روگزینه وایرلس خودتون کلیک کن کنارش تیک گزینه اتومات بزار.نقل قول:
دوست عزیز شما گزینه anble nat کردی ؟
اگه نشد یه بار تنظیمات رو bridge بزار.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
روگزینه وایرلس خودتون کلیک کن کنارش تیک گزینه اتومات بزار.نقل قول:
دوست عزیز شما گزینه anble nat کردی ؟
اگه نشد یه بار تنظیمات رو bridge بزار.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو با چه ویندوزی کار میکنی تا راهنماییت کنمنقل قول:
من از مودم D-Link DSL-2520U استفاده می کنم و سرویس اینترنت را هم از مخابرات مرکز فرد اسدی گرفته ام و بدون هیچ مشکلی به اینترنت وصل میشم و تقریبا با سرعت 13-14 دانلود میکنم ولی چراغ اینترنت من در مودم روشن نمیشود و راه های زیادی را امتحان کرده ام ولی جواب نداده از دوستانی که اطلاع دارند خواهش می کنم کمک کنند و در ضمن آیا راهی وجود دارد که مودم را مستقیم به گوشی برای دانلود وصل کرد بدون نیاز به کامپیوتر .only p30world
با سلام
من مودم D-link 2640U دارم و از مخابرات اینترنت گرفتم. امروز به اینترنت وصل نشدم. مودمو ریست کردم و سی دی نصب رو دوباره گذاشتم ولی نمی تونه مودم(روتر) را بشناسه. مطابق دستور العمل خودش عمل مب کنم و تمام کابلها رو هم وصل کردم همه چراغهای ال هی دی موم هم روشنه. میتونین راهنمایی ام کنید؟
باتشکر
با win7 کار میکنمنقل قول:
سلام
اگه کسی با مودم Linksys wga120n به مخابرات وصل شده لطفا تنظیماتش رو بذاره.
خیلی ممنون میشم
با سلام من یک مودم ال فکس دارم می خوام اونو برای ای دی اس الم تنظیم کنم لطفا راهنمایی کامل کنید
علت تنظیم هم تغییر شرکت ای دی .. هستش
من اونو از پشت ریست کردم و لی نمی دونم باید حالا چکار کنم
ممنون
مودم SMC را هم لطفا اضافه کنید
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
من یک مودم SMC خریدم. قبلا با استفاده از asus به اینترنت وصل می شدم. حالا اصلا نمی تونم این مودم را setup کنم. می خوام با استفاده از وایرلس اسن مودم به لب تاپ وصل بشم. باید کانکشن جدید بسازم؟ اگه میشه راهنمایی کنید. ممنون.
سلام
من حدود 3 ماهه یه مشکل دارم با جفت مودمام
اینه که دو بار چراغ لینک چشمک میزنه یعنی 1 بار میزنه ثابت میشه بعد دوباره خاموش میشه و از دوباره چشمک میزنه بعد ثابت
این باعث شده من وقتی مودم رو pppoe ست میکنم و یوزر و پس رو به خوده مودم میدم که وقتی روشن میکنم اتومات خودش کانکت شه دیگه نمیشه اییی خداااا 98 تومن دادم مودم وایرلس گرفتم الان بخاطره این مشکل افتاده یه گوشه اعصابمم خورد کرده نه تنها این قضیه چشمک زدن دوبار برا این مودم هست بلکه برا اون یکی مودمم که معمولیه هم هست
من کلا میخوام مودم وایر لس رو وصل کنم به یه خط که وقتی روشن میکنم اتومات کانکت شه که از اون ور با لپتاپ و گوشی بهش وصل شم که الان نمیشه :19:
اینم یه کلیپ از مشکل من
2 مگکد:http://rapidshare.com/files/379564616/20052010021.mp4.html
مودمام
وایر لس:604g
معمولی:602
برند asus
سرویس دهنده صبانت
با سلام
من یه مودم asus 604 دارم و میخوام توی suse 11.2 راه بندازم. ولی هرکاری میکنم، تب مربوط به dsl در network manager فعال نمی شه. اگه دوستان منو راهنمایی کنن ممنون میشم
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی . من یه مودم asus 604 گرفتم و میخوام از سه پورتش استفاده کنم . البته سرویسم هنوز وصل نشده .میخواستم بدونم کار خاصی باید انجام بدم ؟ چون تو برگه که isp فرستاده نوشته "تحویل سرویس فقط بر روی یک سیستم امکان پذیر میباشد در غیر اینصورت هزینه 10.000 تومان به ازای هر سیستم اضافه میگردد". این 10.000 تومن برای هر سیستم رو واسه چی میگرن ؟
سلام
برنلمه تست سرعت از کجا میشه دانلود کرد؟؟
مسیر زیر رو برونقل قول:
توی ترای بار روی آیکون شبکه رایت کلیک کن .
Open network and sharing > Manage wireless networks > روی آیکون شبکه وایرلست راست کلیک کن > Properties > connect aoutomatically when network in range
تیک این قسمت باید گذاشته باشه
اونم ok شد ولی بازم نمیشهنقل قول:
یکی هم جواب منو بده :2:نقل قول:
راهنمای 604 توی پست اول موجودهنقل قول:
بر طبق اون ، مودمتو pppoe تنظیم کن
فقط اینکه فکر کنم برای چند تا سیستم باید dhcp فعال باشه
پول اضافه هم لازم نیست بدی ، اگه مشکلی هم داشتی بچه های اینجا راهنماییت خواهند کرد
جواب منو کسی نمی ده؟
شما یه زحمت دیگه بکش . از تمام صفحات کانفیگ مودمت و همچنین از تنظیمات ip کارت وایرلست عکس بذار . شاید تنظیمات جای دیگه ای مشکل داره:18:نقل قول:
نقل قول:
کسی نیست یه کمکی کنه
الان من موندم چجوری لپ تاپ رو به نت وصل کنم :19::41:
من از مودم D-Link DSL-2520U استفاده می کنم و سرویس اینترنت را هم از مخابرات مرکز فرد اسدی گرفته ام و بدون هیچ مشکلی به اینترنت وصل میشم و تقریبا با سرعت 13-14 دانلود میکنم ولی چراغ اینترنت من در مودم روشن نمیشود و راه های زیادی را امتحان کرده ام ولی جواب نداده از دوستانی که اطلاع دارند خواهش می کنم کمک کنند و در ضمن آیا راهی وجود دارد که مودم را مستقیم به گوشی برای دانلود وصل کرد بدون نیاز به کامپیوتر .
جهان سوم جايي است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند، خانه اش خراب مي شود
و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد باشد بايد در تخريب مملكتش بكوشد
درود
من از سرویس 320 شرکت لایزر استفاده میکنم
در سایت شرکت لایزر سرعت من 256 است ولی
وقتی که به نماینده ان در شهر خودم مراجعه میکنم اظهار میکند که سرعت 320 است
لطفا مرا راهنمایی کنید
تو پست اول فقط راهنمای 602 هست .میشه راهنمای 604 هم قرار بدید ؟نقل قول:
راهنمای انگلیسی AM604 که هستنقل قول:
ولی اگه فارسی می خوای ، فکر نمی کنم تنظیمات pppoe اون با 602 فرق چندانی داشته باشه ، همون راهنمای 602 رو دانلود کنکد:http://www.4shared.com/file/225816139/4d65d51d/Asus_wl604g_En.html
در هر صورت مشکلی بود ، بفرمایید
من می خوام یک مودم adsl اکسترنال بخرم که 2 پورت داشته باشه و تا یک ماه دیگه هم لپ تاپ میخرم می خوام برای اون هم استفاده کنم کسی می تونه منو راهنمایی کنه و یک مدل مودم بهم معرفی کنه؟
درود
یک مودم می خوام که adsl رو بگیره و به صورت وایرلس و پورت لن خروجی بده
ترجیحا دی لینک باشه
میشه dlink 2640uنقل قول:
57 تومان
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
حالا که میخوای لپ تاپ بخری بهتره یه مودم بخری که وایرلس داشته باشه. همون dlink 2640 که به دوستمون معرفی کردم خوبه. ارزون ترینش همینه دیگهنقل قول:
چقدر می خواهید هزینه کنید ؟نقل قول:
asus مارک خوب ومعتبریه من یه دونه G31 وایرلس دارم که سه ماه پیش 73 خریدم توخونه راحت باوایرلس کانکت میشم و خیلی هم راضیم ازش به نظرم یه خورده بیشتر هزینه کن یه چیز دائمی بخر .با همه ISP هم سازگاره باز هم بسته به نظر شما ؟:46:نقل قول:
نقل قول:
کسی نیست منو کمک کنه
ممنون میشم کمک کنید
موندم
من از مودم D-Link DSL-2520U استفاده می کنم و سرویس اینترنت را هم از مخابرات مرکز فرد اسدی گرفته ام و بدون هیچ مشکلی به اینترنت وصل میشم و تقریبا با سرعت 13-14 دانلود میکنم ولی چراغ اینترنت من در مودم روشن نمیشود و راه های زیادی را امتحان کرده ام ولی جواب نداده از دوستانی که اطلاع دارند خواهش می کنم کمک کنند و در ضمن آیا راهی وجود دارد که مودم را مستقیم به گوشی برای دانلود وصل کرد بدون نیاز به کامپیوتر .
