دوستان یه سئوال
بریا شما هم تعداد مشروطه ها کم شده...میگن ورودیهای 86 و 87 تعداد مشروطیشون کم شده!
Printable View
دوستان یه سئوال
بریا شما هم تعداد مشروطه ها کم شده...میگن ورودیهای 86 و 87 تعداد مشروطیشون کم شده!
سلام چرا سایت من نتیجه ساختمان داده را نشون نمیده فقط فایل سوال هست؟:n02:
میتونی مرورگر پایین تر نصب کنی ......نقل قول:
برو تو CMD ... دستور installed update رو بزن بعد View installed update رو بزن ... از لیست مرورگر اکسپلوور رو پیدا و Unistall کن ... بعد ورژن پایین تر رو نصب کن ...
اگرم خواستی رمزاتو برام پ خ کن تا بهت نتیجه ها رو بگم :n02:
شما برو تو کنترل پنل قسمت internet option و تمام cash ها و ...... رو delete بزن ببین چی میشه .... اگه وارد کرده باشن با یه دور delete کردن refresh میشه و میاد ....نقل قول:
سلام بر حاج مهدینقل قول:
دادا این راه هارو رفتم و نشد چون اینترنت اکسپلور را میشه غیرفعال کرد ولی نمیشه حذف کرد.
من هم یه ویندوز مجازی نصب کردم ، ایکس پی و راحت دارم نمرات را نگاه میکنم و فعلا همون نمره هست.
فعلا دود از کنده بلند میشه اخوی !!:n09:
ببخشید تصادفی داشتم از اینجا رد میشدم گفتم یه کمکی هم به شما بکنم.نقل قول:
یکی از دوستان این مشکل رو داشت, من براش حل کردم این مشکل ویندوز هشت رو.
وارد صفحه گلستان که شدید, همون صفحه ای که اون ایرور کذایی رو میده. دکمه F12 رو بزنید. یه کادر در زیر باز میشه. از اونجا در منوی کشویی Browser Mode اینترنت ایکسپلورر 7 رو انتخاب کن. حالا میتونی وارد بشی.
البته این کار رو باید هر بار که وارد بشی انجام بدی.
میخوام این فرم واریز شهریه رو از سایت بگیرم، میگه:
"کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد. "
آخه یکی نیست به اینا بگه اگه من اجازه ندارم کی اجازه داره!؟:دی شهریه نمیدی میگن چرا نمیدی! حالا میخوای بدی ناز میکنن!:دی
یعنی برنامه نویس انقد کمه که اینا مشکلات گلستان رو حل نمیکنن!؟ عجبا...
درسته ورودی های 86 تعداد مشروطیشون کم شده و بجای 12 شده 10نقل قول:
من میریم برای خواب ، انشاالله فردا که بیدار شدیم ما بقی نمرات یا نهایت دوتا دیگه شو ببینیم :n26:
من دارم...ولي قبلش امتحان رياضي مهندسي دارم...اونم فردا ميخوام شروع كنم.نقل قول:
براي هوش هم يه روز مي مونه كه كلي نمونه سوال دارم ميخوام اونارم بخونم.
خب امروز دیگه بقیه نیومدن.البته به قول اون زنه تو اون سریال(کلا شد اون:n02:)شما جیب مارو نزن بقیه اش پیشکش.اینام نتایجی که گذاشتن رو دوباره برندارن حالا بقیه نتایج پیشکش
احتمالا موند برای صبح
نه . ممکنه ساعت 3 شب هم نمره رفت تو سایت ... دیشب مال یکی از دوستامو چک کردم ساعت 3 وارد کردن ...نقل قول:
توروخدا مهدی مارو بی خواب نکن:n02:صبح کلی بدبختی داریم باید به اونام برسیمنقل قول:
من که کاری ندارم :n02: گفتم یعنی ممکنه اون موقع هم بیاد :n02:نقل قول:
چرا برای من نتایج فارسی هست ولی فایل سوال برای دانلود نیست؟؟
بعدا اضافه میکنن ......... راستی چند تا نتیجت اومد ؟ چند شدی؟ قبول شدی ؟نقل قول:
ای بابا چه بگم که از نگفتنم بهتر استنقل قول:
مبانی که همچین با کله بدجور افتادم ولی فارسی رو قبول شدم
خوبه باز فارسی رو قبول شدی . کی حال داشت دوباره ترم بعد اینو بخونه ......نقل قول:
مبانی هم که انتظار داشتی بیفتی :n02:
آره واقعا کی حال داشت دوباره بخونهنقل قول:
آره انتظار داشتم ولی دیگه نه تا این حد شدید
حالا یکم بیشتر فرو رفت :n02:نقل قول:
الان منتظر کدوم درسی ؟
باز مبانی چون نمره اش رو برداشتن.بعد ریاضی(که اونم احتمالا بیفتم) و اندیشه و زباننقل قول:
اونجور که فهمیدم برای تو هنوز هیچکدوم نیومده
نه والا نیومده .... حسابرسی 2 رو مشکوکم که قبولم یا نه . :n28:نقل قول:
تو که بابا آب زیر کاه همه رو خر زدی شک درصد قبولی:n02:نقل قول:
راستش من که خودم گفتم تو طول ترم میخونم :n02: اما من این امتحانو خراب کردم .... امیدوارم نیفتم :n14:نقل قول:
اگه با محاسبات من پیش بره آزمایشگاه کامپیوتر و فارسی و اندیشه و زبان رو قبولم و مبانی لامصب و ریاضی رو میفتم
نقل قول:
واسه شروع خوبه :n02: حالا میتونم صدات کنم دانشجو :n08: چون دانشجویی که درس رو نیفته دانشجو نیست :n02:
چرا حس میکنم من و مهدی کاربرهای active این تایپیک هستیم:n02:
امشب که خبری نشد.من برم بخوابم فردا خییییییییییییلی کار دارم.انشاءالله فردا باقی نتایج بیاد
نقل قول:
امیدت به اون بالایی باشه :| :n09: وای به حالت ......
شبت خوش عزیز .....
امیدوارم فردا نتیجه ی من بیاد :n12:
گویا چت روم یاهو بسته شده ولی چت روم پیام نور بازه :n02:
این قافله عمر عجب می گذرد***دریاب دمی که با طرب میگذرد
ساقی غم فردای حریفان چه خوری****پیش ار پیاله را که شب میگذرد
================================================== =
گویند کسان بهشت با حور خوش است****من میگویم که آب انگور خوش است
این نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار*****که آواز دهل شنیدن از دور خوش است:n19::n10:
================================================== =====
:n02: دیدم تایپیک یکم داغون شده از نظر روحی ، منم امدم بهشون انرژی دادم:n07::n02:
نمره ها از دوباره اومدن :n02: ... همون 3.36 ... 12 تا درست :n28:
جواب ساختمان داده ها به ترتیب از 1 تا 25 :
الف / د / د / الف / ب / ج / الف / ج / ج / الف / الف / ب / ج / ج / د / الف / د / ب / ج / الف / د / ب / ج / الف / ج
سوال ها اکثر الف و ج هستن
اقا یه نمره دیگه من امد ، مردم شناسی فرهنگی :n02:
دوستان وضعیت چطوره ؟ نمره ها اومد چیکار کردین ؟ راضی بودین یا نه ؟ :n01:
مال من که هنوز نیومده .... فکر کنم با من لج کرده :n06:
نمره MIS من اومد.10.27 از 14...میان ترم ندارم:n28:
سلام مهدی ، در مورد نمرات فعلا بگذریم !!!:n13:نقل قول:
این دوتا را بگوش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم نمرات شما رو بصورت خصوصی می خواهند به شما اطلاع برسانند ، :n10::n09::n02:
بابا قبولی دیگه ، 14 بگیری خوبه والا :n19:نقل قول:
بی زحمت میتونی سوالا رو هم بزاری؟ تا سه روز دیگه که خودم بتونم ببینم دووم نمیارم:دینقل قول:
نقل قول:
با اینکه حمید نمره ی خوبی از برگه ی پایانی کسب کرده اما بازم نمرش از 20 شده 14 :n23:
هرچی هم تلاش میکنیم از 14 15 بالاتر نمیایم .... ای تو روحت پیام نور :n02:
نقل قول:اگه میان ترم داشتم بالاترم میشدم..یه استاد داریم خیلی شیطونه.چشم و گوشش میجنبه...نقل قول:
در کل تو روح عمه استاد و پیام نور و دانشجوهاش:n19:
:n04:نقل قول:
دور از جون دانشجویاش :n02:
آره اگه میان ترم داشتی یکم بیشتر میشدی .... مثلا اگه میان ترم 5 داشتی ، 15 میشدی :n07:
ای خدا چرا وارد نمیکنن پس :n03: ... کلافه شدم از بس رفتم سایت دانشگاه و نتیجه نیومد :n03: ..... خدا کنه امشب لااقل یکیشو بزنن :n24: