HX5 حدود370 البته توسایت دیجی کالا و بدون گارانتی
اگر همون قیمت مد نظرت هست که همونH55 از W370 بهتره :5:
HX5 حدود370 البته توسایت دیجی کالا و بدون گارانتی
اگر همون قیمت مد نظرت هست که همونH55 از W370 بهتره :5:
تو این رنج چی دیگه هستنقل قول:
نیکون و یا کانن چی؟
نیکون مدل کامپکت زیاد خوبی نداره یا اگرم داشته باشه تو ایران کمه
کانن هم SX130 هست دوربین خیلی خوت ولی خوب یکمی بزرکتر ازون مدلهای سونیه و SX200 :5:
بله درسته چون شما یه حرفه ای هستید اما این بنده خدا تازه میخواهد اولین دوربینش رو بخره و شاید تا چندین سال دوربین رو داشته باشه پس باید بهترین دوربین موجود رو بخرهنقل قول:
من قبول ندارمنقل قول:
راستی به نظر شما ما چه مقدار از امکانات دوربینهای DSLR استفاده میکنیم؟
عکاسی هدف اولیه ماست بقیه چیزها وسیله اند
مثلا شما میرید یه بنز 2010 میخرید که فقط باحاش مسافرت برید نه برای امیت , سرعت , زیبایی و هزارتا چیزه دیگه هم هست که بنز میخرید , اگر نه با یه پیکان هم میشه مسافرت رفت
یه نمونه این هست که بعضی میگند کار موبایل فقط تماس برقرار کردنه اما دنیا این رو قبول نداه چون میشه همه کار با یه موبایل که به وب وصل میشه انجام داد واقعا همه کار
فکر کنم تو وب پایین تراز 400 باشهنقل قول:
تو همین حدود
در مورد اینها نظرتون چیه؟
الان همین HX5 چند هست؟
دوربین های دیگه این رده
SX210 , TZ8 , TZ10
و بهتر از اینا LX3-5 و G12-11
با توجه به بودجه این فکر کنم خوب باشه ســونــی W370
مرسی از راهنمایی.نقل قول:
من بیشتر ترجیح میدم که دوربین جدید تر باشه.منظورم اینه که تازه تر معرفی شده باشه.
مثلا میتونم 500D رو بگیرم با یه لنز تقریبا خوب ولی ترجیح میدم یه بدنه ی جدیدتر تا 1 تومن بگیرم و تا 2-3 ماه دیگه که خودم تو عکاسی راه افتادم بعد لنزم رو بگیرم.اینطوری بنظرم بهتره.
عقیدم اینه همیشه توی گجت های جدید تر از تکنولوژی بهتری استفاده شده.
حالا شما چی پیشنهاد میدید؟
فقط بدنه باشه با یه لنز خیلی معمولی در حد کار راه انداختن.
هر چی جدیدتر بهتر!!!
من اون مدل رو نمیشناسم اما SX130 رو اشناام ومیدونم عالیهنقل قول:
با قیمتی 260 (از وب) فقط دو تا قلمی میخوره
البته نباید فراموش کرد که لنز هم بسیار مهمه و شاید مهم تر از خود دوربین اما تو لنز ها به روز بودن مثل دوربین نیست :13:نقل قول:
به هر حال بهتره بعد از مدتی لنز بخرید که نیاز هاتون رو تو کار دقیق بفهمید :10:
:40:
سلامنقل قول:
بنظر من با اون بودجه 550D بگیری با یه لنز معمولی تا مدتی که دست راه بیفته خوبه
با کارایی بهتر و جدیدتر از 500D :5::40:
دوستان به نظر شما با توجه به پایین آمدن قیمت HX5 (حدود سیصدو شصت و پنج)، بین این و SX210 کدام را پیشنهاد میکنید . از لحاظ کیفیت و ...
من حیث المجموع کدام را بخریم به صلاح است؟
به نظر من Hx5 با توجه به فیلمترداری بهتر و برتریهای نسبی دیگه فکر کنم گزینه بهتریه :5::40:
دوست عزیز، با توجه به اینکه شما خودت SX210 داری و با آن کار کردی و کیفیت کار آن را دیدی، آیا با HX5 هم کار کردی و کار آن را از نزدیک دیدی؟؟نقل قول:
این را برای این می پرسم که مطمئن شوم از لحاظ تجربی این حرف را می زنی..
نه با HX5 کار نکردم فقط نمونه عکسهاش رو دیدم گرچه به نظر من کانن عکسهای بهتری داره ولی فکر کنم کیفیت فیلمش بهتر باشه حداقل روی کاغذ که اینجوری نشون میده که اون فول اچ دی فیلم میگیره :5::40:
برای مقایسه کیفیت دوربین ها در ایزوهای مختلف می تونید به لینک زیر از سایت dpreview مراجعه کنید .
خیلی راحت تا 4 تا دوربین رو می تونید در ایزوهای مختلف مقایسه کنید و با کشیدن مربع هاشور خورده روی عکس ، قسمت های مختلف عکس رو هم مورد بررسی قرار بدید .
کد:http://www.dpreview.com/reviews/SonyNex5Nex3/page16.asp
با سلام و خسته نباشید
تصمیم برای خرید یک دوربین عکاسی دیجیتال دارم
قیمت حدو 400 الی 500
به سونی علاقه زیادی دارم تقریبا همه محصولات صوتی تصویری ام سونی میباشد
اما در مورد دوربین عکاسی0000
نگاه کردن در ویزور کانن همیشه طور دیگه ای بود زمان جوانی ها و عکسبرداری از طبیعت زندگی و 000
لطفا راهنمائی فرمائید
سرعت دستی جهت عکسبرداری از سوژه های محترک
امکان تعویض لنز
اگر جوابم را سریعتر بگیرم ممنون می باشم
ممنونم احسان امیری
سلام دوست عزیز ؛
منم مثل چون به سونی علاقه مند بودم و مدل های سایبرشات خیلی شیک بود رفتم و سونی خریدم ولی از نظر کیفیت خروجی به خصوص در شب اصلا منو ارضا نکرد !!!
البته ظاهرا مدل HX5V سونی بد نیست ولی من به شخصه تجربه خوبی با سونی و به خصوص مدل های سایبر شات ندارم .
فرمودید که قابلیت تعویض لنز داشته باشه ؛ با بودجه ای که مد نظر شماست ، فکر نکنم بتونید SLR (حتی ساده ترین مدل) رو بگیرید . ولی باز هم بین مدل های ابتدایی آلفا شاید بشه با یه مقدار بیشتر کردن هزینه یه مدل مناسب پیدا کرد.
به نظر من یه دوربین SLRLIK بگیری تو اون رنج قیمت دوربین خوبی میتونی انتخاب کنی که حتی احتیاج به تعویض لنز هم نداشته باشه مثلکانن SX30 یا سونی HX1نقل قول:
ولی اگر دوربین SLR بخوای بگیری بودجه خیلی کمی درنظر گرفتی چرا که فقط برای یه لنز خوب بیش از این قیمتها باید هزینه کنید چه برسه به دوربین
ولی تو این رنج قیمت هم سونی مدلA230 رو از نت میتونی این حدود قیمتها بخری :5:
بله فقط برای فیلمشهم که شده عالیه :46:نقل قول:
فقط نمونه هاشون رو تو وب ببینید از کدوم بیشتر خوشتون میاد (SX210 و HX5)
پولتون کمه شاید بهتر باشه برید سراغ یه LIKEنقل قول:
یا همونی که vvc عزیز گفتند مدل A230 با دو لنز 55-18 و 250-55 (دقیق نمیدونم) تو دیجی بود
جناب Ehsan Amiri با توجه به توضیحات شما گمان میکنم که برای تفریح عکاسی رو دنبال میکنید با توجه به این مطلب یک دوربین panasonic fz35 هم کاملا جوابگوی شماست و برای بدست آوردن رنج فاصله کانونی این دوربین و همچنین دیافراگم باز آن باید در slr هزینه بالایی بپردازید
دستتون درد نکنه.نقل قول:
ولی من نمیخوام دو بار واسه بدنه دوربین هزینه کنم.واسه لنز هزینه میکنم.
نظرتون راجع به Canon EOS 7D چیه؟
تو این رنج قیمت چی میتونم بگیرم؟
چون یکی از دوستان گفت که بودجم واسه یه دوربین حرفه ای کمه!واسه همین یه کم افزایشش دادم ببینم چی گیرم میاد!
با تشکر...
7D عالیه بهتر از اون نمیشه
فکر کنم قیمتش 2 (بدنه) باشه درست نمیدونم
من نمیدونم هدف اصلی شما از عکاسی چیه و در آینده میخواهید چه نوع عکاسی رو دنبال کنید
7D دارای سیلینگ عالی و سرعت عکاسی پیاپی بالا و مگاپیکسل بالا و سیستم فکوس عالی و سیستم وایرلس فلاش (برای اولین بار در دوربینهای کنون) هست اما این امکانات در آینده تا چه حد برای شما لازم هست خودتون باید جواب بدید؟
60D یا حتی 50D دوربینهای خیلی خوبی هستند اما نیازهای ما هست که تعیین میکنه که چه دوربینی تهیه کنیم
فرضا در حیات وحش 7D خیلی بدرد میخوره اما 5D MII نه به اون اندازه برعکس در آتلیه و عکاسی استودیو5D MII کم رقیب هست
اگر بیشتر توضیح بدید بهتر میشه کمکتون کرد (البته اگر از دست ما بر بیاد)
دوستان sx30 يا fz100 ? هم عكس واسم مهمه هم فيلم بيشتر عكس
راستي فيلم برداري full hd فقط رزوليشن بالاتري داره يا نه واقعا كيفيتش نسبت به hd بالاتره??
كدوم باتري بهتري داره در كل اگه مزايا و معايبشون رو نسبت به هم بگيد ممنون ميشم
من میخوام تازه عکاسی رو شروع کنم و به اون به چشم سرگرمی نگاه میکنم نه برای کسب درامد و ...نقل قول:
خیلی زیاد هم از عکاسی حرفه ای اطلاعات ندارم ولی کلا عکاسی رو دوست دارم.
و میخوام برم کلاس.
به نظر شما که من تازه میخوام شروع کنم کدوم دوربین رو بگیرم؟
در ضمن اگه دوربینی که میگیرم قابلیت فیلم برداری هم داشته باشه خوبه چون بعضی مواقع فیلم برداری لازمه(مخصوصا اگه HD باشه)!
fz100 یا توجه به فیلم برداری فوا اچ دی و سنسور live mos وسرعت بالای عکاسی دوربین بهتریه نسبت به SX30 البته با قیمتی بالاترنقل قول:
برای شروع عکاسی خرید کانن 7D منطقی نیست با توجه به اینکه شما فرمودید مشکل بودجه داریدنقل قول:
بنظر من یه دوربین ساده تر با قیمتی مناسبتر بگیرید تا موقعی که حرفه ای شدید یا بقول معروف دستتون راه افتاد بعد یه مدل خوب بگیرید که تا اون موقع مطمئنن هم دوربینهای بهتری میاد بازار هم قیمتها بهتر میشن :5::40:
سلام ؛
من هم با آقای vvc هم عقیده هستم . به نظر من ، برای شروع سری xxxD کانن بسیار مناسب است مثل 550D . علاوه بر این به نظر من، زمانی به سراغ BODYهای حرفه ای تر برید که واقعا کارتون با مدل پایین تر راه نیفته ! چون BODY های حرفه ای تر ، بزرگتر و سنگینتر هستند و برای شروع دست رو خسته می کنه و صد البته گرونتر هم هستند . تازه برای شما که به گفته خودتون عکاسی رو صرفا برای علاقه و تفریحی دنبال می کنید خیلی بعیده که 550D براتون کم باشه . چون این دوربین در عین کوچک بودن بسیار کاراست.
موفق باشید .
دست گلتون درد نکنه...
یعنی همین 550D رو بگیرم؟
تو این مایه ها این بهترینه؟مارکهای دیگه چطور؟
چیز جدیدی قرار نیست بیاد؟
دوستان اگه شما تایید کنید همین رو میگیرم.
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
یه سئول دیگه:
بعضی از این مدل های 550 D روش نوشته Rebbel t2i این چه فرقی با مدل معمولیش داره؟
Rebbel t2i این اسم آمریکایی یا اروپایی 550D هست فرقی هم با هم ندارن
ضمن اینکه این مدل جدید اومده بعید میدونم به این زودی مدل جدیدتر بیاد :5:
سلام
دوستان میخوام یه دوربین بخرم که زوم بالا داشته باشه چون می خوام از پرنده و چرنده ها عکس بگیرم ماکروی خوبیم داشته باشه واسه حشره مشره کیفیت عکساشم خوب باشه تا 600 هم بودجمه برند مورد علاقمم پناسونیکه تو این برند بین Fz45 و FZ100 موندم تو عکسایی که از FZ100 تو نت دیدم بهنظر نویز دار میومد کسی هیچکدوم از این دوربینارو داره؟ لطفا کیفت عکسای این دو مدل و نویزشونرو باهم مقایسه کنید لطف کنید با FZ35 هم یه مقایسه ای کنید اگه دوربین خوب دیگه ای هم بود بگید از برندای دیگه هم فقط کنن اگه مدلی بود بگید
راستی امروز تو دیجی کالا نگاه کردم TZ10 رو زده بود 3880000 تومان البته با گارانتی بانیان نبود با گارانتی خود دیجی کالا بود زده بود ساخت ژاپن فکر کنم خودشون وارد کردن
دوربین خوبی هست و فیلمبرداری خوبی هم داره نیکون هم d90میتونید بگیرید که من به دلایل مختلف کنون رو ترجیح میدمنقل قول:
یه مطلبی هم در مورد اطلاع ما از امکانات دوربینهای SLRعرض کردم که یکی از دوستان مخالف بود
چند مثال کوچک میزنم
وجود micro adjust در بدنه چه اندازه برای شما مهمه؟
سرعت سینک دوربین شما 180 باشه یا 250 چه اندازه براتون مهمه؟
دوربین شما چند نقطه فکوس کراس داشته باشه چه اندازه براتون مهمه؟
دقت al servo دوربین تا چه اندازه اهمیت داره براتون؟
؟؟؟
البته قصد ندارم اصطلاحات تخصصی بکار ببرم میخوام بگم بین اینکه دوربین چه ها دارد و اینها تا چه اندازه اهمیت دارد و اینکه ما چه استفاده ای ازش میکنیم فاصله بسیار هست...
من بین HX1 و FZ35 موندم:41:
البته من شهرستانم و FZ35 نیست اینجا و از قیمتش خبر ندارم
سلام
بین دوربین Sony Alpha NEX-3 A Full و CANON G11 یا G12 کدوم کیفیت بهتری داره؟
دوست عزیز ،
کیفیت عکس G11 جز بهترین هاست ولی در رده کامپکت ...
ولی من تصاویر خروجی NEX-5 رو دیدم . واقعا به کیفیت SLRهای متوسط ، بسیار بسیار نزدیک است . به طوری که به سختی می شه تفاوتی بینشون قائل شد . NEX-3 هم از نظر جنس بدنه و کیفیت فیلمبرداری (720P در برابر 1080P) با NEX-5 تفاوت داره . بنابراین بعیده که کیفیت عکسش با NEX-5 تفاوت داشته باشه . بر اساس ریویوهایی که در اینترنت در مورد این دوربین ها منتشر شده ، این دوتا دوربین در ایزوهای بالا عملکرد بسیار عالی و در حد SLR دارن .
پیشنهاد می کنم یه سر به سایت DPREVIEW بزنید تا نمونه عکس های NEX-5 و NEX-3 رو در مقایسه با سایر SLRهای مطرح بازار ببینید . تنها ایراد بزرگ NEX نداشتن VIEWFINDER (منظره یاب) هست که البته می شه به صورت جداگانه تهیه کرد و روی بدنه نصب کرد .
در کل NEX-5 و NEX-3 دوربین هایی با اندازه کامپکت و با کیفیت خروجی SLR هستند .
موفق باشید .
برای مقایسه کیفیت خروجی NEX با دوربین های دیگه در ایزوهای مختلف به لینک زیر مراجعه کنید .
کد:http://www.dpreview.com/reviews/SonyNex5Nex3/page16.asp
برای کسب اطلاعات دقیتر در مورد دوربین NEX-5 و NEX-3 میتونید به تاپیک زیر مراجعه بفرمایید :
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432971
منظره یاب دقیقا چی هست؟نقل قول:
باتري که فکر کنم fz100 اما sx30 هم باید خوب باشهنقل قول:
فرق hd با full hd تو همه چیز 2 برابره
هردو عالی اند:10:
همون 550 یا 31000نقل قول:
به Four Thirds _ Micro Four Thirds ها هم فکر کنید :46:
کلا FZ35 اما HS10 و FZ40 و sx30 هم هستنقل قول:
میشه از وب خرید
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
همونی که به جای LCD باهاش منظره رو مینینینقل قول:
این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.dpreview.com/reviews/canoneos550d/page4.asp
با سلام
دوستان من بین دوراهی گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
Canon sx30 یا panasonic fz100
به نظر دوستان از نظر کیفیت عکس و کارایی و کارکرد کدوم از این 2 دوربین بهتر هستند
زوم و قیمت مد نظر نیست
با تشکر
خیلی سخته چون تازه هم معرفی شدند
اما بدون هرکدوم رو خریدی اشتباه نکردی
هر کدوم هم تو یه سری از چیزا بهترند
شما چی براتون مهمه (کامل و دقیق بنویسید)
نمونه FZ100 و SX30
این صفحه رو کامل ببین
همه عکسا رو هم بیار (بزرگشو)
کد:http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1010&message=36500928&changemode=1
سلام به همه
آقا ما یه دوربین می خوایم بخریم با 400 ، 500 تومان
بین این چهار ، پنج تا دوربین موندم و می خوام شما کمکم کنین که بتونم انتخاب مناسب و متناسبی داشته باشم.
Panasonic Lumix DMC-FZ100
Canon PowerShot SX30 IS
Sony Cyber-Shot DSC-HX1
Panasonic Lumix DMC-FZ40 (FZ45)
Fujifilm FinePix HS10
کیفیت عکس و فیلم که خیلی برام مهمه و امکانات وبه روز بودن دوربین هم مهمه
حرفه ای نیستم ولی می خوام عکسها و فیلمهام خوب و با کیفیت باشند.
درسته که رنج قیمت این دوربینها خیلی هم یکی نیست ولی اگر تفاوت قیمت نسبت به کارایی ارزش داشته باشه می شه هزینه کرد.
راستی اگر قیمت روز بازار این دوربینها رو هم بگین ممنون می شم.