لطف میکنید جواب بدید دوستان
جهان سوم جايي است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند، خانه اش خراب مي شود
و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد باشد بايد در تخريب مملكتش بكوشد
نقل قول:
60 تا 70 هزار تومان
Wireless هم داشته باشه
من این مدل رو پیدا کردم چطوره؟
D-LINK DSL-2640U
Wireless ADSL 2/2+ Router
- High Speed ADSL2/2+ Internet Connection
- Built-in ADSL interface
- 54Mbps Wireless LAN
- 4-port Ethernet Switch
- QoS and Firewall protection
- Works with all major Internet Service Providers
- Supports UPnP
راستی مودم سیستم با لپ تاپ که فرق نمیکنه؟
ممنون از راهنماییتون. اما اینو دانلود کردم برای مودم وایرلس بود مودم من 4 پورت هست اما وایرلس نیست. آیا مودم من هم تنظیماتش مثل همینه ؟نقل قول:
خب شما قسمت وایرلسشو نخون!:31:نقل قول:
آره تقریبا!
همون فارسی am602 رو دانلود کنی ، بهتره
اگه منظور شما از چراغ چراغ adsl باشه مربوط به رانژه شدن !نه اینترنت!یه تلفن داره نویز میندازه یا خطتون نویز دار شده!نقل قول:
شما اول همه تلفن ها رو بکش یه تست کن!
بعد یکی یکی تلفن ها رو بزن ببین کدوم موش میدونه یه اسپیلیتر سر راهش بزار
بهترین کار اینه مودم رو مستقیم بزن به خط همه تلفن ها رو بکش برو تو دیوایس اینفو اون قسمت که سیگنال به نویز رو نشون میده بعد شروع کن تلفن ها رو زدن و با رفرش کردن اون صفحه تغییر سیگنا به نویز رو ببین
---------- Post added at 02:53 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------
شما بریج کردی تو بریج چراغ نیست! برو pppoe !نقل قول:
---------- Post added at 02:53 AM ---------- Previous post was at 02:53 AM ----------
شما بریج کردی تو بریج چراغ نیست! برو pppoe !نقل قول:
سلامنقل قول:
مدل دقیق مودمتون ؟؟ اسمش رو هم انگلیسی بنویسید . . .
تو رو خدا کمکم کنید من یه مودم زاکسل وایرلس دارم که دارای 4 تا خروجی LAN هستش با این که از لحاظ اتصال به اینترنت مشکلی ندارم مدام پایین صفحه یه حباب ظاهر میشه با این عنوان Network cable is unplugged با این که کابل رو عوض کردم درایور رو یه بار دیگه نصب کردم این پیغام خفه نمیشه چیکار کنم؟
نقل قول:
asus-dsl-g31 چیز خوبیه در حد متوسط جدید هم هست. قیمتش حدود 70 هست . البته اگر ارزونتر هم میخواهید مدلهای دیگه هم هستش .
مودم لپ تاپ با پی سی هم یکی هستش فرقی نداره
سلام به همه
من یه مودم TP-Link w8101g دارم و مشکلم اینه که تازگی ها هر وقت مودمو خاموش می کنم بعد روشنش که می کنم به اینترنت وصل نمیشه و باید تتنظیمات رو به حالت کارخونه برگردونم(ریستش کنم) و یوزر و پسوردمو دوباره درش وارد کنم.
قبلا اینطوری نبود ولی جدیدا اینطوری شده .
ممنون میشم راهنماییم کنید.
اینم بگم ویندوز 7 دارم.
با تشکر.
سلام دوستان
من میخوام یه مودم بخرم که این قابلیت رو داشته باشه که وقتی pc خاموشه خودش از نت دانلود کنه . ممنون میشم مودم هایی که این قابلیت رو دارند معرفی کنید ؟ wl-600g مناسب هست ؟
خیلی ممنون
سلام بچه ها من یه مودم اکسترنال adsl می خوام بخرم که بتونی با usb هم به کامپیتر و لپ تاپ وصل کرد.
هیچ اطلاعاتی ندارم.
یکی به من چند تا مدل معرفی می کنه. با قیمت؟؟