شما کدوم شهر هستید ؟!نقل قول:
Printable View
شما کدوم شهر هستید ؟!نقل قول:
یک لطفی میکنید با cmd از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 پینگ بگیرید ببینیم چطوریس؟
البته تو روز
با تشکر
نتیجه ی تستی که همین حالا گرفتم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خراسان جنوبی
سلام
من از شاتل به تنگ اومدم سرویسم 512 اکو هست با 8.8.8.8 پینگش 293 و با 4.2.2.4 پینگ 239 سرعت دانلود روزانه 246 (دانلودمنیجر) و در ساعات رایگان 2 الی 6 هست
مصرفم بالاس ماهانه 20 گیگ و میخوام از آسیا تک سرویس کیمیا بگیرم حالا موندم شبانش خوبه ؟ پینگش چطور ؟
سرویس نامحدود طلای و برنزی چه فرقی دارن ؟
هزینه ماهانه نت من 110 هزار تومن میشه که با تعرفه آسیا تک 20 گیگ در ماه و سرویس کیمیا میشه 65 هزار تومن حالا همینو بگیرم یا نامحدود ؟؟؟
لطفا به همه سوال ها جواب بدین دمتون گرم در ضمن هیچ کس از شاتل دزد چیزی نخره که اگه یه شب دانلود کنید 1 گیگ 20 روز محدود میشید!
در ضمن من شیرازم
من خودم سرویس کیمیا دارمنقل قول:
دانلود شبانه اسیاتک مزخرف شده و تازه ساعت 4 صبح به بعد سرعتش نسبتا نرمال میشه
دیگه سرویس نامحدود طلایی و نقره ای و ... نداره و همشون یکی شدن (انگار المپیک هست که طلایی و نقره ای و برنزی کرده بود :دی)
دمت گرم ماهی 110 هزار تومان پول بابت اینترنت میدی !!!!
تو که این همه پول بابت اینترنت میدی خب برو سراغ اینترنت ماهواره ای
فقط میتونم بگم آسیا تک یکی از مضخرفترین و بدترین سرویس دهنده های اینترنت هست شبها از ساعت 2 به بعد دانلودش واقعا افتضاح هست گاهی به 5 هم نمیرسه از دایل آپ هم کمتر میشه .
نقل قول:
دو طرفه کهمجوز میخواد یک طرفه هم اکانتاش هکی هست و گرون یعنی اگه بخوام بگیرم باید خودم -- کنم که اکانت اوپن وی پی ان - سرور میکروتیک و کارت دی وی بی و کلی دردسر داره آخر هم نمیشه شیر کرد !!!
دم افطار رو رایگان کردن که اینقدر سرعت میاد پایین؟؟؟؟
نه داداش یکی از بچه ها نمایندگی آسیا تک داره ازشون سوال کردم چرا بعضی وقتا اینقدر سرعت پایین میاد گفتن امسال آسیا تک اومده پهنای باندی که از مخابرات خریده بوده رو کاهش داده تا هزینه کمتری پرداخت کنه به مخابرات و گاهی اوقات در اوج شلوغی پهنای باند کم میاد .نقل قول:
اینا همه جوره دزدی میکنن
ساعت رایگان که سرعت واقعی هم نصف میکنن حجمتم کم میکنن
امروز صبح ساعت 8.40 کانکت شدم حجممون هم کم کرده حالا این که 40 مگه بیشتر نبود یکی بیاد از شب بذاره فایل دو سه گیگی چی میشه
دوستان این پارس آنلاین از آسیا تک بهتره یا نه؟من امروز دانلود آسیا تک نامحدود 256 گرفتم سرعتم زیر 100!!!!!!!بین 60 تا 70!!!!
دوست عزیز همه ی شرکت ها سرعت نامحدود رو روی سرعت واقعی می ذارن و سرعت شما باید 32 کیلوبایت باشه و باید خوشحال باشی که بیشتر هست.نقل قول:
ممنون،حالا آسیا تک بهتره یا پارس؟نقل قول:
خواهش می کنم.به نظر بنده اسیاتک بهتر هست.نقل قول:
شما کدوم شرکت adsl رو میشناسید که 256 رو با 32 کیلو بایت بر ثانیه بده که اینجوری صحبت میکنید بنده از پارس آنلاین دارم و 256 هم هست اما 350 الی 400 در طول روز و شبها رایگان هم 50 تا 80 رو دارم که حتی آسیاتک نه سرعت روزانش نه شبانش مثل پارس آنلاین نیست و بنده آسیا تک داشتم و رفتم آسیاتک رو جمع آوری کرم و از پارس آنلاین سرویس گرفتم.نقل قول:
آسیاتک هم روزانش سرعتس به 60 نمیرسید و هم شبانه به 3 کیلو بایت بر ثانیه نمیرسید و حتی شبها موقع رایگان شدنش صفحه گوگل رو شبها برام باز نمیکرد.
دوست عزیز بنده منظورم سرویس نامحدود بود که همه ی شرکت ها سرعت رو روی سرعت واقعی می ذارن و تمام شرکت های حجمی سرعت رو خیلی بالاتر از سرعت خریداری شده می ذارن چون میخوان مشترک زود حجمش تموم بشه و دوباره حجم بخره و بنده که خودم 512 حجمی دارم سرعتم در روز 450 کیلوبایت هست.نقل قول:
دوستان آیا سرعت دانلود شبانه 1 مگ از 2 مگ کمتره ؟!!
من الان 2 مگ دارم و سرعت دانلود شبانه بسیار پایینه (بین 15 تا 35) و الان میخوام 1 مگ بگیرم...
یک نکته رو بهتون بگم چه 512 چه 1 مگ و چه 2 مگ داشته باشید و چه بالاتر دانلود شبانش هیچ فرقی نداره کلا شبانه کند هست آسیا تک!!!نقل قول:
آسیاتک از دیروز ظهر ترکیده، پینگ رفته بالا و پکت لاس بیش از 50%...
جیمیل هم باز نمیشه.
امیدوارم تا بعد از سحری درست شه..
از صبح تا حالا وضعیت اینه... :
داغون شده اینترنت...
سرعت افتضاحه، پینگ نوسان شدید داره. پکت لاس بالای 50%
ترکیدیم!!!
برو حال کن.
از دیروز اینترنت من قطعه !
سایت آساتک بعد از 2 دقیقه لود شد!!!!
پینگ خوبه ولی پکت لاس بسیار بالا. بازی که میکنم هی لگ میده، گیر میکنه، 3 ثانیه بعد یه جا دیگه نشون میده!
سرعت دانلود بد نیست، طرفای 80-90 برای 1مگ.
اسپیدتست هم باز نمیشه.
دو تا خط دارم یکی آسیاتک یکی پارس آنلاین هر دو هم 128 .
آسیاتک دانلود 60 الی80 روزانه و شبانه ساعت 2به بعد رایگان که حتی گوگل هم باز نمیشه در حد 2 کیلو بایت بر ثانیه.
پارس آنلاین دانلود 350 الی 450 روزانه و شبانه ساعت 1 تا 6 رایگان دانلود بین 80 الی 150 واقعا عالیه.
دوست عزیز دیگه حرفای عجیب میزنی :دی دیدید چند صفحه اخر تاپیک انتقاد از اسیاتک هست که یکیشم خودم بودم بعضی ها هم میان از اب گل الود ماهی بگیرننقل قول:
من خودم چند جا دیدم و خوندم که 128 پارس انلاین سرعتش نهایت تا 100 باشه در طول روز و شبانش هم سرعت واقعی یه کم بیشتر
بعدشم اصلا گیرم حرفت درست
اسیاتک که دیگه همه میدونن از یک به بعد رایگان هست نه دو به بعد والا من چند روزه با موبایل که سرعتش هم کمتر از سرعت دانلود با کامپیوتر هست دانلود میکنم سرعتش دو کیلوبایت نیست :دی تا ساعت 9 هم رایگان ولی پارس انلاین یک تا 6
در اینکه اسیاتک چند وقته واقعا گند زده شکی نیست ولی دیگه الکی هم حرف نزنیم
نقل قول:
در شیراز اینطوری هست و ادرس سایت آسیاتک هم در شیراز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و از ساعت 2 به بعد هم رایگان هست حداقل اول تحقیق کنید بعد کسی رو مورد خطاب قرار بدید.
هیچ لزومی نداره بعد از چند سال سرویس گرفتن از این شرکت بیام دروغ بگم.
شاید شما تهران باشید و از ساعت 1 باشه ولی شیراز ساعت 2 به بعد رایگان هست تا 7 صبح به شماره هایی که توی سایتشون نوشتن نمایندگی آسیا تک در شیراز که ادرسش هم بالا گذاشتم تماس بگیرید و بگید از ساعت چند به بعد رایگان هست . پس دیگه الکی کسی رو محکوم نکنید.
در ضمن همین دیشب آسیاتک با دانلود منیجر سرعت 2 تا 3 کیلو بایت سرعت داشت و پارس آنلاین نوسان 80 تا 150
بهتره شما هم الکی صحبت نکنید. حتی با شرکت آسیاتک که شمارشون تو سایتشون هست تماس گرفتم و گفتن مشکلاتی رو دارن که سعی میکنن حل کنن.
باز هم اگر شکی دارید میتونید خودتون تماس بگیرید تا از شک و شبه بیرون بیای دوست من عزیز دل برادر/.
همچنین اضافه کنم همسایه ما از صبا نت گرفته و شبها تا 200 رو با دانلود منیجر در ساعات رایگان دانلود میکرد روزها تا 650 رو دانلود میکرد.
اینم اگر شک دارید تا براتون عکسش رو بگیرن بذارم ببنید دوست من.
امیدوارم از همه شک و شبهات بیرون اومده باشی.
موفق باشی.
وبسايت اسيانك فارس چي به سرش اومده؟ پسورد ميزنم ميگه اشتباهه؟!!؟
دوست عزیز شما یه کلام اول پست قبلیتون میگفتید شیراز رو میگم اصلا من هیچ واکنشی و نقل و قول و جوابی نشون نمیدادم عین این هست من بیام تو تاپیکی که همه درباره تهران و مسائل مربوط به اون صحبت میکنن من بیام بگم هوای اینجا عالیه زندگی تو این هوا خیلی میچسبه بعد یکی بیاد بگه چرا حرف الکی میزنی اینجا که هواش همش کثیفه بعد بیام بگم من هوای شیراز میگم شک داری بیا شیراز ببین ! :دینقل قول:
اگه همه شهرهای دیگه ایران در مورد adsl فرقی با تهران نداشتند واسه هر کدوم جداگانه تاپیک نمیزنند
اینم تاپیک adsl شیراز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینی هم که گفتی 128 پارس انلاین داری و با سرعت 450 دانلود میکنی هم اخه خیلی جالبه و عجیب :
این دو تا تست از اخرین پستایی که همین امروز دادن تو تاپیکش میذارم یکی سرعت 256 داشت یکی 512 :
حالا من نمیدونم شاید اونجایی که ازش کانکت میشی سرعت ماورایی هست با این مشخصاتی که میدی :دی
چند هفته است که آسیاتک به معنای واقعی کلمه "افتضاح" شده. ببینم نمیشه این نظرسنجی بالا رو در مورد کیفیت آسیاتک دوباره باز کنه ادمین؟ اینجوری مردم رو به اشتباه میندازه...:41:
من نمیدونستم تاپیک های مختلف برای شهرهای مختلف هست سرچ کردم آسیاتک این تایپک رو پیدا کردم توی گوگل و فکر کردم برای کل آسیاتک همینه.نقل قول:
مورد بعدی هم براتون توی تاپیک قبلی توضیح دادم خواستین تشریف بیارید شیراز adsl بگیرید و خودتون تست کنید.:31::5:
من الان که این پست رو میزنم بعد تقریبا 45 دقیقه کلنجار رفتن و ریفرش کردن و سند نشدن پستم و دوباره تلاش کردن و در نهایت کپی پیست مطلب تو ورد این مطلب رو میفرستم. اینم از اینترنت نیمه شب آسیاتک.اولا من نمیدونم چرا شبا باید سرعت اینقدر پایین بیاد که چندتا صفحه ساده رو نشه باز کرد!؟؟؟ اینکه شبها همگی دارند دانلود میکنند بهانه ای بیش نیست.من نمیدونم اینا کیا هستند که هر شب رس پهنای باند رو طوری میکشند که سرعت در حد دایل آپ افت میکنه!؟؟؟ مگراینکه پهنای باند رو بین تعداد بیش از حد مجاز شیر کرده باشند.من وقتی پول دادم انتظار اینترنت 24 ساعته رو داشتم. وقتی پول زیادی بابت حجمی میدم حداقل انتظارم اینه که شبها دیگه سرعت حداقلی که براش پول دادم (مثلا 512) کمتر نشه. در هنگام روز هم سرعت طبق روال باقی شرکت ها باید بیشتر بشه واسه اینترنت حجمی.امشب یکی از دوستان رو دیدم که اینترنت حجمی 2 گیگ گرفته از پارس آنلاین و تمام دانلودش شباست.اینطور که میگفت شبا چند گیگ دانلود داره.اونم در ساعات مجانی. (اینو البته دوستانی که پارس آنلاین دارند باید بیان و تایید کنند) ولی درنهایت اوضاعش به این افتضاحی آسیاتک نیست. الان مشکلی که برای من پیش اومده اینه که من روزها بدلیل مشغله و کار نمیتونم از اینترنت استفاده کنم. بناچار آخرشب هم بدلیل همین سرعت پایین شبانه هم عملا اینترنت تعطیله. من معمولا چون اینترنتم حجمیه وای میسم اواخر ماه دانلودی اگه داشته باشم انجام میدم.حالا الان مشکلی که بوجود اومده اینه که چندبار در طول روز دانلود گذاشتم اما چون بینش قطعی پیش اومده مثلا 50 درصد رفته بعد ارور داده و عملا اون حجم دانلودم هرز رفته. غیر اون چنان سرعت پایین اومده که من نمیتونم از همه حجمم استفاده کنم و در پایان ماه بدون اینکه دانلود زیادی داشته باشم عملا فرصتم تموم شده و چند گیگ (بخوانید چندهزار تومان از پول اینجانب) عملا هرز رفته! این ماه دیگه یا سرویسم رو تمدید نمیکنم یا کمش میکنم و کلا بی خیال دانلود میشم...از قدیم گفتن که پول علف خرس نیست.پولی که به زحمت هر روز ما بدست میاد مفت مفت میره تو جیب این شرکتها.خب دزدی که شاخ و دم نداره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن خطاب به ادمین عزیز : جناب آقای ادمین لطفا نظرسنجی های اینچنینی رو نبندید.این نظرسنجی ها باید بصورت داینامیک و به روز باشند.اینکه برفرض سرویس فلان شرکت خوبه یا بده یا متوسطه... اگر مال حتی سه ماه پیش هم بوده باشه به درد که نمیخوره هیج باعث به اشتباه افتادن کاربرانی میشه که از اعتبار این نظرسنجی ها استفاده میکنند تا سرویس دهندشونو انتخاب کنند. حتی اگر جو تو کشور ما رقابتی بود و شرکت ها برای ارائه سرویس بهتر با هم مسابقه داشتند هم باز کاربران باید اطلاعاتشون بروز بود تا بهترین انتخاب رو در لحظه داشته باشند...چه برسه به اینکه اوضاع " هر روز بدتر از دیروز" باشه!!!!
الان توروخدا یه نگاهی به نظرسنجی بالا داشته باشید...الان آسیاتک رتبه بالایی رو کسب کرده درصورتیکه به گواه بچه های همین تاپیک الان چندوقته سرعت و کیفیت آسیاتک بشدت افت کرده.اینترنت شبانشون هم که از همون اول سرعتش اندازه دایل آپ میشد شبا!!!! این نظرسنجی واسه مایی که سرویس گرفتیم دیگه تفاوتی نمیکنه مگراینکه از همین نظرسنجی ها استفاده کنیم تا سرویس دهنده بهتر رو پیدا کنیم. ولی کاربران جدیدممکنه وقت و حوصله زیادی نداشته باشند.بیان یه سر به تاپیک بزنند و نتیجه نظرسنجی بالا رو ببینند و برن با آسیاتک قرارداد ببندند.آسیاتک هم میبینه که همینطور مشتری داره نه تنها به کیفیت سرویش توجهی نمیکنه بلکه دو روز دیگه همین رو بدترش هم میکنه. این موضوع به نظرم خیلی بدیهی است و امیدوارم مورد توجهتون قرار بگیره و اینگونه نظرسنجی هارو نه فقط برای این شرکت بلکه برای تمامی شرکت ها باز بگذارید.ممکنه باز فردا پس فردا آسیاتک یا هر شرکت دیگه ای مثلا تو سیاست هاش تغییراتی بده و سرویسش رو ارتقا بده!!! اونوقت بازم ایرادی نداره اگه کاربرا پس از اطمینان کامل از بهبود قطعی سرویس تو نظرسنجیشون امتیاز مثبت بدن.
با تشکر :10:
سلام
چجوری میتونم اینترنتی از آسیاتک مثل شاتل ترافیک بگیرم ؟؟؟
از اینجا باید بری:نقل قول:
شماره ی تلفن رو بدون کد شهر بزن.
این quick task واسه من کار نمی کنه
استان فارس
شما مجاز به استفاده از خدمات QuickTask نميباشد!
از سیستم خودم - کافی نت - دانشگاه هرجا زدم فایده نداشت - با کد بی کد
انقد کفری شدم که زنگ زدم آسیا تک رمز دوم کارتو اینا رو دادم واسم حجم خرید
چه بلایی تو سر خودمون بریزیم با این آسیا تک کوفتی
تو روز سرعت دانلود 120 شب به 1 کیلو بایت هم نمیرسه
نامحدود بی کران طلایی
نامحدود بی کران برنزی
اینا چی هستن ؟؟
سرعتشون چه جوریه ؟؟
مثلا توی چلچله 5 گیگ 1 ماهه میشه تقریبا 28 تومن و نامحدود برنز میشه 29 تومن ...
فرق طلا و برنز چیه ؟؟
بازم خداروشکر یکی اومد حرف دل من روزد.نقل قول:
دوستان شیرازی هم مثل اینکه یه واسطه دارن با آسیاتک.
ما که مستقیم از آسیاتک میگیریم، مشکلی هم نداریم.
شما که شیرازید، باید از صفحه ی ارم نت برید، مثل اینکه میوفته اینجا:
خوش بحال خودمون.کد:
http://711.asiatech.ir/quicktask/quicktask_main_page.asp
ما هم به راه راست و مستقیم هدایت شدیم. ولی سرعت همون راه خیلی بیشتر بود. حیفنقل قول: