 12 بار redial کنه سرعت رپید شیر میشه 8 تا 15 میهن دانلود همین طور هیپ فایل همین طور فقط اکسپرس لیچ یکم خوب بود 25 30 هم میرسه البته سایتی مثل تیبان که سرورش داخل ایرانه یا دانشگاه ها سرعت به بالای 100 هست تو دانلود ولی همه سرور های خارجی سرعت مزخرف بدبختی اینه چند تا سایت بیشتر نیست سرورش داخلی باشه اونم چیز هایی که نیاز داریم رو ندارهنقل قول:
همون شب زنگ زدم پشتیبانیش گفتم سرعت داغونه فجیعه....گفت بیا تو سایت کاوش یه چیزی دان کن ببین سرعتت چنده...وقتی دانلود کردم دیدم تو سایت خودشون سرعت دانلودش 300....هر سایت و سرور و لینک مستقیم دیگه ای رو امتحان میکردم سرعت به کیلوبایت هم نمیرسید...به یارو میگم اینترنت که فقط سایت شما نیست میگه ممکنه بقیه سایتا خراب شده باشن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...یعنی فیلمی بود واسه خودش این صبانت....نقل قول:
خیلی ببخشید.همه ی شرکت ها وقتی زنگ میزنی پشتیباینی فکر میکنن مردم ... و هیچی حالیشون نیست.فقط فکر میکنن خودشون بلدن.همین اسیاتک در اومده بود به من میگفت میدونی نویز چیه؟؟؟:دینقل قول:
تایم اوت دارم... آیا باز کوسه ها شیطونی کردن؟؟؟؟ :sq_8: همیارنت
ای بابا شماها چقدر دل خوشی دارید دعواتون سر 4 تا تایم اوت و 30-40 میلی ثانیه پینگ بالاتر و 20-30 کیلو بر ثانیه سرعت دانلود پایین تره هنوز اینترنت دیل آپ به اسم پر سرعت آسیا تک اونم به صورت انحصاری ننداختن بهتون بفهمین تو چه نعمتی هستید بله دوستان ما مجبوریم فقط از آسیا تک سرویس بگیریم چون شرکتهای دیگه حق ندارن در منطقه ما سرویس ارایه بدن اونوقت این می شه وضعیت پینگ ما!!
دیگه کشوندیمش به بحث نماینده شهر و فرمانداری و... ببینم تا شنبه قول دادن ببرن رو فیبر نوری ولی جدی دلتون بسوزه به حال ما دانلود از ده کیلوبیت بر ثانیه بالاتر نمیره عملا باید اینترنت در منطقه ما قطع کنند عوضش یوزر اضافه می کنند!
وضعیت پینگ رو داشته باشید باور بفرمایید چند صد روزه ما با همین وضعیت پینگ نت رو وبگردی و دانلود می کنیم
در منطقه زرهی چه شرکت های سرویس می دن ؟
دوستان آسیاتکی تو شیراز با 512 اخیرا شبی چقدر دانلود می کنند ؟
شبی بین 1.7 تا 1.88 گیگنقل قول:
تایید میشه.شبی 1و5 گیگ.ولی دیشب 2 گیگ شد!نقل قول:
امروز هم اینترنت مریضه... تایم اوت دارم... ای توو روح شرکت ارتباطاتت زیر ساخت...
صبا نتی ها چراتو ساعت رایگان شب کلا 4.2.2.4 به طور کامل timeout میده ولی صبح نه
سلام
من از مخابرات ( بیست نت ) اینترنت گرفتم . حجمی . یک هفته اول خیلی خوب بود ولی یه 4-5 روزی هست از ساعت 11 ظهر تا 12 شب شدید روی سرورهای خارجی تایم اوت دارم و سرعت دانلودم هم نصف میشه ! این در صورتی هست که روی سرورهای ایرانی کوچکترین مشکلی وچود نداره !!! میخواستم بدونم شما هم همچین مشکلی دارید ؟ پشتیبانی هم زنگ زدم فایده نداشت . به خدا دیگه اعصابم خیلی خورد شده :sq_10:
بله من هم امروز همین مشکل را دارم سایت های خارجی رو اصلا باز نمیکنه حتی گوگل
دوستان چطور میتونم توی سایت بیست نت بفهمم که تا چه تاریخی وقت دارم؟ و اینکه چقدر از حجمم باقی مونده؟(طرح جشنواره هستم)
از منوی صورتحساب میتونی بفهمی.نقل قول:
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
نقل قول:
دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو دارم.
بعضی وقتها سایتی باز نمیشه و باید چند بار try again بزنم تا باز شه.
خیلی تایم اوت زیاد شده!!!
سلام
کسی مطلع هست بیشترین مشترک رو تو شیراز کدام شرکت دارد؟
چند تا مشترک رو مطلع هستید؟
احتمال زیاد باید آسیاتک باشه.... کسی از تعداد مشترکا با خبر نیست مگه اینکه از کارکنی خود شرکت باشه...نقل قول: