از قسمت account info اینکارو بکن ببین چی شد.نقل قول:
همون options
Printable View
از قسمت account info اینکارو بکن ببین چی شد.نقل قول:
همون options
سلام .
ورژن 10 رو داشتم ، 11 رو که نصب کردم ، شکلک ها رو دیگه ندارم !!!
ویندوزم 7 و سیستم 32بیتی .
ممنون میشم .
ورژن قبلی رو پاک کنید. الان ورژن 11.5 هم اومده . برید از سایت ----------- دانلود کنید. فک کنم مشکل برطرف بشه.نقل قول:
نه ، ورژن رو دقیق نگفتم ، همین ورژن آخری رو نصب کردم 11.5.192نقل قول:
شاید خوب دانلود نشده؟ یا خوب نصب نشده. یه بار uninstall کنید. شاید درست بشه.نقل قول:
نه !نقل قول:
رو لپ تاپ دوستم که 64بیته همنو نصب کردیم ، مشکلی نبود . همه چی درست بود.
واسه خودمم دوباره نصب کردم ، حتی پاک کردم ، ورژن قبلیشم زدم ولی فرقی نکرد.
شاید مشکل از ویندوز باشه. ویندوز منم 64 نمیدونم که 32 ساپورت میکنه یا نه.نقل قول:
اول یاهو مسنجر رو پاک کنید و سپس سیستم رو ریستارت کنیدنقل قول:
بعد از بالا اومدن ویندوز
نرم افزار های زیر رو نصب کنید
ADOBE FLASH PALAYER FOR IE
ADOBE SHOCKVAWE PLAYER
JAVA
MICROSOFT VISUAL C++ BUILDER
سیستم رو مجدد ریست کنید
بعد از بالا اومدن ویندوز آخرین نسخه نرم افزار یاهو رو اگر از ویندوز 7 استفاده میکنید نصب کنید و مجدد یکبار دیگر سیستم رو ریستارت کنید
موفق باشید
برنامه ها سابقاً بودن که .نقل قول:
چک کردم و دوباره نصب کردم ، فرقی نکرد.
پس احتمال آلوده شدن سیستم وجود داره که بهترین راه و کم دردسرینش اینه که سیستم عامل عوض بشه چون ممکنه ایراد اسای باشه و از هسته سیستم عامل دچار نقص شده باشهنقل قول:
البته ناگفته نمونه که برای بعضی از اد لیست ها ممکنه همه شکلک ها فعال نباشه
سلام بچه ها
اخرین نسخه ی یاهو رو نصب کردم نصب میشه اون شکلک یاهو در نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وقتی چت میکنم هنگ میکنه برنامه
چرا ؟
از 3 سایت مختلف دانلود کردم و برنامه ی قدیمم پاک کردم همچنان مشکله هنگی دارم
نقل قول:
ویندوز شما احیانا XP نیست ؟
نه دادا 32 بیت 7نقل قول:
مشکلم این شکله یاهو نیست مشکلم هنگ کردنشه
نقل قول:
مسائلی که میتونه مربوط میشه
نرم افزار امنیتس انتی ویروس
اینترنت و شبکه
سیستم عامل
به ترتیب میشه گفت بیشترین تاثیر رو دارند
سلام
دوستان من یه id دارم میخوام یه اسم که قبلا داده بودم رو عوض کنم از طریق پروفایل ایمیلم تغییرش دادم saveهم کردم اما توی یاهو مسنجرم همون اسم قبلی هستش توی یاهو مسنجر چطوری میتونم تغییرش بدم
مر30
سلام روی آیدی مربوطه توی لیستتون کلیک راست کنید و کانتکت دیتیلز رو انتخاب کنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
من اصلا متوجه نمیشم:41: با idم وقتی connectشدم دیگه اسمم رو مینویسه .idم رو که نمینویسه که من روش کلیک راست کنم و بقیه ماجرا
اگه واضح تر توضیح بدید ممنون میشم.
سلامنقل قول:
یا شما بد توضیح دادی یا من بد متوجه شدم ، شما الان چی رو میخوای دقیقا عوض کنی ؟
نامی که موقع ساختن آیدیت به یاهو دادی ؟ یا نام یکی از دوستانت رو توی ایدیت ؟
چرا آی دی گاهیا به قسمت address book میره؟!!!
یه آی دی بیشتر میره از بقیه به اون قسمت!!
فقط 50 تا ادد میتونین در روز داشته باشین. بیشتر از اون میره به آدرس بوک.نقل قول:
من چنین ادد نکردم تا حالا!! :31:نقل قول:
منظورم بیشتر یه آی دی تو لیست به قسمت آدرس بوک میره نمیدونم چرا !!!
اونم گاهی وقتا.
سلام
من یا هو مسینجر10 رو دارم چطورمیتونم بعدازباز کردن اون وقتی گزینه ایمیل رو میزنم با مرورگر فایرفاکس باز بشه ،آخه الان روی اون که میزنم با مرورگر اینترنت اکسپلوربازمیشه / ممنون میشم راهنمایی کنید چه تنظیماتی رو باید انجام بدم
اینم ترفندی که تازه گذاشتم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینکارو کردم الان حالا میخوام رو IE بیاد هر کاری کردم نشد باید ببینم چطوری میشه برگردوند! :31:
پیدا کردم اینه: :31:
آموزش انتخاب Internet Explorer بعنوان مرورگر پیش فرض سیستم:
1. ابتدا Internet explorer را اجرا نمائید.
2. در IE7 و یا IE8 از قسمت منوی برنامه به Tools و سپس Internet Options را انتخاب نمائید.
3. در IE9 بروی آیكن Tools [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كلیك كنید و سپس Internet Options را انتخاب نمائید.
4. به قسمت Programs رفته و سپس در قسمت Default web browser گزینه Tell me if Internet Explorer is not the default web browser را تیك دا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمائید و بعد بر روی Make default كلیك نمائید.
دوستان عزیز 1 ، 2 روزی میشه با یاهو مشکل پیدا کردم
وقتی که یاهو مسنجر بازه و آهنگ داره پخش میشه
هم با windows media player ، هم با KMPlayer
وقتی که کسی آنلاین یا آفلاین میشه و پایین صفحه سمت راست نشون میده ،
صدای پخش آهنگ یا فیلم نصف میشه و باید از تو قسمت Mixer صدای ویندوز صداشو زیاد کنم
سیستم عامل من ویندوز 7 ــه
کسی میتونه کمک کنه ؟
نقل قول:منم این مشکل رو دارم کسی رو نمیتونم اد کنم کسیم من رو اد میکنه میره در قسمت آدرس بوکنقل قول:
یاهو داغون شده:41:
اقا یه مشکلی برام پیش اومده یه یارو با این اسم ( leandrarheem595 ) منو اد کرده ولی هرچی باهاش حرف میزنم جواب نمیده و انگار روی اتو مسیج هستش و چرت و پرت انگلیسی بی ربط با جواب من مینویسه ... اصلا هم خاموش نمیشه ... هیچ وقت هیچ وقت ... فقط گاهی در حدود 1 ثانیه خاموش میشه و دوباره روشن میشه ... اینطوری نمیتونم خودمو از لیستش پاک کنم ... چکار باید انجام بدم....؟
نقل قول:
شما خیلی راحت میتونی این شخص رو ignore کنی ، اول باید آی دی رو پاک کنی و بعد تو لیست ignore ها اضافه کنی
با این تفاسیری ایشون شخص حقیقی نیستند و ربات هستند
خوب من میخوام خودمو از لیستش هم پاک کنم .این راهی نداره ؟ چون سایت vizgin میگه باید هردومون آف باشیم ... لامصب هیچ وقت خاموش نیست ... آخه چطور میشه یه نفر همیشه روشن باشه ...؟
سلام
دوستان من هر کاری که میکنم یاهومسنجرم لاگین نمیشه؟! شکلک زرد میمومنه و هیچی!
من قبلا از وی پی ا ن استفاده میکردم ولی بعد از اون که دیگه استفاده نکردم اینجوری شده.
ممنون میشم راهنمایی کنید
یاهوم هم نسخه 11 هست.
موفق باشید
این یاهو 11 مثل اینکه آنلاین می خواد پیام ها رو ذخیره کنه. راهی نیست آفلاین ذخیره بشه؟
اینو امتحان کن شاید مشکلت حل بشه:نقل قول:
کد:Messenger > Connection References > Connect via a proxy server > HTTP Proxy
داداش ممنون از راهنماییت.نقل قول:
اینی که گفتی رو قبلا انجام میدادم درست میشد ولی الان این دستوری هم که دادی عمل نمیکنه و لاگین نمیشه.
من این ورژن جدیدی اخری رو که نصب کردم نه با پرواکسی نه با وی پی نه با هیچی لاگ این نمیشه، ولی نسخه 11.155 رو خوب لاگین میکنه ولی این نسخه اخری رو نه..چرا؟ با اینکه HTTP Proxy هم میزنم ولی نه نمیشه
منظورتون نسخه 11.5.0.192 هست ؟نقل قول:
مشکلی با وی | پی ؟ ان و حتی اکانت ساکس نداره مشکل شما احتمالا از شبکه اینترنت و ISP شما باید باشه و به احتمال 30% از خود سیستم عامل و نرم افزارهای امنیتی روی سیستم شما باشه
بله منظورم از همین نسخه هست، اگه از ISP هست چرا پس روی نسخه قبلی مشکلی نداره؟نقل قول:
و اگر از سیستم عامله تنظیماتش چیه و باید چیکار کنم
آنتی ویرس هم نورتونه
ممنون
چطوری میشه کل ارشیو انلاین رو حذف کرد؟
نسخه های قبلی ممکنه سازگار باشند با نوع ویندوز شمانقل قول:
تنظیمات خاصی نداره سیستم عامل و معمولا وقتی دچار آسیب میشه این مشکلات گاها بوجود میاد که با نصب مجدد ویندوز برطرف میشه
آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و مجدد تست بگیرید ، در خیلی از مواقع انتی ویروس ها باعث بروز این مشکلات میشوند
اتفاقا تازه ونیدوز عوض کردم و اولین نرم افزار رو نصب کردمنقل قول:
انتی ویروس هم دیس ایبل کردم ولی نشد
من یه مشکلی دارم و اینکه نمی تونم تو یاهو مسنجرم contact جدید اد کنم - به پیشنهاد یکی از دوستان نسخه فعلی 11 رو پاک کردم و ورژن 9 نصب کردم ولی اونم کار نکرد !!
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
نقل قول:your request to add a contact has taken longer than expected to complete.
the operation may have succeeded. please check your messenger list later .
این پیغامیه که در پایان کار تحویلم میده !!:41:
نقل قول:
با وی | پی | ان امتحان کنید