بچه های که از آموزش Pdf بازی غلط املایی می گرفتند مخصوصا (مصطفی) به من یه پیغام خصوصی بزنند و قسمت هایی که غلط داشته رو به من بگند
تا دوستان دیگه به توانند از این آموزش ها اصتفاده کنند
Printable View
بچه های که از آموزش Pdf بازی غلط املایی می گرفتند مخصوصا (مصطفی) به من یه پیغام خصوصی بزنند و قسمت هایی که غلط داشته رو به من بگند
تا دوستان دیگه به توانند از این آموزش ها اصتفاده کنند
یوزر اولیه خیلی به من نزدیکترهنقل قول:
یعنی این یوزر
(284|797) K72
كمال من با اولي 10 ساعت فاصله دارم با دومي 3 ساعت (تقريبا)نقل قول:
ولي صفا را از دست نده.ساپورتر خوبيه. بچه جلب و قابل اعتماديه ;)
============================
بچه ها پست قبلي من را قسمت قرمز را حتما بخوانيد.لطفا هم انجام بدهيد.بسيار ضروريه :10:
هر دو تاش به من نزدیک هستندنقل قول:
اولی رو ورداری بهتره
پدرام جان اون قرمزه کی هست ؟نقل قول:
اوکی
اولی رو برداشتم
پس من شدم:
Esfahan
(284|797) K72
الان صفا برام قرستاد...
البته 5 6 ساعته دیگه هم اگه یکی دیگه از دوستان یخورده دیگه بفرسته خوشحال میشم...
یه جوری که 10 12 ساعته دیگه بهم برسه
ممنونننننننننننننننن
دوستان حرفه ای
همتون اون آموزشی رو که من نوشتم حدودی خوندید ,اون فقط به درده مبتدیها میخوره (همونی که پره غلط املایی بود )
خوب الان وقتشه اون آموزش و کامل تر کنیم
چه کسی میتونه کمک کنه که اون pdf آموزشی بازی رو تکمیل کنیم
هر کسی میتونه اعلام کنه لطفا
برای غلط گیری رو من حساب کنین ....
ببخشید دیگه چون تازه واردم زیاد نمی تونم کمک کنم.
5000 تا از هر کدوم از ریسورس ها برای این آدرس فرستادم
familis village (260|776) K72
ممنون ,در مورد غلط گیری باید با الکس هماهنگ کنینقل قول:
اگر کمکی از منم بر میاد میتونم کمک کنم.همون اسپید راندا تجربه خوبی برام بودن
سلام :
(931|745) K79
ما رو هم دریابید.
world 10
:46:
واقعا ممنوننقل قول:
ببینید باید اول مشخص کنیم که چه موضوع هایی قابلیت نوشتن آموزش براشون وجود داره
بعد اون موضوع ها رو تقسیم میکنیم بین بچه هایی که داوطلب نوشتن آموزش هستن
آموزش ها باید توی word همراه باعکس باشه
بعد از تموم شدن کاره نوشتن آموزش باید اون و آپلود کنید که یک نفر در آخر تبدیلش کنه به pdf
خوب چه کمکی میتونم بهت بکنم ؟نقل قول:
بازی رو بلدی ؟
ardi20,فکر کردم می تونید پیدا کنید...نقل قول:
دستت درد نکنهنقل قول:
فکر کنم باید 100 باشه دیگه چون تا حالا با نوبل من بهم حمله نکردن...(یعنی بکاف برگشته به زمانی که هنوز بهم حمله جدی نکرده بودن:31:)
امید وارم روزی بتونم جبران کنم...:11:
سلام منم عضو هستم . ترایب شما چیه ؟من تو هیچ ترایبی عضو نیستم . می تونین یه دعوتنامه برام بفرستین ؟
مختصات دهکده ی من :
(123|523) K51
دوستان
این پرمیوم پوینت ها رو میشه خریداری کرد؟!
اگه آره... کسی میتونه برای من تهیه کنه؟!
و قیمتش چه جوریاس؟!
سلام :
فقط تونستم چندتا update کنم اما نمی دونم چه جوری افرادمو زیاد کنم یا اینکه مثلا چه جوری ساختمون ساخت.
بازم ممنون.
سلام بچه ها.
یک روز نبودم اینجا چه خبره؟
سیستم رو داغون کردید ؟
همه چیز به چند روز قبل برگشته.
کاش انبارام بزرگتر بود.
انبارهایی که زیر 140000 جا داشت پر شده بود.
انبارهای بزرگتر هم تا 200000 ریسورس داشت.
ولی این چند روز ده ها هزار یونیت ساخته بودم که پریدن....
برات تعدادی ساپورت فرستادم.دیگه شرمندتم چون من یونیت دفاعی خیلی کم دارم بیشتر تهاجمی میسازم.نقل قول:
آقا قضیه این دعوتنامه چیه؟
نزدیک ترین بازیکن بهت MSTF666 هستش.البته فکر نکنم ترایبش بازیکنای تازه وارد رو قبول بکنه ولی میتونه ساپورتت بکنه حداقل.ولی بهت پیشنهاد میکنم استارت اوور کنی شاید نزدیک ماها افتادی.چون اون ور فقط یه مصطفی هستش ولی اکثر بچه های ایرانی توی کا70 به بعد هستن.نقل قول:
یعنی تو رو دعوت میکنه به ترایبش.ترایب مثل کشور میمونه و اعضای ترایب مثل هم وطنای هم دیگه هستن.توی ترایب تو باید با بقیه هماهنگ باشی.با هم دفاع کنید با هم حمله کنید و...
اون قرمزه اهل خانه هستند :31: ولي نميتوانم برايش ريسورس بفرستم.چون آي پي هامون يكيهنقل قول:
يك كمك سنگين بفرستيد.
ما به ازايش را من ميدهم
ممنون
فقط بگيد چقدر ميفرستيد تا انبار جا داشته باشد.(البته در ميل بازي بگيد)
من 10 هزارتا از هر کدوم برات فرستادم و 5 هزارتا از هر کدوم هم برای کمال جان !
من پيشنهاد ميدهم آموزشهاي موجود در خود بازي ترجمه بشود.البته با توضيحات تكميلي خود بچه ها.نقل قول:
======================
يك سوال:
براي نوبل كردن يك دهكده چه چيزهايي لازم است و چه شرايطي دارد.كامل لطفا
===========
صفا بابت 15ن هم ممنون.فقط خواهشا تو اين 48 ساعت كه اكانت هست ساپورتت را قطع نكن .هر چند ساعت يكبار دوباره شارژش كن.(همه ريسورسها خرج صف انتظار ميشود)
خوب باید از کی دعوتنامه بگیرم آقا بردیا شما می تونی؟
مختصات جدیدم :
(310|815) K83
الان چی؟ نزدیک شدم؟
برای نوبل کردن مارکت لول 10,آهنگری لول 20,و VHQ لول 20 نیاز داری.بعد باید آکادمی بسازی و بعدش نوبل من.برای ساختن هر نوبل من باید آکادمی رو یه لول ببری بالاتر.توی هر دهکده تحت هر شرایطی حداکثر 3تا نوبل من بیشتر نمیتونی بسازی.پیشنهاد من اینه حداقل 2تا نوبل من داشته باشی و 2تا ارتش تهاجمی تا بعد از کلیر کردن دهکده مورد نظر به طور کامل ارتشا رو پشت سر هم با نوبل بفرستی تا سریعتر بتونی نوبل کنی.نقل قول:
کلیمکس جان تو که 5000 هزار تا سرباز میفرستی برای ساپورت یه چیزیم به ما بده ما همشهری هستیم (توجه ا دادن ریسورسس خود داری کنید !)
(یکم داریم قوی میشیم پینت:203 در 2 روز واقعا عالیه!
بچه ها کیا پایه هستن بیان ورلد 6؟
تریپ اول ورلد 6 حدود 65 میلیون پوینت داره:o
منم یه تریپ 1 میلیون پوینتی در رنک 101 هستم
الان میتونی بری توی ترایب دوم ما.Fight2نقل قول:
اونا از حمایت ترایب اصلی ما برخوردار هستن.میل بزن برای رئیسشون بگو اگر میشه دعوتت کنن.
یوزرت رو توی بازی بده خودم هم میل بزنم بهشون بگم که دعوتت کنن.
توی k51 هستی.خیلی از ما ها دوری.نزدیک ترین بازیکن ایرانی بهت mstf666 هستش.بهش میل بزن ببین کاری میتونه برات بکنه یا توی یه ترایب بفرستت.نقل قول:
ژنرال تو shahidani هستی؟اسم یوزرت اینه؟
اسم user من shahidani است .من میلشو ندارم . مختصات یکی از دهکده هاشو اگه میتونی بنویس
من یک دهکده دیروز گرفته بودم که در اثر رست شدن از دست رفته بود ولی امروز دوباره نوبلش کردم.ایندفعه خیلی به شانسم شد ولی امیدوارم دیگه این اتفاق نیفته چون ممکنه دفعه ی بعد بر عکسش اتفاق بیفته.
(نقل قول:
یبینم خوب باختی این هفته ها.منم تیم دومو 5 تایی کردم تا یک زهر چشم از کل گروه بگیرم:27:.برم بازیکنارو بفروشم.این گروه خیلی ضعیفن.تیم قوی لازم ندارم!:41:
چه ربطی داشت خودمم نمیدونم.اینا ماله هتریک بود!
)
بردیا می خوام یک جا رو بگیرم همین اول کار.بگیرم یا نه؟تو ترایب بهم اجازه میدن؟3 4 هزار امتیازی کافیه دیگه بگیرم؟
باید تو قبل از حمله مخنصات طرف و تو فروم بازی اعلام کنی ,اگه مشکلی وجود داشته باشه همونجا بهت میگننقل قول:
آره میتونی.2تا نوبل من برات گذاشتم که بری دهکده بگیری دیگه.
ولی حواست باشه زیر 3000تا نوبل نکنی.راستی یادت باشه 2هفته وقت داری که نیروهاتو به حد نصاب برسونی.
پدرام جان ,یه نکته در مورد اون صف انتظاری که میگی بهت بگم شاید ندونینقل قول:
ببین وقتی اکانت تموم بشه اون صف هم از بین میره !!! این و میدونستی ؟