سلام به همه
آقا خدا خيرتون بده . اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد
ميخام ضبط كه usb و قابليت پخش فرمت هاي تصويريداشته باشه و باند و آمپلي بخرم البته بعد ها ساب رو هم بهش اضافه ميكنم
كيفيت واسم مهمه .قيمت هم تا 400 حالا يكم بالاتر و پايينتر
سلام به همه
آقا خدا خيرتون بده . اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد
ميخام ضبط كه usb و قابليت پخش فرمت هاي تصويريداشته باشه و باند و آمپلي بخرم البته بعد ها ساب رو هم بهش اضافه ميكنم
كيفيت واسم مهمه .قيمت هم تا 400 حالا يكم بالاتر و پايينتر
بهترین پخش موجود در بازار تو رنج قیمت 100 الی 150 چی پیشنهاد میدید؟پایونیرها که اغلب قیمتش رفته بالای 170 و قیمتش هم کاذبه .
نقل قول:
منم همین سوالو دارم من یه پخش (هد یونیت) مناسب میخوام که فقط صدای تمیز و خوبی داشته باشه یعنی کیفیت میخوام نه قدرت و فلش خور باشه ریموت هم داشته باشه سی دیش مهم نیست همین.
پایونرا که یهو گرون شدن سه مدل مارشال دیدم حدود 115000 با کنترل روی فرمان ارزش خریدنو داره مارشال؟
اینا که فقط رادیو و فلش دارن مارک خوبی توشون هست؟؟؟؟؟
ممنون:44:
سلام. از اساتید محترم سوال داشتم که نظرشون در مورد ضبط کنوود مدل u7049 چیه؟؟؟ در مقایسه با 7016 چطور؟ کدوم رو بگیرم بهتره؟ کیفیت صدای کدوم بهتره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
فوریه، میخام تا چند روز دیگه بگیرم...
يکي نيست مارو تحويل بگيره?:13:نقل قول:
سلام ببخشید که دیر ج داده شدنقل قول:
پخش خوبی هست به دلیل 3 خروجی rca و 5 اکولایزر
به جای کواکسیل بهتره از کامپ استفاده کنید به خاطر کیفیت بالا. البته اسپیکر های انتخاب شما هم در رنج خود از کیفت مطلوبی برخوردار ولی باز هم انتخاب های بهتری دارید! (با توجه به بودجه)
آمپ هم به نظر من و اساتید توصیه نمیشه از این برند تهیه کنید به خاطر مشکلات و خرابی های این برند و کیفیت واقعا پایین ساخت آنها
واما سابjbl1000تا اونجا که ثابت شده این سابها فقط برای بیس کوبشی ساخته شدن و توقع زیادی نباید داشت به قول معروف در حد خودش هست نه بالاتر نه پایین تر
با تشکر
محمدرضا:11:
نقل قول:
100% هدیونیت 7016
:11:
مارشال توصیه نمیشه به دلیل کیفیت پایین. اگر شما شخصی هستید که به موسیقی اهمیت میدید که دور مارشال و تی اک و بعضی از پخش های سونی رو خط بکشید بهترهنقل قول:
پایونر مدل های اروزن و با کیفیت چندتایی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت رو ندارم فقط بهتون معرفی میکنم
Pioneer DEH-2450UB
Pioneer DEH-3450UB
Pioneer DEH-1450UB
نقل قول:
با این قیمت فقط یه پخش میتونید تهیه کنید!
بودن پخش تصویری ارزون رو انکار نمیکنم اما باید به آیندش هم فکر کنید شما میتونید با300 تومن پخش تصویری بخرید با 750 تومن هم میتونید بخرید.
ب نظر من و اساتید هم پخش های تصویری بدرد سیستم های صوتی نمیخورند
مو فق باشید
محمد رضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مارشال دیدم مدل ME 2423 که بلوتوث هم داشت 115 تومن. و مدل 2434 که دی و دی خور هم بود 125 تومن!. تو این آشفته بازار و قیمتهای فضایی پایونیر و آلپاین و کنوود به نظرم مارشال بدترین کیفیت رو هم اگر داشته باشه باز هم نسبت به قیمتش میصرفه.(البته برای کسایی که نمیخوان هزینه بالا بکنند )
نقل قول:
عزیز من تجربه ی خرید برند های متفرقه رو چندین سال پیش داشتم
یه بار ی پخش teack خریدم میدونم جنس بی کیفیت یعنی چی ؟
هر چند وقت یه بار پخش به فنا میرفت و باید میفرستادمش تعمیر:41:!
مارشال همه جور حال میده اما توقع زیادی نباید ازش داشت:10:
سلام دوستان
یه سوال از شما داشتم که امیدوارم راهنمایی کنید منو
سیستم من
clarion dxz586 usb
infinity 693.7
amp auto tek
infinity 1240
نمیدونم چرا وقتی ضبط رو روشن میکنم یه صدای سوت مانندی ( کلا یه صدای اضافی ) از ضبط میاد یعنی وقتی صدا رو صفر میکنم قشنگ این صدا رو اعصابه بعضی اوقات از ضبط و برخی اوقات انگاز از باند هست چطوری این صدا رو از بین ببرم ؟ به نظرتون مشکل از کجاست ؟
سوال دوم
مگه همه نمیگن اینفینیتی کیفیتش عالیه پس چرا صدا رو یکم زیاد میکنم صدا جیغ میشه و گوشو اذیت میکنه
به نظرتون با یه تنظیم امپلی همه چی ردیف میشه ؟ اخه امپلی من ضعیف هم نیست که بگیم کم میاره ?
اخه رو 4اهم 4تا 125 تا میده و رو 2 اهم 4 تا 250
پاسخ بديد ممنون ميشمنقل قول:
سلامنقل قول:
یکی از مشکلات شما میتونه مربوط به کابل rca باشه که نویز بر روی اون افتاده-عوامل نویز میتونه پارگی عایق کابل یا خراش آن یا گذشتن کابل برق از کنار اون باشه.
عزیز شما آمپ رو باید تنظیم کنیدگین آمپ باید زیاد باز باشه که این مشکل پیش اومده.
Infinity 9633cf / MTX T6C693نقل قول:
قیمت من ندارم اگه کسی داره این بنده خدا رو راه بندازه یه آمپ 2 کانله مشتی برای این باندها هم بهش معرفی کنه:10:
سلام ببخشید که دیر جواب داده شدنقل قول:
مدلی که شما لازم دارید این مدل هست TDX693_CDM
قیمت رو ندارم
100وات rms هست
برا آمپ میتونی یه آمپ 2کانال مثل Pioneer GM-5500 که 125w x 2@ 4ohmمیده بهت
موفق باشید
قربون شما.ما که اتفاقا pm هم دادم ولی.... بگذریم قسمت نبود.:10: واسه یکی از بچه ها DLS 1073 رو پیشنهاد دادین دل ما آب شد چون به فکر ساب نیستم گفتم کاش ecx690 که چینی هم هست رو نمیگرفتم گفتم این رو رد کنم DLS 1073 که فرانسه هست بگیرم نظر شما چیه.کامپ هم ms6a برام گرون در میاد کامپ اگه از هرتز سری انرزی بگیرم چطوره.فعلا بوجه اینقدر نیست تازه آمپ هم هست 300 تاست.تیکه تیکه باید بگیرم شانس ما همه چی گرون شدنقل قول:
دوستان من این پخشو باندو واسه ماشینم گرفتم میخواستم نظرتونو بدونم
پخش پایونیر 3050 دسته دوم تمیز 110 تومن
باند پایونیر 6984 نو 95 تومن
هم نظرتونو در مورده پخش و باند میخواستم بدونم هم در مورد قیمتاشون هم اینکه یه امپلی واسه این ضبط و باند بهم معرفی کنین ممنون
ماشینم پراید 131 واسه باندای فابریک جلو چی پیشنهاد میکنید؟
سلام دوستام خواهش میکنم کمکم کنید
من یک پراید 131 دارم میخام یک باند ویک ظبط بگیرم برام کیفیت موزیک وبیس برام مهم هست اهل صدای بلند زیاد نیستم فقط طوری که خودم توماشین لذت ببرم خواهش میکنم بهم کمک کنید
باند dls بهم معرفی کردن نمیدونم خوب هست یا نه کمکم کنید دوستان لطفا اگه میشه یک پخش خوب هم معرفی کنید چه مدل از این باند رو بگیرم بعدا هم امپ میخوام بهش اضافه کنم الان 500 تا 550 بیشتر ندارم واسه پخش واسپیکر توروخدا بگید بهم
منتظرم
شما که میخوای خودت فقط لذت ببری و اهل بوم بوم نیستی 4 تا کامپوننت ببنداز با 1 آمپ 4 کانالنقل قول:
البته 1 کمی باید بذاری رو پولت با این قیمتها
بزار اساتید بیان عجله نکن
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
من سه ماهه ماشینم را عوض کردم و سیستم نداره و بدون سیستم ماشین روح نداره.
من فقط یک جفت باند 6975 پایونیر دارم.و میخوام پخش و ساب و امپلی هم ببندم.
منتها بودجه کمه و فعلا باید یک پخش بگیرم بعد دونه دونه قطعات دیگر رو تهیه کنم.
بودجه حال حاضر 250 هست پخش چی پیشنهاد میدید
ممنون میشم.
نکته جامونده از قلم:روی طاقچه 405 دوگانه میشه ساب بست یا نه؟
من یک پراید 131 دارم میخام یک باند ویک ظبط بگیرم برام کیفیت موزیک وبیس برام مهم هست اهل صدای بلند زیاد نیستم
فقط کیفیت ویه خورده باس میخام چه مدلی از DSL رو بگیرم وباچه پخشی مچ میشه ؟ممنون از راهنمایی اساتید
درضمن باند خوب وانتخاب مناسبیه بعدا میخام امپ ببندم ..
بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
بهترین پخش با این بودجه یه 7150 دست دو تمیز گیر بیار و بخر که فکر کنم همون حدودا باشه یه 230 250 تومن پخش واقعا خوبیه من داداششو یعنی 6050 دارم تو این رنج قیمت واقعا راضی کنندس.
و اگر از دست دو دلتون چرک هست بهترین پیشنهاد هدیونیت کنوود kenwood 7016 میباشد
قیمت دقیق 7016 رو ندارم اما پخش خوب و قابل اطمینانی هست تو این رنج قیمت.
سلام محمد جان اگه اسمتونو درست نگفتم شرمنده به اسم آیدیتون نگاه کردمو گفتمنقل قول:
به انجمن خوش آمدی
عزیز شما یه لطف کن سقف بودجتون رو بفرمایید تا بهترین راهنمایی رو تقدیم شما کنند اعضا
موفق باشید
محمد رضا :11:
سلام
اساتید محترم من قصد خرید یک جفت باند و آمپ 2 کاناله تا 400 تومان دارم.
هدیونیتم 4250ub
کیفیت>بیس=شدت
لطفا راهنمایی بفرمایید
دوستان من میخوام واسه پراید معمولیم (صبا) ، یدونه ضیط بگیرم، بنظرتون تا 200 تومن بهترین گزینم چی میتونه باشه؟
و اینکه ایا ضبط های تصویری کیفیت پخششون با ضبط های معمولی فرق داره؟
بهترین باند چی پیشنهاد میکنیم و اینکه قیمت هم بگین
خیلی ممنون
سلام محمد رضای گل کلاب درسته محمد هست اسمم من حدودا 600 تومان میتونم هزینه کنم و بودجه دارم
شاید گاز سوز کردم ماشینو ایا میشه امپ بست یا نه؟ مرسی از راهنماییت عزیز
عزیز شما بهترین چیزی که در این وضعیت بتونید بخرید از این قیبل هستنقل قول:
پخش 7016 کنوود.
حالا یه چیز اینجا مونده شما کیفیت برات مهم هست که از سری کامپ های برند های مثل سانداستریم.پایونر.کنوودو...
میتونی برداری
اما اگریه چیز مابین اینها میخواین میتونید یه 1073 دی ال اس ببندید که واقعا هزینش برای ی اسپیکر کواکسیل سنگین هست.
حالا شما فکراتو کن ببین به چه نتیجه ایم میرسی.
راستی برای کامپاننت بذار حاج حمید بیاد ایشون کامل توجیح به امر سیستم بازی هستندو راهنمایی میکنند شمارو:11:
البته یه چند وقتی هست به دلیل مشغله زیاد نیومدن اینورا ولی صبر کنید میاد اگرم نیومد به روی چشم سعی بر بهترین پیشنهاد رو میذارم براتون به همراه اساتید
سلام دوستان من با ۳۵۰ تومان میخوام هدیونیت بگیرم. واسه یه سیستم معمولی.
ساب W3013 باند 718و6983 و آمپ هم اینفینیتی ویو وی 19(چینی)4 کانال
بین این دو گزینه موندم:کنوود 8016و7016 و پایونیر 9350و8350؟
قیمت اینا به بوجه من میخوره?
اگه گزینه دیگه ای هست هم معرفی کنید
با تشکر
سلام
دوستان من یک 7150 آکبند دارم.الان هم ماشین ندارم و میخام احتمالا صفر ثبت نام کنم و تا تحویلش طول میکشه.قیمتها پخش هم که رفته بالا.
به نظر شما الان 7150 را بفروشم بعد که ماشین را گرفتم برم چیز دیگه ای بخرم یا نه؟
نکنه بعدا همین هم گیرم نیاد؟
ممنون
سلام
اساتید محترم راهنمایی نمیفرمایید؟
(باند و آمپ 2 کاناله تا 400 تومان)
از دوستان اگر کسی قیمت DLS 1073 داره ممنون میشم پست کنید
سلامنقل قول:
1073 بین 270 تا 330 قیمت میدن.منتها باید ببینی اون که 270 میگه موجود داره یا نه.
مرسی حمید جان
من منتظر پیشنهاد دوستان هستم.
1073 گزینه خوبیه ولی قیمتش ظاهرا خیلی بالا رفته ...
با سلام خدمت همه اساتید من یه ضبط سونی مدل cdx-gt260 دارم که نمیدونم بر اثر چه بلائی رادیو دیگه کار نمیکنه و ضبط را بردم
نشون دادم و گفتن که باید یه ضبط مثل این را پیدا کنی تا دوتا یکیش کنیم و حدود 40-50 تومن هزینه داره و خود ضبط را هم
بیشتر از 50 تومن نمیخرن حالا به نظر شما من چیکار کنم
دوستان کسی قیمت این پخش ها رو نداره؟
kenwood Kiv700,7016,8016
7016: 258نقل قول:
8016: 312
700: 360
مرسی عزیزنقل قول:
اینا قیمت تهرانه؟
استان بوشهر که گیر نمیان
بستگی داره وقتی بخوای بفروشیش چی بجای اون میخوای بخری؟نقل قول:
چقدر 7016 رفته بالا ! من 190 خریدم ، ولی هنوزم با این قیمت بی رقیبه لامصب ! صداش حرف ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
انشالله از محصولات جدید پایونیر.
سلام محمد رضاجان من تصمیم گرفتم همون دی ال سی 1073 روبردارم .اگه میشه نظرت رو درباره این باند بگی ببینم چطوره.
بعد پخش که گفتی کنوود 7016
حالا یه آمپ مناسب براش هم بهم معرفی کن عزیز زیاد گرون هم نباشه... مرسی
من شاید ماشینو گاز سوز کرد میخاستم اگه امپ ببندم مشکلی ازاین بابت نداره .
هزینه همش روهم چقد میشه ممنون میشم اگه بهم لگی ؟منتظر جوابت هستم عزیز
استاد حمید شماهم اگه اومدی خواهش میکنم کمکم کنید.ممنون از نظرات شما اساتید گلم....
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
محمد رضا این دی ال سی 1073 که ایقد گرون هست چه نقاط قوتی داره؟باس وکیفیتش خوبه واقعا؟
دوستان بوشهر یا شیراز مغازه ای یا سایت اینترنتی نیست که این مدل هارو داشته باشه؟نقل قول:
باید بری گناوه شاید اونجا باشه...نقل قول: